Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
la5z10th
tag
Egy "kicsit" azért olcsóbbra gondoltam!
pl:
[link](ilyen kártyája van valakinek? működik a Z-be? jól tudom, hogy erre nem kell + költséget fizetni, mert EU tagállam Nagy-Britannia?)
Gondolom itthon nem nagyon lehet kapni ilyet hasonló áron!?
Vettem egy no name 64gb-os micro sd class 10-et 5000Ft körül, de az nem igazán műxik!
Van egy Kingston 32gb-os karim, azzal nagyon megvagyok elégedve, azért gondolkozom ebben a márkában. -
Gáben81
senior tag
Tudom,nem is szoktam hallgatni nagyon,de most így mindent kipróbáltam és a csengések is jobban és szebben szólnak.Meg hívás közbeni hangerő is durva,nem is tudok maxon beszélgetni viszább kell állítani,mondjuk az amúgy is hangos volt de most még jobban.
Nem is értem aki erre panaszkodott,volt csomó telefonom,de egyiken sem volt ilyen jó és hangos a hívás. -
minasm3
tag
Igen, lényegében én sem értettem a problémáját.
Úgy gondolta a kedves fórumozó kolléga, hogy vesz egy 150-200 ezres tv-t és kap mellé egy 200ezres telefont?
Ezt így ebben a formában ő sem gondolhatta volna komolyan...
De az a borzasztó, hogy egyre kevesebb ember hajlandó gondolkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Baldur's Gate 3
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest