- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bitpalace
senior tag
válasz horvath85g #25693 üzenetére
Oké legyen úgy én elhiszem, de jelentősen megnőtt a készenléti ideje a telefonnak.
-
duronx
senior tag
válasz horvath85g #25689 üzenetére
simán cwm alól feltelepítem és kész? semmi wipe vagy bármi más?
[ Szerkesztve ]
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
horvath85g
aktív tag
ja, igen alul 6 ikon fér el. ez jó.
-
Bitpalace
senior tag
Valakinek sikerült megoldani a CRT effektet?
Viszont most .100 JB van a telon, elkezdtem használni 2G-n a telefont és konkrétan sokkal stabilabb a hálózat mint a 3G. Most ott tartok, hogy majdnem 3 óra kijelzőhasználat mellett még 40% járok nap végén...Nem akartam elhinni! Mikor eddig 3G/2G volt örültem ha a 2 óra használatot megközelítettem.Köszönöm a segítséget, tényleg ugyan úgy szinkronizál, és megy minden
üdv!
-
Zigi
senior tag
válasz horvath85g #25689 üzenetére
Nekem az NFC-t frissítette és most már 3 ikon lehet a képernyőn a középső gomb mellett....
Kamera van, de a gyorsindítás nem megy.[ Szerkesztve ]
-
horvath85g
aktív tag
válasz duronx #25685 üzenetére
én is az 5.5-re tettem fel. ez csak update, nem is lehet feltenni önmagában.
kicsit más lett a design. a boot animáció meg nagyon nagyon sok változás -látszólag- nincs. de pár perc alatt fel tudod tenni, szerintem érdemes.
"Magix MX camera is present as it gives very clear photos and videos with many many effects "
nekem nem. olyannyira nem, h nem is volt kamerám egyáltalán -
duronx
senior tag
válasz razorka777 #25686 üzenetére
okés, köszi a választ akkor nyúzom tovább az 5.5-öt , mert nemrég raktam fel.
Amúgy miben tud többet a 6.0?"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Miben tud többet az enigma 6.0 mint az 5.5? (Lehet hülye kérdés,de)
Ha fel szeretném tenni 6.0-át akkor újra kell tennem az egészet vagy csak fel kell flashelni CWM alól?[ Szerkesztve ]
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
horvath85g
aktív tag
-
szucsy89
tag
4200 magyar forintért tudom megvenni most a Telenornál.
Én mindenképpen JB-vel akarom használni, ICS-t már nyúztam eleget és unom. Egyébként Xperia Ray-ről váltanék.
-
oliwire
őstag
válasz szucsy89 #25675 üzenetére
Függ, hogy mennyiért jutsz hozzá. Szerethető készülékké lehet csinálni, jól használhatóvá, de kell hozzá egy hozzáértés. És itt nem a különböző ROM-ok feltevéséről van szó. Érteni kell a különböző alkalmazások működését, mert ha nem, akkor hajlamos hamar merülni, vagy belassulni. Itt szívesen segítenek a problémák megoldásában
-
faham
aktív tag
válasz szucsy89 #25675 üzenetére
A megéri attól függ mennyiért akarod venni. Kijelző, kamera király. JB szoft nem annyira de az ICS az "jócska". De ha fügettlenül veszed és nyitsz bootloadert akkor a cm az fasza.
Am a gyári JBvel sincsenek nagy bajok csak a fránya hívás bug ne lenne vele.
De én szeretem ezt a telcsit -
szucsy89
tag
sziasztok! most készülök venni egy ilyen telefont. szerintetek megéri? nem régi már nagyon, támogatottsága milyen? meg-megakad JB alatt?
köszi a választ!
-
razorka777
veterán
válasz horvath85g #25669 üzenetére
Hosszú távra nem ajánlom én se, de kipróbálásra jó lehet zárt BL-en.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
faham
aktív tag
Van itt olyan aki enigmát használ nem gyári kernellel hanem Nemesis -el?
-
faham
aktív tag
válasz horvath85g #25669 üzenetére
Én úgy tudom hogy nem annyira gördülékeny a zárt BLes CM. Szerintem nem éri meg. Max egy délutánra megnézni ha nagyon érdekel...
Volt itt valaki akinek a sáv fele fel "bubisodott" képet is rakott fel és neki is megy még minden.
-
horvath85g
aktív tag
szerintetek érdemes kipróbálni zárt BL-re a CM-et? (tudom, h nem megy a kamera) vagy igazából nem jobb mint mondjuk az enigma?
más.
az átlátszó sáv hibája még mindig megvan? vagy lecserélték a ragasztót és már jó?
nekem is vannak bubik, de még működnek a gombok. még garanciális a készülék, de igyekszem minél később cseréltetni. -
Gazsika78
csendes tag
válasz nintendojet #25667 üzenetére
Megnézem köszönöm szépen!
-
Gazsika78
csendes tag
válasz razorka777 #25663 üzenetére
Próba verzióra értette!
-
faham
aktív tag
válasz razorka777 #25663 üzenetére
Okok bocsi, próbáltam diszkretizálni amennyire lehet az ilyet
[ Szerkesztve ]
-
-
Gazsika78
csendes tag
válasz razorka777 #25656 üzenetére
Kicsit elírtam!
-
Gazsika78
csendes tag
válasz razorka777 #25650 üzenetére
Szia razorka777!!!!!!
Most vettem észre, hogy írtál. Gondolom, hogy a kodtum kernel kell hozzá csak nekünk zárt bootlodereseknek marad a próbálgatás. Ha nyithatnám már a CM-et használnám én is!!! -
faham
aktív tag
válasz Bitpalace #25649 üzenetére
youtubera míg vársz azért ne állj fél lábon De igen minden megy csak a max sebesség amit úgyse fogsz megkapni 236 kbit/s asszem...
razorka777: Igen Én is nagyrészt úgy használom csak taskerba beállítottam egy szabályt ha böngésző vagy facebook megy akkor 3gre váltja vissza, de am mindig 2g nekem is
[ Szerkesztve ]
-
laca19
csendes tag
Ma nagyon szóba jött a Honami rom igy felraktam ha már mindenképp romot kellett pakolnom. Enigmánál sokkal gyorsabb ugyanazokkal a progikkal, beállításokkal, Kiváncsi vagyok, hogy hosszabb távon mit művel majd
-
-
Bitpalace
senior tag
De ha 2G-n hagyom, akkor ugyan úgy tudok mindent használni social app, youtube...stb ugye?
MOst egy kicsit lassabb lesz nekem nem lényeg, csak hívásbug valahogy tűnjön el és sok helyen olvastam, hogy megoldotta a hibát. Én eddig laikus fejjel gsm/3G-n voltam mondtam had szóljon én vagyok a megváltó olyan sebességem lesz....mindaddig míg bejött az LTEüdv!
-
Gazsika78
csendes tag
Én ezt ( LT22i_6.2.A.1.100_CE1 (1261-8592) ) az ftf-et használom nekem ez vált be! Sokáig használtam csak most kezdtem próbálgatni megint a romokat de mindig visszatérek ehhez.
-
faham
aktív tag
-
Gazsika78
csendes tag
Van még 1 furcsaság ezzel a Honami rommal mégpedig az, hogy összedugom a géppel a PCC egyből előugrik, van frissítés mégpedig a 100-as JB!? Nem ez az alapja?
-
Bitpalace
senior tag
válasz razorka777 #25640 üzenetére
De internet hozzáféréshez nem 3G kell neki?
Úgy nem jelentkezik a hívásbug?[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
válasz Gazsika78 #25638 üzenetére
És a hívás buggal mi lesz? Mert most gondolkodtam én is azon, hogy visszateszem, és használom 2G-n, de net miatt kellene a 3G. Most mindig ki/be kapcsolgatni, ráadásul, ha kapok fontos emailt és nem tudom időben megnézni a szinkronizáció elmaradása miatt...nem tudom mit tegyek.
üdv!
-
Gazsika78
csendes tag
Hmmmm. Elképzelhető! Már most csinált olyat, hogy a telepített játékok ikonjai eltűntek újraindítás után és csak az indító adat törlésével jöttek vissza!
Bitpalace: Na teszteltem néhány játékot és futnak bár a kis Minion Rush akadozik. A Wipeout meg nem. Érdekes. Lehet visszatérek a gyári jb-re nekem azzal nem volt gondom játékok terén!
[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
válasz razorka777 #25635 üzenetére
De igen!
De a hard-reset részt átugrottam, mert én abban a tudatban éltem eddig, hogy azzal csak az akkumlátort tudom resetelni. -
Bitpalace
senior tag
válasz razorka777 #25633 üzenetére
Nem tudtam, hogy vannak ilyen kis "trükkök"
Köszönöm
-
Bitpalace
senior tag
Na most odáig jutottam, hogy töltőképernyőnél mindig ujraindul, és ki se tudom kapcsolni, hogy flaseljek rá vagy bármi.
-
-
faham
aktív tag
válasz razorka777 #25617 üzenetére
Hát igen az ár/érték aránya elég rossz, egy -20 vagy -30 al kevesebb lenne (lett volna akkor) akkor még azt mondom jólvan jó telefon az Dehát Samsung ki kell fizetni a márkajelzésüket
[ Szerkesztve ]
-
faham
aktív tag
válasz razorka777 #25615 üzenetére
Akkor ha a Galaxy S3 Mini -t vettem volna meg ugyan úgy megszívtam volna CM téren
Mert vagy az vagy ez csak ebbe jobb volt a kijelző meg a kamera és ez lett -
faham
aktív tag
válasz razorka777 #25604 üzenetére
Az a legjobb amikor 10000 alkalommal is megírják a 10.1es topikban, hogy a BT nem megy és könyörögnek, hogy fixálja...
Egyébként én nagyon tisztelem a srácot, mert ezzel mennyi idő megy el az életéből és a szabad idejéből egy nagyrészt hálátlan célközönségnek...Kösszi az infókat a 10.2ről. És a BTs bejegyzést is. Eddig nem értettem miért nem tudta megoldani a srác így azért már tisztább a dolog.
Mondjuk én nekem nem feltétlenül kellene 10.1 vagy 10.2. Én csak JellyBeant szeretnék. Ha gördülékenyre ugy hogy minden megy benne (joh a rádio nem kell nekem ) megcsinálná az fxp csapat vagy akár ő a 10est az tökéletes is lenne
De már a 9es is egy álom a gyárihoz képest, főleg az akku[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
válasz razorka777 #25611 üzenetére
Köszönöm!
-
nintendojet
tag
válasz razorka777 #25609 üzenetére
Gondolkoztam a dolgon, de szerintem nem nyúlok most hozzá inkább, nem érné meg hogy elmenjen vel e a fél napom.
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
Bitpalace
senior tag
válasz razorka777 #25607 üzenetére
Total commander alól szoktam mindent telepíteni, nem tudom hogyan kell rendszeralkalmazásként.
üdv!
-
razorka777
veterán
válasz nintendojet #25608 üzenetére
Nekem a swift key soha nem tetszett.A játékoknál vettem észre, hogy CM 10.1 és az felett nagyon akadnak, miközben a gyárin tökéletesen fut.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
nintendojet
tag
válasz razorka777 #25601 üzenetére
Azt szerettem volna megkérdezni, hogy a cm-esek közül használ valaki swiftkey-t? Cm 10.1-en nem az igazi, néha olyan lassan jön elő. Valamiért az az érzésem, hogy valami nincsen optimalizálva a 10.1-en (többit még nem néztem) a háttérben és bár a telefonálás a menük mind gyorsak, de valamiért úgy tűnik, mintha a programok teljesítményét visszafogná. (CPU nincs visszafogva szerintem: 200MHz-1.0GHz, interactive és noop sched.).
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
wallace
tag
Egy 24 órája tesztelem a Honami Moonwalker HD 4.2-őt és eddig nálam a legjobb JB-s custom rom. Nagyon gyors, Antutu alatt 9000 feletti pontszám és ezt az XDAn is mindenki írja, hogy olyan játékuk futnak gördülékenyen, amik csak képregények voltak korábban. A tárcsázó/telefonkönyv része pont olyan gyors, mint GB-n. Van hozzá jó néhány kiegészítés is. Felrakás után volt egy kis para, mert nem csatlakozott szolgáltatóhoz, de ismert bug és 2 kis patch-el azonnal javítható. Részemről megérdemli a "különösen ajánlott" plecsnit... Ha valaki kipróbálja és kérdése van, állok rendelkezésére.
-
Bitpalace
senior tag
Az enigma rom-ra hogyan tudom rátenni a gyári jb-s témákat? Megvannak le vannak mentve, de hiába telepítem fel, a telefon nem látja. Az enigma romon lévő témák valami katasztrófálisak....a képek egyáltalán nem erre a kijelzőre vannak.
üdv!
-
oszi666
őstag
válasz razorka777 #25601 üzenetére
Azért a srácnak igaza van néha olyan követelőző stílusban írnak neki, hogy nem igaz....
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Mr.C
őstag
válasz ted_mosby #25598 üzenetére
A Li-ion akkuknál,ha magasabb a hőmérséklet, a feszültség is emelkedik egy kicsit, ezért mutatja a nagyobb töltöttséget.
(próbaként rakd ki egy kicsikét a szabad levegőre, nézd meg hány %-on áll, majd rakd be a zsebedbe, és idő múlva többet mutat majd)sudo rm -rf /*
-
razorka777
veterán
Teszteltem egy keveset a CM10.2-őt és gyorsaságban, gördülékenységben nem sokkal tér el a 10.1-től.
Pár új funkció került bele ami miatt nem tudom, hogy érdemes leváltani a 4.2-őt.
Sajnos a random reboot hegyek miatt elég nehéz használni még a 10.2-őt, de egy próbát megér, aki teheti próbálja ki.
Itt a magyarázat, miért is olyan nehéz működésre bírni a BT-t 4.2 alatt:
Bluetooth problémaSamsung Galaxy A52s 5G&A72
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Politika
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest