Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemesys
tag
Sziasztok en vagyok az egyetlen akinek bevarazsolodott a para a teloba? A vaku homalyosodott be es a tolto fedel kozepe kekult meg aszigetelesen belul es tudom hogy nem kapott soha vizet ha nyitva volt. Szerintetek gariba elmenne?
-
polcsy1
tag
Sony Centerbe is leadhatod, majd ők továbbítják a Cordon felé. Garancia papír meg szükséges, anélkül saját költségeden fogják megjavítani amiért eléggé sok pénz elkérnek.
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Garanciás ügyintézéssel kapcsolatba lenne kérdésem.
Úgy fest kontakthibás a Z-m hangszórója, sokszor csak akkor hallom a hívott felet, ha megkocogtatom a telefon tetejét.
Beregisztráltam a Z-met a sonymobil honlapján, lecsekkolta az IMEI alapján a garanciám, ami 2016.01.27ig tart. Olyan kérdésem van, hogy feltétlen a Cordon-ba kell eljuttatnom a telefont, vagy elég ha elviszem a legközelebbi Sony Centerbe? Utóbbi kedvezőbb lenneElőre is köszönöm a választ!
-
xigris
őstag
válasz
Destroyer91 #26394 üzenetére
Amikor kiválasztol valamit figyeld a telót mert ott is kell engedélyt adni legalábbis a z2-n nekem így sikerült
-
Destroyer91
tag
Tiszteletem!
Olyan gondom lenne, hogy újrahúztam a telóm a legfrissebb Stock Rommal (10.5.1.A.0.292, már ráfért...
), a rootolás tökéletesen működött (kernelflashelős módszerrel/easyroot + SuperSU fenn), viszont a CWM-et (dual recovery-t) nem tudom valamiért működésre bírni. Ezt adja ki:
, a telefon pedig nem indul újra a végén/ nem kér engedélyt egyik módot választva sem az 5-ből, ahogy illene.
Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a helpet!
-
polcsy1
tag
ha szolgáltatótól vetted akkor elvileg, ha belépsz az adataiddal akkor ott megtalálható
amúgy regisztrálj meg a Sony oldalára, hozzá adod a fiókodhoz a telefonodat és ott kiírja, hogy meddig garanciális -
xigris
őstag
Sziasztok!
Ha nincs meg a garilevél valahogy meg lehet tudni hogy garis e? Pl: imei vagy hasonló? -
zotyi85
tag
válasz
ambrust #26364 üzenetére
Nekem ma jött elő ugyanez a hiba.
Mikor hívást indítottam, nem hallottam hogy felvette volna az illető a telefont, mikor felvillant a kijelző, akkor láttam hogy már 8mp-e felvette, ekkor megütögettem a telót, és mindjárt lett hang.
Amióta újraindítottam a telefont, azóta nem csinálta. Te aztán beadtad szervízbe? -
törölt tag
Z2 és Z3-ra lassan jön a nyalóka.
[link] -
real777
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az egyik ismerősöm férje vett egy z-t egy használt telóstol,de sajna kiderült lopott volt és lefoglalta a rendőrség. nagyon megszívták :S próbáltunk bemennni a képeket leszedni róla, de nem fogadja el a a felesége sim kártyáját. miért lehet ez? azt írja helytelen pin kódamikor meg a saját telójába rakja vissza a kártyát minden további nélkül jó. az lehet hogy csak a férje sim kártyáját engedi vagy letilthatták a telót? köszönöm
-
Daw93
senior tag
Én közben visszakaptam a Z-t, mindent kicseréltek rajta ami látszik
összes ajtócska, gombok, előlap, hátlap, keret, oldalsó panelek. Egyedül az alján levő vonalkódos panelt hagyták meg. Szépen összerakták, úgy néz ki mintha most vettem volna ki a dobozból, először azt hittem hogy küldtek egy újat
Mindezt ingyen, pedig repedt volt a kijelző sarka. Szóval nem tudtam mire számítsak, sosem vittem még telefont szervizbe, de 11 év Sony használat után eljutottam ide is, de olyan szinten megy a szerviz téma, hogy igazából még jól is jártam vele
A következő telefonom is Sony lesz
-
WaSabEE
újonc
Üdv!
Kérhetnék részletes segítséget a roothoz?
A mai nap lettem büszke tulaja ennek a csodának.. -
w333
félisten
válasz
adamsauvage #26376 üzenetére
Akkor várj pár napot míg beáll, ha nem akkor pedig flasheld újra
-
w333
félisten
válasz
adamsauvage #26374 üzenetére
Attól hogy 1000 éves android 4.3 rendszert használsz !
-
polcsy1
tag
válasz
spanglee001 #26372 üzenetére
én is azért csináltam, mert az USB nem bírta sokáig
gondoltam inkább építek legóból egyet, minthogy kiadja 10-12k-t egy töltőért -
polcsy1
tag
válasz
spanglee001 #26369 üzenetére
kicsit megdől benne, de stabilan tartja a helyén
-
mozo78
csendes tag
válasz
AllTheBest #26368 üzenetére
Szia!
Nekem a jobb felső sarokban levő engedett el (immár harmadjára), és ezért vettem hozzá ebay-ről szettet. Szerintem nem üveg, hanem műanyag, rajta kétoldalú ragasztó. Jobban bírja, mint a gyári, de ez is cserés lesz, mert egy idő után ez is kiáll a keretből.
Ma rendeltem Z2-őt, mert bár nagyon tetszik a Z, nagyon szeretem, de belefáradtam a fél évente esedékes szervizekbe.Most is besárgult a jobb felső sarok, pedig ez már a második kijelző, kb. egy éve cserélték.
-
AllTheBest
őstag
Esetleg nem tudjátok, hogy oldalt az ,,üveglapokat,, lehet-e cserélni, és ha igen az mennyire körülményes? Ebay-en lehet rendelni és ha igen milyen néven keressek rá? Esetleg az usb kis ajtócskájára új gumitömítést hol tudnék szerezni?
-
polcsy1
tag
dokkoló v2
[link]
-
Firka30
tag
ROOT törölhető?
Rootolt cuccon nem megy a tv go
-
ambrust
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó szervizt? Kontakt hibás lett az xperia hangszórója, sokszor meg kell ütögetni ha nem szól
-
törölt tag
Igen, sajnos ezek a belépőszintű telefonok már teljesen az értelmét vesztették. Az Ace még az első fecskék közötti, nekem ugyan nem, de barátnőmnek is az volt. Hát volt szitkozódás rendesen.
Én mindig is Sony párti voltam, először egy Xperia Pro-m volt, tökéletesen szolgált, és ugyanúgy a tárhely miatt kezdtem én is szépeket mondani az anyukájára. Ameddig a Z nem fog panaszkodni ilyenre, addig marad nálam.
Ez a proci, és a 2 giga RAM azért elég kéne legyen egy darabig.
-
Daw93
senior tag
Sziasztok!
Aki nincs megelégedve a Z-vel, az használjon egy hétig galaxy ace-t
Én beadtam szervizbe az Z-t, de úgy várom vissza mint a Messiást. Ezt a méltán híres Ace-t adták, mint cserekészülék, de visszagondolva az elmúlt időre, jobban örültem volna ha inkább egy sima, gombos, hagyományos telefont adnak
az legalább meg is mutatja ha van egy bejövő sms-em. Ezen annyi hely volt, hogy kiírta, hogy nem tudja fogadni az sms-t. Van rajta kb 3 alkalmazás, de sajna nem fért már rá sms
(jelzem, 16gb-os kártyával, amire átraktam az összes alkalmazást) . Miután töröltem róla azokat is, kaptam mindjárt 3-mat is ugyanabból az sms-ből
Amúgy a Z-nek kb minden betegsége előjött: kijelzőn világos folt (fehér színnél), beszédhangszóró érintkezési hiba, púpos hátlap(bár nekem nem vált fel csak púpos volt kicsit), pixelhiba, tömítések kikoptak (jacknél kicsit beszakadt)
Ja, még valami, a kijelző egyik sarkán kicsit megrepedt az üveg, pedig nem esett le, csak kb 1-2 héttel előtte. Pont mielőtt észrevettem a repedést, kb 1 nappal előtte beszélgettem egy ismerősömmel, hogy milyen hülyeség a biztosítás telefonra, meg ki az a hülye akinek betörik meg nem tud rá vigyázniHát a választ megkaptam, de fogalmam nincs mitől repedt be.
Remélem gariba csinálták, mivel a pixelhiba és fehér folt miatt amúgy is kijelzőcserés lenne a gép, és tudtommal egybe cserélik a kijelző-érintőpanel-üveg részt.
Már alig várom magát a Z-t is, meg hogy végre megszabaduljak az Ace-től
-
Deck
titán
válasz
adamsauvage #26358 üzenetére
Mivel nem csak felrakni kell. Elég a 4.3. Olvasd el a telepítési leírást. Vagy a z2 topikban keress rá, leírtam már oda, hogy kell felrakni.
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26355 üzenetére
Pár perc az egész.
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26353 üzenetére
Elég a root ennek: [link]
-
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26351 üzenetére
Material design most is lehet, a gyorsbeállítások szerintem szuper, nem hiszem, hogy változna
Tehát a design miatt tetszik az új droid de azt meglehet oldani 4.4 alatt is.
-
AllTheBest
őstag
Nekem igazából az elsődleges dolog ami miatt tetszik az a material design. LG G2-n szépen összehozták az LG ui-ját az 5.0-val. Másrészt remélem, hogy átdoglozza a sony a gyorsbeállítások sávot mert az nekem nem tetszik. (Mint az leírtam ez személyes vélemény). Szerintem a sebesség rendben van a 4.4-es rendszeren is
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26349 üzenetére
Na és miért jön be jobban?
-
w333
félisten
...
-
törölt tag
Ha érdekel valakit, 20%-os akció a hétvégén.
-
-
besaints
tag
A halk hangszóróra általánosságban jó kis tipp:
Various Sound Mods: Stereo Mod
Ez azt csinálja, hogy a beszéd hangszórót is használja a jobb alsó hangszóróval együtt, így a kapott sztereó hangzás mellett még hangosabb is lesz! :-)
1 hete tettem fel ezt, és opció volt az AROMA install-ban, hogy akarom-e.
[ROM][Z][KK][LB,UB][.292] eXistenZ Ultimate | 3.5.5 | Light & Dark | AROMA | 17/02/15
-
besaints
tag
válasz
AllTheBest #26333 üzenetére
Ugyanez volt a problémám, xda-n találtam.
#26269,#26268 -
AllTheBest
őstag
Root előtt állok, 4.4.4 van a z-n. Külön 4.4.2-es kernel nincs feltöltve valahova? Vagy flashtool-ban kell külön kiválasztani a teljesen 4.4.2-es romból?
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26328 üzenetére
Még régebben. De már azt sem fejlesztik.
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26325 üzenetére
Nincs.
-
AllTheBest
őstag
Még egy kérdésem lenne, zárt bl-re van cm12? Xperia Sp-ről jövök és ott egy magyar srác megoldott a zárt bl-en is a cm12-t.
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26322 üzenetére
Halk a hangszórója.
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
ma vettem használtan egy ilyen telefont. Később otthon kipróbálva észrevettem, hogy nagyon halk a hangszórója, erre tudtok valami orvosságot? Maga hangszóró szól rendesen, csak olyan mintha el lenne dugulva -
xigris
őstag
Sziasztok! A 5.0-ba várható olyan mozdulat vezérlés mint a z2-be pl: elég a készüléket felemelni a hívásfogadáskor.
-
törölt tag
És megérkezett az Album frissítése is nekem
-
Firka30
tag
Kamera modult cserélek ma
Megnéztem 1-2 videót a telefon szétszedéséről...
Kell-e valamire nagyon ügyelni,pl.hátlap leszédés ill visszarakás stb.?
Nem tudom sérülhet-e ilyenkor valami... -
ADAM1337
nagyúr
Van valahol leírás hogy a duble tap wake up-ot hogy adhatom hozzá a telohoz ?
Ismerös G3-ját nyomkodtam és nagyon hozzászokható a dolog és kényelmes.
Nyitható a BL-em, jah és Persze 4.4.4-en akarom. -
SzőkeKapitán
tag
válasz
xigris #26307 üzenetére
XDA-n mintha lett volna egy topic, ahol a tulaj tákolt magának egy mágneses töltőt, de a készülék oldalát is meg kellett hozzá faragnia egy kicsit, hogy odaférjen a mágnes.
Szerintem ennyit nem ér a dolog, de hát kinek mi...Közben megtaláltam:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39985331&postcount=84Még egy youtube-s link is van a végeredményről.
-
xigris
őstag
Sziasztok! Érdeklődnék van mágneses töltő kábel mint a z2-nél?
-
Csövy
tag
Sziasztok, van tapasztlata valakinek usb csati törésről? Tegnap a gyári kábelen "maradt" a telefon micro usb csatija...
még szerencse, hogy korábban vettem egy dokkolót.
Ezt vajon cserélik gariban, ( telekom) mert még garis, vagy vigyem be egy zuggésembe?Köszönöm a segítséget.
-
polcsy1
tag
válasz
BLUE TORNADO #26282 üzenetére
csinálj házilag egy dokkolót mint én
USB kapcsolatokba meg csináld meg a vezeték nélküli médiaátvitelt és nem kell használnod az usb-t utána
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest