Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Lacka89 #22082 üzenetére
Akkor valami nem kerek, már másodszor elakad itt a dolog. Persze most már kéri a teló hogy tegyem újra PC-re... Látom mások log-ját és ez a rész max 5 perc, gondolom az 1,8 gigát ráküldi, még egy lassú usb1-el is 20 perc alatt meg kéne lennie. Ezen a system.sim-en nem tud túlmenni.
-
válasz
Lacka89 #22046 üzenetére
Finoman szólva is érdekes, a Z5C-ben lévő 810-es, amit mindenki égre földre fikázott hogy milyen rohadtul melegszik nem tudja a telefont annyira felmelegíteni hogy elváljon a kijelző. Erre kiderülne hogy az utód XC békés nyugodt 650-ese kiforrasztja az LCD-t? Egy nyamvadt pókerrel? Mi fut az alatt, Asphalt szerver?
-
-
válasz
Lacka89 #21923 üzenetére
Nem a rom fajtája a lényeges, hanem az hogy Root van-e. Ha nincs, akkor nem tudod kikapcsolni.
1. Jó megoldás: eBayről rendel egy 300 Ft-os ragasztót az LCD és a keret közé, és hőlégfúvó + gitárpengető eszközökkel kb fél órás meló megcsinálni, vagy beadja szervizbe.
2. Megoldás: Root + Xposed + a repóból sensor disabler -
-
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Lacka89 #21356 üzenetére
Na nekem is sony x compactra csereltek. Kicsit fura (csunya) a kinezete, de osszesegeben jonak tunik. Jo az ujlenyomat olvaso. Kar, h nem vizallo.. lehet eladom, de lehet megtartom. Azt mondtak a szervizbe, h nem hosszabodik a garancia, de a sony honlapjan beirtam a telefon imei cimet es :
Eddig el a garancia. Vajon melyik a a valos?
Ui.: Z3c mi volt a billentyuzet neve? Megszoktaan azt le sueretnem tolteni. Koszi
-
-
-
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Lacka89 #20413 üzenetére
Egy kis negativ a pozitivban. Nemreg hoztam el a szervizbol, telefobalok es kicsit neki nyomtam a telot a fulemnek es hallom, h serceg a kijelzo elkezdem nyonkodni a kijelzo kozepet es recseg ropog. Szerintetek miert van? Szarul raktak ossze? Vagy inkabb ne nyonkodjam?
-
-
-
-
Wajk
addikt
-
demars
addikt
válasz
Lacka89 #19688 üzenetére
Hi!
Néhány hsz-el korábban volt pont ugyan ez kérdés.
Ha jól emlékszek sikerült megoldania BaLee kollégának. Olvass vissza picit!mazsi: rom terén nem tudok sokat segíteni, de wajk majd reagál, vagy más. Én is slim romot használok, de egy eléggé "elavultat".
Másik: ha garis a készülék, szerintem cseréltesd a hátlapot!
-
-
válasz
Lacka89 #18626 üzenetére
Pls hanyagoljuk a Chrome-mal kapcsolatos témákat ebben a topikban. Erre van másik fórum, ahol jobb eséllyel lesz helyes-pontos válasz rá.
-
Alc
tag
-
Lebowski
tag
válasz
Lacka89 #18372 üzenetére
Jelenleg nem, de kb. egy órája még elérhető volt. Várj egy kicsit, volt már ilyen.
Elég régóta a SLIM/SLIMM ROM-okat használom, de GPS problémával nem találkoztam. Beltérben is gyorsan talál holdakat, GLONASS-t is. Bár lehet ez azzal is összefügg, hogy a ROM cserék miatt gyakran újra van indítva. 2 db korábbi Xperia P-ben évek alatt folyamatosan gyengült a GPS vétel, egyre tovább tartott a pozíció találás.
Szervíz: 2 db használtan vett Z3C van a családban, csak gari papír volt hozzájuk, számla nem. Cordonhoz postán küldtem, futár hozta vissza (jack csatlakozó hiba miatt), két hét alatt megvolt az egész cécó. ROM csere, root nem jár gari vesztéssel. -
Lacka89
aktív tag
válasz
Lacka89 #18024 üzenetére
rányomtam a flashtoolt. megpróbálom előröl.. pedig már kezdtem beépíteni
köszi
az összefoglalóban linkelt recoveryél nincs frissebb vagy másmilyen?
Viktor77 próbáltam úgy is, de nem sikerült. hangerő folyamatosan tart közben bekapcs? így gondoltad? így nem ment sehogy sem sztem eltűnt róla a reco..
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Lacka89 #18020 üzenetére
hmm.. kezdem előröl. de a kérdés még adott. Egyszer sikerül recoverybe raknom mikor telepitem utána, hogy kell?
Szerk.: Akkor kezdem úgy, h nyomom a le gombot közben bekapcsolom és mikor zöld elkezdem nyomkodni?
vagy bekapcsolom simán, de akkor nincs led vissza jelzés..szerk.: sehogy sem világít egy led sem :S csak ha hang le + kábel
-
-
-
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Lacka89 #16651 üzenetére
Na megoldodott. Ha mar voltal ott szervizelni a keszukeket akkor nem kell hozza semmi.
Koszi TCK! Kedves volt a csajszi, de ha nem lett volna naluk es nem lenne benne rendszerben akkor papirok nelkul nem tudna atvenni.
Kaptam egy batar nagy Z1-et cserenek. Gumi levalas es halk hamgszoro miatt adtam be.
-
válasz
Lacka89 #14363 üzenetére
Örülök, amúgy óvatosan a mágnessel a hangszóró körül, de ez régi és bevált trükk. Azonban javasolni olyat sosem szeretek, amivel tönkre lehet tenni a vasat.
(#14368) TcK_Marco
Egyelőre nem éri meg a felárat a Z5C, más kérdés hogy hol kapsz új Z3C-t.(#14371) holozis_HUN
Tegyél fel rá egy MIUI-t és nem lesz rajta(#14373) Cayman
Másik romot kell rátenned, a gyári beállítások visszaállítása nem gyógyította meg.(#14377) Drughi
Nekem szinkronizál. Már írtam többször mit kell kipróbálni:
1. Szinkron kikapcsolása
2. Google fiók eltávolítása
3. Google szolgáltatások app cache és adatok eltávolítása
4. Google fiók hozzáadása
5. Szinkron bekapcsolásaMi fiókod van? A telefonszámok megjelenítésében be van állítva hogy a Google fiók látszódjon a Mi fiók mellett?
-
androklész
csendes tag
válasz
Lacka89 #14338 üzenetére
Üdv mindenkinek! A Telenornál váltottam egy ilyen készülékre néhány hete. Problémám, hogy jelezte a szoftverfrissítéseket, és le is frissítettem 5.1.1-re a telót, aztán gyári visszaállítás meg minden, ahogyan kell....amit azonban észrevettem, és nagyon nem tetszik, hogy a sztereó hangszórópár hangereje sokkal gyengébb lett, és a hangerő állítás fokozatossága is megszűnt szinte, mert csak az utolsó két fokozatnál hangosabb, az alsóbb fokozatokban pedig alig hallható a hangerő....lehet ezzel valamit kezdeni, mert sztereó hangszóróhoz képest nagyon harmatosnak találom ezt a teljesítményt.....
-
-
Armahun
addikt
válasz
Lacka89 #14207 üzenetére
Két dolgot próbálj meg.
Először a fentről lehúzható gyorskapcsolók menübe tegyél ki egy szinkronizálás csempét és ott kapcsold ki- be.
A másik a beállítások . energiagazdálkodás, akkumlátothastnálatot megnyitva, jobb fenn a három pontos menü alatt van egy akku kímélő mód, az legyen kikapcsolva.Ha nem segít ez sem, akkor távolítsd el a fiókot, majd add hozzá újra.
-
Armahun
addikt
válasz
Lacka89 #14168 üzenetére
Nincs print screen gomb a billentyűzeteden, hogy a mobiloddal fényképezed a monitort?
Ha a flashtool-ba bele épített és nem külön xperia firmverrel töltöd le a romot, nem kell sem konvertálgatni, sem másolgatni sehova, megcsinálja automatikusan.
Ott az ikonja a jobb szélen.
A hibaüzenet alapján nem abba a mappába tetted ahova kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest