- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Valaki87 #18001 üzenetére
Legyen igazad, mindkettő típust használom napi szinten, nekem max egy szinten vannak ilyen téren (sőt ha visszakeresed a tesztfotókat amik anno készültek... ).
(#18003) gurabli
Nem feltétlenül jobb a drágább mágneses töltő, használd ami van és ha nem leszel elégedett majd nézelődsz még.
Pressure teszt változó. Igazából nem túl sokat, de azt stabilan.Tehát ha nyomod változzon, ha nyomva tartod a megváltozott értéken maradjon.
(#18005) kopida
Használd azt ami az igényeidnek megfelel.(#18008) pakfong
ACR is műxik MM alatt.(#18010) fclub
Any.do és valami hangrögzítő egyszer nálam is összeakadt, hasonlót produkálva.(#18014) fattyu
Jellemzően nem függ, busybox + xposed okozhat hasonlót, de valszeg nem az lesz a hiba. Pressure tesztet neki.(#18017) half333
Szakszervizben garral 40k, GSM reszelőnél 20k, DiY üzemmódban 10k(#18022) Lacka89
USB kábelt ellenőrizd ha nem megy fel, TWRP valszeg azért nincs mert a boot.img-t kilőtte a rom. Ha van bootolt rendszered tölts le a Playből egy boot to recovery appot. -
válasz
Valaki87 #17989 üzenetére
"a kamera szerintem abban jobb mit a Z3c-ben."
Videó funkciót tekintve igen, minden másban max egy szinten vannak.(#17996) spiky03
Ha app datát törölsz, van esély hogy bukod az offline részt. Próbáld először csak a cache törlést ott ahol vicces írta: Beállítások / Alkalmazások / Letöltött/Telepített / Spotify -> Gyorsítótár törlése.
Itt még akár kóborolhatsz, hátha lesz megoldás rá. -
holozis_HUN
addikt
válasz
Valaki87 #17338 üzenetére
Wow, most a képfeltöltés nagyon gyorsan ment
Gyorsabb lett a rendszer egy kicsivel
Egyébként nálatok jól érzékeli az ujjatokat? Nekem csak az ujjam közepét érzékeli, lollival érezte az egész ujjam. Ez inkább a navigációs sávnál fordul elő.
Illetve az új Chrome verzió nálatok is lassan tölti be a honlapokat? Nekem nagyon, akár a Dev akár a sima Chrome. Egy régi verzió van most fent, de hiányzik az új
-
Wajk
addikt
válasz
Valaki87 #17290 üzenetére
nekem vannak kétségeim, akkor lesz ha kirugják aki most a drivereket készíti. Évek óta az elégséges szintet hozza, amitől én többet várnék. A többiek szépen lassan elhúznak...
Kamerát leszámítva tudjuk az előnyeit a kis készüléknek amit nem is sorolok. Meglátjuk a Z6C-vel mit villantanak. -
Wajk
addikt
válasz
Valaki87 #17287 üzenetére
hát nem tudom, Williamgrant tud róla inkább mesélni, de a Z5C nem nyűgözött le ami a kamerát illeti. Külső helyszíneken eddig sem volt panaszom
Ugyanúgy a belső képeknél veszettül mos a Sony (a nagy teszteken is kitűnik melyik Sony-s kép). A drivereiket rendre kicsit elcseszik, míg más ezekből a kamerákból igencsak kihozza a maximumot, lsd S6(?)
Ha 1:1-be cserélhetném a Z5C-re akkor lehet, de amúgy nekem nem érne +1Ft-ot sem.
-
Wajk
addikt
válasz
Valaki87 #17284 üzenetére
köszi, hogy megosztottad, a személyes tapasztalatok a leghasznosabbak. A kamera miatt már én is nézelődtem már, de még nem született utód ami nekem bejönne. Majd talán az iPhone SE megjelenése után várhatóak majd ekkora méretben is alternatívák.
Meghát szeretem ezt a kis rohadékot...
-
-
válasz
Valaki87 #17070 üzenetére
Egy power user v. gamernek talán. A RAM-nak szerintem sokkal kisebb jelentősége van, mint a processzornak.
A 25. program a háttérből negyed mp-el lassabban töltődik vissza. Na bumm.
Más topikban pedig azt írják, nem érdemes Sony Z5C-t venni, mert csak 2 GB RAM van benne. Aki így gondolkodik, annak a 3 GB is "francért nem raktak bele 4-et, akkor lenne normális" kategória. -
trickymoon
aktív tag
-
Uuser
tag
válasz
Valaki87 #7257 üzenetére
Köszönöm a részletes beszámolót. Nem tudom mikor lesz kedvem újra nekiállni, mert nemrég tettem egy újabb kísérletet még az egyel ez előtti verzióval,mert láttam hogy felkerült ez a GPS fix. Valamit én bénázhattam el, mert úgy csináltam ahogy írtad, de nekem továbbra sem talált jelet. Mindenesetre amit írsz, az bíztató, a lokalizáció pedig (Vagyula féle) külön jó hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest