Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Üdv! Ezt rendeltem :[link]
Mi a véleményetek róla? -
knuckle
aktív tag
válasz
fageza #16595 üzenetére
akkor ki kellene próbálni valami másik kártyával, akár feltöltőssel, manapság már azok is mind 4G-sek.
ha azzal sem csatlakozik, és a jelerősség is megfelelő, akkor a telóval van valamiilletve kérd le újra az internet és mms beállításokat
ha ez sem, akkor még egy újraindítással is meg kellene próbálkozni, hacsak nem már ezen túlestél.
bár nekem annó a z1c is volt hogy 1500+ órát ment zokszó nélkül. -
Armahun
addikt
válasz
holozis_HUN #16587 üzenetére
Az nincs csak gavi zseb módnak.
Ugy néztem, hogy nem a fényerő a lényeg, hanem a közelség és csak akkor ha lefelé van fordítva.
A fura nekem, hogy hol csinálja hol nem és idegesít hogy nem tudom mi befolyásolja.A másik érdekesség, hogy lefordításra némítás nincs is a romban, graviban is ki van kapcsolva, most mégis csinálja. Sosem használtam robot van beállítva rázásra.
szabi97:Neked van xposed gravityboxal?
-
fageza
csendes tag
Van valami ötletetek arra, hogy miért nem akarja a 4G-t a telefon? A kártya Vodafone-os céges flotta tagja, létezik, hogy az van korlátozva?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mazzsi #16591 üzenetére
Hát látod nekem megvan pár teló az előzőleg használtakból, így kártya át és csókolom. Szóval nem igazán izgat sokak által pedzegetett csereteló kérdése.
Amúgy is ki tudja mennyi kézen forgott korábban egy ilyen csereteló. Gondolom fertőtlenítést nem szokás rajta végezni, persze ez is egyéni szoc problem
-
KYZRR
őstag
válasz
holozis_HUN #16572 üzenetére
Túlélem, nem használom a telefont víz alatt, leszoktam az amperkodásról már.
-
-
csacsi67
addikt
válasz
harcikoca #16584 üzenetére
Attol függ hol cserélték de nézd meg ezt a videót [link] .Gondolom a gyári romba van valami teszt program nem akarok baromságot irni az megmutatja.CM romot használok.
keratom Ha kell jó szervizes tudok ajánlani egyet igaz nem Pesten van de tényleg nagyon szépen dolgozik árai is elfogadhatóak .
-
harcikoca
senior tag
Kijelzőcsere történt a telefonomban, azóta nem működik a hátsó kamera, és a flashlight csak akkor kapcsol ki ha újraindítom. Hardweresen lett szétbaszva, vagy esetleg egy resettel megjavul?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mazzsi #16581 üzenetére
Nem hinném, hogy bonyolult leírni x év y hó z napján fődarab cserével z1c helyébe a most javításra beküldött z3c került.
Ha ennek ellenére alzheimer kóroshoz kerül és visszapattintja, akkor irány a Sony ügyfélszolgálata és a Cordon "szolgák" kedves anyukájának emlegetése mellett ugyanezt el lehet mesélni nekik.
Na jó, az anyukázást én azért kihagynám
nem vagyok híve az asztalborogatásnak, de ha az kell.....
-
Armahun
addikt
Urak, van úgy, hogyha leteszem a telefont képernyővel lefelé egy asztalra, akkor 3 másodperc múlva kikapcsol a kijelző.
De most pl nem.
Nem tudom mi okozza, valami ötlet?
Nálatok milyen?
Slim 4.9 -
csacsi67
addikt
válasz
keratom #16567 üzenetére
Nem röhögök mert itthon 30 ezer és ugyan azt kaptad volna amit ott kaptál.De hidd el semmit nem tudsz vele kezdeni ez nem szofteres hiba. Majd egy idö után nézd meg szépen el fog engedni a ragsztás a képernyö oldalin ugy világit mint egy karácsonyfa.
Nem elkeseriteni akarlak de végig jártam ezt az utat.
-
KYZRR
őstag
válasz
holozis_HUN #16552 üzenetére
És ez mennyire valós, gyári cucc? Garanciát mennyire befolyásolja?
-
keratom
tag
válasz
holozis_HUN #16562 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Akkor úgy tűnik, hogy a tanulópénzt megfizettem, a tapasztalatot megszereztem,v. inkább beszoptam, ezzel a képernyővel ez sosem lesz egy teljes értékű készülék.
Legyen ez egy jó példa mindenki előtt aki hasonló helyzetbe kerül!
Képernyő csere után alaposan meg kell vizsgálni, mit is raktak az ember telefonjába!
-
-
mazzsi
újonc
Ja és a T-nél mind a 3 hölgy csak a műszempilláját rebegtette, mikor megkérdeztem, hogy mi van ilyenkor. Mondjuk nem is vártam tőlük többet, de a CORDON-tól elvárnám, hogy ha elvégzett egy munkát, akkor 2 hónap elteltével még tudja, hogy mi volt az.
-
-
keratom
tag
válasz
holozis_HUN #16557 üzenetére
Röviden összefoglalva:
-cseszhetem?Nézegethetem a sápadt színeket, vagy cseréltethetem a képernyőt eredetire, és persze szidhatom magam, hogy kidobtam a pénzt az ablakon?
-
keratom
tag
Üdv. a T. hozzáértő közönségnek!
Csúnya dolog történt velem sajnos a múlt héten.
Külföldön sikeresen pofára ejtettem hőn szeretett telómat, ebből kifolyólag a kijelző ripityára tört.
Keine pánik, a szállásunktól nem messze volt egy GSM üzlet, javítással is foglalkoztak, nem túl sok pénzért reggelről délutánra vállalták a cserét, hát belementem a dologba.Lehet, hogy hiba volt.
Mikor visszamentünk érte, visszakaptam a telefont, minden működött, ahogy kell, a képernyőn a színek kicsit sápadtabbnak tűntek, de gondoltam majd később beállítom, minden szuperfasza!
Milyen jó, hogy meg tudták ilyen hamar csinálni, mert este már álltunk is tovább.És most jön az "Igen ám, de"
Igen ám, de a képernyő színeit akárhogy állítom a beállítások/megjelenítés/fehéregyensúly menüpont alatt, sehogyan sem akaródzik normálisra, vagyis olyan "SONYkékes" színűre állítódni, mindig sápadtak a színek.
Létezik valami egyéb állítási mód a képernyő színeinek a hangolására, vagy csak annyi, amennyit ott a beállítások menüpontban található?
-
bzs73
őstag
válasz
mazzsi #16553 üzenetére
Nekem is ilyen z3c van most, z1c-t cseréltek z3c-re, és az eredeti garjegyen, ami a z1c-é, azon van jobb oldalt hogy fődb csere, és az új azonosítószám, azaz az új imei szám. Így a hivatalos. Ja ez is t-s, és ott is lettintézve, és ezt a t-nek egyébként gépbe isbe kell hogy vigye. Szóval bármikor ha bemész, neked papír nélkül megmondják, hogy mikor volt, és miért volt javítva, cserélve. Ha ez nem így van, akkor az a T hibája is, de a cordonnak is fel kell vezetni fődb cserénél az új imei számot az eredeti garjegyre.
-
mazzsi
újonc
Megint szervíz:
A Cordon decemberben Z3c-re cserélte a Z1c-met. (Tmobilon keresztül ment a szervíz) Fődarabcsere áll a papíron. Most újra bevittem a t-mobilhoz, mert elengedett a ragasztás és levált a hátlap. Elküldték szervizbe, aki visszadobta, hogy az ő rendszerükben ezen az imei számon egy Z1c telefon van, ezért nem érvényes rá a garancia. Miiii????? A telefonnak megegyezik az imei száma a garancián és a szervízlapon szereplő új imei-vel. Valószínűleg hibáztak és nem írták át a típuscserét. Mi van ilyenkor??? Most a Tmobil újra felküldi nekik a telefont a szervízlappal együtt. De az a gond, hogy azon is 5503 típus szerepel, ami a z1c típusszáma. Létezik, hogy bukom a garanciát az ő hibájuk miatt? Hogy bizonyítsam, hogy igazam van? -
holozis_HUN
addikt
-
arti1121
senior tag
válasz
holozis_HUN #16549 üzenetére
kösz. kiprobáltam
-
vazzz
őstag
válasz
holozis_HUN #16547 üzenetére
Szerintem ez mindenkinél más, nálam ezekkel a beállításokkal tök sárga az egész képernyő, nem beszélve a túlszaturáltságról, ami nagyon zavaró. A színhűséghez így már semmi köze, mondjuk a gyárinak se sok, de az közelebb van a valósághoz, a kékes színt leszámítva. Még az is fontos lehet, hogy ki milyen fényerőn használja a telefont, tehát mindenkinek más jön be.
-
arti1121
senior tag
válasz
holozis_HUN #16542 üzenetére
azt hittem van egy jol eltalált értéked ha ennyire ragaszkodsz a progihoz.
de ha titkos, akkor titkos.
nem gond -
-
bzs73
őstag
válasz
holozis_HUN #16540 üzenetére
Mint írtam pár órája tettem fel, azon kívül hogy van még 1-2 nyelvi hiányosság, nekem eddig semmi problémám nincs. Belaktam, minden felment, nem laggol, gyors. Volt már hívásom is, ott sem volt gond, üzenetek működnek, playen is működik letöltés-frissítés. Gps működik, nem tudok eddig semmi különöset írni.
Kamerát még nem próbálgattam, majd holnap, mert reggelig dolgozok. -
Armahun
addikt
válasz
holozis_HUN #16542 üzenetére
Csaknem szégyenled az értékeid?
-
arti1121
senior tag
válasz
holozis_HUN #16540 üzenetére
Kcal -nál milyen beállitásokat használsz?
-
-
bzs73
őstag
válasz
darvinya #16537 üzenetére
értem én hogy azzal van problémád, én arra írtam hogy még sincs vele semmi probléma. Mit érdekel engem hogy kiírás szerint milyen, ha jól működik, nincs vele probléma. Elírás még lehet, mert ügye béta verzió. Van még benne 1-2 helyen fordítási hiba is, ill fordítási hiányosság is.
-
válasz
rikxjeee #16532 üzenetére
Kérem a linkeket a hozzászólás szerkesztő LINK funkciójával adjátok hozzá, lehetőleg nem teljes sorral hanem rövidítve, például így. Köszi!
-
rikxjeee
tag
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65805592&postcount=187
-
apollo12
veterán
heló sikeresen le gariztatták a telefonomat hátsó üveget ki cserélték, homályos lencse miatt
érdemes vissza küldeni
-
-
törölt tag
válasz
trickymoon #16499 üzenetére
Ez azt jelenti hogy elkezdték a z3c frissítését is? Bocs de nem nagyon tudok angolul.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16518 üzenetére
Furcsa az biztos
-
válasz
holozis_HUN #16497 üzenetére
Mit érzékel a PCC és a flashtool? Tedd flashmódba és kiderül.
A készülék zárás nem arról szól hogy értéktelenné / eladhatatlanná válik a telefon, hanem arról hogy az adataid nem kerülnek más kezébe.
Maradjunk annyiban hogy büdös a téma... -
Sdi
addikt
válasz
Gyb001 #16505 üzenetére
Gyári fejjel és ilyen kábellel, eddig még mindig 100%-ra töltötte az enyémet. A szoft is gyári.
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Aki mágnese töltőt használ az tapasztalt olyat hogy a telefont nem tölti föl teljesen?
Este töltőre teszem ~ 30% körül. reggel csak ~65% körül van az aksi. És nagyon lassan tölt. Tegnap lemértem 55 ről 58%-ra 1 óra alatt töltötte föl. (Próbáltam gyári 1,5A és 2,4A töltővel is)
2 Mágneses kábelt rendeltem, mind a kettő lassú.Nem tudom mennyire valós adat de az ampere szerint a mágneses töltő 40mAh -al tölt, a micro usb 120mAh-al
-
slay007
csendes tag
Olyan kérdésem lenne hogy nekem wajk féle 4.9 rom van fent dual recovery root megvan.Vissza szeretném állítani gyári romra úgy hogy minden eltűnjön róla root dualrecovery stb.Ezt miként kell megcsinálni flashtoollal?
-
slay007
csendes tag
OTA Frissítés lesz megéri várni?Valaki felrakta már?Tapasztalat?
-
slay007
csendes tag
Akkor már letölthető a 6.01?Vagy már jelzi a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest