- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Másik érdekes bug - ami lehet hardveres is - ha sokáig figyel a telefon a farmerzsebemben, akkor a rezgőmotor egy idő után nem működik. Ilyenkor szervíz menübe belépve sem rezget. Kisebb rázásra, kocogtatásra aztán magához tér, és minden ok. arra gondoltam, hogy zsebben tartva a telefon a testhőtől is mindig meleg egy kicsit, lehet ez kussoltatná el átmenetileg a rezgőmotort? volt már valakinek hasonló?
Kábel szakadás, érintkező hiba, stb.
Ezt szerviz.
-
LiteCross91
aktív tag
Igen. Nekem is ezt dobálja. Tiszta telepítést javasoltak. Az "SD"-ről mindent letöröltem, aztán SUS-al csináltam egy újratelepítést, ami minden ledúrt a telóról. Ezek után is ugyanúgy dobálja a hibát. Az akksija pedig k**va sz@r lett (leteszem az asztalra és simán lemerül egy nap alatt). Itt egy kép: https://www.dropbox.com/s/d9wku93brdjb816/2013-06-17%2020.06.48.png
-
De még milyen idegesítő!
bluemirage:
Oké, csak vártuk a JB-t, mint a messiást. Ehhez képest...
Hibák update 01:
- rádió elhallgatott 10 másodpercre, majd újra szólt
- bejövő híváskor hívásfogadás után 2-3 másodperc, mire vonalba kerülök. JB frissítés óta mindenki, aki engem hív "halózik" a beszélgetés elején. -
roland091
senior tag
érdemes csinálni 1 teljes gyalulást sus-al, és a tárolót és üríteni, a stamina mode-os betegség az elején nekem is előjött nekem olyat is produkált hiába adtam hozzá a whitelist-hez akkor se jött semmi XD aztán mióta csináltam 1 teljes takarítást az ilyen gondok meg szűntek
-
darvinya
titán
Én egyedül az exchange fiókom szinkronizálását engedtem itt (15 perces frissítésre van állítva),
Emiatt nem megy Stamina-ba, mert a 15 perc túl rövid intervallum.
A bekapcsoláskor rövid leírásába ott van, hogy letöltések folyamata nem szakad meg.
Magyarán ez azt jelenti, hogy mikor letöltés van, de a képernyő lekapcsolásakor folyatatja.Igen ajánlott a tiszta telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest