- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
keratom
tag
Üdv. a T. hozzáértő közönségnek!
Csúnya dolog történt velem sajnos a múlt héten.
Külföldön sikeresen pofára ejtettem hőn szeretett telómat, ebből kifolyólag a kijelző ripityára tört.
Keine pánik, a szállásunktól nem messze volt egy GSM üzlet, javítással is foglalkoztak, nem túl sok pénzért reggelről délutánra vállalták a cserét, hát belementem a dologba.Lehet, hogy hiba volt.
Mikor visszamentünk érte, visszakaptam a telefont, minden működött, ahogy kell, a képernyőn a színek kicsit sápadtabbnak tűntek, de gondoltam majd később beállítom, minden szuperfasza!
Milyen jó, hogy meg tudták ilyen hamar csinálni, mert este már álltunk is tovább.És most jön az "Igen ám, de"
Igen ám, de a képernyő színeit akárhogy állítom a beállítások/megjelenítés/fehéregyensúly menüpont alatt, sehogyan sem akaródzik normálisra, vagyis olyan "SONYkékes" színűre állítódni, mindig sápadtak a színek.
Létezik valami egyéb állítási mód a képernyő színeinek a hangolására, vagy csak annyi, amennyit ott a beállítások menüpontban található?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SQL kérdések
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest