- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fageza
csendes tag
válasz
fageza #23418 üzenetére
Na itt is van a telefon, szerdán indult útjára, ma kaptam vissza. Kijelző, oldalfal (a pár esés nyomott hagyott picit a sarkoknál) cserélve lett. Töltő fülecskéje is ramaty volt már, a tömítés már rég nem volt meg, a kamera képén volt egy folt, szinte az elejétől, de nem volt zavaró. Fülecske cserélve, kamera javítva.
Szóval konkrétan kaptam egy teljesen új külső borítást és azt is megcsinálták, amivel együtt tudtam élni. Szóval nálam egy plusz pont a Cordonnak és a Sonynak.
-
bezz
tag
válasz
fageza #19889 üzenetére
Nekem volt a múltkor, hogy valamiért csak lassú töltéssel volt hajlandó tölteni. Akkor csak másnap dél körül valamikor érte el a teljes töltöttséget. Nézd meg amikor beindul a töltés, a lezárt képernyőn mit ír ki.
Másodszori újraindítás után oldódott meg.
Akkor megint gyors töltésre váltott. Azóta sem tudom az okát. -
AtHoS
nagyúr
válasz
fageza #19889 üzenetére
Nekem annó a legelső töltésnél volt, hogy talán 90%-nál nem ment feljebb mágneses töltővel, de újracsatlakoztatva a töltőt folytatta egészen 100%-ig)
Azóta olyan "trükköt" alkalmazok, hogy miután felraktam tölteni várok pár másodpercet, majd 2-3 sec erejéig "letöröm" a mágneses csatlakozót a telóról, majd szépen visszabillentem a helyére, ellenőrzöm, hogy elindult-e a töltés (GSAM Battery Monitor rulez, de ezzel sosem volt gond) és utána szépen otthagyom, had töltődjön.
Lehet, hogy semmi szükség erre a procedúrára, de így még eddig mindig sikerült 100%-ra töltődnie
sir0cco
Én írtam erről a hibáról, de 2.5 alatt eddig még nem futott be hívás közben másik hívás, szóval itt egyelőre nincs ilyen élményem. Viszont, amint írod jelen van ennél a verziónál is, ami elég sajnálatos
Szerk.
Ja igen, hátha valakinek hasznos az infó.
Most elég telefonkímélő módban sikerült telnie a napoknak, így 3 nap 5 óra üzemidővel van 71%-on az akku úgy, hogy kb. 1 óra dumát és fél óra kijelzőidőt mutat a GSAM Battery Monitor progi, wifi szinte nem volt használva ezen idő alatt
-
knuckle
aktív tag
válasz
fageza #16595 üzenetére
akkor ki kellene próbálni valami másik kártyával, akár feltöltőssel, manapság már azok is mind 4G-sek.
ha azzal sem csatlakozik, és a jelerősség is megfelelő, akkor a telóval van valamiilletve kérd le újra az internet és mms beállításokat
ha ez sem, akkor még egy újraindítással is meg kellene próbálkozni, hacsak nem már ezen túlestél.
bár nekem annó a z1c is volt hogy 1500+ órát ment zokszó nélkül. -
sanyi0627
senior tag
válasz
fageza #15892 üzenetére
Szerintem meg mehet hátra is üvegfólia...
Nekem van,tok tökéletes rajta.(szilikom is,műanyag is)
Elől hátul üvegfólia van rajta, semmit sem bízok a véletlenre.Nekem fel sem tűnik a hátlapon,nem vészes.Mágneses töltő: vettem egyet amit az usb kábelre kell dugni és úgy a telora tenni. Szörnyű, gyenge a mágnes.
Használom simán a töltő részét.Mivel nem usztatom a telefont(nem kockáztatom,hogy esetleg beázzon a saját hibámból a sony szerint,holott én nem hibáznék...) bár jó dolog,ha vízállo valami,bár lenne is rá garancia valójában.(jönnek ilyen olyan körülményekkel,már nem azért... A reklámba egy csónakba ülnek és a tóba fotózgatnak...na ott aztan laboratoriumi a körülmény.most akkor vagy ne ilyen lenne a reklám vagy korrekten vásárlás előtt mondanák) Tehát sokan nem azért veszik,mert "vízálló"
-
appel
őstag
válasz
fageza #15892 üzenetére
Az a második tok konkrétan ugyanaz, mint a 250ft-os, csak 5x áron. Olyat ne, mert védeni csak a karcolodastol véd (iszonyat vékony), gombokat elég nehéz vele nyomni. Nillkin tokom nincs, de van Terrapin hybrid (kemény, de gumis tapintású), na az teljesen rendben van. Ezzel mágneses töltő ok, de dokkolóba nem, ott már faragni kell az adapterből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Google Pixel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest