Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
droidforever
tag
Kiprobaltam ezt az egy klikkes rootot(towelroot)!Orommel jelentem mukodik
-
spanglee001
addikt
Most néztem a beállításokban, a gigafibe nem kap hozzáférést semmihez, a frissités óta.
Nem is kell neki hozzáférés? Úgy emlékszem mintha előtte lett volna hozzáférése -
falijja
őstag
Helló valakinek új gsm-el van szerviz tapasztalata....? megadta magát a telóm, simán csak nem kapcsol be.
Postán elküldtem nekik kb mennyi idő lehet mire kezdenek vele valamit....? -
törölt tag
válasz
barnabasss #21594 üzenetére
Újra kell rakni a romot! Anno nekem 4.2.2-n csinálta ezt, majd FT-al felpakoltam a 4.3-at és utána megszűnt a probléma.
-
törölt tag
válasz
California1 #21593 üzenetére
Akkor nincs több ötletem sajnos, nálam nincs ilyen gond, kitkat van fent.
Nálam be van kapcsolva a stamina is. -
Deck
titán
válasz
barnabasss #21594 üzenetére
A gond nálad van.
-
barnabasss
tag
na végre hogy meg van az első hiba.. lerakom úgy h wifizik.. 15perc mulva felveszem és ledobta.. ezzel csak az a baj hogy nincs értesítés..
-
törölt tag
válasz
California1 #21589 üzenetére
Más alkalmazás nincs fenn ami tiltja az adatforgalmat?
Wifi vagy mobilnet?
Ha wifi, akkor nincs úgy beállitva hogy alvó állapotban bontsa a kapcsolatot?
Stamina egész biztosan nincs bekapcsolva? -
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #21590 üzenetére
Úgy tűnik. 1 perc alatt meg lehet amúgy találni, ha nem megy az ajtó angolul, GTranslate a barátod
-
válasz
spanglee001 #21586 üzenetére
Nekem olyan szinten nincs térerőm, hogy 90-95% -ba csak a piros x látható a telefon térerőt jelző részén, a mai leesés óta... SIM -et ki/beraktam de nincs változás így valószínű, hogy a belső antenna sérült, vagy nem érintkezik megfelelően.. (telefonálni nem tudok egyáltalán)
/holnap viszem is T-Pontba/
L
-
törölt tag
válasz
California1 #21584 üzenetére
Be van kapcsolva a stamina és a messenger nincs a kivétel listára téve.
Stamina alatt csak azok a dolgok jutnak szóhoz kikapcsolt kijelzőnél amik a listán vannak. -
spanglee001
addikt
válasz
MaxxDamage #21583 üzenetére
Az elmenő térerő másnál is van?
Eddig csak ha bontottam a hívást akkor elment és visszjött a térerő, de mostanság van hogy elmegy magától 1-2 percre. -
California1
őstag
A nejem SGS4 telojara azonnal jön a fb üzenet pushba..... (ugyanaz a fiók)
-
California1
őstag
Srácok ,kis segitség kellene.
Fb messenger üzik nem jönnek push-ba.... mondjuk 10ből 9-szer nem...
Abban a pillanatban ahogy benyomom a bekapcs gombot és gyakorlatilag feléled a kijelző ,azonnal tolja is az üziket.... (fw 4.4.2 )
Miért nem jelez azonnal?
Valakinek van ötlete??????? -
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #21581 üzenetére
-
pit stop
addikt
válasz
MaxxDamage #21579 üzenetére
Jól elintézted telefont
-
-
j.la
tag
válasz
MaxxDamage #21577 üzenetére
Nem kötelesek adni, szóval a szerencsén múlik, hogy kapsz-e.
-
-
fluttershy
tag
válasz
Dimond G #21573 üzenetére
igen: a oneclickroot alkalmazások a rendszert komromittálják
az androidos vírusírtók káros kódként érzékelik, futtatni nem engedik
amelyik vírusírtó mégis engedi, az nem nyújt megfelelő védelmet; semmi értelme nincs, nyugodtan uninstallálhatod
ha nincs vírusírtó akkor is sipákol hogy nem ajánlja a telepítést de telepítés után már nem fog többet közbeszólniilyen esetben azt ajánlom hogy a rottolás erejéig távolítsd el a vírusírtót; utána persze visszakerülhet
-
törölt tag
válasz
Dimond G #21573 üzenetére
Nem kell parázni!
"AhnLab-V3 Android-Spyware/Rootor 20140618
AntiVir Android/TowelExploit.A 20140618
Avast Android:TowelExploit-A [Trj] 20140618
ClamAV Andr.Exploit.Ratc 20140618
Commtouch AndroidOS/GenBl.9B1C7C68!Olympus 20140618
DrWeb Android.Exploit.9 20140618
ESET-NOD32 Android/Exploit.Towel.A 20140618
GData Android.Trojan.Agent.E4X04I 20140618
Ikarus HackTool.AndroidOS.Rooter 20140618
McAfee Artemis!9B1C7C68ADB3 20140618
McAfee-GW-Edition Artemis!9B1C7C68ADB3 20140617
Qihoo-360 Win32/Trojan.Exploit.ff1 20140618
Tencent Android.Trojan.Towelexploit.Htce 20140618
TrendMicro-HouseCall Suspicious_GEN.F47V0617 20140618 "Szimplán csak amiatt riasztanak, mert a heurisztika lát egy-egy sort az apk forráskódjában! Szóval ez így igen veszélytelen.
-
Dimond G
senior tag
válasz
fluttershy #21572 üzenetére
Köszönjük!
Nekem a vírusirtóm szólt be, de lehet másnak jó lesz!
-
fluttershy
tag
válasz
Dimond G #21570 üzenetére
http://towelroot.com/ -> nagy narancs színű lambdára rákatt: tr.apk mentése
tr.apk rámásol telefonra -> telepít -> futtatígy néz ki az alkalmazás:
http://dl-1.va.us.xda-developers.com/2/7/9/8/7/1/9/towelroot.png?key=_8wSB9Ypt7iF_ZQfkGdwwg&ts=1403104158"make it ra1n"-re tap
15 másodpercen belül újraindul, már roottal
supersu vagy superuser telepít: su binary frissít
és kész
örül -
válasz
#09819904 #21560 üzenetére
"Szervizes T-Pontba kell bevinni. A sima maximum elküldi. Ezt csak kismilliószor írták le!"
Szerviz nélküli T-pontban nem fognak semmit átvenni, mert nincs szerviz. A szervizes T-pont fogja továbbküldeni a Cordonnak. A legtöbbször a szervizesek is továbbküldik, pláne ha ilyen nehézkesebben szerelhető telefonnal van a gond. A leggyorsabb megoldás, ha egyenesen a Cordonba viszi az illető.
-
Dimond G
senior tag
válasz
fluttershy #21569 üzenetére
Hogy csináltad?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Dimond G #21566 üzenetére
Mind a kettőtök félre értett. Hozzá szólásomnak semmi köze a miuihoz. Felraktam az existenz 4.4et de előtte csináltam cwmben egy backup-ot a fent lévő 4.3rol. Engem az érdekelne ha vissza akarom rakni az előzőt akkor elég cwmben egy restore és már fel is teszi a 4.3at ami előtte volt vagy vissza kell raknom simánes utána restore? Remélem így már érthető.
-
Dimond G
senior tag
Újra felraktam az ExistenZ rom-ot, mert ha másnak megy akkor nekem is!
Most már a hívó felet is hallom és ő is engem...más problémát mivel nem észleltem, így azt mondhatom, hogy jó! :-DD
-
ChoSimba
tag
Tesztelte vki az új egyklikkes rootot ? (towelroot)
-
válasz
#09819904 #21560 üzenetére
Jahm, tuti az lesz, mert mióta le is esett nincs térerőm (SIM-et már ki/beraktam de semmi...) így valami meghalt benn tuti.
Az induló befizetést gondolom fizetni kell ?
/nah mindjárt rá is kérdek a Video Call Centerbe/
/gariba ezt tuti nem cserélik mi ? - csak a biztivel esetleg, de az kemény 12k HUF ha jól tudom/L
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #21559 üzenetére
"ezt vigyem be T-hez és gariztassam vagy mit lehet ilyenkor tenni ?"
+
"van rá bizti külön, sz.al nincs gond"Szervizes T-Pontba kell bevinni. A sima maximum elküldi. Ezt csak kismilliószor írták le!
-
válasz
#09819904 #21558 üzenetére
Telefont Online rendeltem, gariztatás személyesen T-Pontba lehet csak igaz ?
Meg van elvileg hardveres / szoftveres probléma is (kis törés és a kép megjelenítés vagy minek nevezzem.., de a törés a képernyő nem megfelelő műkődése miatt történt, mert a sok nyomkodástól kicsúszott a kezemből.
)
Mikor nagy nehezen előjött a kép és feloldottam a bill. zárat akkor hívni akartam és rámentem a hívásra aztán megint nem volt képem...L
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #21556 üzenetére
Leírtál mindent. Mi a kérdés?
-
busman
veterán
Miui is back...nem jött be ez a ekszisztenc...
-
Az minek tudható be vajon (hiba), hogy a telefon gombot megnyomva (hogy legyen kép ugye) nem jelenik meg sokszor a kép... ma pont ki is esett a telefon a kezemből a nagy "nyomogatás" közbe ,hogy hívni tudjak azt az oldala sarkon és oldalt le is tört.. pff.
(van rá bizti külön, sz.al nincs gond) meg ezt a képernyő nem jelenik meg bekapcsolt telefonnál néha (kipernyő zárolás/feloldás elött ez zavaró ! meg a hangerő / bill. / csengés hangja +- nyomogatás közbe néha "torz" a hang.. ezt vigyem be T-hez és gariztassam vagy mit lehet ilyenkor tenni ? (1-2 hónapos a teló így van rá gyári gari is bőven...)
L
-
Napster82
tag
Mikor lesz elérhető a 10.5.A.0.233-as kitkat frissítés?
-
daniel909
addikt
rohadt életbe az előlapi kamerán emgjelent egy fekete folt
még jó h a hátlapi még jó, mert azt többet használom. hjajj de nincs kedvem gariztatni.
de nem kosz lesz az hanem kezd elhalni a kamera... -
darvinya
titán
válasz
BLUE TORNADO #21547 üzenetére
De milyen gumi szigetelés?
Ajtó(k) g.szigetelésre gondolsz?Külön nincs.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Az Ebay-en kerestem hozzá azt a kis gumi szigetelést, de nem taláktam. Mit írjak be, h kidobja?
-
törölt tag
válasz
barnabasss #21543 üzenetére
Használd akkor egészséggel
-
törölt tag
válasz
barnabasss #21540 üzenetére
Azok megoldják a háttérben is, nem kell használni őket. Remélem a biztonsági mentés is be van kapcsolva, mert akkor elvesztettem a fonalat...
-
MikitoLac
tag
Az a helyzet hogy ez egy jó gép de azért vigyázni kell rá mert érzékeny is. Pl most észrevettem hogy a jack csatinál a fülhallgató csatlakozója kezdni ki a gumitömítést. Ahogy néztem nekem már egy nagyon picit el is mozdította a helyéről a szigetelést pedig pár hete cserélték. Na nem vészesen csak nagyon picit, de így kezdődik. A gatyazsebben jól hozzádörzsölődik, nyomódik szépen leválik idővel a gumitömítés aztán le is szakad. Pl. ezt azért is oldották gondolom meg másképp a további modelleken. Én szeretem mindenesetre nagyon minőségi jó gép a mai napig elveri a legtöbb telefont,de mondjuk 190-et nem adtam volna érte
-
törölt tag
válasz
barnabasss #21537 üzenetére
Nekem helyelőzmények és asszisztens nélkül nem jön be, és mivel ezek nem eszközfüggő beállítások, tabon sem tudom őket használni, ahol egyébként egy álom a KK.
-
Kleroo
veterán
Mennyi idő egy teljes töltés?
Anno X10-ben azt imádtam, hogy nagyon hamar feltöltött, utána nehéz volt átszokni a lassú s2-re (ami amúgy fossá verte és a mai napig remek cucc.... csakhát a Z formája...)
-
-
kezdő
senior tag
válasz
S3R6PH #21500 üzenetére
Én is így csináltam, hisz a roothoz alapból a 4.2-ből kell kiindulni, mégis nekem is süket volt a teló ahogy már korábban írtam.
Esetleg annyi, hogy én aromaban bepipáltam a hangjavító dolgokat (amit a gyári romban is engedélyezek) lehet az lesz a hiba. (de akkor is minek van benne olyan ami nem lett tesztelve....)
Amúgy jelentem gyári 4.4 most egész elviselhető.
A rootolt verzió fut, de egyelőre semmi olyan app nincs rajta ami igényelné, csak a lelkemnek jó1 nap 23 óra töltés óta, az akksi 28%-on, képernyő idő 1 óra 36 perc, STAMINA aktív, fényerő 50%-on automata módban, 3G folyton aktív, 1 óra 45 perc hívás.
Nem egy világbajnok eredmény, de egyelőre sikerült legyőzni a Google Szolgáltatásokat
-
Vulpolone
tag
-
törölt tag
válasz
California1 #21530 üzenetére
Nem is lesz!
BB nekem csak gombsorosba létezik! -
törölt tag
válasz
ZsyfKo #21526 üzenetére
Igen! Huzamosabb használatnál gyengül a ragasztás. Persze nem két nap alatt! Attól, mert esténként telefonon nézel végig egy kétórás filmet, ettől még nem gyengül meg. De jó pár nap után viszont a huzamosabb hőhatás miatt igen.
Gari amíg van addig mondhatni nem para, ha lejár a hátlap, de gari nélkül már elég veszélyes mutatvány! -
Vulpolone
tag
válasz
#09819904 #21517 üzenetére
Lehet hogy én egy mocskos mázlista vagyok, de mióta megvan a Z-m semmi baj nem volt még vele. Nem szineződtek még el az indikátorok, nincs semmilyen kamerapiszkom, mióta a 4.4 fent van , az akksim tovább bírja és teljesen rendben van a telefon. Egyedül a melegédés max , amit negatívumnak fel tudok hozni.
Szóval én egy elégedett tulaj vagyok és azt mondom, jelenleg nincs olyan telefon a piacon, amire lecserélném.Hozzáteszem azóta van meg, mióta a T-nél kapni lehet, szóval nem 1-2 hete van a kezeim között.
Nincs ennek a telefonnak semmi baja, csak valamiért divat lesz*rozni szegényt.
-
ZsyfKo
senior tag
SW: Software, HW: Hardware. HOgy érted hogy nem szabad hagyni a melegedést? Mit lehet tenni ellene? Ha melegszik hagyjam abba amit csinálok?
-
ZsyfKo
senior tag
Amúgy engem legjobban a melegedés zavar, mielőtt vettem olvastam hogy csinálja de azt nem írták hogy ennyire gáz, néha olyan szintre feltud forrósodni hogy rossz hozzá érni, nem hogy még zsebre rakni. Ettől függetlenül nagyon szeretem nagyon jó telefon, nem bántam meg.
-
törölt tag
válasz
barnabasss #21518 üzenetére
Itt beírod mit szeretnél keresni, kattintasz valamelyik gombra (Keresés vagy Jó napom van).
Ezeket megjegyzi és kreál egy linket amit már be tudsz másolni bárhová. -
törölt tag
Hisztipirulát nyeltél?
Van a többi telefonnak is valamilyen baja, ezt nem is vitattam sosem! De azért ennyit nem vonultatott fel egy készülék sem, mint a Z!
Vagy most álljak neki fényezni, hogy jaj de jó telefon, nyugodtan lehet nyomni vele víz alatt is, stb.? Majd átvisszük a topicot egy kicsit álszentebbé, hogy jó képet fessünk a Z-ről. A keresőt meg majd nem ajánlgatjuk az érkezőknek, nehogy elolvassák a tapasztalatokat. Inkább válaszolunk mindenre újra és újra cenzúrázva! -
törölt tag
válasz
California1 #21509 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy a kis takarógumik el tudnak kopni arra figyelni kell, néha elszíneződnek a vizesedést jelző indikátorok, és néhány szériánál a hátlap el tud válni a helyéről, mert valami vacak minőségű ragasztóval van rögzítve.
-
mpv
aktív tag
Kedves Z tulajdonosok!
Nagyon közel vagyok hozzá,hogy németországba vegyek egy zt. Kérdésem,mennyire megbízhato a telo hibák szempontjábol?? Jelenleg a huawei p6-tom van! -
Deck
titán
Stock 4.3 + root és minden happy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest