- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
én is arról váltottam, és annyira megtetszett, hogy el is adom az iphonet.
Igaz, a Sony sem maradhat, mert nem fér össze az autómmal (bluetooth), de ezen kívül kifogástalan a készülék! Na jó, az "ajtónyitogatás" is zavart, de ha megtartottam volna, akkor tuti veszek egy frankó kis DK26 dokkolót!
-
Komolyan, ti süketek vagytok vagy mi? Én egy 3000Ft-os egyszerű sennheiserrel használom ami nem agybadugós, és már háromnegyed hangerőn bántja a fülem olyan hangos, és ez utcán, nem lakásban ahol csend van..
Áhá.. közben kipróbáltam a gyári zenelejátszóval, az egy kicsit tényleg halkabb... Én nem használom, mert nem szeretem, hogy nem tud mappát lejátszani. Próbáljátok ki a jetAudio-t, nekem sokkal jobban bevált mint a gyári.
-
compi.hu
senior tag
Szolgáltatói a Z-m, orange.fr a szolgáltató.
Így már érthető, úgy tűnik a fhansziák már megkapták a frissítést mi csórók itt Unortodoxiában meg az ország fontosságának megfelelően majd valamikor Feröer-szigetek után, ha egyáltalán...
a régivel nem megy a 4G, közben pedig a telefon rendszeresen H+-szal kapcsolódik, meg 3G+-szal
H+ az HSUPA azt 3.5G-nek szokas aposztrofalni. 4G az az LTE.
Az a félelmem, hogy ennél a technikai zseni társaságnál mind váltás az elb*szás magasszintű kockázatát hordozza magában...
Hát istenem, fhansziák. Tőlük bort vagy sajtot, esetleg pékárut, mást véletlenül se...
-
a.sebi
őstag
elvileg adatvesztés kizárva, de egy backup nem árt.
A z hirtelen halálát megelőző update, melyel a kamera megnyílásának sebeséége is javul, apro laggok eltönnek elvileg, picit jobb szítelítettség, hoszabb üzemidő, és egy pár hibajavítás jellemzi.
Tedd fel mindenképpp megéri....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest