Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Quasi_modo #22664 üzenetére
Azon nincs írásvédettség bekapcsolva.
Nem baj, telóban formáztam
-
holozis_HUN
addikt
Megjött a Note 4. Fater örökli a Z3-at.
Egy kérdés: Miért írásvédett a kártya? Csak úgy tudok másolni rá, ha telefonnal olvasom a kártyát, ha külön olvasóval, akkor mindig írásvédettnek nézi. Hogy kell feloldani?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
metalstorm #22625 üzenetére
Ha van rootod: Cyberian camera mod.
Csomó jó dolog van benne, nagyon szeretem.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #22566 üzenetére
Írtam, hogy jön a Nem válaszol üzenet, amikor menne a create, akkor kifagy az egész program. 32 bit és 64 bit alatt.
Olyat próbáltam, hogy csináltam zipet, de átírtam .ftf-re, de az sem volt jó. Tudom, hogy a zip nem jó.
Flashtoollal kb 3x-ra dolgozom, sosem kellett.
-
holozis_HUN
addikt
Miért nem akar sehogy sem működni ez a sz*r Flashtool???
Letöltöttem már vagy 2 LOllipop rendszert, zip formában van, egyiket sem ismeri fel.. Xperifirm-mel leszedtem egyet, majd amikor megcsinálnám a .ftf-et, akkor mindig Nem válaszol -.- Komolyan nem tudok felflashelni egy kib*szott Lollipopot?
5.1.1-et szeretnék feltenni, hogy lehessen rootolni.
Bocsi, tiszta ideg vagyok, itt sz*pok vagy 4 órája -.-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Játékos #22455 üzenetére
Nekem is ez a baj az aksival. Raktam fel én Lollipop romot meg fejlesztői beállításokban szórakozni, meg egyéb ilyen-olyan praktikák, build.prop-ban szórakozás stb, de semmi nem segített, ment szervízbe --> visszajött a teló, IMEI ugyan az (alaplap csere ezáltal gondolom nem volt..) burkolatot cserélték. Maga a teló 1 hónapig jó volt, majd rossz volt a wifi, egy idő után jó lett, de most megint rossz, és megint beadtam a szervízbe. Olyat olvastam, hogy a 6.0.1-es romok basszák szét a wifit, nem tudom, az tuti, hogy SLiM 5.0-ra visszatérek szerintem, bár pár mod, amit használnék az csak 6.0-n van. Ez lenne amíg el nem tudom adni. Szerintem add be garanciára.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #22434 üzenetére
Ja, cirka 1 éve
Na és ha nem pesti az illető?
ok.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Armahun #22432 üzenetére
Nincs másik kis dobozom jelenleg
Illetve ha eladom a készüléket (van még rá garancia) és aki megvette az szeretné garanciáztatni, akkor hogyan is kell cselekedni? Mert az IMEI száma stb az én saját Sony accountomra van írva, elviekben nem tudja aktiválni a saját Sony accountján, igaz? Nekem kell akkor is intézni a garanciáztatást? Persze ha elkel, akkor adom mellé a garanciapapírt is.
-
holozis_HUN
addikt
Szerintetek jó ötlet gariztatni úgy a telót, hogy abba a dobozban küldöm, amiben visszaküldték szervizelés után? Nincs másik kis dobozom, amiben lehetne küldeni...
-
holozis_HUN
addikt
Nektek nem szokott Wi-Fi probléma lenni?
Nekem másodszorra jön elő, volt már szervízben...
Az van, hogy kapcsolódik a Wi-Fi-re majd egyből el is dobja, és ezt csinálja végig... Wi-Fi sem megy. Emiatt volt szervízben, egy darabig jó volt, megint rossz lett, utána 1 hónapig jó és most megint rossz... Próbáltam már mindent, reboot, hálózat törlése, DHCP kliens Lollipopp verzióra állítás, hálózati beállítások törlése, Sony Wifi-t kivenni a töltés optimalizálásból, naplózást állítani a wifinél, cache törlés, újrahúzás, semmi sem segített... Olvastam, hogy valaki szerint a Sony direkt csinálta az utolsó update-tal, és ez hardware problémát okoz és alaplap csere kell... Na a szervíz után nekem ugyan az volt az IMEI, gondolom nem volt alaplapcsere. Mondjuk a keretet cserélték... Nem igazán van kedvem megint szervízbe küldeni a telót, de úgy néz ki muszáj lesz... Nálatok nem jelentkezett?
Mondjuk titkon remélem, ha beadom, akkor már nem lesz alkatrész hozzá (talán) és kapok egy full új Z3-at, vagy egy Z5 vagy valami... Bár szegény Snapi 801 nem nagyon bírja már lagg nélkül a mai feladatokat
Na de mind1, szerintem hagyni fogom a 6.0.1-et, semmi újat nem hozott igazán, megnézem, hogy amilyen modokat használok azok vannak-e Lollira, ha igen szerintem maradni fog a SLiM 5.0 és pár mod + xposed... Nem tudok már jobbat kitalálni...
Ja és mintha az aksi is jobban ment volna Lolli alatt... Na mind1.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
MrChris #22323 üzenetére
Audio kimenet minősége? Mi a a baj vele?
Amúgy vannak modok mind a kijelző alaposabb kalobrálására (fehéregyensúly, kontraszt, szaturáció stb, utóbbit feltolod kb amoled szint) ez a Kcal mod, és van sokfajta audio mod is, ami elvileg javítja a minőséget és ad kakaót a jack kimenetre is.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
demars #22027 üzenetére
Hát nekem a Wifi problémát csak 1 hónapra tudták megoldani. 1 hónappal a szervíz után (ahol keretet is kicserélték) megint előjött a hiba. Wifi bluetooth hiba. Eldobálja a wifit és a bljetooth-t vagy nem is talál jelet, vagy be sem kapcsol. Próbáltam mindent, ami neten fellelhető, semmi. Megy vissza, hátha.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #21861 üzenetére
Mielőtt beadtam garanciáztatni azt írták, a garanciális leírásabn, hogy az aksi természetes működéséből adódóan csökken a teljesítménye, ahogy nő a töltésszám, és ezt nem köteles cserélni. Ma jött meg a teló, kíváncsi vagyok aksit cseréltek-e. Remélem.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #21842 üzenetére
Inkább gariztatni akkor, nehogy ugorjon!
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #21834 üzenetére
Igen, eme kettőt használom is. Csak olvastam olyat, hogy úgy módosította a kernelt, hogy a telefon gyorsabb lett, az aksi meg javult, meg több féle governor beállítás, amelyik neked kell azt beállítod és kész. Illetve egyéb energiával kapcsolatos dolgok, és valamit a voltage-dzsel is művelt az illető. Illetve OC és UC is szerepel. Jó lenne, ha ez így tényleg lehetséges, néha be-be akad a teló, hiába SLiMM vagy gyári, amplify greenify, bármi. Aksi az meg jó, megemlítettem a mostani "gyér" üzemidőt (azért na, kicsit lehet füllenteni
) remélem raktak bele új aksit is... Név szerint ez a kernel
-
holozis_HUN
addikt
Nem tudom, hogy ki mennyire jártas itt kernel témában. Igaz, nekem Z3 van, de hátha valaki tud segíteni.
Teljesen analfabéta vagyok a témában. Mit, hogy mivel? Láttam én mindenféle jóságot, többfajta governor beállítás, OC 2.7 GHz-re, gpu OC, meg UC az aksinak, ilyen olyan dolgok, amik módosítva lettek a kernelben, hogy gyorsabb legyen a teló és kevesebb aksit használjon. Valami ilyesmi. Na de ehhez nyitni kell a bootloadert igaz? Meg mivel kell installálnom? Mármint a custom kernelt. Ezzel lehet full téglásítani a telót, azaz hogy soha nem fog bekapcsolni igaz? Hamarosan megjön szervízből a Z3, és nagyon megtetszett egy nódosított kernel, de ettől be vagyok fosva. Custom romokat használok (SLiMM és társai) de ezek semmi veszéllyel nem járnak. Mi a helyzet custom kernellel?
-
holozis_HUN
addikt
Garanciáztatnám a telóm (Z3), de egy általános kérdéssel fordulnék hozzátok.
Szerintetek hogy érdemes gariztatni?
1: Sony Care-en keresztül bejelentem az igényt, jön a futár, elviszi.
2: T-Mobil-ba beadom a telót személyesen (van ott ismerősünk).Hiba(k): Nem tudja a teló bekapcsolni a Wi-Fi-t. Ha esetleg sikerül, akkor is eldobja amint megnyitok valamit, ami használná is. Nagyon rossz, csak mobilnetezni tudok. Újraflasheltem, gyári beállítások visszaállítása, stb mindent próbáltam, még régebbi rendszert is felrakni, semmi. Már amikor kibontottam, akkor is az volt, hogy a felső hangszóró hangosabb, az alsó halkabb. Minőségkülönbség is van. Eléggé szarul szól, MM-ben hallgattam egy Z3-at, nem így kellene szólnia. Illetve aksi is sokkal gyengébb, ezt is jelenteném, hátha kapok újat
Garancia tart: 2017.06.25. Részletre vettük a T-Mobil-ban, ajándék fejhallgatóval.
Remélem tényleg megcsinálják rendesen és hibamentesen. De amit nagyon-nagyon remélek: Kapok egy Xperia XZ-t
Itt sorozatosan olvasom, hogy X Compactot adnak. Remélem kapok egy XZ-t
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Szirtimorc #21574 üzenetére
Erre semmi pénzért nem cserélnék el egy Z1C-t sem
Gondolom semmi szoftveres support, ragyi kamera, ilyenek...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #21554 üzenetére
Vagy felmelegíted, majd egy olyan üvegre cuppantható dísszel húzod az előlapot
Észre nem veszik
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #21381 üzenetére
X Perdormance itt nincs??
Mind 1, jó ez a teló bőven, majd a gari végén cserélem, hátha újat kapok
-
holozis_HUN
addikt
válasz
marilllyo #21375 üzenetére
Ha most elvinném a telóm szervízbe hangszóró hibával (iszonyat rosszul szól, recseg, egyik halkabb mint a másik semmi ereje nincs, nagyin rossz) illetve aksi állapotra panaszkodva akkor lehet kapnékbegy X Performance-t?
vagy XZ?
bár egyik se jön be, inkább OP3T...bár akkor tuti eladnám olyan 140k körül, hogy meg is tudjam venni egyből a 3T-t
De attól félek, hogy visszadobnák, hogy ilyen a hangszóró.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #20046 üzenetére
Így sokkal egyszerűbb összeadni, szorozni/osztani sth, mint ki be ki be lépkedni a számológépbe... Szerintem jó cucc, én szeretem
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #20025 üzenetére
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Tamarel #19426 üzenetére
Illetve Greenify. Root nélkül is van benne Doze-t segítő funkció. Nem kell hibernálni semmit, csak ezeket benyomod és kész, lehet az is segít. Nekem Z3, SLiMM 2.2 Alpha, Greenify (hibernálással), pár appnál kikapcsolt értesítéssel, Sync off, Chrome, Messenger, Zene, Youtube kombóval 10% 1 óra SoT. Azaz 1%-nál tuti van 9 óra, vagy több. (nem 10, mert azért néha ugrál). Szerintem nagyon jó
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18705 üzenetére
Hát van pár opció, ami adományozói csomagban + xposeddel megy.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18688 üzenetére
Nem kell tudnia
Xposedes magyarázatomban Greenifyt ajánlottam... Ez azért nem olyan nehéz, nem lehet elrontani vele dolgokat
Wile cache viszont jó ötlet, eszembe se jutott!
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18686 üzenetére
Na de van, aki nem szereti. Pl én sem.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Bogya75 #18683 üzenetére
Na akkor még nincs Xposed
Na először is: Lollipop vagy Marshmallow van?
Ha Lollipop (2016.06.08-án legfrissebb verzió): xposed-v85-sdk22-arm.zip (alulról a 2.)
Ha Marshmallow (2016.06.08-án legfrissebb verzió): xposed-v85-sdk23-arm.zip (alulról a 2.)
Uninstaller, ha baj lenne (SD kártyára érdemes): xposed-uninstaller-20150831-arm.zip ( felülről az első)
Innen szedd le az Xposed Installert: Xposed Installer
Ha ezek lent vannak, akkor újraindítod, és amikor bejön a zöld LED nyomogatod a hangerő LE gombot, amíg be nem jön a TWRP. Rámész, hogy Install, és az sdcard/download mappában ott lesz a .zip, amit leszedtél (nem az Xposed Installer, az egy APK!) azt installálod, majd újraindítod a telót. Bekapcsol szépen a telefon, majd egy féjlkezelővel megkeresd az Xposed Installert és telepíted, úgy, mint mást. (Ha nem engedi, akkor: Beállítások --> Biztonság --> Ismeretlen források, és engedélyezd!)
Megnyitod a Play Áruházt, és letöltöd a Greenify-t (lehet ez is elég lesz). Ingyenes sem rossz, de ajánlott a Donation Package, 500 forint, kibővített funkciókkal, sok minden csak így érhető el!
Ha ez megvan, belépsz az Xposed Installerbe, majd Modulok és ott bepipálod a Greenify-t és Reboot. Ha ez megvan, akkor megnyitod a Greenify-t és a 3 pontos menüt lenyitod, majd beállítások. Itt az ilyen Doze kiegészítőket aktiválod (ha Marshmallow van, csak akkor lehet!) és az Xposed beállításokban ajánlott a mély altatás (alpha) (bár lehet ez csak fizetős appnál jó).
Visszamész a sima kezdőoldalra a Greenifyben. Van egy plusz jel a jobb felső sarokban. Rámész, ott lesz a Facebook app, arra rákattintasz, majd hozzá adod a fagyasztott appok listájához. Ha ez megvan, akkor ott lesz a Facebook és hibernálja szépen magát, ha a képernyő ki van kapcsolva. Ajánlott még a 3 pontos menüben az Automatikus hibernálást engedélyezni.
Remélem, hogy minden világos, igyekeztem mindenre kitérni
Más appokat is fagyaszthatsz, ami még eszi az aksit, próbálgasd!
Sok sikert!
-
holozis_HUN
addikt
Nekem ígyis bőven jó a képernyőidő, robottal, ha mobilneten vagyok, akkor 3 perc után kilövi a mobilnetet a robot --> nem kap semmi sem mobilnetet a háttérben, így spórolva az aksival. Aztán ha írnak egyből beugrik a chat-fej, gyorsan lehet válaszolni és nem kell állandóan átlépegetni mindenhova. Nem beszélva az olyan kis apróságokról, mint becenév, chat szín, stb. Illetve a telefonálás is jól meg van oldva benne és a videóhívás is. Már csak egy olyan kellene, hogy a chat hátteret lehet változtatni, és kicsit csökkentsenek az igényein és tökéletes lesz
Unravel: Engem is néha idegelnek a chat fejek, de akkor csak bezárom, és kész. Az adathalászatról annyit, hogy a face, Google stb annyit tud rólad, amennyit ők akarnak. Ezt nem az fogja befolyásolni, hogy most lent van a Messenger. Sima Facebook app is szedeget rendesen, meg úgy minden. Bár károm még nem lett belőle egyébként, meg amit max tehetek, hogy minden ilyen analizálást tiltok, amplifyvel. Illetve magában az androidban is...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18657 üzenetére
Én speciel szeretem a Messengert
A chat fej nagyon kényelmes, és fontos számomra. Chrome, YouTube és játék közben jól jön...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18655 üzenetére
Nem olvasok XDA-t, egyéb okosság van?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18653 üzenetére
Gyári app? Hogyan? Nem Facebook Lite?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18537 üzenetére
Én is szeretem úzszatni, megérdemli
-
-
holozis_HUN
addikt
Valaki tud kamera modot Z3/Z3C-ra? Pl rezgéscsökkentő 20 mpx-en (régen volt, most kivették) meg HDR mód 1080p 60fps-nél ilyenek.
Kérlek ne használd a formázást a teljes hozzászólásra. Köszi.
- Karma[ Módosította: Karma ]
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18079 üzenetére
Amplify? Azt nem igazán tudtam, hogy hogyan kellene beállítani, ha ráérsz segíthetnél benne
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Viktor77 #18077 üzenetére
Igen, de miatta fagyott a teló minden este. Ezért lett kiszedve végül. Ez egy automata tisztító, ami valszeg este ment, ezért akkor lefagyott a teló reggelre. Wajknak és nekem is előjött, így kiszedte. És így már jó. Amúgy SD Maid a legjobb, főleg ha fizetős és van root! Nem drága.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
devpernull #18029 üzenetére
Kövi patchben javítani fogja a Sony, nyugi
-
holozis_HUN
addikt
Ahh Kcal
Életre kelt a képernyő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest