- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk
tag
válasz
llaszlo #6741 üzenetére
Jól emlékeztél, nem is messze.
-
DarkByte
addikt
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
llaszlo #6617 üzenetére
honnan lehet tudni tényleg, h melyik jó a mi kis "szutykunkra"?
nagyon csábít, h próbáljak ki egyet
ha recoveryből backupolom (nandroid) akkor az a beállításokat, smseket stb is backupolja vajon??
A cool black Android theme is developed by tehseano. And the 1.4.5 version can free download now. The HTC Hero theme is made to work for JF v1.50 CRB21 ADP1.5 and JF v1.51 CRB43 ADP1.5. But it is also reported (but not guaranteed) to work on: Cyanogen’s 1.5r2, TheDude’s[B][U] Cupcake[/U][/B], as well as Haykuro’s ADP1.5hr3.
innen idéztem -
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #6585 üzenetére
el kell, hogy keseritselek, de a gtalk siman fut ket bejelentkezessel egyszerre. sot, en altalaban onnan tudom az asztali szamitogepen, hogy valaki megszolitott gtalkon, hogy a telefon elkezd pittyegni.
gergo, azt legyszi mondd mar el, hogy phonemypc-n keresztul hogy lehet szoveget bevinni, mert annak a modjara nekem nem sikerult rajonnom. ha belekattintok egy szovegmezobe, hiaba hozom elo a billentyuzetet, nem csinal semmit. koszi!
-
illesmate94
csendes tag
válasz
llaszlo #6549 üzenetére
Szóval..
körbeforgatom a karikán a pöcköt és bejön mostmár egy nagy rakat szürkeség (semmi ikon és nem érzékeli ha hozzányúlok)
Ha megnyomom hosszan a kikapcsoló gombot ugyebár bajön hogy task list és ott is rálehet menni a dialerre meg a camerára..
De én nem tudom letöltölni ezt a k*b*aaasszott appot mert nem tudok belépni a settings applicationsba..
Bármi ötlet? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
llaszlo #6508 üzenetére
te kicsit el vagy tévedve
na jó... nagyon
hol fogják azonnal kicserélni a töltőt, telefont stb amikor te kéred??? SEHOL
és ez természetesen jogos is... előbb ők is lecsekkolják, h az tényleg xar-e!
cserébe se fognak adni, még hasonló kategóriájú telefont se... ez nem kötelességük, örüljünk, h egyáltalán adnak cseretelefont!!!
szép is lenne llaszlo, ha a világ olyan lenne mint ahogy te hiszed vagy reméled
-
Gergő_
őstag
válasz
llaszlo #6417 üzenetére
az igazság az, hogy az ssid-re rátalálás nem működik(notebookkal megy), hiába van eltárolva a telefonban az ssid és jelszó. tehát maradt a wpa1 és a mac szűrő. az előbbi problémán pedig dolgozom.
szerk. éppen most megtáltososodott, minden nem megy. ssid broadcast disable-al is.
-
Gergő_
őstag
válasz
llaszlo #6415 üzenetére
tudtam hogy lesz valaki aki beleköt.
talán ezért is nem írtam le a teljes helyzetet.
ez egy 5 éves us robotics router, wpa2 nincsen benne. viszont van összevisszaság wpa jelszó és az ssid broadcast is ki van lőve. szóval ha valaki erre időt szán és feltöri, az nyugodtan netezhet, nem bánom.
no offense -
törölt tag
válasz
llaszlo #6344 üzenetére
Valószínűleg a MS-nál is rájöttek erre a problémára. Az adminként a Program filesba telepített alkalmazások user-függő beállításait a user saját mappájába mentik, pont ahogy írtad.
Bár ez off, azért érdemes beszélni róla. Ha legalább pár win-használó kedvet kap a használathoz, már megéri. -
törölt tag
válasz
llaszlo #6341 üzenetére
Vista óta biztosan támogatja ezt a win, én használom is Vistán és win7-en egyaránt. Igazából teljesen jól működik, az összes accountot használva admin jelszót kér a telepítésekhez, renszerbeállítások módosításához, stb. Sőt a "szülői felügyelet" funkcióval a gyerekeim gép- és internethasználatát is kordában tudom tartani.
-
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #6338 üzenetére
nem azért, de már megint feleslegesen kötözködsz. ki mondta, hogy össze lett szemetelve a rendszer? szerintem ez nem volt benne cx29 hozzászólásában.
viszont vannak olyan appok (főleg rootolt készülékekre elérhetőek), amik mondjuk olyan rendszerbeállításokat változtatnak meg, amik aztán kihatással vannak a többi folyamatra is. ezek nem feltétlenül vágják haza az egész telót, de nálam pl. volt olyan konkrét példa, hogy feltettem az autostarts nevű appot (sőt, fizettem érte), és remekül működött is, csak éppen a marketből nem tudtam valamiért letölteni semmit. nézem, mi a szar lehet, és rájötem, hogy a kis genyó nem engedte valamiért automatikusan elindítani a google talkot bootolás után, aminek az eredménye ez lett (ld. tegnapi téma). aztán persze ilyenkor az ember szidja az androidot, hogy fosszar, mert még a marketből sem lehet letölteni úgy, hogy ne őszüljön bele az ember, pedighát.
-
cx29
tag
válasz
llaszlo #6320 üzenetére
hát én annyit b.sz.kodtam ezzel azzal amazzal és persze hiába ürítettem mindent, hogy inkább Reset lett, azóta minden ok sokkal jobban jártam volna ha azzal kezdem, kevésbé dühített volna az egész
bevallom az újdonság varázsa miatt az első hónapokban számtalan app került fel a telcsire és számtalan uninstall is volt,
Laikusként arra tippelek, hogy talán olyan programok is kerülhettek fel ami maradandóan károsítják a rendszert, lássuk be, hogy nem minden appot szuperprofi programozók
írnak hanem noname unatkozó kiscserkészek is,..... előbb utóbb meg jönnek majd az élvezkedő állatok akik káros alkalmazásokat írnak és elfüstöltetik a vasat
de ez csak fikció
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #6303 üzenetére
Még annyi kiegészítés kell hozzá, hogy a fájlrendszer mérete nem fog megegyezni az új partíció méretével. Mivel a korábbi fájlrendszer mérete kisebb volt, mint az új partíció mérete. KIVÉVE, hogy ha byte-ra azonos méretű partícióra másolunk.
EZ A WIN-es megoldásra is igaz. De ott nem tudom, hogy mi a megoldás.Linux esetén:
resize2fs /dev/sdb2Ezzel készen vagyunk.
Lehet, hogy bonyolultnak tűnik. De ez egy linuxos telefon és linux alatt lehet a leghatékonyabban hackelni.
Így bárki pontos másolatot készíthet az EXT partícióról. Hogy ha elszáll valamiért a fájlrendszer vagy egyéb gebasz van akkor minden appod meglesz pontosan úgy ahogy korábban volt. Nem kell semmit sem újratelepíteni.
-
Watt25
veterán
válasz
llaszlo #6328 üzenetére
Ja, valóban, csak a Webshop előfizetés akció szűnt meg. Vagyis, tképpen eddig egy olyan akció volt, hogy Webshop-os rendeléssel 20e, egyébként nem. Na, most a T egységesített.
Mindegy, reméljük lesz 2.1, ez a lényeg.
A telefonálás közben hullámzó hangerő picit az idegeimre megy. (Még jó, hogy keveset telefonálok és nem minden fél esetén van ez a probléma, de pont a feleségemmel való beszélgetés közben ilyen.) Esetleg ez megszűnik custom rom-mal? -
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #6303 üzenetére
Ha viszont windowsod van nem kell Linux parancssorral tökölődni
kb. két kattintás: driveImage XML -
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #6294 üzenetére
a gtalk szerintem automatikusan bejelentkezik a rendszeren, hiszen a gmail-lel van szoros integrációban. vagy ha te rámész a google talk alkalmazásra, akkor sosincs bejelentkezve nálad? ez fura, mert a leírt hibára általában tényleg ez szokott lenni a megoldás, angol nyelvű fórumokon is ez az első, amit ajánlanak az erre panaszkodóknak, és hát személyes tapasztalataim alapján is ez az esetek 90%-ában segít. a maradék 10-nél meg elég, ha kilövöm a beakadt letöltést, és újra próbálkozok.
-
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #6291 üzenetére
a market nemtoltesnel altalaban az a problema, hogy a tefon nincs bejelentkezve a gtalkba. ha nem akarja tolteni az alkalmazast, akkor altalaban a google talk elinditasa, majd egy gyors bejelentkezes megoldja. nem tudom, mi lehet az osszefugges ketto kozott, talan a gtalkon keresztul zajlik valahogy az autentikacio, vagy ilyesmi.
-
Klemens
őstag
válasz
llaszlo #6276 üzenetére
Tetszik nekem is, de nem lehet valahol letölteni?
Ha install-ra megyek, akkor kér google szinkronizációt...
Úgy kellene nekem, hogy letöltöm gépre aztán felmásolom a memkarira aztán telepítem úgy.
Most a telefonon, ha bekapcsolom a netet, akkor nem létesít hálózatot.
Reggel pedig neteztem róla.
Valami nagyon gigszer van a Vanilla-val...
A héten vmikor újrarakom és ha nem javul, akkor megy vissza a T-Style... -
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #6237 üzenetére
megoldás: appbrain.com
ugyanúgy kilistázza az összes marketes appot, csak éppen ráhúztak egy jobb keresőmotort, több féle szempont szerint lehet listázni, vannak ajánlások, és van egy szuper extra funkciója: marketből le kell tölteni az appbrain sync programot, aztán google accounton keresztül be kell regisztrálni az oldalon, és ilyenkor az alkalmazások mellett megjelenik az install/uninstall funkció, vagyis az appok böngészése közben ami megtetszik, csak ráklikkelsz, és később a telefonodon ha elindítod a sync-et, akkor amiket a böngészőben kiválasztottál, szépen feltelepítgeti neked. szóval az egész oldal leginkább az android market egyfajta továbbgondolása, arra alapozva, hogy ha már a google nem csinálta meg rendesen se a keresőmotorját, és nem volt hajlandó gyártani hozzá egy normális webes felület sem, akkor majd ők legyártják ezeket. és láss csodát, működik is szuperül. azért nem egy itunes, de nagyon jól használható.
-
Klemens
őstag
válasz
llaszlo #6240 üzenetére
Hát nem tudom, megpróbálok másfajta vonalkódolvasót használni.
Scanlife az amit használok, ha másik, akkor mi az amit ajánlotok?mumk: Ez szvsz egyértelmű, csak ingyenes appokat próbálok.
KonzolKartel: Nem tudom ilyen mi van a telefonnal, de mindig csak éjszaka csinálja ezt, meg most csinálta másodjára. Amúgy én naponta töltöm, épphogy kibírja mire hazaérek, de egész nap nyomkodom.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #6170 üzenetére
Ma megnéztem a Spica--t. Szerintem csúnya, de ez az én véleményem. Alap vanilla ROM van rajta, tehát semmi csicsa, mint a Pulse T-s ROM-ja. Az, hogy magyar nekem szintén nem tetszik. Meg a rakás gombot azt sem tudtam mi micsoda, tök fölösleges.
Sebességre semmi különbséget nem tapasztaltam ahhoz képest, mint amikor az enyémre teszem fel a vanilla ROM-ot alapból. -
válasz
llaszlo #6149 üzenetére
Mindig SanDisket veszek, most nincs semmilyen kártyám pillanatnyilag. Újra Androidos mobil is csak előreláthatólag később. De már be van ütemezve.
A wear-levelling azt jelenti, hogy az írásműveleteket egyenletesen elosztja a memóriakártya felületén, így a sokszor frissülő fájlok (mint pl. a dalvik-cache) se pusztítják el a kártyának egyes részeit, hanem sokkal tovább kitart.
-
syl5
őstag
válasz
llaszlo #6104 üzenetére
Na akkor a teljes rom telepítéseim, amik közben előjött a _ hiba is:
Első telepítés:
1. Gyári rom, minden alkalmazással, beállítással fennt.
2. Kikapcs, indít fastboot módban
3. Kiadtam a parancsot a fastbooot-nak, hogy futtassa az amon ra kódját (tehát ekkor még nem írtam felül vele a recovery-t, csak futtattam az amon ra-t)
4. Nand backup az eredeti romról, reboot
5. Ezután már nem boot-olt be az eredeti rom ( _ végtelen ciklus) (tehát itt még az ext szóba se jött, szal nálam nem az okozta (legalábbis ekkor [lásd később] ), itt ezek szerint vagy maga az amon ra, vagy a nand backup a hiba oka)
6. Nand mentése, custom rom felmásolása sd-re, kikapcs, fastboot, amon ra telepítése.
7.reboot
8.recovery módba indítás, wipe(de csak Wipe data/factory reset)
9.custom rom telepítése
10. reboot, beboot-olt (megnyugodtam)
11. kikapcs, bekapcs recovery módba
12. sd kártya partícionálása (ext2-őt csináltam, Partition SD menüpontot futtattam csak le) ext3, ext4 egyébként miben jobb, mire jó?
13. reboot, beboot-olt
14. mindent beállítottam, marketről, sd-ről minden progit feltettem, amely proginak lementettem a beállításait, statisztikáit azt visszatettem
15. újraindítottam valami hiba miatt, meg hogy szabadítsa fel a belső memót, erre _ végtelen ciklusitt tehát ezek szerint a progik telepítése okozta a galibát. Ez volt a Vanilla rom DarkByte módszerével.
Második telepítés:
Ezután feltettem a T-s custom romot, szintén DarkByte módszerével, és ugyanez lett a végeredmény.(7.ponttól kezdve a végéig)Egyébként mindkét esetben megoldotta a problémát egy Wipe data/factory reset, de ez engem nem nyugtatott, teljesen hibátlan rendszert akartam.
Tehát ekkor a custom T-s rom volt fennt. Miután be tudtam boot-oltatni feltettem rá az eredeti decemberi update-et. Ez nagyjából visszaállított mindent (azért nagyjából mert valami (
) miatt nagyon gyors lett az a decemberi gyári rom. Így utólag annál kellett volna maradni...
Harmadik telepítés (jelenlegi hibátlan):
Tehát most kezdtem mindent elölről, de most már Coolboy módszerét követtem, tehát:
1.amon ra fel
2.kikapcs
3. recovery módba indítás
4.sd kártya partícionálása
5. wipe, mindent wipe-oltam!
6.kikapcs
7. custom rom sd-re fel
8. bekapcs recovery módba
9.rom telepítése
10. reboot, beboot-oltEzután kikapcsoltam, és gyorsan csináltam egy nand backup-ot. Ezután beboot-olt, tehát a nand backup kizárható, a lehetséges hiba okok közül.
Market-es progik fel, nand backup, beboot-olt.
Apk-k fel, nand backup, beboot-olt.
Ezek szerint a progik telepítése is kizárható, mint hiba ok!Ezek után én csakis az amon ra-ra tudok gondolni, vagy az egésznek a sorrendjére, mint lehetséges hiba ok!
Te hogy telepítesz, amikor előjön a hiba?#6084:
Ext2-re formáztam mindig.#6098:
Ilyen nálam nem szokott lenni. Nálam olyan szokott előfordulni, hogy ha sok alkalmazást egymás után letöltök a market-ről, és kihagyok egy kis szünetet e sok alkalmazás letöltése után (beállítás miatt), akkor ezután nagyon nehezen indítja el a köv alkalmazás letöltését, vár vagy 1 percet is, míg elkezdi a letöltést, vagy megunom, és nyomok az es task manager-be egy kill all-t, és akkor az is meg szokta oldani. -
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #6098 üzenetére
Dögöljek meg, hogy ha értem mi van a telefonommal.
Megint nem kapcsol be, csak folyamatosan megy ez az újraindulási procedúra..
Annyit csináltam, hogy feormáztam az ext partíciót, majd elkezdtem feltenni újra az appokat. Időnként újra kellett indítani és ext repairt csinálni, de működött rendesen. Most megint ext repair volt de mégsem működik.
Kezdek tőle idegbajd kapni.Ilyenkor tudnám a falhoz vágni.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #6083 üzenetére
Talán az ext lesz a hibás. Ki milyen fájlrendszerre formázta alapból a partíciót?
Az történt, hogy frissítgettem az appokat a marketon. Aztán egyszer kiírta, hogy install unsuccessful. Ez akkor van nálam ha nem várom meg az éppen aktuális frissítés telepítését hanem kezdem a következö appot. Tudtam, hogy csak az ext repair segít. És ismét nem bootolt be. -
syl5
őstag
válasz
llaszlo #6081 üzenetére
Sztem az amon ra a ludas, de sztem nem a háttérképre érzékeny. Azért merem mondani, hogy az amon ra a ludas, mert nekem mindhárom rommal (a gyárival, a Vanilla-val is, és a módosított T style rommal is) előjött a jelenség, és azért nem a háttérképre érzékeny, mert a legutóbbi esetben nem volt módosítva az alap háttér.
Én úgy tapasztaltam, akkor okozza a végtelen ciklust, ha:
-vagy nem wipe-olok minden-t, csak "Wipe data/factory reset"-et csinálok
-vagy a custom rom telepítése, és elindítása után csinálok ext partíciót a memkártyán
Tehát egyszóval akkor tapasztaltam ilyet, ha a DarkByte leírását követtem.Ezután végigcsináltam CoolBoy323 módszerét, és akkor már nem csinált ilyet szerencsére. Tehát először (persze amon ra telepítése után) partícionáltam az sd kártyát, wipe-oltam mindent,kikapcs, felmásoltam a custom romot a kártyára, bekapcs, majd feltettem a custom romot.
Mondjuk nálam még lehet bekavartak a beállításaim, statisztikáim backup-olása...Ezeket a legutóbbi telepítés után, ami működőképes, nem csináltam meg, mindent újra beállítottam saját kezűleg.
-
syl5
őstag
válasz
llaszlo #6078 üzenetére
igen bal felső, félreírtam, te tényleg lényegtelen.
A jelenség nálam is ugyanez volt, tehát nem jutott el a home-ig a töltés, egy végtelen ciklus alakult ki, úgy ahogy írtad. A nagyobb gond sztem az, hogy ez nálam már a gyári rommal is előjött, miután lefutatta az amon ra kódját a telefonom. -
syl5
őstag
válasz
llaszlo #6035 üzenetére
Nem akartam magamra venni, csak úgy jött le az egész, mintha rajtam csattant volna minden, holott én úgy érzem nem tettem fel hülye kérdést, csak esetleg pongyolán fogalmaztam.
De túlságosan felpörgettem magam...Nekem se kellett volna felhúznom magam, meg neked se. Mindenki kiírta magából a dühét kész. Részemről nincs harag!Más:
Említett valaki tegnap a jobb felső sarokban megjelenő _ jelet, és folytonos android vagy T logo töltést. Na ez nekem is előjött, még a gyári rommal is, azután, hogy a telóm lefutatta az Amon RA kódját. Telómon tehát még a gyári T-s rom volt, tehát 100 %, hogy az Amon RA-val van valami gond, nem a módosított rommal. Wallpaper nem általam szerkesztett kép ekkor, de korábban már volt, hogy beállítottam saját képet. Wallpaperem nem is a wall galery-ből volt, hanem a GDE-s wallok közül volt egy kiválasztva, de nem a gde futott home alkalmazásként, hanem a panda home. De nem nagyon hiszem, hogy ez befolyásolta volna.Később egyébként majd leírom ezt az egész jelenséget, a rom frissítéssel egybekötve, meg a tapasztalataimat, véleményemet az egész folyamatról, és a főzött romról. Elöljáróban annyit, hogy nagyon várom már a gyári 2.1-et, és nagyon bízom benne, hogy nem megint egy ilyen optimalizálatlan sz@r-t kapunk!
-
-
Klemens
őstag
válasz
llaszlo #6042 üzenetére
A telefon által készített "nagy" felbontású képet akartam betenni.
A progival eddig nem volt gond, sok képet tettem már be vele háttérnek, de eddig ekkorát még nem, lehet ez lesz a baja.
Lassan rá kellene szánnom magam, hogy a rendszert teljesen újrategyem.
Amúgy én a T Style-os 1.7-et használom, de nem érzem, hogy gyorsabb lenne.
Valaki írta, hogy amióta az 1.7 van fent, azóta a főképernyő betöltése gyors, nem lassul ott sem a telefon. Nálam előfurdul, hogy hosszú másodpercekbe telik. Ha úgy ki volt tűzdelve, mint a képen amit utoljára tettem be, akkor meg aztán főleg. Mondjuk annál megértem, mert sok widget volt kint, de jól nézett ki.dorkababa: Ezzel olyan problémák vannak, hogy a nevükre meg nem nagyon emlékszem, a rendszer meg ugye tegnap összefosta magát. De igyekszem újra megkeresni őket és akkor leírom a nevüket.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #6041 üzenetére
Egyelőre nem jöttem rá, hogy mitől van. Pedig szinte szűz rendszer volt fent. A hátteret megváltoztattam, meg néhány progit feltettem, illetve restore-t csináltam. Legalább 3 féle háttérrel ki próbáltam, de nem produkálta a hibát.
A háttérkép az honnan volt? Letöltötted a programmal, vagy valahonnan máshonnan származott?
Abból gondolom, hogy akkor indul újra amikor világít a gombsor. Akkor már betöltötte a rendszert és a HOME-ot töltené. Lehet, hogy túl nagy volt a háttér? Mert nekem nem a program által letöltött volt, hanem amit a gépről tettem rá 1280x800-as felbontással. -
Klemens
őstag
válasz
llaszlo #6037 üzenetére
Wallpaper all categories volt a progi, de eddig nem volt vele gond. Tegnap azért nagyon örültem, hogy legalább talpra állt, mert este Studio volt...
Most megint ugyan az van, mint amikor a ROM frissítést nem jól csináltam. Appok fent vannak, de 80%-a nem indul el. Ext partíció még nincs formázva, de még időm nem volt megcsinálni rendesen. 28 órát voltam folyamatosan talpon, sokat utaztam, party... nem régen keltem fel. -
syl5
őstag
válasz
llaszlo #6033 üzenetére
Nekem meg az ilyen emberekről van meg a véleményem! De tudod mit nem is érdekel, hogy mit gondolsz magadról, meg másról, meg rólam, én tudom mire vagyok képes, és mit tudok; nem érdekelnek az ilyen emberek. Azt hiszed nekem gondot fog okozni egy szaros rom telepítés? Hát baromira nem. Csak épp, amikor az ember a pénzével játszik, akkor nem 100, hanem 1000 %-ra akar menni. Egyedül abban nem voltam biztos, hogy amikor unmount-olva van, akkor az ext-et is unmountolja vagy sem. Ennyit csak szabad már megkérdezni. Ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok tisztába a dolgokkal, csak hétköznapi nyelven fogalmaztam meg a problémát.
Amit a második bekezdésedből leírtál mind tisztába vagyok. De te még mindig csak oktatgatod az embert. Nem kell itt lenézni, meg oktatgatni senkit, meg kell írni egyértelműen a választ; ha meg zavar az hogy több dolgot többször is megkérdeznek, akkor meg ne válaszolj rá ilyen egyszerű! Baromira nincs se kedve, se ideje senkinek végigolvasni egy 6000-es topic-ot, a keresés meg megint nem jó, mert nem tudni ki hogy fogalmaz...Persze gondolom a következő kötekedő hozzászólásod majd a keresési eredményed linkelése lesz, de az úgy könnyű, hogy már fél éve itt vagy, és nyomon követed a dolgokat, és emlékezetből tudod mire kell keresni.
De te mekkora paraszt vagy tényleg...az ember leírja neked, hogy tisztába van a dolgokkal erre le klikk pistikézed! Komolyan mondom nekem meg az ilyen emberekből van elegem, akiknek nehezükre esik válaszolni egy fórumon...ha meg mégis válaszol, akkor el kezdd kötekedni. -
syl5
őstag
válasz
llaszlo #6031 üzenetére
Tehát akkor használható pendrive-ként, mert az ext partíciót nem csatolja le ilyenkor, csak hogy lásd, hogy tisztába vagyok az alap informatikai fogalmakkal, így egy infós diploma után...Így is leírhattad volna, nem le kell nézni az embert, azért mert te azt hiszed te vagy itt az ász, és mindenki más hülye! Más is tudja mi az az ext partíció, csak a biztonság kedvéért csak rá lehet már kérdezni egy fórumon, hogy hogy működik ez itt..
Egyébként meg már ne haragudj de egy nagy tuskó vagy! Egyrészt azért, mert látatlanba lenézed az embert, nem pedig megírod az egyértelmű választ, másrészt meg a hangnemed miatt, amit néha megengedsz magadnak, szintén olyan emberekkel szemben, akiket nem is ismersz. Sok hasznos dolgot írtál már, amivel sok felesleges installálgatást, és sok időt takarítottál már meg nekem, de azért a hangnemeden illene változtatni! És ezt most nem csak e hozzászólásod miatt írom (amit állítólag nem is nekem szántál..), hanem az egész idáig való parasztságod miatt! Csak olvass vissza, hogy milyen hangnembe írogatsz mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest