- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuk@c
tag
válasz
knuckle #19603 üzenetére
Ezt cserélték, a régi már nem volt vízálló, a töltő nyílást takaró kis ajtó már nem volt az igazi...
Most olyan mint újkorában...
misee85:
Áhhh... Ezek itt ilyen extra szolgáltatást nem adnak...
Cseretelefon???
Mikor rákérdeztem, hogy akkor mégis mivel használjam az SIM-et, annyit mondtak hogy "oldjam meg"...
Kérdeztem hogy akkor az aktuális havi számlából levonják a kiesett időszakot? Ők ilyet nem tudnak, válaszolták, mondom oldjátok meg...Még jó hogy nem adtam el a régi Xperia P-t, addig azt használtam...
@
-
válasz
knuckle #19570 üzenetére
Tudom hogy nem minden esetben játék és mese, abszolút sajnálom azokat akik így járnak, de tenni sajnos semmit nem tudok az ügy érdekében. Nekem 5 alkalommal (3 készülék) volt dolgom a Cordonnal, ebből 0 alkalommal volt benne személyes kontakt. Minden esetben céges futár vitte be és hozta el. Minden esetben javítva lett a hiba. Az utolsó alkalommal már én sem kaptam cikkszámokat a munkalapra.
A tapasztalat az, hogy ha nem adod fel, előbb utóbb úgyis az lesz amit szeretnél. -
fattyu
veterán
válasz
knuckle #18804 üzenetére
Mert hagyjátok magatokat.
A linkelt honlapról. Uj készülék esetén a kötelező törvényi egy éved van.
Bármilyen okból a hibás készülék helyett egy új készüléket adnak, újra indul-e a garanciaidő?
A szavatossági jog érvényesíthetőségének határideje a dolognak vagy jelentősebb részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
Ilyen esetekben a kötelező jótállási idő egy éves időtartama, illetőleg a szavatossági jogok gyakorlására nyitvaálló két (adott esetben három) éves határideje a kicserélés (az új termék átadásának) napjától újraindul a teljes termék vonatkozásában.
-
Zoli53kw
csendes újonc
válasz
knuckle #18181 üzenetére
Én a harmadik visszaküldés után untam meg a szórakozást,jegyzökönyveztettem,hogy ha mégegyszer visszaküldik abban a trágya állapotban,azonnal biróság lesz belöle(az lett volna,fix),erre volt a válasz,az uj z3c.Hát,sokáig nem örültem neki
Viszont a szervizes sz.rságra végképp ráuntam,mincs türelmem,még egy menethez.Ha bárkinek van ötlete,hogy lehet ezt megjavitani,szerviz nélkül,azt megköszönöm.Garancia,vizállóság,nem érdekel.
-
BRIKLY
veterán
-
Argenon
csendes tag
válasz
knuckle #17552 üzenetére
Sajnos nem. Eleinte szépen felfeküdt, pár nap után elkezdte, azóta lassan de biztosan nő. Ha lenyomom eltűnik, ahogy elveszem a kezem újra feljön.
Mintha a telefon nem lenne egyenes, de bármi egyenes dologra (pl.: asztal) szépen felfekszik, nem áll el. Ez egy másfél hónapos készülék, szóval ne már. -
nji
aktív tag
válasz
knuckle #17493 üzenetére
miért kell kivárni a garancia utolsó hónapját az ismételt leadáshoz?
nekem is le van adva most egy telefon, de én meg attól félek, hogy valamit nem javítanak meg rendesen és már nem lesz időm garanciális javításra újra beadni
vidékről a futár 1.500,- Ft vissza ők 3.000,- Ft-ot számolnak még a cseretelefon lehetőség is ugrott és ez így elég költséges
nekem is júliusig van garancia és csak most adtam le, innentől ülnek rajta 1 hónapot
remélem elsőre is sikerül nekik megjavítani, de adhatnának egy új z3c-t is -
taki01
őstag
válasz
knuckle #17493 üzenetére
Nekem már betelt az eredeti garanciális lap(2 oldalas) plusz még egy amit hozzá tűztek. Most megint tűztek egyet hozzá.
Volt amikor bevittem hogy cseréljék ki a jack aljzatot és haza vágták a ledet és a felső hangszórót.
Nem is tudom már hányszor volt szervizbe a telom. -
BaLee
addikt
válasz
knuckle #15415 üzenetére
Igazából mikor először felteszed a Nillkin üveget akkor látod, hogy arról az oldaláról ahonnét leszeded a fóliát azon a felületen van valami folyadék amitől jobban hozzátapad az üveghez. Próbáltam más üveget (pl. Xpro) azon nem láttam ilyen folyadékot, el is kezdett feljönni körben nem sokkal felrakás után.
Viszont ami durva, hogy Nillkin üveget én is le tudtam szedni mindig úgy, hogy nem tört el, egyéb üveglapok viszont kismillió kis apró darabra törtek és csak az alján lévő fólia miatt tudtam leszedni őket egyben.
A folyadék miatt mondtam, hogy ha leszeded, lemosod róla a port és visszateszed akkor már sokkal könnyebben feljöhet vagy levegős lehet... -
rootmin
tag
válasz
knuckle #15248 üzenetére
Ahogy anno írtam, nekem (garis kijelző és hangszóró csere után) a következő volt: még a helyszínen kiszúrtam, hogy nyomásteszt nem OK. A saját nyomástesztjükön átment, és erre hivatkozva nem akarták vissavennni/ bármi mást kezdeni vele. Utána rögtön meg is fürdettem, hogy jöjjön ki a hiba, de ott egy gyors párásodást leszámítva más gond nem volt, ettől függetlenül azóta sem vagyok nyugodt.
Ráadásul, ha nincs benne a CaseMate tokban, akkor a szervizben megpiszkált IMEI-cetli a mai napig szép lassan kitolja a kisajtót, emiatt nem is mertem próbálgatni, mert ha ott megy be a víz akkor lehet bukom az egyébként imádott készüléket...
Nem nagy gond, vizes balesetet tuti túlélne, búvárkodni nem fogok vele, de attól még bosszantó.
Bár ez semmi ahhoz a fájdalomhoz, amit a Z3TC okoz, mikor néha kiszúrom az egy szem zöld pixelhibát amit cserébe kapott (szerencsére csak sötét háttér mellett látszik és szélen van), egyébként új készülék produkál
. Sajnos csak otthon vettem észre, és azt már nem cserélték/javították. Amikor a telefonért mentem elkottyantotta a csávó, hogy az azért volt raktáron mert "valami srác" nem volt hajlandó átvenni anno. Én meg hogy örültem előtte, hogy a jack kontakt hibával rögtön kérdés nélkül zsír újat kapok. Gondolom örültek, hogy kikerül raktárról a tétel...
-
válasz
knuckle #15261 üzenetére
Én még egyszer sem voltam személyesen a Cordonnál, csak telefonon beszéltem velük (amit azóta se sokan hisznek el nekem
), csak futárral küldtem a cuccot.
Eddig minden alkalommal úgy ment hogy írtam egy szépen fogalmazott levelet, rajta tételesen felsorolva a problémáimat, majd futárral irány a szerviz. Később kaptam egy sms-t hogy készen van, majd újabb futárt küldtem nekik érte.Lehet tetszel a kiscsajnak.
-
-
knuckle
aktív tag
válasz
knuckle #15243 üzenetére
éééés, egyébként szét sem szedték, "as usual" ....
de a kamera múkodik, mégpedig a CE1 es 7915 R5C szoftververzió helyett, ami .232-es, egy német costumized softver lett feltéve, .264-es, ami már javítja elméletileg...most makró és egyéb dolgok is múkodnek...
természetesen az, hogy a lenti hangszórómembrán le van válva szépen, és be lehet látni, fenn pedig nem, az egy dolog szerintük...no én meg mondtam, hogy rendben, akkor otthon ki is próbálom majd, hogy minden okés-e a vízállósággal. -
levente222
tag
válasz
knuckle #15146 üzenetére
De amúgy nem hiszem el, hogy az emailekre nagy ritkán bírnak válaszolni(ahol csak annyit mondanak hogy küldd fel), telefon amit felvesznek nincs. Most megint felküldöm, és ha nem fogadják el hibásnak akkor megint mi van? Mert a WiFi működik, csak gyenge. Érdekes egy cég.
-
nji
aktív tag
válasz
knuckle #14932 üzenetére
de ez gondolom csak szoftver hiba lehet, nem ?
vagy volt már másnak is ilyen, hogy magától kilépett a kamera modulból?
hátha a 6.0 megoldja
nekem sincs kedvem a szervizzel vitatkozni, hogy ez most hiba vagy nem, garis hiba vagy nema gyári visszaállítást azért majd megpróbálom, hátha
-
vazzz
őstag
válasz
knuckle #14832 üzenetére
A kamerával van gáz, egyértelmű. Koszos lencse is tud ilyet csinálni. Én raktam a teló hátuljára is üvegfóliát, ami nem oda való, így teljesen eltakarja a lencsét. Az üvegfólia pont a lencsénél van elrepedve, ráadásul full karc is már, de ennek ellenére még mindig sokkal jobb képeket lehet vele készíteni (most, gyenge lámpafénynél), mint amiket linkeltél.
Pl:[link] -
AtHoS
nagyúr
válasz
knuckle #14813 üzenetére
Nálam mondjuk Wajk féle modded gyári van "based on 23.4.A.1.264 (5.1.1)" [link] abból is a 4.5 verzió.
Ez kapott egy kis kamera oldali frissítést Wajk által (Z5 Camera libs, Z5 Camera Framework Files, Z5 Camera Processing Apps), amivel a kapott végeredmény valamivel javult.
Egyébként a topikban korábban volt berakva több makrós kép is szóval van mivel összehasonlítanod a sajátoddal készültet
-
kelly416
veterán
válasz
knuckle #11592 üzenetére
Nem szeretem a tokokat. Nem azért veszek egy szép telefont, hogy bele tegyem egy csúnya tokba (nem, szerintem nem létezik olyan, hogy szép tok, legfeljebb vicces van, de szép nincs), és ha tiszta véletlenül kapom a szeretett telefonom öccsét (mert én is várom az sms-t, mint ahogyan Te is), azt is meg hagynám szépnek. Az enyém két üveglap közé szorítva esett annak idején kétszer is, mindkétszer tört egy-egy üveglap, a telefonnak semmi baja. Engem ez meggyőzött, nem tokozok.
Wajk és bzs73:
Köszönöm szépen, akkor marad az üveg, bár lehet, hogy nem Nillkint veszek ebay-ről, hanem innen ilynet, mert ez megjön 1-3 nap alatt, aztán majd rendelek Nillkin-t, ha ez annyira nem jó. -
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
knuckle #11303 üzenetére
Pedig könnyű. A párom is ilyen képeket csinált először míg ki nem figyeltem, hogy úgy tartja a mobilt, hogy félig odalóg az ujja a led elé és arról verődik vissza a fény. Ugyanis lehet úgy fogni, hogy az a led nem ideális helyen legyen.
Ez nem arról szól, hogy valakinek ez hányadik okostelefonja, hanem hogy kinek hogy kényelmes fognia fényképezéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest