- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
slay007 #18975 üzenetére
Leszedik az üveget, ha:
- LCD
- digitizer
- kijelző elválás
- beázásos
hibát javítanak.
Minden más esetben nem feltétlenül nyúlnak az LCD részhez.
Ami minden esetben lejön:
- Hátlapra ragasztott cuccok (fóliák, fa lapok stb).Nekem fa lappal védett a hátsó üveg, azt leszedik (visszaadják egy fóliára ragasztva). Többnyire védő fólia szettet adnak helyette, de volt már akinek fel is ragasztották.
-
-
-
la5z10th
tag
válasz
slay007 #16848 üzenetére
Az alkalmazás nevét tudod?
Kipróbálnám!
Nem egész nap használnám, csak sajnos a gyári fényerő az valami rettenetesen pocsék!
Még a Huawei P8 lite is sokkal jobban világít. Bár annak más a LED technológiája!Valaki esetleg, ha írna egy-két ilyen alkalmazás nevet az jó lenne!
Előre is köszönöm! -
rikxjeee
tag
-
-
rikxjeee
tag
válasz
slay007 #14502 üzenetére
@slay007, @neorow1:
Vajon azóta (1 hét, illetve egy hónap) felhívtátok a szervizközpontot? Én speciel már évek óta nem használok e-mailt, ha gyors választ várok!@slay007: A telenor mit mondott az összeggel kapcsolatosan?
@holozis_HUN:
"Szerintem minden telóban alapnak kellene lennie a nav, gombok sorrendjének változtatása és formája is"
A nyelvtani bukfenctől eltekintve ez most is adott.@holozis_HUN:
"illetve a lock screent a simához hasonlóan ide oda lehessen húzogatni minden ikont stb, hogy sokkal személyre szabhatóbb legyen"
Tessék: https://play.google.com/store/search?q=lockscreen@lumesz:
"Hogy kell nyomás tesztet csinálni a telefonon?"
Úgy, hogy rányomsz kicsit erősbben, miután visszaolvasván megszerezted a szükséges kódot a szerviztesztek menüjéhez. A Google keresőjét is lehet használni e célra.@davesopron:
Értelmes helyen (főleg a hivatalos műhelyben.....) egyben cserélik.@slay007:
"jó drága tokot vettél rá"
Amennyiben? Még noname helyeken is 100 ezer Forint a készülék (forrás: árukereső). A Bugdroid pedig a hivatalos (? http://www.cruzerlite.com/cases/sony/bugdroid-circuit-case-for-sony-xperia-z3-compact) oldalon ~10 usd+ 12 szállítás. Tényleg drága... -
frigoo
aktív tag
válasz
slay007 #14502 üzenetére
Szia!
A Te sztoridat is figyeltem, én sem értettem a dolgot, pláne, hogy a Cordon honlapján fentlevő bevizsgálás díja 2500 Huf, ha elfogadod a javítási ajánlatot, akkor nem is fizettetik ki.
Sztem nekem azért volt mákom, mert a telefon kerete sértetlen, elöl üveg, hátul fólia és nem tudták visszavezetni ütésre. (Vagy nem akarták) Amikor leadtam a telót, hogy hát elrepedt a hátlap és szeretném megcsináltatni, hogy a garancia ne vesszen el, akkor az ügyfeles nő szinte könyörgött, hogy ne adjam be javíttatni, mert egy másik ügyfél egy Z3-al már az asztalát veri, mert 4(!) hónapja nem tudja visszaszerezni a telefonját tőlük. Ja, Telenor üzlet volt vidéken. -
válasz
slay007 #14357 üzenetére
"Persze hogy elolvastam az összefoglalót.De abba semmi használható információt nem találtam a kérdéseimre [...] "
Lehet hogy haszontalanok a kérdéseid...1. Root jog megszerzése
2. TA backup futtatása
3. DualRecovery telepítése
4. Biztonsági mentés készítése Recoveryből
5. SLiM rom letöltése a linkről és TWRP-ből telepítése.Ezek közül melyik nincs abban a haszontalan összefoglalóban?
-
válasz
slay007 #14348 üzenetére
Ebay keresőt javaslom és a google-t is.
(#14352) slay007 és (#14353) slay007
1. Ha öt percen belül vagy, használd a szerkesztés gombot! (PH! szabályzat!)
2. Ha a hozzászólásba linket teszel, a szerkesztőben használd a LINK funkciót (PH! szabályzat!)(#14352) slay007
Használd a fórum keresőt, volt ez már téma többször is.
A téma összefoglalón átrágtad magad? -
-
rikxjeee
tag
válasz
slay007 #14023 üzenetére
Akkor én az ötezerre rákérdeznék, mert a bevizsgálás díja valóban 2500 Ft. A hátlap cseréje valószínűleg nem fog annyiba kerülni mint egy kijelző, azt majd a Cordon válaszából fog kiderül, mégis mennyi.
@AtiSnatch: Kivéve, ha rendesen beállítja a hang menüben, elég részletesen paraméterezhető.
-
rikxjeee
tag
válasz
slay007 #14007 üzenetére
Kérnénk szépen ismételten, ezúttal rendesen tagolva. Van biztosításod? Mi történt a telefonnal?
"Úgy írta a hölgy hogy vízállóságát illetve garanciáját szeretném megtartani?Csak látván akinek a kijelzője tört be annak 36 illetve 39 ezer ftjába kerül remélem ez nem lesz annyi. A működését nem folyásólta be az esés így erre a két alkatrészcserére számítok!"
Tessék?
-
Armahun
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Azonnali játékos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest