Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Múltkor említettem , hogy kiesett a telóm alsó mikrofon/hangszóró kis porszűrője . T-be vittem be. Ráírtuk a lapra a mágneses töltő csatlakozó kopását is. Ma egy héttel később megjött a telóm. Zsír új z3c. A gyári szám ugyanaz maradt de ahogy nézem full új telcsi!
Piros pont a fiúknak ott benn ! -
marilllyo
veterán
Sziasztok! Ma reggel vettem észre, hogy a mikrofonnál lévő "porszűrő" kis fólia szerűség kiesett a telefonomból. Találkozott már valaki ilyennel? Lehet kalkulálni a javítás összegére? Gondolom gariba nem fér bele. (Hozzáteszem egy karcolás sincs a telefonomon).
-
marilllyo
veterán
Srácok! Régebben voltak képek fa hátlapról a telcsihez. Szeretnék rendelni de nem találom a linket.
-
marilllyo
veterán
válasz
Williamgrant #21673 üzenetére
Hát ha tényleg van ismerős a T-nél az számíthat. Nekem is van ott egy jó barátom és az előző telómat (Huawei p6) kétszer küldte vissza majd elintézte, hogy visszakapjam az árát (próbálták elbliccelni a javítást egy softozással).... Tipikus. Meg azért a leadásnál számíthat az is, hogy "nyilatkozik" a papíron, hogy tapasztalták ők is a hibát.
Nem tudom... -
marilllyo
veterán
válasz
Chris Kiki #20176 üzenetére
Jó hát tény, közel 40% az baromi sok. Mikor raktad fel a rom-ot? Nekem az első 1-2 nap szokott ilyen lenni ha friss rom-ot rakok fel. Míg mindent beszinkronizál stb. Aztán lenyugszik és lemegy olyan 10-15% körülire.
-
marilllyo
veterán
válasz
Chris Kiki #20172 üzenetére
Szerintem ez egy örök "probléma" marad. Nekem gyárival is hasonló. A google szolgáltatások mindig ott figyel a top 3-ban. Már nem foglalkozom vele...
-
marilllyo
veterán
Lol 1 év után elkezdett lötyögni a cruzelite tokom. Pedig max 5x vettem ki belőle a telót. Fura.
-
marilllyo
veterán
válasz
VMatteo #18809 üzenetére
Hát én nagy változást nem vettem észre. Annyi, hogy most minden letöltött app megkérdezi, hogy "engedélyezed, hogy az alkalmazás hozzáférjen a médiaadatokhoz". Általában a "nem"-et választva nem indul el a program sem.
Egy hangyapörrenetnyit mintha kevesebbet bírna az akksi. De lehet placebo.
Meg ami feltűnt, hogy a híváslistát megnyitva sokszor csak telefonszámokat látok...és kell 1-2 másodperc mire átvált a névre.
-
marilllyo
veterán
Az eséseket láthatatlan manócskák irányítják és mindentől függetlenül találomra okoznak a telefonodban sérülést. Teszemazt láttam már 35 centiről esett telefont bezúzott kijelzővel. Pont úgy pont ott ért földet ahol gyengébb volt az anyag. De anno az én p6-om (fémkeretes) sem esett magasabbról de pont egy apró kavicsra. Kb. így nézett ki mint a tiéd. Az sem örök.
A lényeg, hogy... Ez pech sajna. El kell fogadni.
Szilikon tok. Az sokat tompíthat...
A bújtatós tokokon szoktam röhögni. A telefon sosem akkor esik le amikor a tokban az asztalon pihen, vagy a zsebben.
-
marilllyo
veterán
Ha az (eléggé masszív) akkumulátor fogyasztásnál az Android os-re 50%-ot ír akkor hol lehet a gond?
-
marilllyo
veterán
válasz
Quasi_modo #16083 üzenetére
Én például nem. Igazából nem is vallom a "minden androidos telót ki kell rootolni mert az úgy jó" elvet. Teljesen elégedett vagyok a gyári rendszerrel. (ezt az apróságot leszámítva).
-
marilllyo
veterán
válasz
Armahun #16076 üzenetére
Egyébként képtelen vagyok felfogni, hogy miért nem lehet megoldani azt amit a Nokia már a kezdetektől fogva így csinál. Ha le van takarva a proxiszenzor akkor nem oldódunk fel. Mellesleg egyetlen egy third party app sem jó. Legalábbis még a kezdetekkor próbáltam de nem működnek.
-
marilllyo
veterán
válasz
MC Pite #16074 üzenetére
Nem is olyan régen kijelzővel befelé tettem a farzsebembe. Duplakopi persze ON.
Szóval a seggem ...kinyitotta. Belépett az fb messengerbe, csinált egy csoportot amibe felvett két embert és megírta nekik, hogy "jzfh".
Egy másik alkalommal megváltoztatta a hátteret és repülő módba tette a készüléket.
Zseniális... -
marilllyo
veterán
válasz
MC Pite #15911 üzenetére
Én vettem egy Miui FitBand-et. Nem vészes 5000 pénz. Pikk pakk összeszinkronizálta. Semmi gond nem volt vele. De....azon kívül, hogy menő kockaság ..semmi. Beállítottam rajta az értesítéseket. Elég sokat pötyögök facebook messengeren. Villogott rezgett. A kanadai fenyvesekbe nem vesztem volna el úgy villogott. 1-2 napig ment a hűű haa...mindenki megcsodálta. Aztán rájöttem, hogy kell ez nekem? Az értesítések beragadtak. Ha kimentem a telefon hatósugarából és visszajöttem újra kellett szinkronizálni...vagy megcsinálta magától ...de az előző 2 napnyi értesítést is levillogta. Már csavartam a rongyot a számba, hogy most epilepsziás rohamom lesz.
Alvásmonitorozás? Hát én nem hiszek ebben. Első reggel persze egyből...húúú 3 óra volt a deep sleep. Ejjha.. másnap csak 2... hát igen nem kellett volna meginnom azt a kávét... Na de most komolyan ki hiszi ezt el? Volt rajtam 24 órás EKG. Az megmutat mindent...de ez?!
Lépésszámláló? Kit érdekel? De most komolyan? "Szia drágám megjöttem. Nagyon elfáradtam képzeld ma 5200-at léptem. Nagyon húzós napom volt".
Szóval egy hát után tovább is adtam. De érdekes mód a Telekomos srác sem hordja már aki bőszen promózta nekem. -
marilllyo
veterán
Srácok!
Nem tudom, hogy itt van-e a helye...de megkérdem. (eddig nem csinálta...és a páromnál nincs gond vele (P6) )
Nálatok nem csinál olyat a facebook app, hogy valamire rábkösz és kiírja, hogy "jelenleg nem sikerült kapcsolódni"?! Minden más megy... 4G-n csak 1 "csík" van. Kikapcsoltam, hogy csak 3G-n legyen. Azon max térerővel is ugyanezt produkálja. -
marilllyo
veterán
Most láttam MM-ben a Z5C-t. Azzzzztaqrva de jól néz ki...
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Nálatok az fb messenger rendben működik? -
marilllyo
veterán
És még mindig nincs "zseb mód"...de egy rohadt program se play-en amivel működne.
-
marilllyo
veterán
Lehet tudni mit javít az 1.200 végű frissítés?
-
marilllyo
veterán
válasz
holozis_HUN #11737 üzenetére
Cruzelite Bugdroid tokba kell bevinni. Az eleve lefedi az ajtócskákat is.
-
marilllyo
veterán
Tehát a Sony PC companionnal rámegyek, hogy szoftver javítása vagy mi a csuda akkor az kiwipe-olja és tiszta telepítéssel rakja fel a legutolsó soft-ot ugye?
-
marilllyo
veterán
5.1.1 halkabbnak érzem a beszéd közbeni hangerőt. Akkor ez "normális" ugye?
-
marilllyo
veterán
Szerintem nem a kis ajtóknál ázik be a telefon hanem valamelyik másik résen. Hangszóró, mikrofon vagy a jack-nél.
-
marilllyo
veterán
Egy szállodában vagyok három napja. Eddig csak a lobby-ból láttam a Wi-Fi-t. Tegnap felfrissítettem 5.1.1-re OTA. Azóta már a szobából és az étteremből is látom a Wi-Fi-t. A társaságban van még egy z3c. 5.0.2-vel. Ő most sem látja csak a lobby-ból. Lehetséges, hogy köze van a softnak vagy csak szerencsés véletlen?!
-
marilllyo
veterán
válasz
Williamgrant #11265 üzenetére
Hmm? Ezt nem is tudtam. PCC Wipeol rendesen?
-
marilllyo
veterán
Nálam jó a timeshift. Valami olcsó Adata class 10-es van benne.
-
marilllyo
veterán
Az, hogy USB kábelen töltve a telefon akksija tartósabb mint mágnesessel szimplán "urban legend"?
-
marilllyo
veterán
Szerintem azzal kéne kezdeni az összefoglalót, hogy NE VIDD VÍZBE!!!!!
XXDaniXX: Eddigi tapasztalatok alapján jó eséllyel cserélik.
-
marilllyo
veterán
válasz
kvojnovics #10671 üzenetére
Ez a central europa rom ez nem t-s? Ez egy gyári sima rom? Bloatware van benne?
-
marilllyo
veterán
Másnak is kopik a mágneses töltőcsatlakozónál a fekete rész? Ahova a mágnes tapad?!
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
Lenne egy felesleges üveg kijelzővédőm. Nem akar valaki cserélni egy jobb minőségű sima fóliára?
-
marilllyo
veterán
válasz
holozis_HUN #9701 üzenetére
Nekem igazából csak a fém miatt jön be a Z1C. Bár aztán így is úgy is beletuszkolom ebbe a csúfos szilikon tokba...teljesen mindegy.
-
marilllyo
veterán
válasz
holozis_HUN #9699 üzenetére
Dizájnra a Z1c szerintem jobb. Maradhattak volna annál. Bár ez szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Xbox One
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest