- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
muchacoado #17781 üzenetére
" de mivel az enyém nem vált le, a tiéd sztem le fog " - biztatás lvl 99
-
emiki6
veterán
válasz
DearMan: Nem tudjuk megmondani, nem ismerjük a statisztikákat. Számíts rá, hogy a ragasztó itt-ott elenged. Ha nem akarsz ilyen miatt gariztatni, akkor nem javaslom a ragasztott telefonokat. Ha nem akarsz, de túléled, hogy párszor be kell vinni és nem szoktad víz alatt használni, akkor no problem.
-
DearMan
tag
válasz
Újat akarok mindenképp Vodánál. De ez picit elbizonytalanított...
-
törölt tag
válasz
muchacoado #17667 üzenetére
Tudnál linkelni olyan eladót akitől érdemes lenne megrendelni ezt a ringke tokot? Bocs de még nagyon új nekem az ebay és ez lenne az első rendelésem. Köszönöm!
-
FAQtyA
tag
válasz
muchacoado #17675 üzenetére
Köszi a törődést
Számomra nem egyértelmű, hogy ez arról szól. Talán Wajk majd felhomályosít, ha erre jár.
-
válasz
muchacoado #17669 üzenetére
Kitűnő állapotú használt z3c-t kb. 60-ért hirdetik a Hardveraprón, úgyhogy a 40-50 állapottól függően bőven jó.
-
tutuhawer
őstag
válasz
muchacoado #17663 üzenetére
download successful, a letöltés sikeres.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
muchacoado #17364 üzenetére
Nekem a régivel is felment.
-
Armahun
addikt
válasz
muchacoado #17364 üzenetére
Biztos, hogy loop, nem csak türelmetlen vagy picit?
Első indításnál viszonylag sokat bír pörögni az animáció. -
holozis_HUN
addikt
válasz
muchacoado #17362 üzenetére
Pedig kellene, nekem sikerül elérni.
-
Armahun
addikt
válasz
muchacoado #17336 üzenetére
Nem kell sok hozzá.
Három hete egy lucypacher frissítés után nem indult a telefonom.
-
válasz
muchacoado #16640 üzenetére
Jó hogy belinkelted, van benne hiba. Az utolsó mondatra már írtam hogy miért nem teszem bele.
-
válasz
muchacoado #16631 üzenetére
"Ha aliexpresses link nem is lehet az összefoglalóba, akkor legalább ez mehetne amit írtál."
Lehetne Aliexpresszes link is, írjam be az Összefoglalóba, hogy mielőtt vásárolsz valamit nézzél szét máshol olcsóbb-e?(#16633) prohardver27
Root nélkül az SD-re nem tudnak csak a gyári alkalmazások írni. Szóval valszeg sehogy, de hátha valaki másnak van tippje rá.(#16619) BaLee
Wajk féle Slim romja van, azért van olyan opciója. Vagy felteszel egy Slim-et, vagy rootolod a telefont + Xposed Framework telepítés + Repóból Call Recorder funkció mod. -
válasz
muchacoado #16606 üzenetére
Nem fogok az összefoglalóba konkrét termékeket linkelni.
Egyrészt nem akarom nézegetni hogy árulják-e még és nem-e dead lett a link, másrészt az ára is változhat, harmadrészt az aki egyszer korrektül szállított, nem biztos hogy később is szállít.
Egyébként pedig aki nem jut el az Ebay és Aliexpress oldalakig a keresőben, az milyen eséllyel fogja lekommunikálni a problémáját később (ha pl. nem jön meg a cucc)?
Amúgy a német linket lehet azért választotta, mert nem kell rá egy hónapig várni, hanem 3 nap múlva megkapja a terméket. Egyébként a PH! szabályozása szerint lehet külső termékeket és szolgáltatásokat linkelni (ezzel nem értek egyet, de ez egyáltalán nem számít), csak belsőket nem (hwapró, saját cucc hirdetés). Tehát aki kérdez, az válaszban kaphat linket és privátban is.(#16621) rikxjeee
Röviden: Azért nem érted, mert nem folytatsz olyan beszélgetéseket ahol ennek lenne haszna. -
BaLee
addikt
válasz
muchacoado #16460 üzenetére
Sajnos igen, pedig fényképezőgépen imádtam panorámaképet készíteni csak az pl. több teljes értékű képből csinált panorámaképet, mérete is ehhez igazított volt.
A Z3C pedig nagyon összetömöríti a képet valamiért és elég gyenge a végeredmény.
-
Viktor77
titán
válasz
muchacoado #16460 üzenetére
Nálam is annyi.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
muchacoado #16432 üzenetére
Én is kb ennyire gondoltam. Kiegészítők még kicsit emelhetik az árat.
-
válasz
muchacoado #16407 üzenetére
Tudod mi ez? Egy nyomorult fizetett reklám, ami ráadásul azt sugallja, hogy a szakértő egy hivatalos Sony szakszerviz dolgozója. Az egész arról szól hogy vigyél telefont hozzájuk szervizelni. Ennek zéró helye van egy szakmai fórumon.
-
demars
addikt
válasz
muchacoado #16151 üzenetére
Köszi! Mentem az oldalt.
Asztalit is és a notit is újra húztam az ünnepek alatt! Mindkettő atom stabil és simán felmentek a driverek...
Feldobtam egy jó kis AV-t meg egy blokkolót és talán nem zavarja a rendszert semmi sem... -
demars
addikt
válasz
muchacoado #15902 üzenetére
-
sxxorp
őstag
válasz
muchacoado #15746 üzenetére
Ezt használtam duplakoppos képernyőZÁRhoz, míg megvettem a Nova Prime-ot [link]. (Duplakooppos ébresztéshez természetesen a Sony menüben kapcsolható megoldása a legjobb).
-
Viktor77
titán
válasz
muchacoado #15744 üzenetére
Jó nagy kuki a nyavajgó. Mint általában minden oda író. Az ott az internet legalja, a napiszarral egyetemben.
1. Bizonyítsa be, hogy nem a leeséstől lett hibás a kijelző. Nem lehet arra fogni, hogy de hát gyári hibás. Az enyém nem az.
2. Ha azt a telefont a szervíz szétszedi (márpedig a javításhoz szét kell), akkor az a hátlap darabokra fog hullani. Hogy adják vissza a nem garanciális javítás részét, darabokban? -
MC Pite
veterán
válasz
Hát igen, ettől még picit tartok, főleg hogy tokban nem biztos hogy ez az ember olyan gyorsan észreveszi. Vagy 'huppog' ilyenkor a kijelző valamelyik fele, tuti észreveszi az ember?
-
appel
őstag
válasz
Nova Prime-ban van dupla érintésre képernyő lezárás.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muchacoado #15504 üzenetére
Nyilván a fiókban került bele 8 óra kijelző idő....
-
waccamár
senior tag
válasz
muchacoado #15443 üzenetére
igaz, rosszul fogalmaztam, akkor inkább úgy mondom, hogy arányaiban drágább, mint egy sima. Kínából szoktam én is rendelni, már ki is néztem a Nillkint, de adok egy esélyt az olcsóbbnak (ami nem is annyival olcsóbb, ha azt nézzük, hogy mennyivel rosszabb minőségű, legalábbis a leírtak alapján.
-
demars
addikt
válasz
muchacoado #15392 üzenetére
Az megvan... Ennek ellenére csak ha a menübe belépek akkor nem görgeti...
Emiatt kérdeztem...
De köszönöm a választ! -
nji
aktív tag
válasz
muchacoado #14749 üzenetére
Erre a Mi5-re gondolsz?
Szerintem én a tavalyi, már létező Mi5-tel kevertem össze. Miért hívják teljesen ugyanúgy a két különböző év modelljét ?
Ennek csak 5,3 " a képernyője, de még az is túl nagy.
A többi specifikáció elég jó, kérdés az ár lesz, meg hogy honnan szerzed be? Kínából biztosan megéri. -
nji
aktív tag
válasz
muchacoado #14749 üzenetére
köszönöm a segítséget
Wajk Slim romját biztosan kipróbálom, mert sok jót olvastam róla eddig a fórumban. (Gondolom az összefoglalóban és a weboldalán le van írva minden.)
A TWRP backup "forrás adatát" úgy kell elkészíteni, hogy a SONY program korábbi mentését visszatöltöm a z1c-re és akkor mentem le a TWRP-vel a z1c tartalmát ?
Sajnos a régi telefonról (z1 compact) csak SONY programmal készült mentésem van, mert azt hittem, hogy az is így működik.
Rengeteg alkalmazás volt nekem micro SD kártyán. Nem tudom, hogy azok hogyan lesznek újra működőképesek? Mert azzal, hogy átrakom a micro SD-t még gondolom nem csináltam semmit. Mit lehet kezdeni az SD-n "rekedt" régi telefonon még működő alkalmazásokkal?
Nem tragédia, ha elvesznek, de jó lenne megérteni ezt is. Vagy ha már onnan nem működnek majd, akkor milyen mappákat lehet törölni az SD-ről ? Telefoncserével és adatmásolással kapcsolatos anyag is van itt a fórumon?A Mi5 nekem túl nagy lenne (5,7 "), ezért várom a következő compactot, mert a snapdragon 810-ben én nem bíztam meg, mert ha melegedéskor "lecsökkentik" a magok teljesítményeit, akkor mit érek vele ?
Várom én is a CES-t, hogy miket jelentenek be. Remélem a SONY is összeszedi már magát egy kicsit, mert a z5 család nekem felejtős. Ezért is választottam inkább gyengébb procit, ami biztosabban működik. -
Tidzsimon
őstag
válasz
muchacoado #14597 üzenetére
Én most átalakítót rendeltem , főleg, hogy sok mágneses töltőnél nagyon rövid a kábel.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
muchacoado #13792 üzenetére
Szerintem messze a legszebb sony a Z3+ és a Z3/Z3C. A Z3+ azért, mert egy picivel vékonyabb, és a hangszórók úgy vannak, mint a Z2-nél, egészen a keretnél, nem is értem a z3 esetén miért nem úgy volt... Z3+ desingot kellene vinni, igaz akkor a sok sony hater leszólná
ami jó lenne a Z3+ még, z az, hogy vékonyabb a keret, ha már úgy is lent van egészen a hangszóró, de ez a legkissebb baj, szegényt a snapi 810belbaszta, és jött a randa Z5... Na de majd szépítik
-
holozis_HUN
addikt
válasz
muchacoado #13746 üzenetére
6 hónapja nagyon féltem, hogy leolvad a háta, 70 °C tuti volt
-
half333
őstag
válasz
muchacoado #13700 üzenetére
én csak az adblock plus-t szeretném felrakni,meg esetleg a CWM-ot,h teljes romot tudjak menteni,meg esetleg xloud akármit a hangszórókhoz h hangosabbak legyenek. ezektől is összeomolhat a rendszer?
Másik - skyp közben headset-et toltam a mobilba,én hallottam mindent,de a haver semmit (nem gyári,de sony), segitenétek mi lehet a problem?
meg a tokban jobban forrósodik. valaki tapasztalt ilyet?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
muchacoado #13032 üzenetére
Jöhet
De várjál, maga a töltőkábel is, vagy csak a zöld műanyag kaka?
Nekem az a fém WSKEN a nagy álmom
-
Kroni1
veterán
válasz
muchacoado #12999 üzenetére
A túl erős mágnes szétcseszheti a csatlakozó helyét, konkrétan volt akinek kiszakitotta a foglalatot.. Jobb a Wsken, már ha eredeti.
-
sunone
aktív tag
válasz
muchacoado #12791 üzenetére
felrakják Wajk ROM-ját?
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz
muchacoado #10976 üzenetére
Köszönöm
-
Essien
aktív tag
válasz
muchacoado #10610 üzenetére
10 alatt a gépházban nem találok általános menüpontot.
-
Isual
veterán
válasz
muchacoado #10547 üzenetére
Ha igen, érdekelne a know-how!
-
szabi97
tag
válasz
muchacoado #10423 üzenetére
Minden áron azt a karja hogy kapcsoljam be a telefont.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
muchacoado #10404 üzenetére
Köszi a segítséget. Igen a 2x 1 ujjal-t is szeretném elkerülni, de úgy valóban működik 1 ujjal
ez is egy járható út igazad van, de 1 kop-tól messze van és a hüvelyk ujjamnak egyszer sem esik jó lehúzni a rolót nem még hogy egymás után 2x-er, ha egy kézzel tartom a telefont, apró dolgok ezek, de nap mint nap használja az ember. Root nincs.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
muchacoado #10388 üzenetére
(#10382) B.F.G.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
muchacoado #10375 üzenetére
1 gombos az az olyan 1 tapintásos kapcsoló gomb nincs, amivel ki be tudod kapcsolgatni a "tartózkodási helyet" más néven GPS helymeghatározó vevőt.
-
Armahun
addikt
válasz
muchacoado #10375 üzenetére
Azt figyeltem meg kupla koppnál, hogy asztalon fekvő készülék esetén hajlamos nem működni.
Lehet ez energia gazdálkodási okból, hogy ha ilyen helyzetben van a telefon.
Ilyenkor 3-4 érintéssel jól működik. -
arti1121
senior tag
válasz
muchacoado #10284 üzenetére
mobil net folyamatosan nem megy és a fényerő is a körülményekhez igazodik. staminat nem használok. a 2.2 telepitese után ez a harmadik töltési ciklus, de az első kettő nem mérvadó mert sok reboot volt benne+ recovery telepitések. nekem személy szerint hozza a 4.4 aku idejét. és a 850mAh töltövel töltöm nem az 1500mAh -al
nekem Xperia v után olyan érzésem volt hogy nem tudom lemerítemi. simán hozza a 2 napot aktív használt mellett.
-
arti1121
senior tag
válasz
muchacoado #10274 üzenetére
-
Wajk
addikt
válasz
muchacoado #10062 üzenetére
Ott van az aláírásomban
(#10063) Essien: még nem láttam függő Telekomos készülékket, de azt megemlítem azért, hogy attól még le tudják tiltani.
@all: az 5.1.1-ről pár jó hír:
- újra működik videózás alatt a SteadyShot
- engem nem érint, de fejlesztettek a duplakoppon, pontosabban a zsebben feloldás kiiktatására a fényszenzort vagy a proxit beadták mellé, így úgy nem old fel -
KYZRR
őstag
válasz
muchacoado #9896 üzenetére
Használtam ilyet, de nekem sajnos a telefon jobb oldalán mindig feszítette az üveget...
(#9912) demars
Ahova telepítetted a flashtoolt, abban találsz egy firmwares mappát.
Annak a tartalmát át kell helyezned a C:/Felhasználók/fióknév/.flashTool/firmwares mappába. -
B.F.G.
senior tag
válasz
+1 nekem is nagyon bejön ez a tok! Jó a védelmet nyújt!
-
jel1
aktív tag
válasz
és nem tetszik xd
olyat szeretnék, ami nem takarja a hátulját -
jel1
aktív tag
válasz
muchacoado #9892 üzenetére
jujj, most akkor mit ajánlanál leginkább?
linkelnél légyszikösziii ☺
-
rgeorge
addikt
válasz
muchacoado #9512 üzenetére
Én továbbra sem tanácsolom senkinek sem, hogy ez alapján a "teszt" alapján tekintse vízállónak vagy nem vízállónak a telefonját. Egyrészt még mindig nem látom az összefüggést a külső légnyomásmérő által mutatott értékek változása és a vízállóság között (lásd később), másrészt már az XDA fórumon is jelezték többen, hogy utólag nem vízálló telefonra is azt mutatta ez a "teszt", hogy vízálló.
Egyébként ezt írja a Z3 service manual:
"The Pressure Sensor test will check the atmospheric pressure around the phone and states a value. When you put the phone on the floor, read the value. When you raise the phone up as high as you can, the value should decrease about approx 0.2 to 0.3 Millibar. The value shouldn’t be static."
Már korábban is írtam, hogy a szenzor egy apró csövön keresztül van kapcsolatban a külső levegővel, ebben a csőben valószínűleg egy Gore-Tex membrán zárja el a víz útját és engedi át a levegőt, és valószínűleg a csuklópánt rögzítési pontjánál van a kijárata. -
marilllyo
veterán
válasz
muchacoado #9305 üzenetére
Jah Ebay. De inkább az árát adják vissza mert sajnos nem passzol bele a Cruzelite tokba az üveg kijelzővédő.
Maradok a fóliánál.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
muchacoado #9259 üzenetére
+1
-
marilllyo
veterán
válasz
Ezért célszerű paypal-lal fizetni.
-
válasz
Ez bizalomgerjesztő a céggel kapcsolatban.
-
vicze
félisten
válasz
muchacoado #9174 üzenetére
Hát még tudok ugyanúgy lassított felvételt készíteni.
-
darvinya
titán
válasz
muchacoado #9024 üzenetére
Elvileg gyári, de mindegyik Kínából származik.
-
arti1121
senior tag
válasz
muchacoado #8993 üzenetére
ezért jó az avast erre való szolgáltatása. ha új SIM kerül bele egyből lopakodva kapcsolja a hely meghatározást és küld minden infót, hely, tel szám,.
persze egy újra húzás ellen Ez semvéd -
LouiS22
veterán
válasz
muchacoado #8993 üzenetére
Azért ne becsüld túl a "tolvaj" szellemi képességeit, lásd a neten tucatszám található megjelentek a dropboxban, drive-on a fotók, amiket készített...
-
Rommel83
csendes tag
válasz
muchacoado #8949 üzenetére
Köszönöm a jóindulatú választ és a hozzáállást.
-
vicze
félisten
válasz
muchacoado #8884 üzenetére
Nem csak ott, de a "More"-ban is van Internet settings, ami letölti a szolgáltatóhoz tartozó beállításokat.
-
VincentV
csendes tag
válasz
Nem emlékszem hogy feljött volna ilyen ablak, de mivel nem szívesen wipeoltam volna ezért felhívtam a T-t és kértem a beállításokat, amiket nem sms-ben akartak elküldeni hanem e-mailben.
Elbetűztem a - mellesleg igencsak szexuális hangú
- fiatal hölgynek az e-mail címemet amit valószínűleg nem sikerült helyesen leírnia mert nem kaptam semmit, de sebaj, mert google barátom segítségével rátaláltam erre és így végül sikerült beállítani a netet.
Köszönöm az infót és a tippet.
Ha másnak is előfordul hasonló problémája és T-nél van akkor jó tudni erről. -
törölt tag
válasz
Nem lenne elég ha futtatná ujra a bellitasi útmutatót?
-
Assasin_
aktív tag
válasz
muchacoado #8727 üzenetére
Nem de egy újra indítás megoldotta
Mondjuk azért érdekes ez így nem is nagyon értem de gondolom akkor valami szoftver hiba -
Wajk
addikt
válasz
muchacoado #8685 üzenetére
LP alá már az Xposed 3.0 kell innen
1. Download the attached files below
2. Install apk and then open it
3. Go Framework and click Reboot
4. Enter the Cwm (Recovery)
5. Flash file >> << xposed-sdk21-arm-20150430.zip
6. Reboot. -
Bimmer1
csendes tag
válasz
muchacoado #8434 üzenetére
Kipróbáltam sikerült belépnem tesztelni.
Mit kellene tapasztalnom?
Ha nem teszem oda a kezemet akkor "on" jelzés van, ha oda teszem "off" jelzés.
Ez így jó vagy pont fordítva kellene működnie?
-
Armahun
addikt
válasz
muchacoado #8432 üzenetére
Li aksinál nincs csepp töltés, egy záró töltés van a végén.
Minnél nagyobb az áram erősség a töltés elején annál tovább tart a záró töltés.
Hiába veszel hozzá gyors töltöt ami 30 perc alatt beletol 80 százalékot, a teljes feltöltés akkor is három óra körüli idő lesz. -
pajerich
csendes tag
válasz
muchacoado #8348 üzenetére
Nagyon köszi! Nem is tudtam, hogy lehet root nélkül romokat cserélgetni. Király! Akkor asszem jöhet a telenoros.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
muchacoado #8273 üzenetére
Köszi szépen.
-
válasz
muchacoado #8273 üzenetére
Max képet teszek be, linket nem. Utóbbi termék reklám lenne.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
muchacoado #8269 üzenetére
ohh értem, tudnál légy szíves linkelni képeket a szilikon tokról is?
-
forgonati
őstag
válasz
muchacoado #8262 üzenetére
Az az alu keret nem kényelmetlen? Én azért nem vettem olyat mert az a kiálló csücsök pont a legrosszabb helyen van szerintem, ha jobb kézzel használod, nem nyomja a tenyeredet? Nem tudom miért nem lehetett azt a tetejére tenni, úgy sokkal kényelmesebb lehetne szerintem...
Amúgy valaki nem tudja Lollipopon hogyan lehet kikapcsolni azt a nyomorúságos "adatbarangolás megszakadt" figyelmeztetést?? 5 percenként előugrik, és már agybajt kapok tőle. Tudom hogy megszakadt bazdmeg, hisz én kapcsoltam ki
-
B.F.G.
senior tag
válasz
muchacoado #8262 üzenetére
Kösz nagyon jók a képek, jól néz ki és tetszik is, de viszont így a hátlap védtelen marad...
Miért cserélted le Szilikon tokra? -
válasz
muchacoado #8257 üzenetére
-
válasz
muchacoado #8249 üzenetére
Nem lehet hogy a készülék energia takarékossági okokból ha lezárt képernyővel dolgozik egyszerűen átvált 2G hálózatra, majd mikor feloldod gyorsan fellép 4G-re?
Max 1-2 másodperc lehet a kettő közötti váltás, annyi pedig belefér egy hívás fogadási time outba is.
Tehát hívás nem veszne el, SMS sem és az adat kapcsolatban lenne csak 2 sec kiesés.De íme az app, amivel tudod logolni a hálózatot.
-
McAdam6
aktív tag
válasz
muchacoado #4072 üzenetére
Rendeltem én is ilyen Ringke Fusion tokot, 4 nap alatt megjött Itáliából.
-
Tel Chi
tag
válasz
muchacoado #8213 üzenetére
Köszönöm szépen, de már túl vagyok rajta, egyébként nekem azután az LBL szerint ment minden mint a schaffhausen. Talán nekem ez tűnt a leg egyszerűbbnek.
-
muchacoado
aktív tag
válasz
muchacoado #8213 üzenetére
Ja és vannak jófajta előre pre rootolt kitakarított romok, aki nem akar azzal is kínlódni.
-
exelsior1
senior tag
válasz
muchacoado #8169 üzenetére
Persze, csak legtöbbször fizetős az app
Ilyen drága telónál még fizessen az ember hogy olyan dolgok benne legyenek amik minden más gyártónál alap funkciók?
-
Beladon
aktív tag
válasz
muchacoado #8122 üzenetére
Én a V-n optikai modolásra használtam illetve boot manager is volt mellé. Igaz custom rom-on. A státusz bar alakíthatóságát nagyon imádtam. Okos dolgok vannak benne szerintem próbálgasd neked mire/mikre is lehet szükséged.
Szerk.: látom már felhívták figyelmed az óvatosságra
-
LouiS22
veterán
válasz
muchacoado #8122 üzenetére
A Gravity leírásának nagyjából első pontja, hogy CM/AOSP, gyárilag módosított rendszereken (és a sony ilyen) nem garantált a működés/nem ajánlott telepíteni...
Az Xposed használata mezei usernek tényleg nem ajánlott. Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz belőlük használni, és pont azért választod ezt, mert tudod, hogy mit akarsz. Nincs must have kategória.
-
bzs73
őstag
válasz
muchacoado #8112 üzenetére
most írt az xda-n, ott van az utolsó hozzászólásban a zip. kimaradt a scriptből 1 sor. ott 1 fix, és holnap újra feltölti az egészet.
-HTC-: Egyébként teljesen le is bírod tiltani nem kívánt alkalmazásokat.
-
vazzz
őstag
válasz
muchacoado #8100 üzenetére
Igen, sajna ez a v7 verzió ilyen, már kétszer felraktam, azt hittem, én bénáztam el valamit, de nem. Szerintem mellényúlt a feltöltésnél, ez nem tartalmaz xposed-et sem, és benne van minden gyári app.
-
bzs73
őstag
válasz
Akkor nem jól tetted fel, mert én is azt használom, és semmi sallang nincs, és xposed-gravity box is benne van.
-
Uuser
tag
válasz
-
Uuser
tag
válasz
muchacoado #8081 üzenetére
Korábban már linkelte valaki ezt. Tegnap feltettem, jónak tűnik.
Rootolt, Xposed + Gravity Box telepítve, takarítva a sallang alkalmazások. -
lcee79
addikt
válasz
muchacoado #7830 üzenetére
ja köszi a segítséget megtaláltam
A firmware frissítés után a tök üres telefonon szerintem legrosszabb esetben rootlotam volna...
Gondoltam ez belefér, de miután megtaláltam a leírást látom már miért nem csinált semmit.
Nem gondolom, hogy kárt tett volna a telefonban, főleg így, hogy nem is csinált semmit -
Atii91
tag
válasz
muchacoado #7630 üzenetére
Nekem se jelezte
-
-Valinas-
senior tag
válasz
muchacoado #7600 üzenetére
A lényeg az, hogy az érték egy kis ideig feljebb szalad, tehát képes vagy a légkörinél nagyobb nyomást létrehozni a készülék belsejében.
-
rgeorge
addikt
válasz
muchacoado #7600 üzenetére
Nem, ez nem nyomáspróba. "Pressure sensor test", azaz a légköri nyomásérzékelő tesztje.
-
Dino69
aktív tag
válasz
muchacoado #7563 üzenetére
Ha hátra sima fóliát raksz, akkor felmegy a szilikon tok, mert így használom én is, miután a tok magában megkarcolja a hátulját...
-
Isual
veterán
válasz
muchacoado #7563 üzenetére
Vodával tavasszal hosszabbítottam, és ott út közben nem lehet kedvezményesen készüléket vásárolni. Függetlenül honnan érdemes, ahol rendes garit kapok és a készülék is rendben lesz?
-
spiky03
veterán
válasz
muchacoado #7545 üzenetére
Támogatom az ötletet.
Esetleg lehetnének a tokokról és a fóliákról is eby-es linkek, hogy melyiket is érdemes venni.Akkor azt mondod, hogy olcsóbb ilyen mágneses töltőt nem érdemes venni? Mert pl nekem 3 db kellene majd.
(melóba, kocsiba, otthonra.)
-
palipi
csendes tag
válasz
muchacoado #7445 üzenetére
megcsináltam de mindket esetben az üzenet jön be, egyik esetben egyből a leírt üzenetre a küldőhöz masik estben meg az üzenetet nyitja meg vagyis mindn üzenetet latom s legfelül ami utoljara jött.varom a segitsegeta addig is köszi
-
HardRic
addikt
válasz
muchacoado #7437 üzenetére
Közvetlen nem szabad kártyaadatokat megadni sosem. Csak Paypal, ha online vásárlásról van szó. Ők vissza is szerzik a pénzed, ha visszaélés történt. Sajnos/Szerencsére ez tapasztalat.
-
válasz
Ez sajnálatos. Ezért nem is adom meg sosem, csak netkártyám van mindkét bankomnál, annyit teszek rájuk, amit előreláthatólag költeni akarok. (Remélem, a mai világban nincs is olyan ember, aki képes interneten beírni a főkátyája adatait, ha igen, hááát, inkább nem mondok semmit, bocsánat,ha ezzel bárkit is megbántok, de gondoljon csak bele kicsit). Így az eredeti számlaadatok sosem kerülnek ki.
Bár gondolom, nem a Cruzerlite itt a főbűnös,hanem valami a háttérben, ami feltörhette a titkosítást,vagy ilyesmi. Attól még cumi lehet persze. -
papi77
addikt
válasz
Az nem semmi!!!
Én írnék az oldal üzemeltetőének! -
válasz
muchacoado #7292 üzenetére
Közben kipróbáltam, nekem műxik: [link]
-
Armahun
addikt
válasz
muchacoado #7292 üzenetére
Nekem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest