Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trickymoon #16499 üzenetére
na f@sza
tegnap vettem egy zsír újat, igazából galaxy s6-ért indultam, de az üzemidő miatt,meg a méret miatt meggondoltam magam -
trickymoon
aktív tag
-
nem tudja valaki, ez az utolsó frissítés ? 5.1.1
gondolom 6.0 ne is álmodjak
valami jó kamera progit tudtok mondani ? -
holozis_HUN
addikt
Én pártatlan vagyok ebben az egészben. De szvsz ha lopás miatt lett volna zárva a teló, akkor a PCC nem csinálja meg, mert biztos érzékeli. Különben semmi értelme a zárolásnak. Főleg, hogy hivatalos progi. De javítsatok ki, ha tévedek.
-
-
user137
őstag
válasz
Williamgrant #16492 üzenetére
nem, ezt én bontottam ki az eredeti csomagolásából úgy 1 éve, csak aztán egy ideig kallódott a polcon, Z5-re váltás miatt.
a más által lockoltak és wipe-oltak egyébként mást csinálnak, ott az eredeti owner google accountját kell a wipe után beírni.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #16492 üzenetére
Leírtad helyettem. Pont erre gondoltam.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
holozis_HUN #16488 üzenetére
Már megoldotta PC Companionnal, ha nem olvastad volna
-
user137
őstag
-
Armahun
addikt
válasz
user137 #16482 üzenetére
"flashtoolhoz kell az unlockolt bootloader"
Én máshogy tudom, de csináld.
Bootloadert abban az esetben kell nyitni, ha nem gyári kernelt tartalmazó romot akarsz telepíteni (Pl.yanogenmod).
Illetve az M android bétájához.Ezt a valahogy kapott egy resetet rész ki tudnád fejteni bővebben, hogy hogyan került a telefon ilyen állapotba?
-
user137
őstag
válasz
Armahun #16480 üzenetére
lásd az előző választ.
ellenben a sima PC companion app most látszólag nekiindult valamit csinálni vele. meglátjuk mire jut.
a flashtoolhoz kell az unlockolt bootloader mindenképp (és az új telepítési mappában már az USB driverek sincsenek benne, de azon már most túl vagyok). -
user137
őstag
válasz
trickymoon #16479 üzenetére
Emma nem hajlandó semmit se csinálni vele, amíg lockolt a bootloader.
-
-
user137
őstag
válasz
holozis_HUN #16476 üzenetére
háhh ha az olyan egyszerű lenne.
most akkor nekiállok bootloadert unlockolni :-\ -
user137
őstag
Sziasztok!
Fél-brickből kellene visszahozni egy telót. Valahogy kapott egy resetet, de úgy, h ahogy bebootol, egy 4-jegyű device PIN-kódot kér, amit nem tudok, így nem jutok be a desktopra. SIM nincs benne.A google jelszót nem tudom beírni, mert ugye még nincs rajta Google Account. Wifit nem tudok rajta kapcsolni, mert ahhoz kéne a PIN. A recovery mód se a power+down, se a power+up módra nem hajlandó előjönni. Az "adb reboot recovery" csak úgy működne, ha be lenne kapcsolva az USB debugging...
Emmával meg csak recoveryből lehet flashelni.
Most gyakorlatilag van egy telóm, amit nem tudok használni.
Ötlet? -
-
Nem figyelted a régebbi hozzászólásait.
Tehát már cserélte a kijelzőt, csak 10 mp-ig élt a háttér világítása. Arra tippelek, hogy azóta guglizik és nézelődik hogy miért járt így és talált egy oldalt ahol azt javasolják hogy egy diódát kössön fixre. Utóbbi mint tudjuk pont védelmi célt is szolgálhat, tehát simán lehet hogy kiégett (pl nem szakszerűen földelte magát és nem figyelt a statikus kisülésekre szerelés közben). Tehát a javaslat a dióda áramkör megkerülése, lásd biztosíték patkolás.
Akár működhet is, főleg ha a buzerálandó alkatrész az LCD panelen és nem az alaplapon van (valószínűleg előbbi). Annak az LCD-nek így már úgyis kapáltak... -
vazzz
őstag
-
harcikoca
senior tag
Üdv, kijelzőt kellet cserélnem, és kb 10másodperc után meghalt a háttérfény. Utánaolvastam, és nem egyedi eset, egy diódát át kell hidalni. Valaki próbálta már, működhet?
-
KYZRR
őstag
válasz
Khelben #16467 üzenetére
Én elsősorban az ajtókat nézném meg, hogy milyen állapotban vannak, illetve a víz indikátorokat [kép] az ajtók mögött. Hiba lehet még a kamera lencséjének a karcolódása, illetve a tükröződés elleni bevonat leválása.
Mágneses töltőcsatlakozón lévő festékkopás figyelhető még meg, ha az eladó dokkolóval, hogy töltőkábellel töltötte a készüléket, de ez szerintem inkább előny, mintsem hátrány. -
Tidzsimon
őstag
válasz
Williamgrant #16465 üzenetére
Nekem élmény volt ezzel először sötétben fotózni vaku nélkül, sokkal rosszabbra számítottam.
-
Khelben
nagyúr
Üdv! Használt Z3C vásárlásakor mire kell figyelni? Akinek esetleg volt LG G3, onnan váltva miben lesz más a méreten kívül?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16465 üzenetére
Hát SZVSZ nem sokkal jobb az S7 kamerája, sokkal nagyobb különbségre gondoltam! Igen, jobb ez tény, de annyira azért nem
Látszik a kevesebb pixel, a Z3C-nek több van, de a szerencsétlen zajszűrés eltörli a részleteket, így inkább hátrány lesz. De az S7 fókusz tényleg brutál
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16463 üzenetére
IGENNNNNN
-
Csak érdekességképp bementem ma kipróbálni az SGS7E-t rossz fényviszonyok között. Érdekel valakit 1-2 Z3C Sony kamera vs SGS7E Sony kamera kép?
-
BaLee
addikt
válasz
muchacoado #16460 üzenetére
Sajnos igen, pedig fényképezőgépen imádtam panorámaképet készíteni csak az pl. több teljes értékű képből csinált panorámaképet, mérete is ehhez igazított volt.
A Z3C pedig nagyon összetömöríti a képet valamiért és elég gyenge a végeredmény.
-
Viktor77
titán
válasz
muchacoado #16460 üzenetére
Nálam is annyi.
-
muchacoado
aktív tag
Normális hogy a panormakép csak párszáz kb ? Minőségen is látszik.
-
válasz
VincentV #16458 üzenetére
Mert tök fölösleges is. Lucky patcherrel szépen és sokkal hatékonyabban meg lehet oldani, akár apponként szolgáltatóra válogatva és azzal azt is tudod blokkolni, amit a Xposedesek nem tudnak.
Mondjuk nekem a greenify is csak pénzkidobás lenne, akkor már inkább Taskert vennék személyre szabnék ezen kívül még száz dolgot. -
VincentV
csendes tag
válasz
holozis_HUN #16457 üzenetére
Köszi
Az xStana-t már használom, jó cucc. Reklámblokkolóra egyelőre még nem volt szükségem.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
VincentV #16452 üzenetére
Youtube Background
MinMinGuard: reklámblokkoló
Greenify: fagyassza az appokat. Ajánlot a fizetős Play áruházból (500 forint) root alapból kell neki, de xposeddel bővül a funkciója.
xStana: a status bar és a navigation bar-t lehet változtatni vele. Pl G3-as navigációs sáv ikonok, G3-as status bar ikonok ilyenek. Személyre szabás.
-
-
szabacsik
őstag
válasz
Williamgrant #16453 üzenetére
Állítsd be, hogy ne tegye előre a mappákat. a mappáknak meg olyan nevet adj, hogy az ÁBC szerint oda essen ahova szeretnéd, hogy kerüljön
-
-
Hát akkor ez a Nova Launcher kidobott 125 Ft volt.
Kb kilenc mappám lenne, azokat úgy szoktam sorba rakni hogy használattól függően közel legyen a készülék jobb alsó sarkához. A fülek ilyen szempontból használhatatlanok, a főképernyőt nem szeretem szemetelni, mert akkor minek a háttérkép...
Totál csalódott vagyok, komolyan 2016-ban még lehet olyan Launcher androidon, amiben az ikonok sorrendje nem állítható??? -
VincentV
csendes tag
válasz
holozis_HUN #16441 üzenetére
Mi a neve a youtube-os modnak? Meg 1-2 hasonlóan hasznosat tudnál említeni? Köszi
-
lufiember
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlása előtt állok, és mivel ragaszkodom a kompakt mérethez ezt a típust néztem ki. A kérdésem az lenne, hogy mennyire időt álló még ez a két éves hardver? Legalább 2-3 évig használnám. Általános felhasználásra kéne: netezés, dokumentumok olvasása, face, fotozás, stb. semmi játék. A gyári frissítésekkel jól működik? Könnyen fel lehet telepíteni őket? Telenornál venném kártyásan. (89K jó ár érte?)
Köszi előre is!
-
appel
őstag
válasz
Williamgrant #16445 üzenetére
Mappán belül enged rendezni.
Mappa megnyit, jobb alul 3 pont, rendezés. -
KYZRR
őstag
válasz
Pont emiatt nem használom a Nova Launchert. Ha benne lenne az, hogy tetszés szerint lehessen átrendezni a dolgokat az alkalmazásmenüben, simán a legjobb lenne.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Én azt használom, de nem tudok benne ilyet. Csak a mappákon belül tudok átrendezni.
-
Valaki aki Nova Launchert használ, súgja már meg hogy az alkalmazás tárban hogyan lehet a mappákat és ikonokat átrendezni? Azt megtaláltam hogy a mappákat előre tegye, de mindig ABC sorrendben van és ha hosszan rányomok, mindig parancsikont tesz a főképernyőre.
-
válasz
G@be22 #16440 üzenetére
Az Xposed keretrendszer segítségével és a hozzá tartozó letölthető különféle modulokkal az androidos készülékeken lévő operációs rendszer legbelső működését (is) tudod vezérelni, módosítani. Funkciókat tudsz hozzáadni, dizájt tudsz változtatni (pl színeket, elhelyezkedéseket stb), egyedivé tudod tenni a felületet és a működést is. A rendszer alapfeltétele a root jog megléte. Erősen ajánlott a teljes mentés a tesztelés előtt, és némi romolási jártasság is jól jön.
Az Xposed ha ésszel használod jó barát, ha nem figyelsz a rendszered pillanatok alatt összeomlasztható vele. Érdemes egyedi kis modulok helyett gyűjteményeket preferálni a kezdőknek, mert azok kevésbé durrantják szét a rendszert. Pl: GravityBox LP, AndroPlusMod, GEM Xperia Xposed, Xperia Xposed stb.Mottó: ÓVATOSAN! ÉSSZEL! MENTÉS!
-
G@be22
tag
válasz
holozis_HUN #16441 üzenetére
Ezt szeretném felrakni
Nagyon tetszik
Kell hozzá xposed? -
holozis_HUN
addikt
-
G@be22
tag
El tudná nekem valaki magyarázni, hogy mi az Xposed mod?
És a Wajk féle lollipophoz fel kell raknom?
Lenne egy mod XDA-n de azt irják kell Xposed... -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #16438 üzenetére
+1
Nagyon sok érte a 90k!! -
válasz
waccamár #16434 üzenetére
Szerintem ne adj hozzá, hanem hirdesd külön. Az esetek 99%-ában a vevők nem szeretik megfizetni a kiegészítőket (legyen ez akár plusz tok, töltő, fólia, bármi). Külön bármennyit adnak érte, több, mintha a telefonnal együtt adod el. A 90-et én is irreálisnak találom, lődd be a legolcsóbb és a közép ár közé ha gyorsabban el akarod adni. Érdemes ilyenkor a klasszikus hirdetési felületeket is használni.
-
zkas90
senior tag
válasz
holozis_HUN #16435 üzenetére
~95-ért újat lehet kapni függetlenül. A telenornál pedig 90-ért osztogatják.
-
Skimaster
senior tag
válasz
holozis_HUN #16435 üzenetére
Na pont ezek azok,amiket szerintem senki nem fizet meg....én most 65.ért árulom az enyém....garis független hibátlan.
-
waccamár
senior tag
király, köszi
wsken töltőt, meg ringke tokot adok hozzá
-
holozis_HUN
addikt
válasz
muchacoado #16432 üzenetére
Én is kb ennyire gondoltam. Kiegészítők még kicsit emelhetik az árat.
-
waccamár
senior tag
Szerintetek mennyi lenne a reális eladási ára a z3c-mnek? Áprilisban lesz 1 éves, karcmentes, és múlt héten lett gariban cserélve full front-panel kijelzőstől, oldalsó mágneses töltőstől, ajtóstól, stb.
Nagyon szeretem a telót, de lehet kipróbálnék mást, ha még most jó áron el tudnám adni. -
zkas90
senior tag
válasz
holozis_HUN #16429 üzenetére
Mindenkinek mások a vágyai. Nekem elég amit nyújt. Nem recseg, kellően hangos, nem esik ki a fülemből.
A hangokat is megfelelően játssza le. Ha komolyabban akarok zenét hallgatni, akkor azt amúgy sem ilyen agybadugós fülessel tenném (na meg nem is telefonnal). Buszon-vonaton-futás közben meg hova többet. -
zkas90
senior tag
Tegnap megjött a készülék. Teljesen megfelelő kis eszköz lesz ez.
A hozzá kapott agybadugós füles is teljesíti az én vágyaimat hangminőség terén, illetve az ajándék első és hátsó védőfóliának is örültem. Jó lesz addig amíg nem jön meg a Nillkin üveg.Egyetlen negatívumot találtam, még pedig hogy nehezen jön ki a jack dugó, ha beledugtam a fülest. Erősebben kell megszorítani a telefont, hogy ki tudjam húzni.
Most kicsit sajnálom, hogy 1 éve eladtam a PS4-et. Kipróbálnám rajta az átjátszást.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #16426 üzenetére
Hát bizony a hivatalos Sony szerviznek nem ez a neve.
-
válasz
muchacoado #16407 üzenetére
Tudod mi ez? Egy nyomorult fizetett reklám, ami ráadásul azt sugallja, hogy a szakértő egy hivatalos Sony szakszerviz dolgozója. Az egész arról szól hogy vigyél telefont hozzájuk szervizelni. Ennek zéró helye van egy szakmai fórumon.
-
-
half333
őstag
Üdv! Tud valaki valamit hogy mikor lesz official 6-os android frissités?
-
hunfefe
tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne,hogy a sim kàrtya alatt az a kihúzható fólia mi célt szolgál? A másik hogy a sim foglalat ajtaja mindig ki akar jönni. Mit lehet tenni? Köszi előre is.
-
G@be22
tag
Ó remek, akkor mindenképp többlépcsős :S
Hát jó, akkor hazaérek meloból és neki látok.
Agyalok h menjek e Lollipopra ha már a Kitkat fennvan... -
G@be22
tag
Sziasztok, segitsetek légyszives, mert teljesen elvesztem a romok világában.
Nem találok olyan Prerootolt legfrissebb 5.1.1 lollipop romot, ami flashtoolal felrakható, csak zipet találtam eddig.
Tudnátok segiteni?(ha esetleg recovery is van benne király lenne)
Nagyon Köszi
-
darkpower
aktív tag
Sziasztok!
Az tényleg igaz,h a cordon javítás után se vállal semmi garanciát a cserélt elemekre a gyári garancián túl?
-
válasz
demars #16409 üzenetére
Nem írod, hogy megtaláltad a menüben az intelligens hívás opciót, ha nem, akkor itt egy segítség.
Az Intelligens híváskezelés bekapcsolása
A Kezdőképernyőn koppintson az ikonra.
Keresse meg a Beállítások > Személyre szabás > Mozdulat menüpontot, és koppintson rá.
Koppintson az Intelligens híváskezelés elemre.
Húzza jobbra a csúszkát a Intelligens híváskezelés csoportban.
[Forrás] -
Csari93
aktív tag
válasz
Quasi_modo #16399 üzenetére
Remek.. köszi a visszajelzéseket, nem tudom akkor mi lesz.
-
muchacoado
aktív tag
Az újaknak, aki esetleg még nem tudá:
Ne használd víz alatt! – Sony Xperia szerviz tanácsok szakértőktől
-
hunfefe
tag
Sziasztok.Beléptem a clubba.Z1 compact után váltottam,eddig tetszik a teló.
Az lenne a kérdésem hogy használ valaki gyári sony tokot,ami nfc-vel csatlakozik a készülékhez?
Mert én vettem ilyet nagyon pöpec,de bezárt állapotban elég nehezen tudom az ablakocskánál kezelni a dolgokat.Tapasztalat valakinek?
Elöre is köszi. -
válasz
demars #16402 üzenetére
Ne ad fel, az összefoglalóban nagyon jó le van írva, hogy tudsz rendszergazda jogot adni ill. olyan ROM-ot feltenni, amibe alapból benne van az intelligens hívás.
Én Z2 használok ezért nem ismerem a Z3C gyári ROM tartalmát, Xperia vezérlése, valami ilyen beállítást keres. -
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
A telefonom olyat csinál, hogy mutatja hogy van térerő, tudok mobil netezni is, de amikor telefonálni akarok akkor a hálózat nem elérhető. Ha engem hívnak akkor mintha ki lennék kapcsolva.
Addig nem is veszem észre a hibát amíg nem akarok telefonálni valakinek.
Mitől lehet ez? Csak újraindítással jön helyre, és akkor jönnek az sms-ek hogy nem fogadott hívásom volt.23.4.A.1.264 független ROM. Vodafone-os telefon.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest