-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
keratom
tag
Üdv. a T. hozzáértő közönségnek!
Csúnya dolog történt velem sajnos a múlt héten.
Külföldön sikeresen pofára ejtettem hőn szeretett telómat, ebből kifolyólag a kijelző ripityára tört.
Keine pánik, a szállásunktól nem messze volt egy GSM üzlet, javítással is foglalkoztak, nem túl sok pénzért reggelről délutánra vállalták a cserét, hát belementem a dologba.Lehet, hogy hiba volt.
Mikor visszamentünk érte, visszakaptam a telefont, minden működött, ahogy kell, a képernyőn a színek kicsit sápadtabbnak tűntek, de gondoltam majd később beállítom, minden szuperfasza!
Milyen jó, hogy meg tudták ilyen hamar csinálni, mert este már álltunk is tovább.És most jön az "Igen ám, de"
Igen ám, de a képernyő színeit akárhogy állítom a beállítások/megjelenítés/fehéregyensúly menüpont alatt, sehogyan sem akaródzik normálisra, vagyis olyan "SONYkékes" színűre állítódni, mindig sápadtak a színek.
Létezik valami egyéb állítási mód a képernyő színeinek a hangolására, vagy csak annyi, amennyit ott a beállítások menüpontban található?
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged