- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
dev7
csendes tag
Valakinek egy ilyen?Én váltok másikra.
http://hardverapro.hu/apro/elado_sony_xperia_p_8/hsz_1-100.html -
Bitpalace
senior tag
válasz razorka777 #24695 üzenetére
Na a Gnow azt nem is tudom hogy kell kezelni, mert hiába adok hozzá ilyen kártyákat, nekem nem jelenít meg semmit, folyamatosan csak a varázslót mutatta. A project butter nem tudom mire jó, de a lockscreen-t itt is testre lehet szabni, ha ugyan arra gondolunk( pin kód, ábra, vagy csúsztatás feloldás)
Meg látom neked 4.2.2 van fent, én csak a .100 JB-t tudom feltolni rá
üdv!
[ Szerkesztve ]
-
-
Bitpalace
senior tag
válasz razorka777 #24689 üzenetére
Pl?
Nekem nincs semmi hátrányom a GB-el. Ugyan azt tudja mint a többi. Jó lehet pár kényelmi funkció nincs benne, de a legjobban van optimalizálva az akku.üdv!
-
s4tch
veterán
válasz zerdelyi #24690 üzenetére
Ezt mintha már írtad volna egyszer. Ez így nem túl informatív. Megakad, de továbbmegy, megakad, de nem megy tovább X percig? Log, hibaüzenet, bármi? SD mountolva van? Mit látsz, amikor "megakad"? Milyen formátumba ment épp a program? Ha megnézed a cwm könyvtárat, találsz bármit benne? Nyitott/zárt a telefon, milyen verziót tettél rá? Részletezd kicsit a problémát, mert ez kb. annyira volt informatív, mintha bementél volna a dokihoz, és annyit mondtál volna, hogy doktornő, fáj, és vártad volna a megoldást ártatlan bociszemekkel.
-
nintendojet
tag
Nem tudjátok véletlen, lehetséges-e cm10-re rátenni cybershot-ot, vagy akárcsak a sima gyári fényképezőt? A sima annyira valahogy nem jó. Gondolom nem igazán lehet, de hátha...
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
őstag
Egyre több appnak lesz gondja a GB-vel. De a GB-t csak az akksi miatt visszarakni nem jó. Továbbra is úgy gondolom, hogy az akksi merülésért a user a felelős, nem az OS és nem is a Sony.
- A Sony max azért felel, mert nem nagyon méretezte túl az akksit.
- A Google meg azért, mert a droidját ha nem tudja valaki uralni és kordában tartani, akkor pl. ez lesz a vége.De a két gondolatjelből nekem nem az következik, hogy a Sony és a Google szar és GB-t rakok vissza, hanem inkább az, hegy egy ilyen mAh-ban kiélezett helyzetű telefonnál, mint a Xperia P, a usernak még jobban kell(ene) értenie a dolgokhoz sajnos. Ezért írom mindig, hogy a panaszok mögött nagy adag user error van, amit itt vagy meg tudnak távoli segítséggel oldani vagy nem.
Az egyre nagyobb kijelzőkkel és nagyobb procikkal az akksik még egy ideig nem fognak lépést tartani a mobil szegmensben. Ez alatt lehet tabletet és bármi mást is érteni. Az OS-ekbe egyre több gyárilag fojtó cucc kerül be, egyre izgalmasabb nevekkel* a többmagos rendszerekbe meg gagyi segédprocik az alapfunkciókhoz, hogy a 2-4-6-8 mag még alapon se fusson és pl. egy telefon alapfunkcióit ez a coproci' (nosztalgikus kifejezés a 90-es évek első éveiből) lássa el. De ez mind kevés, a legtöbbet egyenlőre itt is a user tehet. Azt sem tudom, hogy hány szőke nő tudja, hogy ha a kijelző direkt fény éri, akkor az sok mAh-ba kerül... hány ember használ bekapcsolt 3G-t, rossz lefedettség mellet, úgy hogy nem is használja valójában, hány ember tanulta meg, hogy a futó folyamat az nem fényevő és még csak nem is fotoszintetizál, hanem árammal megy és ha olyan folyamat fut ami egyébként nem kell, az áramba kerül. Az ilyen usereknek különösen sokat segít pl. egy stamina... max nem ébred fel, mert nem állította a kivételek közé a 3rd Party apot...
Tehát a telefon már okosabb általában, mint a gazdája... ez van*lsd Sony Stamina videókamerák a 90-es évekből A mostani 20 éves marketinges valszeg' ezt nem tudta már, ezért a párhuzam
Én hálás vagyok, hogy első droidos telóm ez lett és a segítségetekkel sikerült ezt a kiélezett akksival rendelkező telót úgy használni, hogy az azt mondhassam: az akksi idejével elégedett vagyok. Ezek után majd egy másik típus gyerekjáték lesz.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
zerdelyi
tag
Képzeljétek, a CWM megakad a nandroid backup során a telómon. Az 1.75-ös ICS van fent. Van ötletetek, mi lehet a baj?
iPhone 8 - 64 GB + Watch S 4 Nike + AirPods
-
Bitpalace
senior tag
-
darvinya
titán
válasz razorka777 #24685 üzenetére
Gyári appnál, meg amúgy is hova mentene.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
half333
őstag
Hol lehet beállítani a fénykép mentési helyét?
-
whiskys88
csendes tag
-
whiskys88
csendes tag
válasz horvath85g #24643 üzenetére
A kijelzőhasználat. Más nem nagyon eszik rajta semmit. Szinte semmi nem megy a háttérben.
-
faham
aktív tag
válasz LiteCross91 #24679 üzenetére
Ehhez nem kell MI -snek lenni, hogy értsd de itt már párszor megbeszélték a kérdéseddel kapcsolatos dolgokat. Ha jobban érdekel akkor szerintem használd először a keresőt neked is gyorsabb lesz
[ Szerkesztve ]
-
LiteCross91
aktív tag
-
Deck
titán
-
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok kedves fórumozók!
Hogy gyorsabban találjon a telóm gps-t átírtam a build fájlban ondeamondról interactivera. Csak annyi kérdésem lenne egy hozzáértőhöz, hogy pontosan ez a beállítási mód mit változtat a CPU működésén, hogy könnyebben talál műholdat? Tehát mi a különbség a két opció között?
Előre is köszi.
u.i: Egyelőre semmi változást nem tapasztalok
-
-
BOBAKILL
őstag
válasz x64emulator #24672 üzenetére
Hát azután mennyei élmény lesz ezt használnod!
És mindenféle alkatrészt is lehet kapni hozzá ha elkopik/romlik. Az ilyen téren legnépszerűbb alsó kupakot is pl.. -
x64emulator
tag
Köszi a kifejtett választ. Én is úgy érzem jól fogok vele járni, főleg hogy egy rezisztív kijelzős lg gm360 ról cserélek erre!
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz x64emulator #24665 üzenetére
Mindenre alkalmas amit te írtál hogy elvárnál a telefontól. Egyetlen negatívum lehet talán az akksi idő, legalább is gyári rommal. Én azzal használom. Ha nyaggatod akkor 1nap, ha nem akkor olyan 1,5 napig bírja talán. De ez normális szerintem.
A videókat viszi röccenés nélkül, játékokról nem tudok ténylegesen nyilatkozni, de gondolom mennek rendesen. A középkategóriás gémek (pl. angry birds és tsai.) gond nélkül futnak.
A zenelejátszás frankó és szép hangja van gyári fülessel is. Nem annyira jó a hallásom, talán ezt valaki lehet megcáfolja.
A böngészés szintén akadásmentes, no problémo!Szóval nagyon jól járnál ezzel a telóval, én Lg L9-ről váltottam.
Fém ház is nagyon tuti, nekem fekete van. kényelmes tartani.
A rendszer nem akadozik, teszi a dolgát.Tömören ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
Egész érdekes dolgot hallottam/tapasztalta... kicsit aggódom..
Adott egy SE telefon (nem P). Kb 1.5 éves LI-Po aksival. Nem volt agyonhasználva. Kb 1-2-3 naponta töltötték használattól függően. Most meghalt az aksija. Fórumon írták, hogy ezt sajnos ennyit bír. Az hogy pénzbe kerül az egy dolog, de házilag cserélhető. Ennek viszont csak szervízben tudom cseréltetni. Remélem ez többet bír mint 1.5 év .
(Jelzem, hogy az előző Spicam 2.5 évesen, még elég kraftos aksival adtam el, de az Li-Ion volt.)
Ez Li-Po függő, vagy csak egy rossz aksit foghattunk ki.Van valakinek tapasztalata ennek az akkujával? Tudom ez még fiatal telefon, de ezek töltési ciklusra tervezettek.
-
razorka777
veterán
válasz BUSMAN2 #24667 üzenetére
Így talán jobban megérted, mi is kell hozzá.
Ingyenes facebookTehát mindenképpen kell aktív mobilnet előfizetés.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Bitpalace
senior tag
3 nap GB használata után jelentem, hogy hívásbug nuku, szép gördülékeny, és tovább bírja, mint az ICS meg a JB! Komolyan mondom ezzel van a legjobban belőve a telefon, a többibe, csak a + menüpontra feküdtek rá, és maga a rendszerhez hozzá sem nyúltak, csak dizájnba. Ehelyett lehetett volna javítani a rengeteg bugot...
üdv!
-
BUSMAN2
csendes tag
válasz razorka777 #24663 üzenetére
Értem, csak azért gondoltam, mert valamelyik nap egyik ismerősöm Nokia 5230-as készülékén ráment a web'n'walk ikonra és ment neki, pedig nem fizetett elő semmire.
-
x64emulator
tag
Najó! Ahogy már írtam nagyon szeretném tudni, hogy kinek milyen a véleménye a telefon teljesítményéről. Számomra nagyon jó ha ez a készülék stabilan eltolja (rendszeres laggolások nélkül) a rendszert, illetve zenehallgatáshoz, videónézéshez (HD-hoz is), szimpla böngészgetéshez - yutub nézéshez, és egyszerű unaloműző játékokhoz megfelelő.
Bocsi a félkövér miatt.[ Szerkesztve ]
-
BUSMAN2
csendes tag
válasz x64emulator #24661 üzenetére
Próbáltam Chrome, Firefox és gyári böngészővel is, de egyikkel sem ment.
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok! Van olyan program, amivel a képernyőzár (jelenleg pin kód) működését idő intervallumhoz tudnám rendelni? Pl hogy délután kettő és négy között ne kapcsolja be, majd délután négytől újra. Előre is köszönöm az ötleteket, javaslatokat.
-
BUSMAN2
csendes tag
válasz razorka777 #24658 üzenetére
A gyárit használom, de megnézem. A 0.facebook.com címet hiába írom be a böngészőbe nem nyitja meg.
-
x64emulator
tag
válasz bluemirage #24655 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Jó tudni h adnak rá fóliát, de végül is olcsón be lehet szerezni ezeket. Ha az akkumulátora bírja a strapát olyan két napig laza használattal, akkor biztos ezt veszem.
Nagyon jó hogy fémből van, tényleg jó érzés, és valószínüleg ezt veszem mert egész olcsó.
A samsungokra nem szeretnék várni, mert 70-80k ért már nem veszek telefont, pláne ezzel a végtelenségig lekerekített formával.Kérlek írd le hogy mennyire kielégítő a teljesítménye! Nekem egy stabil (nem laggos) rendszerre lenne szükségem, ami szép és jó zenehallgatásra, filmnézésre, szipla böngészgetésre netről, és néha-néha egy kis játék unaloműzéshez. Ha szerinted erre jó a P akkor e mellett döntök.
-
BUSMAN2
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne a telefonnal kapcsolatban. Az első, hogy az ébresztő miért nem ébreszt mindig a pontosan beállított időben? Mondjuk be van állítva 06:55-re, nézem az órát 59-kor még nem szólalt meg, de szerencsére fenn voltam. Ha megnyomtam a képernyőzár gombot még csak 06:25 volt a kijelzőn, de utána egyből elkezdett csörögni. Más is tapasztalt ilyen problémát, mit lehet ellene tenni? A második, ezen a készüléken, hogy lehet elérni az ingyenes facebook-ot? T-mobilos vagyok.
Köszi
-
őstag
válasz x64emulator #24652 üzenetére
A gyári rendszerek mindegyike rendelkezik STAMINA móddal JB alatt. Én használom, míg van aki nem kapcsolja be.
Az üveg kvázi karcálló, mert van rajta egy vékony gyári fólia, de sokak raknak rá még egyet én pl. Brando Ultra Clear-t szeretem.A P-t és az M-et nem hasonlítanám össze, sőt messzebb megyek, döntsd el, hogy kell-e egy szép fém telefon egy nagyon szép kijelzővel.... ha igen, akkor még nézz körül, hogy melyik fém telefon tetszik is jöhet szóba.
A Samsung jövőre rááll a felsőbb kategóriánál a fémre, mert már nagy a nyomás, és bizonyos ár mellett ez már elvárás. Itt mindenki jót fog mondani róla. Kézbe kellene venni és úgy dönteni.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
őstag
válasz dorkacica #24651 üzenetére
dekrer-t finomítva "mindig előfordulhat"
Kiszámíthatatlan, hogy kinél, milyen ROM-nál is milyen gyakran jelentkezik. Van ahol alig több havonta egyszer, míg másoknál nagyon gyakori. Nálam hónapokig nem volt, de a múlt héten 2x volt, de azóta volt vagy újabb 20-30 hívásom, de most megint nincs...
CE1-es .100-as JB, gyári... Flashtoolal felrakva, előtte minden(!) törölveMeliora sunt bono inimica
-
x64emulator
tag
Sziasztok!
Nagyon érdekelne, hogy Xperia P felhasználók jelenleg milyen androidos rendszert futtatnak, és hogy ez a rendszer rendelkezik-e ezzel a "Stamina" móddal, illetve milyen hatékonysággal.
Ezenkívűl nagyon szeretném tudni, hogy ez a készülék rendelkezik e karcálló üveg borítással, érdemes-e venni fóliát, vagy már van rajta?
Illetve a telefon teljesítményéről egy jellemzést nagyon megköszönnék.(Most szeretnék telefont cserélni, és igazság szerint a középkategóriás telefonok érdekelnek. Most jött ki az Xperia M, ami szintén hasonló rendszerrel - bár újabb generációs a hardver - rendelkezik, de a fényképezője nem kicsit gyenge, a P-vel ellentétben. És a képernyővel is hasonló a helyzet. Próbálom minél olcsóbban megoldani a telefoncserét, és Sonyt tervezek venni, és most a P-ára nagyon szépen lecsökkent.)
-
dorkacica
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy amióta valakinek a gyári telefonjára kijött-e gyári jellybean azóta tapasztaltatok -e hívás bugokat
pl: el tolom a zöld felvevő gombot jobbra és pár másodpercig még rezeg, esetenként a vonal túlsó végén levő fél is hallja a csengőhangom vagy a rezgést Ice cream sandwich alatt ez nem fordult eddig elő. anno még olvastam,hogy egy személynél is volt hívás bug,de érdeklődnék,hogy a többi jelly bean használónál előfordult-e ez,ha újrainditom a telót akkor egy ideig normális,de utána elbugosodik a kis szenyó
ui: ha valakinek kellene gyári sony fülhallgató,akkor az írjon rám priviben! bontatlan és eladnám!még a p tartozéka volt a dobozban,de nem nagyon használnám,úgy,hogy ha valakinek kéne akkor szívesen odaadnám
[ Szerkesztve ]
Dorka
-
hun507
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet függetleníteni a telefont? Külföldre költözöm de még csak egy éves a készülék így nem szeretném lecserélni... -
zerdelyi
tag
Képzeljétek, a CWM megakad a nandroid backup során a telómon. Az 1.75-ös ICS van fent. Van ötletetek, mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
iPhone 8 - 64 GB + Watch S 4 Nike + AirPods
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #24645 üzenetére
Így van, hibakeresés helyett lehet, hogy célravezetőbb lenne kipucolni az egész telefont, aztán hajrá.
-
whiskys88
csendes tag
válasz horvath85g #24639 üzenetére
Pl. egy flv kiterjesztésű fájlt nem enged rámásolni.
Most tettem fel ezt a progit, de nem látok olyat, ami ébresztgetné a telót. Most 74%-on van az akksim, mindez 4 óra alatt merült le 100-ról úgy, hogy kb. 20-25 percet nyomkodtam összesen, nem egyfolytában. -
horvath85g
aktív tag
válasz whiskys88 #24637 üzenetére
a félóránként 1% is sok szerintem. ha egyáltalán nem használod akkor 3-4 napot bírnia kell. a 10 perc alatt 10%/10min is kicsit sok, bár ha erős napfényben játszol akkor elképzelhető talán.
rendes fájl alatt mit értesz? nem média fájlt? annak is mennie kéne rootolás nélkül is.
tedd fel ezt: wakelock detector ezzel látod, h mi ébresztgeti a telefont.
és rootolni is érdemes, aztán greenify.[ Szerkesztve ]
-
Agean
csendes tag
Sziasztok!
Régen látogattam a fórumot, visszaolvasni most nincs időm. Sony PC Companion jelez egy új frissítést a P-re (a 6.2.A.1.100 fw-t), de a frissítés indítása után nem sokkal 1100-as hibakóddal megakad. Már többször próbáltam, a PC Companion a proxy beállításokat automatikusan látja, a P-n jelenleg lévő 6.2.A.0.400 ugyanezzel a programmal simán felment.
Köszönettel várnám az ötleteiteket!Xperia P & Dell
-
whiskys88
csendes tag
Sziasztok!
1 hónapja van egy P-m, és sok a gondom vele. Szeretnék pár segítséget kérni.
Az akksim iszonyat gyorsan merül, 10 perc alatt 10 %-ot, még akkor is, ha nem használok szinte semmilyen alkalmazást, csak simán nyomkodom (üres a telefon, nincs rá jelenleg telepítve semmi). De ha nem nyúlok hozzá, akkor fél óránként 1-1 százalékot merül csak.
A kamerával is gondjaim vannak. Mikor megvettem, tűéles képeket készített, most meg sokszor túl szemcsés, és sokkal rosszabb minőségű képeket készít. Mintha nem lenne teljesen tiszta.
Továbbá a fájlátvitellel a számítógépről is vannak problémáim. Csak médiaeszközként ismeri fel a gépem a telefont, de egyszerűen nem tudok rá rendesen fájlokat másolni. Erre van valami ésszerű megoldás? Olvastam, hogy ez a készülék nem tudja a MSC módot, és csak rootolással lehet ezt megoldani, hogy háttértárként ismerje fel a gép a telefont.Többször frissítettem flashtool-al és Sony update-vel a telefont, de ezek a problémák továbbra is fennállnak. Jelenleg a 6.2.A.1.100 fw van rajta.
-
horvath85g
aktív tag
-
Bitpalace
senior tag
válasz razorka777 #24632 üzenetére
Bár én a bill-t annyira nem tudom megszokni jobb a JB billentyűzete szvsz.
+1
üdv!
-
horvath85g
aktív tag
+1
-
BOBAKILL
őstag
Köszi.
-
BOBAKILL
őstag
Sziasztok.
Melyik az a rom amiből ki van pucolva minden felesleges kacat, benne vannak az újabb xperia-s cuccok (braviaengine2 stb.) és a gyári u.i. is rajta van? Mellesleg jól is működik benne minden?
Sok van az xda-n, de 1-2 ajánlás kellene részetekről hogy melyiket válasszam. köszönöm! -
kk831228
addikt
full format, full wipe kivéve a belső memória... Na mindegy ,vissza a gyári jb. a kamerára van valami megoldás, videózáskor néha belaggol felvétel közben...?
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
ted_mosby
senior tag
-
szabike
csendes tag
Tudnátok segiteni névjegy szinkronizálással kapcsolatban? Eddig az összes androidos telóm simán szinkronizálta a névjegyeket a gmail-es névjegyzékből.Ez a teló is megcsinálja,mert a hívásinfóban kiirja a nevet és a tel,számot ha hívnak. De a telefonkönyvben pl nemlátom ugyanazokat a neveket. A beállításoknál, bevan kapcsolva, hogy mindet mutassa. Mi lehet a gond?
-
Gyurma23
aktív tag
válasz horvath85g #24620 üzenetére
Ez engem is erdekelne
-
kk831228
addikt
Föl toltam az enigmát de nem ismeri föl a sim kártyát + nem csatlakozik a pc-hez se...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
horvath85g
aktív tag
válasz nintendojet #24619 üzenetére
a programon belül van help, ami nem túl bőbeszédű
de amúgy a terminálig eljutni csak annyi, h letöltöd a kép file-t, aztán onnantól minden "magától" történik.
ha valakinek sikerül megcsinálnia a GUI-t, akkor jó lenne ha leírná hogy történt. -
nintendojet
tag
válasz horvath85g #24609 üzenetére
van amúgy leírás ahhoz, hogy hogyan varázsolj ubuntu-t a P-re, vagy felfedező vagy?
Egyezik a véleményünk a unityről, meg hogy meddig volt jó Bár nem feltétlenül rossz az elgondolás, de ez most hosszú lenne és nem ide tartozik.
Én most tettem fel egy régi gépre (P4@1.7GHz, 768MB RAM) openSUSE-t XFCE-vel, szerintem vállalható teljesen, meg fedorában gondolkoznék, ha ubuntu alternatívát keresnék. Mondjuk nekem nagyon bejött az Arch, sokat is tanultam belőle, ha szeretnél tanulni és egy olyan rendszert, ami Rád van szabva, én nagyon ajánlom.Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
taxy88
aktív tag
válasz zsoltzsolt #24617 üzenetére
Nem tudok, mint írtam ,sajnos megint oda van a szervizben. de ha itt lenne sem mennék vele semmire ugyanis a pixelhiba a képernyőmentésen nem fog látszódni . Ha csak nem neked is pontosan ugyanott vannak pixelhibák, mint nekem. Arra meg eléggé kicsi az esély
-
zuzu000
őstag
válasz k.daniel91 #24613 üzenetére
Koszi, ez lesz. A root meg custom rom szamit? Vagy inkabb mindent visszategyek alapra?
-
zuzu000
őstag
Hali
Az atlatszo savban megjelent buborek miatt lehet garanciaztatni?
-
Bitpalace
senior tag
válasz horvath85g #24610 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy minek hagyták benne az értesítés színeknek a változtatását? Mert itt nem lehet állítani, mint pl az U-nál vagy az SP-nél. A másik dolog, ami nem tetszik, hogy színesen jeleníti meg az időt, és nem lehet rendesen látni. De amúgy én is teljes megelégedéssel használom és én is ezen a véleményen vagyok.
üdv!
-
horvath85g
aktív tag
válasz nintendojet #24601 üzenetére
szerintem a unity óta megy rossz irányba. a 10.04LTS még megbízhatóan működött nálam, de a 12.-től már nem szerettem őket. több ismerősöm is áttért a debianra emiatt.. a debian nem olyan barátságos, de ha egyszer beállítottál mindent, akkor már jó.
nem sikerült elindítanom a gui-t a telefonon. elvileg megy a vncserver, de mégsem tudok rácsatlakozni.
és a google keresés is folyton összeomlik mióta fent az app, akkor is ha nem fut az ubuntu.[ Szerkesztve ]
-
horvath85g
aktív tag
-
darvinya
titán
Tudja valaki hogyan működik a Windows, Linux, Unix emulátor app?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Azt hallottam, hogy a bootloader nyitása nem jár garivesztéssel. Mert van egy ismerősöm akinek One V-je volt, és ott csak úgy lehet rootolni, ha bootloader nyitva van. És ő simán nyitotta csukta, volt vele garanciális intézni valjója is (kijelzővel volt gond, és nem a nyitás miatt) és nem csinálta belőle különösebb gondot, ugyan úgy megcsinálták neki.
Akkor itt miért jár garivesztéssel?
üdv!
-
razorka777
veterán
válasz Shirchy #24600 üzenetére
Én inkább, mint mindig az az enigmát ajánlom.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
nintendojet
tag
válasz horvath85g #24597 üzenetére
Nekem kicsit elegem lett az Ubuntu dolgaiból, mivel még desktopon is tele van buggal. Saját rendszerükben lévő hibát (Ubuntuone) iszonyat régóta nem javítanak és használhatatlan emiatt. Boot kinézete is állandóan elállítja a felbontást. Weather indicator is mindig összeomlik már mióta és semmi javulás. Régebbi verzióknak sokkal kevesebb nyűgje volt. Valahogy nagyon nem szimpi az irány amerre elmentek, az új kiadást most már nem is fogom ezek miatt kipróbálni. Kicsit foglalkozhatnának többet upstream bugokkal, mert a usereket nem fogja feltétlenül érdekelni, hogy ők csak újracsomagolják a dolgokat és kicsit összereszelik. Csak azt akartam ezzel mondani hogy emiatt én azt feltételezem, hogy telefonon méginkább félkész lesz a mű.
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Milyen routert?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest