-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
-
-
-
MC Pite
veterán
Ezt nem vágom, többetektől olvasom hogy a vízálló telefon ha vizet kapott akkor ennyi a garanciának?
Azaz erre nem vállal garit a sony; azaz ne nagyon forszírozzuk a vizes körülmények között a használatát
Hát ebben l****sz IP védettség van akkor, mert gyanítom nem másfél óránál többet áztatták akiknek beázott; pár másodperces elmerülést meg sok sima telefon is elvisel.Legalábbis nem írok ki olyat, amit ne lehetne reprodukálni és nem vállalok rá garanciát; vagy én gondolom rosszul?
-
AtHoS
nagyúr
Nálam is wajk féle a ROM, de a 2.4-es, szóval akkor megvan a közös pont.
xdadevelopers-en nézegettem a többi z3c ROM-ot, ahol az egyiknél olvastam, hogy nem érdemes most frissítgetni agyba-főbe, mivel az 546-oshoz képet két újabb verzió is kint van már javításokkal, tehát nemsokára azokra is fog épülni optimalizált megoldás és inkább azokat lesz érdemes majd felrakni
-
AtHoS
nagyúr
Hogy érted, hogy "vissza állítod"?
Beleszaladtam párszor, hogy a névjegyek között lapozva elforgatódott a kijelzés és sajnos ilyen esetben a névjegyek legelejére ugrik és kezdhetem elölről a keresgélést.
Azt hittem én bénázom és amiatt forgat, de most, hogy írtad ezt a túlérzékenységet, lehet ez is közrejátszik?Milyen ROM-ot használsz?
-
-
Dudikoff.
csendes tag
Nem akarom az üzletet rontani, de a héten rendeltem üveget előre meg hátra, a négy darab, postával ötezerpárszáz. Nem a leggagyibb kínai, talán majd használható is lesz. Majd meglátjuk milyen, a Nillkinre én is sajnálom a dupláját. Amúgy nekem most is üveg elölhátul, plusz szilikontok, ha gondolom kiveszem, és talán nem kell annyira félteni..., még egy bugdroidos tokon gondolkodom, az legalább nincs kivágva, csak a mágnescsatlakozónál. Bár elég húzós, 10 dollár körül van, de négynél már nincs postaköltség...
A kijelző az amoledek, de még egy Lg mellett is fakó, de a nem túl jó szememmel is használható, nem égeti a retinám. Nekem kicsit Defy feeling, annak is borzalmasak voltak a szinei, a betekintési szög nulla, de ez a pasztel hatás nekem bejött.
-
Armahun
addikt
Hívás közben a közelség érzékelő kapcsolja ki a kijelzőt, ilyenkor nyugodtan matathatsz rajta, dupla koppolhatsz nem fog bekapcsolni csak ha elveszed a füledtől.
Készenléti módban viszont nem működik a közelség érzékelő. Ezért sok felhasználónak feloldja a zsebében a combja, ahogy hozzá hozzá ér.
Volt aki örömmel jelezte, hogy végre javítottak rajta valamit, de sajnos mégsem.
Készenléti módban továbbra sem használja a közelség érzékelőt.Ha ujjal eltakarod, akkor tényleg nem old fel, de nem a szenzor végett, hanem azért, mert fogod a képernyő tetejét és ezt több érintés érzékel egyszerre.
Ha egy tárgyal, mondjuk újsággal igazolvánnyal takarod le a kopp működik.
A gyári tárcsázót nem szeretem, nem tudja csoportba rendezni a hívásokat.
Egy ember csak egyszer jelenjen meg a híváslistában és azon belül, hogy mikor mi történt.
Ezért használom az ex dialert. -
umfrider
senior tag
Szia!
Körülbelül 500 féle van forgalomban. Bay-en 20 Ft-tól 10,000.- ig. Tapasztalat? Aztt találsz itt a fórumon, csak keresni kell.
Más
Immár én is azok táborát erősítem, akinek beázott a készüléke. Mielőtt belevágtam a medencébe megnyomkodtam az ajtókat, sőt tok is van/volt rajta. 3 percig semmi probléma nem adódott, azonban utána megrottyant. Most kitettem a napra, hátha. A remény hal meg utoljára. Hétfőn viszem a digitalba. Csak a baj az, hogy nincsen csere telefonom, nem, hogy nanoSIM-es... -
Wajk
addikt
hibák PÜ-ben jöhetnek, bár nálam napi használatban van természetesen. Ha neked mások az igényeid programban/stb akkor van más ROM. Én csak megosztottam amit én használok azoknak akiknek hasonló kell. Ha neked nem jön be vagy nem jól működik van másik
Próbálj Wipe Cache/Dalvik Cache-t vagy ha másnem akkor Full Wipe-ot...
(#8480) -Valinas- : kössz az infót, az jó ha nem csak nálam működik
(#8481) marilllyo: nekem az van és bevallom én lumpoltam és bementem egy GSM boltba és felrakattam. 500HuF volt, de nekem megérte, nagyon szépen pontosan tette föl a srác, napfényben is megnéztem, porszem nélkül. Nekem ehhez nincsen tehetségem...
(#8483) bzs73: az biztos, hogy ez a hiba előforduló probléma Androidon, keresgélj a megoldások között hátha...
-
Wajk
addikt
az 5.0.2-be is raktak az 5.1-ből kódokat, szóval meglátjuk. Ami még tetszik, - és ki is derül a videóból - hogy nem csak android update hanem új fícsörök is lesznek. Bár én eddig sem panaszkodtam, pl. nagy öröm volt, hogy a 23.2.A.1.62-es ROMmal pl Újraindítás-t választva a Power menüben már nem kérdez rá még1x. Az ilyen kis apróságokat szeretem, ha meglepnek vele
-
Csak nagyon kell rá vigyázni.... nagyon jó tok, akarok még egyet, pedig nem jártam jól vele. 4-5 felrakás-levétel után egyik oldalt alul elrepedt. Most még jól tart, de nem sokáig. Minden héten egyszer levettem, vigyázva, nem tépve (hogy az aláment port letöröljem), és egyszer csak nyekk: [link]
-
Tel Chi
tag
Szerbusz!
nem tudom miért talán van egy rossz előérzetem, de nagyon occkodok a teló hekkelésétől és nem teljesen tuti egyértelmű és nagyon nem szeretném elrontani a telómat!!
Vacillálok, de ugyanakkor mikor bármit is játszom csinálok a telón az alkamazások 985-a tolja azokat a roh..t reklámokat és olyankor mindig elhatározom, hogy meghekkelem!!!
A leírás amit adtál pl nem írja mikor kell a pc-hez csatlakoztatni a telót.
De gondolom mielőtt a flashtoolt elindítom.
Azt sem mondja, hogy kikapcsolt vagy bekapcsolt állapotban csatlakoztassam a telót. Aztán további gondom, hogy ha felteszem azt a rootolható 98-as romot amit azután nem ajánl hogy maradjon, mit és hogyan teszek rá?Bocsi hogy zavarlak, de ez tényleg számomra nagy dilemma és ezelőtt a Z1 Compakt rootolása lényegesen egyszerűbb volt, azt pikpakk megcsináltam.
-
Tel Chi
tag
Szerbusz!!
Megcsináltm a lépéseket az 5.-ödik pontig.
De amikor a 6-os pontban leírtakat azaz elindítom a Flashtoolt a villám gombra kattintással, akkor kiír egy kis ablakban egy üzenetet csak oké gombja van, bezárom újbol bedobja és ez megy végestelen végig!!!
Nem lehet bezárni sehogy, újra kell indítani a gépet!!! -
forgonati
őstag
-
-
-
FhRossi
tag
Ha emelkedik az érték, akkor a készülékben nyomás keletkezik, magyarul nincs hol távozni a levegőnek. Ha kifelé nem megy a levegő, elvileg befelé nem jöhet a víz!
de úgysem így válik el a vízállóság, majd csak a vízben!
nekem is ennyit emelkedik az érték, de én még az esőcsepptől is védem a készülékemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest