Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi97
tag
válasz
Williamgrant #17849 üzenetére
Igen rootolt, xposed is van, széntnézek xposed modulok között, lehet ott van valami galiba.
-
szabi97
tag
válasz
amator2 #14032 üzenetére
Alul a letöltésekben megtalálod.
Ugyan úgy TWRP-vel telepítet a zip fájlt. -
szabi97
tag
-
szabi97
tag
válasz
Viktor77 #13946 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy a letöltött zip fájlban megnézem milyen fájlok vannak és ezeket a fájlokat root explorer-rel kimásolom a system-ből sd vagy belső tárhelyre valahová, ha mégse tetszene, akkor csak visszamásolom a helyére az eredeti fájlokkal felülírva amit fel flasheltél, utánna csak újraindítom és olyan mint a régi.
-
szabi97
tag
válasz
holozis_HUN #13734 üzenetére
-
szabi97
tag
válasz
Litván Zongora #13733 üzenetére
Szerintem a jack aljzat kopott ki, garanciába ingyen javítják. Ez Sony betegség, régebben Xperia S-nél is ugyan ez volt a probléma, ennél a telónál is írta pár ember.
-
szabi97
tag
válasz
holozis_HUN #13731 üzenetére
Milyen beállításokat használsz, 1-2 képernyő képpes segítesz nekem?
-
szabi97
tag
-
szabi97
tag
válasz
holozis_HUN #12525 üzenetére
Akkor lehet Win 10-hez nincs optimizálva.
-
szabi97
tag
válasz
levente222 #12522 üzenetére
A Z5-ben lévő gyári fehér témától vált feketére csak.
-
szabi97
tag
válasz
holozis_HUN #12520 üzenetére
Win 8.1, 2 hónapja körül próbáltam, akkor más verzió volt, látom azóta frissítették. Lehet az új verzió bugos.
-
szabi97
tag
válasz
holozis_HUN #12518 üzenetére
Nekem Java 7 van, próbáld azzal, a 8 nem volt tökéletes.
-
szabi97
tag
válasz
holozis_HUN #12516 üzenetére
Lagújabb Java programod van?
-
szabi97
tag
válasz
holozis_HUN #12513 üzenetére
Igen, navigációs gomb háttérszíne alkalmazások alatt, állapotsáv szín, stb...
-
szabi97
tag
válasz
holozis_HUN #12510 üzenetére
Ha sikerül valamit csinálnod (nekem nem akart öszejönni) akkor meg is oszthatnád.
-
szabi97
tag
válasz
holozis_HUN #12433 üzenetére
Én is tesztelem nemsokára ha hazaárek, még letöltöm meg minden...
-
szabi97
tag
Tölthető/tesztelhető Wajk mester romja.
-
szabi97
tag
válasz
Williamgrant #12298 üzenetére
Szerintem gravitybox kavarhatott be, vasárnap kijött egy új verzió és frissítettem.
-
szabi97
tag
válasz
Williamgrant #12281 üzenetére
arti1121 Williamgrant
Feltettem egy uninstallert, újratelepítettem a modult és mostmár működik, köszi a segítséget. -
szabi97
tag
Valaki találkozott már ilyen jelenséggel?
1 hónapja van fent az Xposed 74-es verziója Wajk romján. Eddig tökéletesen működött, mai nap folyamán újraindítottam a készüléket és egyszerűen nem akarnak működni a modulok, gravitybox LP stb...
A keretrendszernél azt írja hogy aktív, és a gravitybox alkalmazás sem akar elindulni. -
szabi97
tag
válasz
geccoblaze #12192 üzenetére
Jobb az üzemideje iphone-nak?
Sokan panaszkodnak hogy 1 napot nem bír ki... (iphone 6-os száriára panaszkodnak)
Sony-t akárhogy nyüstölöm, ha 2 napot nem is, de másfelet kibírja. -
szabi97
tag
Ez miféle frissítés, hogy a Sony hivatalos oldalán még nincs feltüntetve?
-
szabi97
tag
Jelentem, Wajk Slim 3.5 tökéletesen működik, ép úgy mint az előző verziók!
-
szabi97
tag
@Wajk: köszi.
@marilllyo @Kroni1: emlékszem hogy volt pár ember akinek tökéletes volt a szoft, de én azok közé artozok akinek csalódás.
@fPApi: Ezt nem tudtam.
-
szabi97
tag
válasz
master90 #11548 üzenetére
PC Companion-al csak az adataidról tudsz csinálni biztonsági mentést, pl: képek, videók, hívásnapló stb...
Ha a szoftverről szeretnél biztonsági mentést, akkor rootolnod kell a készüléket, fel kell telepítened egy recovery-t és csak azzal tudsz.@kicsigal: igen, az üzemidő sajnos romlott, nem is kicsit... de viszont gördülékenyebb lett, meg van benne pár hiba pl ha az LTE be van kapcsolvan nem jelzi ki a hívást, ez volt a legvitatottabb téma, én nem tapasztaltam mert az üzemidő végett azonnal visszatettem az 5.0.2-őt.
-
szabi97
tag
Fel szeretném tenni Wajk legújabb romját, jelenleg gyári 5.0.2 van a készülékemen, erre egyenesen flesselhetem fel, vagy minden féle képpen frissítenem kell PCC-vel 5.1-re és csak utánna?
-
szabi97
tag
Valaki tud nekem linkelni egy "használati utasítást" Xposed telepítésről?
Rootolás megcsináltam, TWRP sikeresen telepítve. (23.1.a.1.28 szoftot használok) -
szabi97
tag
Létezik olyan téma, amivel fehérre lehet varázsolni az alsó 3 navigációs gomb fekete hátterét fehérre? vagy ez csak is Xposeddel megoldható?
-
szabi97
tag
válasz
Quasi_modo #10751 üzenetére
Dehogynem, percre pontosan kimértem egyszer, jó adatot mutat.
-
szabi97
tag
Próbáltam a flashelést másik pc-n is, de sajnos ugyan az a helyzet, viszont megtaláltam még egy őskori Xperiámnak a kábelét (X8), ahogy Williamgrant javasolta próbáljam meg másik kábellel, azzal is ugyan ez a gond.
Vissza szerettem volna tenni az 5.0-át, mert nem vagyok megelégedve az üzemidővel, nem bírja ki a 2 napot 3 óra kijelzőidővel, eddig kibírta.
Az lehetséges hogy telefonnak van valami hibája gyárilag, pl köze lehet bootloaderhez vagy ilyesmi? -
szabi97
tag
Másnak is romlott az üzemidő 5.1 alatt?
Nem tudom, hogy másnak van e ilyen jelenség, de ha telefont felébresztem, kicsit mintha fakó lenne a kontraszt, mikor feloldom a képernyőzárat, akkor visszaáll a megszokott szép kontrasztra, 5.0 alatt nem volt ilyen. Találkozott valaki ezzel?
-
szabi97
tag
-
szabi97
tag
Mostmár jó lesz, csak kapkodtam össze vissza, köszi a segítséget.
-
szabi97
tag
válasz
muchacoado #10423 üzenetére
Minden áron azt a karja hogy kapcsoljam be a telefont.
-
szabi97
tag
Valakinek volt már ilyen problémája?
Xperifirm progival letöltöttem egy romot, össze is illesztettem, és mikor flashelni szeretném, rádugom a telefont és ezt írja ki a flashtool:
Opening device for R/W
31/004/2015 19:04:42 - INFO - Start Flashing
31/004/2015 19:04:42 - INFO - Processing loader.sin
31/004/2015 19:04:42 - INFO - Checking header
31/004/2015 19:04:42 - ERROR - Processing of loader.sin finished with errors.
31/004/2015 19:04:42 - INFO - Ending flash session
31/004/2015 19:04:42 - ERROR -
31/004/2015 19:04:42 - ERROR - Error flashing. Aborted
31/004/2015 19:04:42 - INFO - Device connected in flash mode
31/005/2015 19:05:11 - INFO - Selected Bundle for Sony Xperia Z3 Compact (D5803). FW release : 23.4.A.0.546. Customization : Hungary_Telenor
31/005/2015 19:05:11 - INFO - Preparing files for flashing
31/005/2015 19:05:14 - INFO - Device disconnectedmás rommal is próbáltam, de ugyan ezt csinálja, driverek is fel vannak telepítve.
És most be se kapcsol a telefonom.
Valaki tud valami megoldást?
Egyszerűen most nincs telefonom. -
szabi97
tag
Telenorosok közül valakinek megjött már a frissítés?
-
szabi97
tag
Sziasztok.
A telefont fel lehet ébreszteni, ha duplán koppintok a képernyőre. Azt nem lehet megoldani valahogy/valamivel, hogy 2 koppintásra el is aludjon a kijelző mint az LG-knél? Gondolok itt root-olásra vagy alkalmazásra... -
szabi97
tag
Szolgáltatós telefonnak, lehet nyitni a bootloadert?
-
szabi97
tag
Sziasztok!
Valaki le tudja nekem írni a legfrissebb Kitkat buildszámát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest