- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marilllyo #21674 üzenetére
Dehogy... Szerintem semmit nem számít, inkább rosszabbak az esélyek. Adott egy szolgáltató, visszadobjuk neki hadd bohóckodjon az ügyféllel. Ha a Cordonnál van cimbi az javíthat az esélyeken, de arra meg igen kicsi az esély. A jó út az 1-es módszer, vagy alternatívaként személyes bevitel. Aztán ha visszaadják és nem tetszik, sokkal könnyebb a helyszínen hőbörögni és jegyzőkönyvvel visszadobni.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
marilllyo #21375 üzenetére
Ha most elvinném a telóm szervízbe hangszóró hibával (iszonyat rosszul szól, recseg, egyik halkabb mint a másik semmi ereje nincs, nagyin rossz) illetve aksi állapotra panaszkodva akkor lehet kapnékbegy X Performance-t?
vagy XZ?
bár egyik se jön be, inkább OP3T...bár akkor tuti eladnám olyan 140k körül, hogy meg is tudjam venni egyből a 3T-t
De attól félek, hogy visszadobnák, hogy ilyen a hangszóró.
-
Armahun
addikt
válasz
marilllyo #19052 üzenetére
Ezt külső programmal használom (exdialer + plungin, vagy robot), a lényege hogy mikor hívok valakit és felveszi akkor rezzen a telefon, mikor lerakja szintén.
Ezt nem sikerült sehogy megoldanom mályván, akkor rezzent mikor elkezdtem hívni (vagy akkor se) nem mikor felvette. -
-
rikxjeee
tag
válasz
marilllyo #18822 üzenetére
Mármint olvasd el amit írtál. Ilyen engedély nem létezik. Ha el sem olvasod amit kiír, teljesen felesleges neked okostelefon. Az akksi is placebo. Október óta használok-használtam conceptet (nem recoveryből....), Slimm 1.6 óta a "hivatalosat". Nem találkoztam olyan alkalmazással, ami nem indult el egy-egy engedély megtagadása után, maximum nem működött minden funkciója. A híváslista IS tökéletesen működik.
@Tacsilaci: Felesleges, Stamina mód sokáig nem lesz (ha lesz egyáltalán), ami a friss bétában van gyakorlatilag átnevezett energiatakarékos mód.
-
-
-
MC Pite
veterán
válasz
marilllyo #16077 üzenetére
Szintén zenész, bár én a combommal csinálok csodákat
. Az utóbbi két napban próbáltam egy tucat appot mert ahogy írtad is, ott tartunk hogy rútold flesseld menjen az ikszpózed tvík; hogy már majdnem olyan legyen mint más öreg 'szarok' a dobozból kivéve voltak - de eredménytelenül
.
Arni: A root sem lenne rossz, ha már siralmasan alapvető dolgok is csak roottal mennek (pl rezgés ha felvették a hívásom). Ha már gyárilag nincsenek megcsinálva olyan dolgok amiket 3-4 éve lemásolhattak volna... Teszem hozzá ez a redmondiaknak is szól
Egyébként jó nekem a gyári rendszer, rezgésről is lemondtam, de ez a k..a feloldás ez még megoldásra vár.
Megint úgy érzem, hogy egy földönkívüli vagyok, mert szinte senkit nem zavar hogy ilyen a telefon,[különben lenen rá ezer free app/gyári megoldás] és az emberek 99,9%-a tökre boldog úgy hogy a seggével fészbuk csoportot csinál, a lábával emaileket ír, ésatöbbi. Vagy csak én vagyok olyan korlátolt, hogy nem látom ennek a fontos közösségépítő és napi humoradag részét...
sxxorp: 10 éve élveztem az ilyet. Most meg a ....ba kívánom, mert ... na jó, mindenki tudja ide mit akartam írni, melyik előző telefonomról. Ha vicces kedvemben lennék mondanám hoyg ezzel lebutítod a telefont ha feszt elvágod a nettől, de inkább nem kezdek bele.
Ha nem nagyon piszkálom, 4 óra/3 nap az átlag. Ilyenkor mikor valamire keresgélek progikat, akkor 6 óra/2nap.
-
-
viera
őstag
válasz
marilllyo #15030 üzenetére
Igen,ez igaz.
De nagyon jó áron adta a Telekom karácsony előtt.
Így szerintem nagyon megérte a cserét.
Meg aztán ünnepek alatt jól le lett tesztelve és jól bírta.
Melegedés sem nagyon volt,nála a Z3C is hasonló volt.
Neki jobban bejön külsőleg is mert inkább gyöngy fehér nem pedig hófehér. -
tomyka74
senior tag
válasz
marilllyo #14046 üzenetére
csak azért említettem meg a clean m. mert a legismertebb amúgy nincs jelentősége!
nekem amugy ami alapból is rajta van a lollin az Avg protect van fent!már gondolkoztam sokat amugy a root + vajk rom -on csak még nem mertem nekifogni nehogy elbasszak valamit!!
és akkor lenne egy sallang mentes tiszta rendszerem, csak még fosok neki fogni!!
-
vicze
félisten
válasz
marilllyo #13791 üzenetére
Tök sima 3M van rajta, nyom nélkül le is jön, és újraragasztható.
Ott a cég neve, mindent megtalálsz ott.Van ragasztható hátlap, amire feliratot rakhatsz, szintén ugyanez tokkal. Illetve lehet választani teljesen egyedi képet is(tehát bármilyen ábrát a fába raknak), a duplázza az árat.
-
Wajk
addikt
válasz
marilllyo #12346 üzenetére
azt én nem teszteltem, de több javítás is belekerült az biztos, bár a Sony nem nagyon szeret changelogokat osztogatni, pl a 232-n vettem észre, hogy a bekapcsoláskor "megvilágosodó" kijelző fícsör az eltűnt ami sokaknak bántotta a szemét. Lehet ez már a .200-asban is benne volt. A .200-ast használók pedig szinte kivétel nélkül jobb akksira és gyorsabb kamerára esküsznek...
-
Kroni1
veterán
válasz
marilllyo #11552 üzenetére
Egyetértek, nálam sincs üzemidő változás.
Azonban a hangerő telefonáláskor elég gyenge lett, fülhangszórón és kihangosítva is volt már olyan, hogy semmit nem hallottam közepesen zajos környezetben max hangerőn sem.. Erre van valami TWRP-s megoldás, de én nem szeretek ilyesmivel tökölni, remélhetőleg a következő gyári FW-vel visszaáll, más zavaró dolgot eddig nem vettem észre 5.0.2 után.
-
vicze
félisten
válasz
marilllyo #11267 üzenetére
Erre több magyarázat is lehet:
- Csökkentették a dBm láthatósági szintet, így a gyengébb jelet is látod.
- Növelték Firmeware-ben a vevő teljesítményét, így a szintén látod a gyengébb jelet.
- Ami nem jut eszembe.Elsőt úgy ellenőrizheted, hogy olyan progival mi ami írja a dBm-ben a jelerőséget, pl. Network Siganl Monitor, ha azonos akkor a SW-t módosították, második estén pedig ha ez az érték eltér ugyanazon a helyen a két eló között akkor az FW-t módosították.
-
lcee79
addikt
válasz
marilllyo #11259 üzenetére
Miután az előző frissítés is lassan jött t-nél, akkor úgy döntöttem, hogy soha többet nem fogom megvárni
Először csak lefrissítettem, aztán úgy döntöttem, hogy még jobb, ha root-olok is.
Most már a Wajk .580-as romja van fenn, és az elmúlt 1,5-2 hónapban használtam az .546-ostNekem ez jobban megfelel, mint várni hónapokat, hogy ideérjen az új firmware, ami ota frissítéssel amúgy se lesz olyan mint amilyennek lenni kellene.
Persze ez az én véleményem, csak azért írtam, mert örülök, hogy nem kellett eddig várnom
-
-
vicze
félisten
válasz
marilllyo #11024 üzenetére
Más gyártó most nem játszik, mert ők fejlesztenek sajátot, de Sony-nak mint írtam 4.3-mal megszűnt a saját böngészője és a Chrome-ot használják alapból mint Nexusokon a Google.
Így ha belekerül akkor az szolgáltató külön kérésére történik, a problematika vele pedig az, hogy az a böngésző mire épül, mert ha az AOSP-re(vagy régi Sony saját) akkor az valami iszonyatosan elavult és elég sok biztonsági rés lehet benne pl. -
AtHoS
nagyúr
válasz
marilllyo #11013 üzenetére
Nálam "kapásból" wajk féle ROM került a telefonra (szét sem néztem rajta milyen "extrákat" mellékelt a Sony), így nem láttam milyen böngésző volt 4.4.4 alatt alapállapotban telepítve, de elhiszem, hogy a cikkből idézett szöveg alapján a chrome volt csak elérhető.
Mondjuk ez nem szolgáltatói telefon, így origi gyári szofttal mellékelték
-
vicze
félisten
válasz
marilllyo #10850 üzenetére
A gyári dokkolóval töltve vs. USB konkrétan 0 különbség van. Ahogy korábban leírtam 1:1-ben mattra ugyan úgy tölti mind a két csatlakozó az aksit az égvilágon semmilyen különbség nincs. Az hogy placebóban ki mit "érez" az egy dolog.
(#10854) B.F.G: "a többi gyártó is erre vagy ehhez hasonló technológia felé fog továbblépni, szerintem" - Persze ezért szüntette meg a Sony is a Z4/3+-on...
Egyszerűen ez a japán piac sajátossága volt a vízállóság mánia miatt. Aki kicsit követi azt a piacot az érti ezt, ott minden gyártó készülékén van/volt(már kiment a divatból) valamilyen dokkoló port. Most már megoldották a vízálló USB-t úgyhogy el is lehet felejteni kb. örökre.
-
XXDaniXX
csendes tag
válasz
marilllyo #10793 üzenetére
Adná az ég, hogy úgy legyen. Nem szeretném fizetni egy levélnehezék részletét
Többet nem vinném be a vízbe szerintem. Max külön valami vízálló tasakban.
Első alakalommal féltem betenni, de utána megnyugodtam, hogy semmi baja, erre most meg nyugodtan bemegyek vele és tessék. (De nem rémisztgetni akarok hisz lehet elég lett volna előtte rányomni a nyomástesztre és akkor is kiderült volna talán) -
-
-
Wajk
addikt
válasz
marilllyo #9549 üzenetére
nem olvastam a problémád, de a zsebben ébredést pár embernél inkább a DuplaKopp szokta okozni..., esetleg még a kesztyűs módra is érdemes ránézni...
(#9550) demars: igen tud, volt is már rá példa. Sajnos nem mondjuk egyben van az egész készülékkel ez a csatlakozó, hanem egy lemezke ami ragasztva van.
De a nem bitang töltőket is a biztonság kedvéért érdemes inkább oldalra "letörni" és nem pedig elhúzni/letépni a készülékről.
-
-
válasz
marilllyo #9452 üzenetére
Nem, nem fedné le. Normális országokban nem garancialevél alapján végzik a szerviz tevékenységeket. Szerencsére már a legtöbb gyártó nálunk sem ilyen hülyeséggel foglalkozik. (Lenovo, Dell, Sony, stb.)
Én a Cordonos garanciális ügyintézésem során számlával igazoltam a tulajdon jogot, valamint a vásárlás dátumát. A többit IMEI alapján intézték. -
-
-
VincentV
csendes tag
válasz
marilllyo #9309 üzenetére
Nekem is Cruzerlite van 9H+ üveggel és mégis passzol.
Amikor felrakod a telefonra a tokot előfordulhat, hogy a tok széle felhúzza az üveget, ezt marha egyszerűen meg lehet oldani pl egy fogpiszkálóval. Benyúlsz a kijelző és a tok közé a fogpiszkáló hegyével és szépen megemeled egy fél millimétert a tokot. Ennyit simán enged a szilikon.
-
DonDragonka
őstag
válasz
marilllyo #9301 üzenetére
Őőőőő az megvan ügye, hogy ez a híváslista ez nem az L sajátja hanem a SONY tárcsázójáé? A másik fele, hogy elegendő csak rákeresni a letölthető témák között a "black" vagy "dark" kifejezésekre és olyan setét leszen a teló megjelenése, hogy ihaj, mármint ha letöltöd a neked kedvedre valót és telepíted...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest