- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyan
senior tag
-
Peltár
aktív tag
válasz
emilll #15729 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem BM-47 a gyári, 7000, 5000, Ft körüli áron itt az alábbi linken 5.000
2.000 rakják be garival. = 7000itt [link] 8.000,-
A linken lévő 280-300 árfolyamon Kina mert most Spanyolban nincs 12-14 dollár - 3 dollár ha először rendelsz
3000-4000 között de van hozzá készlet amivel szétszeded összerakod.Ha vigyáztál a telefonodra és semmi más baj nincs vele szerintem mindenképpen megéri bele az új aksi.
Sok 2017, 2018, 2019 mobil van hasonló vassal ellátva max jobb felbontás, minimális sebesség különbség
vagy éppen 2018 kiadás drágábban és még csak 4 mag 2/16MBHa nem vagy nagyon ügyetlen a videó alapján + youtube alapján meg tudod csinálni vagy garival 7000
Megéri a 3000-4000 forint hogy ne legyen garis és te rakd be , ezt kell meggondolni.A sajátom ha igaz és odafent is úgy akarják tegnap javult meg, ha két hét múlva is így marad én rakok vagy rakatok bele új aksit mindenképpen.
-
lócitrom
őstag
válasz
emilll #15646 üzenetére
régióváltást követően kapsz pár indiai bloatware programot, ennyi fix. többiben nem vagyok biztos, mert már rég nincs 3S-sem. de annyi szent, hogy pusztán egy kapcsoló feloldása miatt nincs értelme váltani, mert a billentyűkód sallang nélkül feloldja ezt a beállítást.
a VoLTE, azaz a voice over LTE lényege, hogy már 4G hálózaton közlekedne a hívás, ellentétben a korábbi generációk által használt csomagkapcsolt megoldás helyett. ez már gyakorlatilag VoIP hívásnak felel meg. akinek ez nem elérhető telefon és/vagy szolgáltató miatt, az továbbra is 2/3G-n tud csak telefonálni, melynek hátránya, hogy ehhez sávot kell váltania a telefonnak, ha a 4G az alapértelmezett sáv. nyilván mai viszonyok közt legideálisabb az aktuális technológiát használni. további hátránya a régebbi sávoknak, hogy emiatt ha éppen aktív a mobilnet, akkor azt bontania kell a telefonnak szintén a leváltások miatt. mellékes, de azt is érdemes tudni, hogy lassabban áll fel a hívás is ezek miatt, elméletileg a hangminőség is rosszabb (bár ez függ azért a mikrofontól is adott esetben). VoLTE esetén viszont gyorsabban létrejönnek a hívások, tisztább a hang és ha eleve 4G-n netezik a telefon nem fog lecsatlakozni. továbbá alacsonyabb a telefon fogyasztása, ami a technológia velejárója. így tömören ennyit érdemes alapból tudni. jó dolog ez, csak a szolgáltatók itthon nem nagyon kapkodják el a bevezetését. elméletben már mindhárom tudja. Vodafone esetében az fixen tudható, hogy csak előfizetésesek részére elérhető egyelőre.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
emilll #15646 üzenetére
Semmi különössel nem jár. Több jogosultságod lesz, mint az EU-n belüli régióknak...Svájcra szoktam állítani és volt VOLTE kapcsoló...igaz, sosem kapcsolgattam vagy mentem be a szolgáltatóhoz, hogy most van vagy nincs...azóta meg már szegény kis Land hátrakerült a sorban, már csak custom rom teszttelefon, nem miui-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest