- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
waccamár
senior tag
válasz
half333 #17414 üzenetére
Első hsz-t érdemes figyelmesen átolvasni, ott van a slim romról is link.
Egy hátrányt tudok mondani: banki szolgáltatásokat nem működnek rajta.
Én Mobiltárcát használtam még gyári romon, tehát telefonnal tudtam boltban fizetni NFC-vel, ezt ebben a rom-ban nem tehetem meg, de ezzel együtt tudok élniCsak előnye van, gyors, kicsi, sokáig bírja, stb. Ezeket már elmondták előttem is sokan.
Ja és rootolva van alapból.
-
-
-
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
half333 #15928 üzenetére
Az összes nillkin 9H és a +-os lekerekített.
Itt a link. Ha kell válaszd ki, hogy Z3 Compact és 9H+.
Én ilyet rendeltem, csak sajna nincs Z3 Compactra
Kék fény szűrös, ugyan az, mint a 9H+, csak a kék fény egy láthatatlan tartományát is kiszűri, így ELVILEG nem fárassza annyira a szemet és jól jön lefekvés előtt.
Tokban én jelenleg egy 0.5 mm vékony tokot használok, nagyon jó benne a teló fogása. De ilyen is van, ezt is nagyon szeretem! : Magától a gyártótól veszed, ha onnan rendeled, amit linkeltem. 3.000 + 1.100 forint kiszállítás. Minőségi. Nézd meg a fotókat róla.
-
BaLee
addikt
válasz
half333 #14755 üzenetére
Teljesen biztonságos. Ha nem feloldókóddal indítják a telót akkor nem hozzáférhetőek az SD kártyán található adatok más számára. Azaz ha elveszted a telót nem kell aggódni mondjuk a rajt hagyott képek miatt.
Viszont minden indulásnál meg kell adni ezt a feloldókódot és ha programokat is az SD kártyán tárolod akkor egyenként végigmegy az összes programon minden újraindításnál, nálam egy újraindítás eltart így ~20 percig (202 programmal). De szerencsére nem kell túl gyakran újraindítani.
-
válasz
half333 #14342 üzenetére
Ha minőségi a fólia (pl. Nillkin) akkor alányúlsz körömmel, óvatosan elkezded az üveglapot leszedni arról a rész felől ahol a folt van. Ha már elvált a telefon kijelzőtől, akkor a lap alá csúsztatod az antisztatikus ragacsos lapot és leszeded a koszt. A tapasztalat az hogy ott vagy tisztításra használt alkohol ül meg, vagy az üveget védő eldobott fólia ragasztója, vagy egyéb szennyeződés. A levegő mindig kidörzsölhető a fóliák alól.
Hulladék kategóriás üveglapok esetén a nyomásra/sérülésre olyan elváltozások lesznek mint az LCD kijelzőkön megszokott folyadékkristály beszivárgás. Ez azt jelenti hogy az üveg már sérült, max még nem tört el/repedt el. -
AtHoS
nagyúr
válasz
half333 #14148 üzenetére
DUAL= Kétféle recovery menüt lehet előcsalni
Más
Én PCC telepítése nélkül mókoltam meg a z3c-t, tehát az biztosan nem szükséges hozzá (azóta sincs telepítve). Ami az összefoglalóban van írva, azt csináltam (wipe pipák is automatán be voltak rakva nálam, de ez másnál problémás volt, tehát ennyit érdemes menet közben ellenőrizni) -
holozis_HUN
addikt
válasz
half333 #13917 üzenetére
Flashtoolal felrakod az 5.0-t. Majd Kingrootal rootolod. Aztán felrakod a dualrecovery-t. És felpakolsz egy wajk 4.3-at és kész.
Kingroot használata: letöltöd telóval, feltelepíted, majd megnyitod és rákattintasz hogy root. Lement. Majd felrakod a dualrecovery-t esetleg úgy, ahogy a leírásban van. USB hibakeresés be, leszeded, install.bat futtatása, nyomod amit kell és láss csodát megvan
Ennyi az egész. Ja és kell gép a dualrecovery felrakásához, azt gépre töltsd le!
-
-
válasz
half333 #13703 üzenetére
A CWM "hivatalos" fejlesztése befejeződött.
(#13704) Arni
És kapcsold ki a dupla koppos ébresztést is.(#13705) holozis_HUN és (#13706) half333
Mióta megvan a telefon használok rajta Skype-ot, semmi extra fogyasztás és terhelés, nuku melegedés.(#13717) spiky03
Van.(#13729) zerdelyi
Nem műanyagból van, és elég nehéz karcolni. Nem lehet hogy csak a csillogásmentesítő réteg kezdett lekopni róla? -
holozis_HUN
addikt
válasz
half333 #13703 üzenetére
Azóta a SKype durván melegíti a telót? 6 hónapja még perzselte a Z3-mam, és nem is merem használni... Azóta javult? Jobban felmelegíti, mint egy 3D-s játék... És jobban is szívja az aksit....
Arni: Nekem egy normális szerencsétlen, átkozott LG féle KNock COde kellene, így meg lenne a biztonság és nem kéne ide-ode csúsztatni... Olyan kellene, ami pontosan olyan, mint az LG-n: a képernyő egy adott pontjára ha kattintok csak akkor ébred fel. A minta nekem hosszú idő, a kód pláne. Legjobb lenne az újlenyomatos módszer, de hát...
Ja és azért sok nekem bármilyen minta/kód, mert általában sűrűn veszem elő a telóm 5 másodperce (egy rövid üzenet ereéig) majd vissza a képernyőzár. ÉS ezt folyton eljátszani...
-
holozis_HUN
addikt
-
-
válasz
half333 #13535 üzenetére
Az a kártya, amire nem tudsz csak 4 GB-t másolni (miközben nagyobb a mérete) HAMIS! Azok járnak így, akik e-bayről, vagy egyéb kínai oldalakról rendelnek olcsó sz...rt. Mindezt azért hogy spóroljanak.
128 GB feletti kártyát akarsz venni? Azt is valami olcsón külföldről? Mert akkor rögtön 1 TB-set is lehet rendelni, bár én még csak 500 GB-osat láttam (árulni)
A 200 GB-os SD kb. 65.000 Ft körül szaladgál (remélem valaki majd bemásol egy linket amin éppen most akciózzák 250 USD helyett 100-ért). Megéri? Ja és a Z3C-be max 128 GB-set lehet tenni (az is kb. 25k körül van, de legalább működik.
O
M
G -
válasz
half333 #13456 üzenetére
AdBlock Browser.
(#13457) coffer
LTE Bug gyanús nekem is.(#13459) bezz
Menteni tudsz PCC-vel is, számítógéppel. Amúgy valszeg minden ugyanaz lesz rajta.(#13462) misee85
Root után a többsége tudja, pl. ShareIT(#13485) misee85
Szinte kizárt hogy egy asztali PC-n csak 2 USB port legyen! -
holozis_HUN
addikt
válasz
half333 #13438 üzenetére
Más a launcher és hiányzik jó sok dolog (időjárás widget, tipikus sony óra, stamina mód, alapból nincs százalékos akkukijelzés, képjavítás) illetve nekem beszaggat a Chrome görgetés közben, 5.1.1-gyel ilyen nem volt... Aksi kb ugyan annyi, mondjuk nincs root, hogy pár fölös appot kilőjjek. De alapjában nem rossz
-
válasz
half333 #13290 üzenetére
Nem, annak most is jól kell szólnia.
(#13294) holozis_HUN
A Google neked se haverod.(#13298) Viktor77
"Megnézném neked az NDR-es indítást, de a 333 órás uptime-omat nem fogom elrontani"
Szakadtam...(#13297) Bogya75
Gondolom feltűnt hogy nem írtam semmilyen indítás utáni gomb nyomogatásról...
Szóval szerintem az van, hogy nincs TWRP a telódon. Vagy Wajk SLIM x-ből törölve lett, vagy TUFA, de a lényeg hogy nincs semmi veszve, tedd fel. Ha rootolt a telód, akkor ez kb 1 perces művelet:
1. Letöltöd EZT a zip fájlt, majd kicsomagolod mondjuk a C:\Z3C könyvtárba-
2. Belépsz a C:\Z3C\lockedualrecovery mappába, majd az install.bat fájlon jobb egérgombot nyomsz, majd kiválasztod a Futtatás Rendszergazdaként pontot.
3. Feljön egy cmd ablak (fekete, fehér betűkkel), kiválasztod az 1-es pontot (1-es billentyű, majd enter)
4. Engedélyezed a ROOT jog kérést a telefonodon (ha kérdezi).
5. Elvileg újraindul és a TWRP-vel kezd. Innentől csinálhatod amit az előzőekben írtunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest