- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6611 üzenetére
Melyik másikat?
Reigman: Kösz, de nem vagyok szaki és nem tudom, hogy hol lehet beszerezni. Talán valami NORMÁLIS teló vagy hifi szaküzletben.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6608 üzenetére
Ez az ami nem működött.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6606 üzenetére
Arra gondolsz ami az egész rendszer kinézetét megváltoztatja? Egyszer valaki linkelt egy ilyen oldalt, de nem működött, pedig elvileg települt is.
-
KLIOS
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #6595 üzenetére
Április 1 a kiadás dátuma és a t-mobile uk-nak készült. De az ő oldalukon nincs fent.
-
KLIOS
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #6593 üzenetére
Én a szoftverre gondoltam te IQ!
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #6575 üzenetére
nekem minden ok vele
-
illesmate94
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6571 üzenetére
és ez wipe cache partition Miért kell?
Ez nem partícionálás ?
vagy ettől most mi lesz? -
illesmate94
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6569 üzenetére
Ezt hogy érted?
-
illesmate94
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6561 üzenetére
Szerintem is ezt kéne.
Segítenétek hogy hogy kell ezt?
Mert úgy tudom hogy a brit trémobilon volt fent egy gyári valami amivel minden nem gyári alkalmazást letörölt.
Csak már ugye nincs fent.
Valakinek nincs meg? -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6561 üzenetére
Feltéve, hogy a dec update fent van. Mert azt is fel kell előtte tenni.
-
illesmate94
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6546 üzenetére
Simogatom,ütögetem,bíztatom,szépszóval, szidom de semmi sem használ.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6517 üzenetére
Látom sok élettapasztalatod lehet. Méghogy semmit sem kap meg az ember amit kér. Nevetséges vagy. Én legalább tudom, hogy hogyan működik a gyakorlatban nem csak légből kapott dolgokat írok, mint te.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6513 üzenetére
Mennyit dolgoztál szervízben??? Gyanítom semennyit. Jogosan kérhetsz ugyanolyan cserekészüléket és nem valami vackot. És te voltál a nyominger aki sértegetni kezdett engem. Idióta.
-
Reignman
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #6509 üzenetére
Nem akartam ostorozni a hangulatot, Ti aztán könnyen egymásnak estek hülyeségek miatt.
1, az is szervizes, aki ügyfélszolg-ban dolgozik, azt Ő is meg tudja mondani, hogy jó e egy kábel, vagy sem, hisz egyszerűen kipróbálja egy másikkal. Ennyi. A szállítás meg nekik is, nekem is rizikós, kaptam már vissza úgy telót, hogy karcos volt.
2, a cserekészülék természetesen a Tmobile érdeke, hogy használd a készüléket, ergo fizess...
3, én nem módosítottam a telót, csak a dec-i update van rajta, eddig imádtam, de most már kezd nagyon belassulni a cucc, pedig csak 12-15 progi van rajta. Akadozik, furcsa dolgokat művel, ha nem jön meg 2 hónapon belül a 2.1, vagy 2.0, én cserélem... -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6509 üzenetére
És ki mondta hogy újat adnak????? Egy szóval sem írtam okoska. A szervízelés úgy működik, hogy adnak egy cserét. Aztán amikor visszajött a szervízből a sajátod, akkor vissza mész, hogy megkapd azt.
Ha meg nem adnának csere telefont akkor jogod lenne nem kifizteni az aktuális havi számlát azzal az indokkal, hogy nem tudtad igénybe venni a szolgáltatásukat, mert az általuk adott telefon meghibásodott. Lehet okoska, hogy jogilag tisztában kellene lenni a dolgokkal és nem bunkó módon (bár ezt már tőled megszokhattuk) írogatni. -
disza.n
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6449 üzenetére
Sziasztok! Felrakhatok HTC hero romot a Pulsomra szerintetek?
-
modd3r
őstag
válasz
CoolBoy323 #6438 üzenetére
Custom ROM felrakása után hogyan tudnám majd frissíteni hivatalos 2.1-re?
Illetve 2.1 megjelenése után Paul kiadja a 2.1-re épülő custom ROM-ot? -
dorkababa
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #6384 üzenetére
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #6284 üzenetére
Én meg annyira alapprogramnak gondoltam eddig, hogy nem gondoltam volna, hogy bárkinek is be kell mutatni.
-
sippet
senior tag
válasz
CoolBoy323 #6284 üzenetére
dehogynem, en rendszeresen hasznalom, nagy megelegedessel. nagyon jo alkalmazas, google sajat fejlesztese, szorosan integralva a google maps-be es a docs-ba. es nem tudom, hogy csinalja, de alig szivja az aksit, en sieleskor egesz nap hagytam menni kabatzsebben, 5-6 ora folyatos loggolas utan is meg 50%-on volt. turazoknak, bringazoknak csak ajanlani tudom.
azt is jol le lehet vele merni egyebkent, hogy mennyire pontos a gps, ugy, hogy mondjuk tudod, hogy egyenes vonalon mozogtal, aztan kirakod terkepre a tracket, es megnezed, hogy milyen vonalat huzott. azt kell mondjam, hogy tapasztalataim szerint a pulse nagyon jol teljesit ezen a teren, kabat belso zsebebol 20-25 km/h-s sebessegnel 2-3 meteres kilengeseket produkal,ami szerintem meg egy celeszkoztol sem lenne tulzottan szegyenletes.
-
fone
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6233 üzenetére
Ok, application to sd card...ez tiszta, de én nem telepítettem, simán partícionáltam és attól kezdve az sd-re települtek...én azt nem értem, hogy ez egy program vagy egy állapot. Mert láttam ilyen nevű appot, de ha eleve a kártyára települnek, akkor minek használjam.....vagy eleve használom már az új rommal?
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #6215 üzenetére
Köszi! Akkor még sincsenek kérdéseim. Az lett volna, hogy hogy kell bekapcsolni és utólag lehetséges-e. Akkor ezek most nem érdekesek.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #6204 üzenetére
Vanilla van igen. Akadnak bugok azért és remélem a 2.1-ben kevesebb lesz. Várom már én is. A remény hal meg utoljára.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6204 üzenetére
És miért lenne jobb az (hiba szempontjából)? Az is ugyanúgy hibás lenne, csak más hibákkal. LEhet, hogy sokkal idegesítőbekkel.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6191 üzenetére
Csak kíváncsiság.
Eddig a legtöbb Pulse-os.
Pedig betettem a linket még pár helyre. Egyik oldalon kaptam is az OFF-ért. Igaz sok helyre beraktam.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6161 üzenetére
Sebesség, írás és olvasás tesztet tudsz csinálni valami progival. Winre van. Az kiírja a kártya típusát is. Nem tudom mi az amit én használtam. De van ilyen.
-
earlyrat
tag
válasz
CoolBoy323 #6099 üzenetére
én nokia class6 8Gb-t használok, itt vettem a prohardveren, postázva, asszem 3500-ért.
nagyon jól muzsikál a cucc.Tomsza az eladó kolléga nickje, úgy tudom, van neki még.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6096 üzenetére
Amikor én vettem nem volt semmi más lehetőség csak ez. Most én egy Sandisk/Kingston 8gb c4/6os kártyát vennék.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #6068 üzenetére
Ezek szerint ez nem megy? Én csak USB-vel használom néha,
de láttam, hogy felajánlja a Bluetooth-t is. Akkor sorry! -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #6024 üzenetére
Vagy nem értesz a linuxhoz vagy nem olvasod a topicot. Utána írtam, hogy nem lehet simán másolni. Próbáltam, csak klónozni lehet.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #6007 üzenetére
A félreértések elkerülése végett, nem is vártam mást 20K-ért. Csak megjegyeztem.
Elégedett vagyok teljesen, tudván hogy mennyi pénzt áldoztam a készülékre. (Eddig majdnem 2000 forintot.
)
-
sippet
senior tag
válasz
CoolBoy323 #5991 üzenetére
nekem soha egyik rommal se volt a google maps-szel problémám, ugyanúgy pontosan jelzi a helyzetemet, ha gps van bekapcsolva, vagy ha cellainformációk alapján saccolja azt
nem csak nektek van ez a probléma amúgy: [link]. itt azt írják, hogy 2g hálózaton jelentkezik a dolog, 3g-re váltva viszont rendesen működik. próbáljátok ki, hátha. én most teszteltem, és nekem edge-en is nagyjából pontosan jelez, úgyhogy valami más is bejátszhat.
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5965 üzenetére
Oké, hülye vagyok, hiába emelted ki, hogy CSAK, én azért swapot is tettem rá, azért nem ment. Most már OK.
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5965 üzenetére
A "recoverybe bemész"-nél elakadok, biztos volt már, de nem tudom, hogyan kell.
A particionálás töröl mindent a kártyáról? -
dorkababa
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5929 üzenetére
néha pittyen,nem mindig,meg néha sistereg ha pl email jön,le van halkitva,akkor sistereg a kulso hangszoro,mintha akarna mondani valamit
-
dorkababa
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5923 üzenetére
nálam is van néha ilyen problema,de lexarom,ez krvára nem hangszóró práblem,sztem vmi szoftveres gebasz.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5895 üzenetére
Korábban működött. De olvass vissza.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5888 üzenetére
Sok várossal nem megy, de ezt már kitárgyaltuk párszor. Pedig korábban működött. Szerver hiba.
-
dorkababa
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5888 üzenetére
hold marad akkor,de nincs animáció,szal a hold sztem csak ottragad,és a clear felirat is elmarad az időjárásnál.
szal nyíregy sem nem megy.nagykanizsa sem sajna nekem illetve zalaegeszeg sem. -
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #5853 üzenetére
Azt nem is figyeltem nagyon, csak akkor néztem bele amikor a telefon fast boot módban volt és nem tudtam kikapcsolni, de a restart parancsra nem reagált. Akku ki és vissza, majd telefon bekapcs.
-
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #5850 üzenetére
Igen, mondtad, de akkor az ext wipe-ot nem csináltam (mivel az írásban nem szerepel).
A ROM fent van, alkalmazások nincsenek, én meg happy vagyok.
-
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #5833 üzenetére
Ja igen!
Na, Wipe-olás megvolna, de...
Ha most rámegyek arra, hogy Partition sdcard, akkor ugye újrapartícionálom a karit. Swap-ot 0-ra állítom, eddig oké, de már nem ext partíciót ír, hanem ext2-őt.
Meg a leírásban leutoljára kell csinálni a partícionálást, a ROM telepítés után.
Akkor most mit csináljak? -
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #5830 üzenetére
Először ment gond nélkül minden, de akkor a Vanillat-t tettem fel. Rájöttem, hogy nekem a főmenü nézet nem jön be. Ekkor átraktam a T Syle-os ROM-ot.
Viszont ekkor rajta voltak az app-jeim, de némelyik hibásan.
Felraktam már újra a decemberi patch-et, ennek hatására minden visszált alapra (eltűntek az app-jeim is).
Feltettem most megint a Amon Ra Recovery-t és csináltam egy backup-ot amit most fogok lementeni a gépre a memkariról.
Utána meg akkor formázom az egészet, ext partíciót (256Mb-os, mert "csak" 1Gb-os a karim) létrehozom és utána mehet fel a T Style és ha az megvan, akkor kész. Remélem jól írtam. -
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #5827 üzenetére
Jól van, nem kell kiabálni.
Akkor kezdek mindent újból, de jobban odafigyelek és mindent megcsinálok. -
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #5824 üzenetére
Az alapján tettem fel...
Hol és mit rontottam akkor el? -
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #5815 üzenetére
Partíció létrehozása megvolt még a telepítés után, csináltam egy 256Mb-os ext partíciót.
llaszlo: ext partíciót
1Nsane: Hát ez not good...
-
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #5809 üzenetére
Porbléma megoldva, Astro-val backup-oltam az app-jeimet.
-
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #5809 üzenetére
És hogyan tudok minden általam telepített alkalmazást backup-olni, mert egyesével kicsit sok idő lenne...
Most valami Batch backup-ra nyomtam, de már vagy 5 perce azt írja, hogy Please Wait... -
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #5807 üzenetére
Igen, de ahhoz megint játszhatom végig a procedúrát, utána megint töltögethetem le az app-jeimet.
Szvsz majd jövő hónapban. -
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #5784 üzenetére
Nem letölthető, zárva a béta lehetőség egy ideig.
Szerk: máshol megtaláltam.
-
dorkababa
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5719 üzenetére
(#5325) bounty123 válasza rakal (#5322) üzenetére
Új Válasz Privát 2010-03-03 22:53:48bounty123
(fanatikus tag)
Én nem idegenkedem tőle és nekem sincs semmi gondom vele
meglepi: dialerbe pötyögjétek be
*#*#2846579#*#* -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5695 üzenetére
Vársz. Csak annyit ír elő a jogszabály, hogy 15 napon belül igyekeznek megjavítani. Vásárlók könyvével sokat nem érsz, max akkor, hogy ha NAGYON elhúzódik a javítás, de nem hiszem, hogy ez lenne. Kérdezd meg, hogy mi van vele.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5695 üzenetére
Jártam már így és tuti kész van. Menj be vagy hivd elötte fel. Én tettem panaszt is, de panaszkönyvbe írj hogy nyoma maradjon. Ha esetleg békéltető testülethez kerül, akkor már nyoma maradt.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5637 üzenetére
Látom nem hazudtolod meg magad. Inkább vágjál fát.
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5637 üzenetére
Ez biztos segített neki...
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5611 üzenetére
A titanium? Dehogy nem még a beállításokat is,meg a market mydownloadsot is.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5609 üzenetére
Én próbálgattam, de egyik sem volt igazán jó, mindig volt valami hiba. Sajnos root és titanium kell.
Nem kell warezolni feltétlen meg is lehet venni, persze nálunk ahhoz is root kell. -
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #5599 üzenetére
Miért? 122 megán mondjuk elég szaggatós.
Semmi extra nincs benne, konfigolni sem nehéz. Csak azt nem látom hogy tényleg leviszi-e minimumra ha alszik.
-
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #5589 üzenetére
Köszöntem!
Már kész is amit akartam.szerk.: Most hallgatom, és ilyen hülye hangokat rakott bele.
Így not good. -
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #5580 üzenetére
énis ettől félek
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5538 üzenetére
Én közel sem vagyok olyan bunkó, mint te. És nem attól leszel nagy ember, hogy ilyen dühkitöréseid vannak. Ha nálad ez a nagyság fokmérője akkor még van mit tanulnod.
Én max csak feszegetem a határokat, de te át is léped. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5525 üzenetére
Szerintem is vissza vehetnél az arcodból. Máshol sem tűrik meg ezt a stílust. Attól még nem vagy nagy mert egyedül ki tudod törölni. Én már egész kis koromban meg tudtam ezt egyedül csinálni.
-
DarkByte
addikt
válasz
CoolBoy323 #5518 üzenetére
de okos vagy vazze XD
Már kezdtem örülni hogy kicsit normálisabbá válsz. Úgy tűnik korán örültem.Szerintem elég értelmesen feltette a kérdését, ráadásul úgy tűnik az én írásomban lesz a hiba. Ha már szaporítod a szakmai hozzászólás számot igazán dobhattál volna egy link-et neki. Még az is jobb mint ez az "okosozás".
#5522:
Van olyan program amivel profilokat lehet létrehozni?
Én a Profiles nevűt használom. Indítás után felül a notification területre és elég gyorsan lehet vele váltani a profilok között. Tud a fényerő/hang beállításokon túl WiFi, Bluetooth, és Sync beállításokat is módosítgatni.Valamint van olyan ébresztő, ami az ébresztési hangot erősödve játssza le, ill. amivel be lehet állítani egy általam választott mp3-at?
Erősödő lejátszást nem ismerek, viszont a saját csengőhangra van megoldás: felteszed a Rings Extended nevű kiegészítőt, ezután minden csengőhang (beleértve az ébresztőhang) választási lehetőségénél tudsz ezzel hangot kijelölni (vagy ha beállítod alapértelmezettnek akkor mindig ezzel) és így tudsz nem beépített csengőhangot választani.Valamint a képernyőzár témát le lehet cserélni?
Panda Home-ot tettem fel még régebben, ahhoz lehet letölteni képernyőzár témákat, én egy iPhone-osat próbáltam és teljesen jó volt, csak már volt valami gond vele ami miatt leszedtem. Azt hiszem a piros gomb megnyomására átugorta a feloldó képernyőt, vagy valami ilyesmi.A többire sajnos nem tudok válaszolni. Talán a többiek.
-
pockalap
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #5518 üzenetére
És ezt normális hangnemben nem lehet? Kultúra "vazze"...
-
DarkByte
addikt
válasz
CoolBoy323 #5247 üzenetére
Android 2.1-nek hivatalosan nem része a magyar lokalizáció: [link]
Azt pedig kötve hiszem hogy hirtelenjében összedobna valami magyarítást a hazai T-Mobile az Eclair firmware-hez ami remélhetőleg hamarosan érkezik. Habár ne legyen igazam.
#5259: most hogy én is kipróbáltam: nálam sem mennek a YouTube videók. Szerencse hogy csak elvétve szoktam YT-t nézni rajta.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #5252 üzenetére
Parancsolj. Ez szerintem ugyanaz: Calendar pad
Én feltettem, nagyon frankó.PI314: Igazságod lehet, köszönöm a tippet!
-
Skynet258
veterán
válasz
CoolBoy323 #5225 üzenetére
Megcsinálod, szólsz egy modinak, és ő berakja
-
fixedgear
tag
válasz
CoolBoy323 #5176 üzenetére
és htc hero romot lehet rárakni?
-
fixedgear
tag
válasz
nem sajnos nemvagyok képben még ismerkedek a rendszerrel csak így látatlanban,
de ma már lesz spicám vagy pulseom -
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #5173 üzenetére
Darkbyte jól mondja, nem kell rootolni a custom rom-hoz - csak a recovery image-t kell feltolni, aztán a custom romot, ami már rootolt (akár lehetne nem rootolt is, de minek?
. Direktben rootolás csak akkor kell, ha az eredeti T-s szofton vagy bármilyen más nem rootolt rendszeren akarsz root jogokat.
-
llaszlo
veterán
válasz
Azért, mert én tudok bunkó lenni, még nem kell neked is.
-
DarkByte
addikt
válasz
CoolBoy323 #5170 üzenetére
Én semmi root-olást nem csináltam. Felraktam az Amon recovery-t ami semmit nem módosít a fő ROM-on, csak a recovery partíciót irja felül ezzel a kiegészítő programmal. Utánna a recovery módba rakással ezt indítottam el (lényegében mint egy második operációs rendszert), majd ebből felflash-eltettem vele a módosított ROM-ot a rendszer partícióra (meg persze előtte wipe-oltam a cache és data partíciót). Mivel ez egy az egyben formázza a system partíciót és oda kibontja a zipet-, annak nem sok esélye lesz kifogásolni hogy nincs root-olva.
Legalább nagyon remélem hogy én sem írok hülyeséget, de ebben most elég magabiztosnak érzem magam.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5098 üzenetére
Biztos
Van már hozzá 2.1-es droidotok?
Nameg van némi időbeni előnye is a pulse-nak.
Félre értés ne essék nincs bajom a pulse-val (azon kívül,hogy nem jön be a külseje),csak kicsit unalmas,hogy mindenhol azt olvasom,hogy lassú a spica,holott az omnia2ben meg pl a ph is magasztalta a procit.És a 2 ugyan az.Idézem a cikkből:"A teszteredmények lenyűgözőek. Az első processzorteszt nem hozott világrengető eredményt, mert bár a pontszám majdnem kétszer akkora, mint az első Omniánál, a HTC gépeit nem körözi le. A második számú processzorteszt viszont soha nem látott eredményt hozott, bemutatván, hogy milyen erős is az új CPU" Szóval nemigazán értem ezt a gyenge hw dolgot.
zazumisi: Nem csak a mhz-ek persze..
-
zazumisi
tag
válasz
CoolBoy323 #5098 üzenetére
Hát a Spica az 800MHz, nem? Vagy itt sem csak a megagigahercek számítanak? Akkor most hogy is van ez?
És szerintem azért a Samsung is rövid időn belül felkapottabb lesz, a Pulse azért régebbi cuccos, nem?
Bár ha a Pulse ilyen áron fut egy darabig, akkor fog venni vki Spicát??? Mondjuk ez meg a másik, amit nem értek most... miért árazta le így a T??? Na nem mintha baj lenne, csak ugye aki a barátökköztön szocializálódott, az gyanakvó -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5052 üzenetére
Nem szó nélkül cserélik. De ha az igényt sem jelzed, hogy cseréljék akkor mi alapján cserélnék? A fogyasztók nagy része tök hülye a fogyasztói jogokat illetően. Csak akkor érdekli őket, hogy ha gebasz van, akkor meg már sokszor késő. Így aztán úgy b@sszák át őket ahogy nem szégyenlik.
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #5038 üzenetére
A hívó fél (vagy a hívott) rendszeresen erős Ssssssssss hangot hall, vagyis rosszul ért engem!
-
re-d-evil
tag
válasz
CoolBoy323 #5020 üzenetére
Köszi, olvasom rendszeresen a topikot és le van mentve szinte minden...
De még győzködnöm kell magamat. -
re-d-evil
tag
válasz
CoolBoy323 #5017 üzenetére
Köszi,
Akkor megnyugodtam.Csak lassan majd nézhetek frissítés után...
-
sippet
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4936 üzenetére
minek? ez itt teljesen jó, van benne 5000 hozzászólás, és rengeteg infó.
@earlyrat: oldal bal felső sarkában van egy kereső, beírod, hogy "reboot required", és kilistázza ebből a topicból azokat a hozzászólásokat, amikben már szerepelt ez a szóösszetétel. egyszerű és hatékony a módszer. mondjuk az is igaz, hogy attól az információtól, amit ott találsz, nem leszel sokkal okosabb. legegyszerűbb, ha nem zavartatod magad az egésszel.
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #4914 üzenetére
Windowsos driver cd-t elkevertem (valaki felrakhatná).
Linuxon nézem. Mit kellene látnia? Ha bedugom, akkor a benne lévő SD kártya bejön, ha mountolom. Ez így jó?
dorkababa: Akkor valaki dobja fel légyszi a cd-t, mert én elkevertem.
Szerk: Meg van a CD! köszi.
-
magnusheron
tag
válasz
CoolBoy323 #4894 üzenetére
Most komolyan magyarázzam el a poént?
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #4892 üzenetére
Mi történt a telóddal? Egyébként custom romot letakarítottad róla előtte?
-
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #4873 üzenetére
Jadro & CoolBoy323: Ezt a magyar nyelv hiányt nem lehet orvosolni sehogy? A legnagyobb bajom ezzel van.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #4873 üzenetére
A hangminőség a modaco rommal megjavul ahogy nézem a tapasztalatokat. Szóval érdemes szénné telepíteni.
-
earlyrat
tag
válasz
CoolBoy323 #4828 üzenetére
köszi, megtaláltam, műxik minden.
más: igo-t raktam fel, fel is ment szépen, de a szabad belső tárhely lement 62MB-ről 44-re.
és emiatt be is lassult a cucc. ez azt jelenti, hogy az igo nem az sd-re települt? -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4826 üzenetére
De ha nem működik akkor reinstall. Ki tudja milyen sérülések keletkeztek a fájlrendszerben. De meg kell próbálni.
-
earlyrat
tag
válasz
CoolBoy323 #4822 üzenetére
az mi?
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4787 üzenetére
Az\t tudom csak hasznalni sajnos. Egyszoval lejarato hadjaratot inditok ellenuk. T szar kocsogok.
-
sippet
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4766 üzenetére
ha igaz, amit a modacon írt egy srác, hogy a 11. hét (március 8) a tesztelési fázis vége, akkor remélhetőleg egy hónapon belül. királyság lenne.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4705 üzenetére
Maga a fényterápia nem hülyeség, de így nagyon nevetséges. De ez is bizonyítja, hogy minden sz@rt el lehet adni.
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #4689 üzenetére
Nem néztem meg, de szerintem simán a decemberi update-et tették fel.
Lehet az volt a gond, hogy nem jeleztem hogy Data Service is kell a hiba produkálásához, csak 2G-t mondtam.
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #4677 üzenetére
Nem, csak szoftvert frissítettek és azt mondták rendben van.
Mondom kipróbálhatom? Ki, mondták. Ok, akkor csörgess meg légyszi, de előtte bakapcsolom a Data Service-t. És bizony produkálta a hibát, bele se kell szólni a telefonba, 5-10 másodpercenként egy hangos "Sssssssss" hallható.
Visszaadtam. Erre felvetette, hogy akkor ne használjam a Data Service-t.
Mondtam neki hogy nem azért vettem 50 rugóért telefont, hogy ne használjam a lényegét. Tőzsdei hírek, web, időjárás, vagy csak a legalapabb dolgot említsem, az MMS-t.
Jó, akkor felküldi Pestre. Küldje.
Azért még egyszer meg szeretném kérdezni, hogy akinek van ideje, nézze meg, hogy 2G-n és bekapcsolt Data Service mellett van e bármilyen zörej, hang vagy egyéb a távolvégen.
Előre is köszönöm!
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #4648 üzenetére
Ennyi a hivatalos határidő, de azzal biztattak hogy szerintük hamarabb kész lesz. Küldenek esemest...
-
magnusheron
tag
válasz
CoolBoy323 #4648 üzenetére
A vicc az mikor beviszed, hogy szar a headset és be kell adni a telefont is 2 hétre, merthogy ez a policy
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #4634 üzenetére
az xvid, meg a dvix codec csak, a kiterjesztés .avi, az .mkv meg matrioshka fájl, HD
-
magnusheron
tag
válasz
CoolBoy323 #4551 üzenetére
Senki sem tudja melyik mit takar. Vagy próbálkozol és elrontod, vagy marad a T-mobile szoft esetleg MODACO.
1.8-ban semmi különös nincs, ugyanúgy kell csinálni ext repairt....
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4581 üzenetére
Volt nekem is ilen, de nem irtam le mert akkor jonnek az almak es megmagyarazak.xD
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4576 üzenetére
És ezek csak úgy előjöttek? Előzmény?
Mert itt szinte már mindenkinek az 1.7 van a telóján és működik rendesen. Nekem is. -
Eclips21
őstag
válasz
CoolBoy323 #4574 üzenetére
szerintem ott nem az 1.7 el volt a gond
-
Totyasrác
tag
válasz
CoolBoy323 #4559 üzenetére
Ha nagyon meghalt (bár ez némi pontosítást igényel
), akkor semmilyen egyéb ROM-mal ne kísérletezz. Ha annyira nagyon nincs, akkor egy misét megérhet... Mi a baja pontosan?
(Ja, utóbb írta is, hogy ő maga is annak tartja magát - ezek után sem változott a véleményem a GURU-k megítélését illetően... Paul pl. nem hívja magát annak, aztán ért hozzá. Aki meg önjelölt, ammeg nem annyira, lásd a mellékelt /téglakészítő kisiparos
/ ábrát...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest