- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
Köszi,hogy úgygondolod nem tudom használni a telefont
Megtisztelsz
Egyébként nem írtam sehol,hogy probléma lenne a Z-vel.Csak nem hozza P6 minőségét alapdolgokban ennyi.
Játékokban megeszi természetesen.De alapafelhasználásban és kijelzőben óriási a minőségbeli különbség és nem a Z javára.
Ennyit erről részemrő. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
darvinya #26866 üzenetére
Nekem van viszonyítási alapom.
Teljesen gyári z volt nálam pont most egy hétig a legfrisebb szofttal.
És hiába a papíron erősebb hardver azt a foylékony ,folyamatos működést alapdolgoknál(Net,főképenyőn lapozás,tárcsázó megnyitás,stb)megsem közelití a huawei asend p6-ot.
egyszerüen érehető a kínainál,hogy tényleg a szívük lelkük beletették az optimalizálásba.
A z sokmindent erőből hardverből akar megoldnai és ez bizony a droidnál problémás.
Természetesen nem szeretnék hitvitát nyitni csak leírtam a tapasztalatom.
Nem vagyok sony hater pont P-ről váltottam sőt jövő héten mát egy Z1 boldog tulaja is leszek. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
horvath85g #26716 üzenetére
8.1 még mindig nem ajánlott a flahtool alá.
Van tényleg akinek megy de instabil ..Téglát gyártani meg gondolom senki nem szeretne. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Bitpalace #26464 üzenetére
Vékony nagyon.1 perc után megszokni.
A szolgáltatási jók.
A launcher nem érdekel ment fel a szokásos nova de az alap is elég izléses.
Sebességben alapdolgoknál nem nagyon van hatalamas különbség.Elsőre talán a netezés látványosan gyorsabb.
Kb annyir tartom szifon kopinakl mint a P-t(semmennyire).
A képernyője pozitív csalódás azt hittem az nem éri el a P szintjét de egyrészt elég fényes és mellette még szépek a szinei is.Simán P szint sőt.
A 4.2-es android teszi a dolgát nagyon minimális röccenések itt is vannak de nagyon kis folyékony a cucc összeségébe.4.3 ha minden igaz kimarad januárbanban jön ázsiában a 4.4 remélem felénk is mihamarább érkezik-Kamerát még nem teszteltem csak pár randomot az egyenlőre méylebb beállítások nélkül elsőre gyengébb zajosabb.Ismétlem elsőre alap beállításokkal.Zenei része is kicsit gyengébbnek néz ki elsőre de még ott sem volt meg a finomhangolás.
Elsőre nem tünt olyan nagy váltásnak nem fogott el a dejó a ,hogy meglett érzés de most kb 2 óra után már elöjött és örülök neki.1.5 évre tervezek vele.Annyit remélem kiszolgál. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Bitpalace #26461 üzenetére
L alakú füles dugó és Bundeswehr nadrág .Ne vagyok én pinky,hogy szűk naciban parádézzak.
A másik meg a P-t sem sokan a a hardver miatt vettük.....Sőt.
A harmadik pedig jó áron van.(#26462) BK87!
Ja igen azt rosszúl írtam mert 8 alatt még visszamegy sokaknak.A lényeg ,hogy megy. -
kecskebégető
aktív tag
Szia persze ,hogy visszalehet én is megszívtam.Nem kellet volna a full wipe!Írják is.
Szóval win 7 kell hozzá!(8,8.1 alatt hiába megy fel a flashtool és hiába kapcsold ki a driver telepítés elött a driver aláírás kérését már nem fog menni)flashtoolt feltelepíted flashtool mappából a drivereit és mehet a flashelés.Gyári szoftot vissza és elkezdeni elölről az enigma felrakását immár végigolvasva a topikját kezdésnek.Szóval no para.Én már összeraktam amgam pár hete emiatt. -
kecskebégető
aktív tag
Viszlát srácok.A kamera bug és a hívás bug elüldözött ettől a az egyébként hihetetlen szerelmem készülékemtől(P).
Maradtam fém vonalon egy vodás P6 lett az utod.
Egy bugfixálo patchet kívánok nektek. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
razorka777 #26133 üzenetére
Ne szerémykedj az egész hszed ....:
(#26165) Mr. Q!
Nekem a 16-os Doomlord féle is egy katt és rootolva van.(na jó kettő mert PC-n dupla katt kell) -
kecskebégető
aktív tag
válasz
razorka777 #26131 üzenetére
Mivel énsem akarok Nem reagálnék én sem.Maradjunk annyiban bőven vitatható állításokat fogalmaztál meg.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
yodamester10 #26123 üzenetére
+1 99%-ban azok szappantartoznak akinek soha nem volt és féltékeny.A maradék 1 %akinek tényleg nem jött be.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
bluemirage #26114 üzenetére
á inkább töröltem a válaszom.Köszi ,hogy bearanyoztad az estém
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
razorka777 #26105 üzenetére
Egyedi? tel van vele a net.....
csak 1 példa kerress rá a töbibreNem kell hivatalosan bejelenteniük(Egyébként a magyar sony facbook oldal megtette)rég letelt az elvi 18 hónapos vállat támogatás.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kecskebégető #26071 üzenetére
Nhát előhalásztam egy régi pcm a szekrényből felment rá egy win 7 és tökéletesen megmentödött a készülékem simán ment a flashtool.Ugylátom a win 8.1 még nem a legkkiforottabb platform flashalni.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
razorka777 #26070 üzenetére
Holnap lesz megpróbálom köszi.
G1 óta az első téglám ráadásúl zárt bootloaderen nem hiszem el.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
razorka777 #26068 üzenetére
Nagyon köszi de ezen már túlvagyok és semmi.Valami nagyon behalt remélem csak a win miatt szívok.
-
kecskebégető
aktív tag
Sziasztok.!
Elkövettem egy kis hibát .felraktam az enigma romot cska éppen elötte full wipeot toltam.
Most nemérzékeli a simet sőt usb-t sem.
Megpróbáltam felrakni ismét a flashtool drivereket semmi.Flashelni sem tudom mert a dugjam rá és nyomjam gombot után a windows dob egy üzenetet,hogy ismertelen eszköz.
Zárt bootloader windows 8.1
Lehet a flashtool nem szereti a windows 8.1-et?
Köszi ha van ötlete valakinek mert szép ugyan ez a tégla de....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest