Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Aki mágnese töltőt használ az tapasztalt olyat hogy a telefont nem tölti föl teljesen?
Este töltőre teszem ~ 30% körül. reggel csak ~65% körül van az aksi. És nagyon lassan tölt. Tegnap lemértem 55 ről 58%-ra 1 óra alatt töltötte föl. (Próbáltam gyári 1,5A és 2,4A töltővel is)
2 Mágneses kábelt rendeltem, mind a kettő lassú.Nem tudom mennyire valós adat de az ampere szerint a mágneses töltő 40mAh -al tölt, a micro usb 120mAh-al
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest