Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
jel1
aktív tag
ha alsó hangszórót szeretnék venni, arra hogyan keressek rá?
-
kp78
addikt
A Telekomos telefonok szoft.verziója mennyire van lemaradva a függetlenekhez képest?
Már ha le van maradva. -
Armahun
addikt
Holnap megint szerda, lesz valami?
-
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #16889 üzenetére
Szerintem csak nem találja hol lehet ki/bekapcsolni az adatforgalmat.
Én a gyáriban csak a plafont legördítve találtam meg az eszköztárban a ki/bekapcsolás módját.
(De gondolom van máshol is) -
-
Gota14
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Ma újra raktam a telefonom gépről, és az egy dolog, hogy teljesen letörlődött róla minden, a baj az, hogy egyáltalán nem tudom bekapcsolni az adatforgalmam, csak a wifi létezik. Nincs olyan menü pont h mobil hálózatok a beállítások között sem.
-
Azt írtad a Viber üzenet linkje nem megy, sms-ben lévőé igen. LG-nél találtál erre külön beállítást. Arra írtam hogy szerintem ennél is ugyanott van: sehol.
Az LG-ben lehetett szerinted külön állítani a viber és sms linekek megnyitását, én pedig arra tippeltem hogy nem. Itt leírtam hogy milyen Play appokkal tudod ezt buherálni. Ha ez nem segít, akkor nincs több ötletem. -
És még egy dolog.
Be van állítva egy gmail-es postafiók, mely levél érkezését követően hangjelzést ad a készülék és a led is elkezd villogni.
Nos ezt a led villogást ebben az esetben szeretném kikapcsolni, úgy hogy a hangjelzés megmaradjon.
Ellenben, ha van egy nem fogadott hívásom, szeretném hogy a led villogjon (mondjuk pirossal).
Ezeket be lehet valahogy ebben a formában állítani? -
appel
őstag
Sosem használtam, de most megnéztem. Inkább azt mondanám, hogy a beállított hangerőről indulva növekszik a maximumig.
-
Jól vettem észre, hogy ha egy mp3-t állítok be csengőhangnak akkor hiába kapcsolom be az erősödő csengőhangot? Helyette a beállított hangerősségen szólal meg a készülék.
-
kp78
addikt
válasz
Williamgrant #16876 üzenetére
Neeem, Sonyban nincs ott.
Vagy legalábbis LG-ben az üzenetek > beállításokban van olyan "csatlakozás URL-hez".
Sonyban nincs ilyen.Vagy ennyire szőke vagyok.
Leírnád merre keressem? -
-
emiki6
veterán
Bevette a Cordon!
-
-
-
kp78
addikt
Van egy független Z3 compact, rajta a Viber.
Ha Viber üzenetben bármilyen hivatkozás jön, az nem kattintható. Sms-nél igen.
Hol lehet ezt külön beállítani? LG-ben találtam külön beállítást erre, de itt nem.
Előre is -
szabacsik
őstag
Akkor bővebben. 4.szerre lett vissza küldve kb 3 hónap alatt kisebb hibákkal (led, jack, mágneses töltő). Utána szóltam hogy valahol szelel mire azt kaptam minden megfelelően működik. (valszeg a ragasztás engedett) . Beletettem vízbe és beázott. Azt ne mondja nekem valaki hogy a víz tudja hogy ha nem ott ment be a fedeleknél akkor tudja hogy nem szabad az indikátorhoz érnie
Nekem az a logikus hogy az indikátorral akkor foglalkoznak ha kiderül nincs elengedve a ragasztás stb. -
knuckle
aktív tag
válasz
Williamgrant #16864 üzenetére
nekem annó még a z1c-t cserélték így, hogy mindkét indikátor piros volt...de én már 2 alkalommal előtte jeleztem nekik, hogy nem okés a hátlapnál, ott be lehet látni...szerintük okés volt...de mégis beázott
pozitív viszont, hogy így is cserélték
-
emiki6
veterán
válasz
Quasi_modo #16869 üzenetére
Úgyértem, akkor se cserélik ki, nemde?
Szerk: Áh, értem. -
-
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #16867 üzenetére
És ha meggyőződsz róla, mégis beázik?
-
Szerinted nem az, a kézikönyv szerint pedig de. Az van hogy vízbe vitel előtt meg kell győződnöd arról hogy a fedelek megfelelően záródnak. Ha nem megfelelően, akkor ne vidd vízbe, hanem irány a szerviz.
A vízálló órád korona zárját is teljesen be kell tekerni, ha nem tudod akkor nem viszed be fürdeni, hanem irány a szerviz. -
bzs73
őstag
-
-
szabacsik
őstag
válasz
Williamgrant #16858 üzenetére
Amikor az enyém beázott mindkét indikátor piros volt. Cserélték szó nélkül.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Media Marktban vettem és kötöttem rá biztosítást. Igazából pont ez az oka ami miatt reménykedtem, hogy nem kell mindenképp bevinni szervizbe. A legutolsó szerviz (kijelzőcsere) 2 hónapig tartott...
-
Game-over
aktív tag
válasz
Remélem tényleg így van (vagyis a Sony elintézi a garit csak számlával jótállás nélkül is), főleg mert van egy Z5C-m is amit nagyon nem szeretnék visszaküldeni (és 17 dec-ig garis lenne). De kedden minden kiderül
Nem muszáj garanciát adnia a T-nek, csak szavatosságot:
"Elfogadom, hogy a Magyar Telekom Nyrt. a készülékre és tartozékaira jótállást nem vállal. A Magyar Telekom Nyrt. a készülékre és a hozzá adott tartozékra a vonatkozó jogszabályoknak megfelelõen 12
hónap szavatosságot biztosít." -
demars
addikt
válasz
2thletme2day #16850 üzenetére
Hát ha piros az indikátor akkor nagyon valószínű, hogy beázott!
Ha garis akkor Cordon! -
-
válasz
#35202114 #16840 üzenetére
Dobj már egy linket róla...
(#16843) csacsi67
Köszi a Cordon fikázást.(#16844) Original01
Eddig semmit.(#16846) csacsi67
Attól hogy a Telekom nem akar a garanciális problémákkal foglalkozni, még a Sony-nak a készülékre vállalnia KELL a garanciát. (Egyébként szerintem a Telekomnak is 6 hónapig, utána kellene nézni)(#16850) Sputnyik123
Szerviz. Ha az indikátor piros, 99% hogy fizetned kell a javításért és a garancia ugrott. -
emiki6
veterán
Miért van az, hogy ma eddig 2x lezárt állapotban csak úgy random megjelenik egy értesítés, hogy "Leválasztva a számítógépről", pedig csak tegnap volt gépre dugva. Érzékelőhiba?
-
harcikoca
senior tag
Tud esetleg valaki egy programot amivel tudom irányítania telefonom miután betört a kijelző?
-
2thletme2day
őstag
Hali!
Megdöglött a kamera a telefonban. Nem tudom mikor, nem tudom hogyan. Rányomok a kamera app-ra de csak fekete képet látok meg a beállítási lehetőségeket. Az elülső kamera működik. A service menuben sem mutat semmit a kamera képe. Esetleg valami tipp? Jól gondolom, hogy mindenképp gariztatni kell? Beázástól lehet? A sim-et védő ajtócska alatt az indikátor piros. Mondjuk fogalmam sincs az is mitől, erre mindig figyelek.
-
la5z10th
tag
válasz
slay007 #16848 üzenetére
Az alkalmazás nevét tudod?
Kipróbálnám!
Nem egész nap használnám, csak sajnos a gyári fényerő az valami rettenetesen pocsék!
Még a Huawei P8 lite is sokkal jobban világít. Bár annak más a LED technológiája!Valaki esetleg, ha írna egy-két ilyen alkalmazás nevet az jó lenne!
Előre is köszönöm! -
la5z10th
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tud abban segíteni, hogy lehetséges-e a LED lámpa fényerejének a növelése?
Amikor simán bekapcsolom a lámpát, akkor nincs akkora fényereje, mint amikor kép készítésénél vakuzok vele!
A vaku fényereje az megfelelő lenne!
Lehetséges valahogy a fényerő növelését valahol beállítani szoftveresen?
Esetleg valami programmal?Köszi előre is a válaszokat!
-
csacsi67
addikt
válasz
Game-over #16845 üzenetére
Az megint más amit Te irsz . Vettem én is ilyen terméket a Telekomtol nem volt rá garancia. Itt ez a lényeg ,hogy mit irnak oda a termék mellé.A garancia nem névre szól ha nem a termékre. Látod itt követted el a hibát ,hogy felhivtad a Cordont
De legyen szerencsétek legalább nektek.
-
Game-over
aktív tag
válasz
csacsi67 #16843 üzenetére
Sonyt még pénteken felhívtam, és előadtam a sztorit, nem tudták megmondani, hogy újraértékesített telefonnál hogy van a garancia.....("majd értesítjük ha fejlemény van".....)
Egy próbát mindenképp megér a Cordon.
Egyébként még mindig jobb mint a Samsung, ott nem voltak hajlandók visszakeresni, hogy mikor lett vásárolva
Meg jobban belegondolva, ha veszek egy új telefont, majd fél év múlva eladom, attól még él rá a maradék garancia, még ha más nevén is van (jó persze a Telekom cégként teszi ezt, de az elv ugyanez)
-
a 6.0 fog valamit javítani / csiszolni a kamera minőségén ?
-
emiki6
veterán
válasz
Armahun #16841 üzenetére
Használt t-s készülék, számla is megvan (csak nem az én nevemre), imei szerint novemberben indult a 2 év. Kedden elbattyogok és bepróbálkozom.
Ha nem sikerül, akkor megy vissza t-nek és veszek egy z2-t vagy 3-at. (Nem mintha a z3c nem tetszene, csak ki akarok próbálni egy nagyobbat is előbb vagy utóbb.) -
Armahun
addikt
válasz
csacsi67 #16838 üzenetére
Ha visszahozott készülék akkor lehet menni a szervízbe.
Valami papír legyen, hogy tőlük van.
Sony telefonra 2 és garanciát biztosít a gyártó.
Az első eladásnál indul a 2 év, amit a sony szervíz nyilván tart imei alapján.
Tehát ha van számlád, hogy vetted és nem idősebb a készülék mint 2 év, akkor a szervíz be fogja venni garanciális javításra.Akkor van gond ha bemutató készülék volt, mert akkor nem történt eladás, aztán ki tudja.
Meg kell nézni a sony oldalán hogy van e garancia.Szerencsére itt ha nem nyitod a bootloadert, akkor nyugodtan romolhtsz nem jár garancia vesztéssel.
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #16836 üzenetére
Ez nem csinál semmit. Felesleges pénzkidobás volt.
-
emiki6
veterán
Azt kell mondjam, hogy ez a vaku vicc kategória. Én több fényt bocsájtok ki...
-
-
törölt tag
Sziasztok. Rendeltem páromnak mágneses töltőt, a dokkolós fajtát. Azon kívül hogy úgy ragaszkodik hozzá mint szűz kislány a bugyihoz első aktus előtt, nem hajlandó mást csinálni. Bekell állítani valamit vagy kell külön program hogy hajlandó legyen tölteni?
-
-
emiki6
veterán
Majd nekiállok mókolni úgyis, ha nem lesz már baj a telefonnal, akkor majd úgyis kérdezgetek, mert a cwm-es rom cseréhez vagyok szokva. Meg a gyári kamera app nem az igazi, nagyon meg van kötve benne az ember keze.
De jó lenne, ha bevennék gariztatni és megjavítanák vagy adnának egy újat
-
emiki6
veterán
válasz
holozis_HUN #16830 üzenetére
Nem tudom, miért,de van, ami jobban kézreáll. Itt pl túl magasan van a space és túl nagy alatta a rés, állandóan a résre nyomok és így kimarad a szóköz...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
emiki6 #16829 üzenetére
Én is ott nyomok félre.
Csak én nem értem, hogy ez miért billentyű függő?? Ott a betű gombja mindig, nem változik. Másik billentyűnek is általában hasonló helyen van. Hogy lehet mondjuk egy Swype pontosabb? Mitől függ? Nem tudom jól elmagyarázni, hogy mire gondolok... Ott van a gomb, rá kell bökni. Másik billentyűnek is ugyan ezt kell csinálni. Máshogy néz ki máris pontosabb? Vagy tényleg mitől függ?
Azért nem értem, mert én így is úgy is féljetek, tök mind1, hogy melyik billentyű. Meg kell szokni, mint akármelyik másikat.
-
BRIKLY
veterán
válasz
waccamár #16824 üzenetére
Nekem ez full gyári ROM, még root sincs.. kb ez az első olyan telefonom,amin ennyi idő után sem érzem szükségét,hogy buheráljam. SP 2 hét után ROM csere,még saját ROM-ot is csináltam.. Z1c 2 hónap után, bár ott még meglettem volna a gyárival..
Ezt a telefont root-olni csak néha kap el a gondolat,hogy kicsit jobban tudjam formálni a kinézetet,és ennyi. -
Armahun
addikt
válasz
holozis_HUN #16826 üzenetére
És sosem tudtam a sony-én írni, valahogy mindig mellé sikerül nyomni.
-
emiki6
veterán
Én meg elkezdtem nyúzni a telefont, úgy látszik a ragasztason meg a nyomásra elszíneződésen kívül nincs semmi lényeges hibája.
Az akkuval sincs baj, a kijelző egy óra alacsony fényerős használat során kevesebb, mint 2%-ot fogyasztott a töltöttségől.Az az s2-s amoled után még szoknom kell az lcd-t. Nem olyan telítettek a színek és kékesebb a kép, ez persze nem rossz dolog, csak szokatlan.
Hú, ez az autocorrect... Megyek és letiltom gyorsan, mert többet árt, mint segít.
-
waccamár
senior tag
Gratula!
en most a 600 oramnak orulok
Amiota felraktam a wajk rom-ot, azota nem volt ujrainditva -
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16818 üzenetére
Hát én az asztali nézetet használom, teljesen jó, gyors
csak sokat kell zoomolni
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #16818 üzenetére
Most akkor mi van?? Ki kapkod hova...??
Egyébként a kereső itt is, vagy a google is kidobta volna... -
válasz
holozis_HUN #16817 üzenetére
Megint kapkodok és nem figyelek
Pedig megfogadtam hogy amíg nem lesz normális mobil nézet, nem fogok telefonról fórumozni... -
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16816 üzenetére
16808-ra válaszoltál. Ott linket kért. Ő pedig Nillkinre kért linket, amit kapott már (hardveraprós eladó)
-
válasz
holozis_HUN #16815 üzenetére
Megint kapkodsz és nem figyelsz.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16814 üzenetére
Már kapott linket
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
apollo12 #16811 üzenetére
Rootolt?
Ha igen: wipe cache and dalaik cache (TWRP)
Ha nem:
Először: Nyomj egy vírusirtást.Ha nem segít: Nyomj egy gyári visszaállítást.
Ha akkor sem jó Flashtoolal húzd újra a rendszert (system mappába lehet beírta magát valami)
Miután visszaállítottad/újrahúztad ne tölts le semmit és figyeld, hogy mi történik. (igen, időigényes)
Ha ezek után sem (szoftveres bajok kizárva) akkor lehet ismét szerviz
-
apollo12
veterán
Heló mai nap már 3. szor indul újra telefonom.
Mitől lehet kB 2 hete jött vissza a gariból -
arpi11
újonc
Egy kis szerviz történet cordonékkal. 2015 júniusi a készülékem, megvolt mindenféle vízpróba, medencés fotó víz alatt, esőben stb. Múlthéten beleejtettem a kádba a telót, épp csak csobbant semmi extra, kifújkáltam a hangszórót ,meg a jack csatit. 3 nap múlva elkezdett párásodni a kamerám, aztán nem volt sim, kiszárítottam, végül reset után se kép, se hang, egy éjszakás töltéstől reggelre magához tért. Kijelző össze-vissza érzékel irány újpest, független a készülék MM-os cordonos garival. Kedden elvittem, kértem adatmentést, kaptam egy sima Z1 cseretelót, szép nagy tepsi ehhez képest. Pénteken már sms mehetek érte, csodálkoztam milyen gyorsak, kiderült szó nélkül kicserélték a készüléket, egy vadi újra meg ajándék fólia. Nekem nem voltak túl jó tapasztalataim velük, nehézkesek ,lassúak,vezetővel is volt szóváltásom néhány éve.Úgy látszik kicsit kezdik összekapni magukat, vagy csak nekem volt szerencsém, a pultos hölgyek kedvesek segítőkészek, csak néztem hova kerültem.
Azt viszont nem nagyon tudom megérteni mitől ázott be, nem nyitogatom az ajtókat, dokkolóval töltöm, szilikon tokban volt, karcmentes telesen újszerű, zsebben sem volt soha tokba van, leejtve se volt.Van még két ilyen a családban, mindenki imádja, szerintem eltalált kis gép.
-
apollo12
veterán
válasz
Williamgrant #16804 üzenetére
Linket tudsz küldeni?
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok. A gyári tárcsázóval lehet valamit csinálni hogy több találatot hozzon?
Van pár zavaró dolog:
A névjegyzékben van 5 darab szabó vezetéknevű. Rákeresek a szabó szóra csak egy találatot hoz.
Csak a neveket nézi, valakinek az van beírva munkahelyhez hogy traktoros. Ha rákeresek hogy traktoros nem találja.
Érzékeny a kis/nagy betűre, és az ékezetre.
Pár névjegynél még nem zavaró, de több mint ezer névjegy és napi 7 óra telefonálásnál már elég zavaró dolog
(Legfrissebb loli van rajta) -
-
apollo12
veterán
heló van olyan hátsó fólia ami védi a kamera lencséjét ?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #16787 üzenetére
Ne keverjük. Mindig is tudta: teszt 4. oldal. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest