Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitpalace
senior tag
válasz
horvath85g #25693 üzenetére
Oké legyen úgy én elhiszem, de jelentősen megnőtt a készenléti ideje a telefonnak.
-
duronx
senior tag
válasz
horvath85g #25689 üzenetére
simán cwm alól feltelepítem és kész? semmi wipe vagy bármi más?
-
horvath85g
aktív tag
ja, igen alul 6 ikon fér el. ez jó.
-
Bitpalace
senior tag
Valakinek sikerült megoldani a CRT effektet?
Viszont most .100 JB van a telon, elkezdtem használni 2G-n a telefont és konkrétan sokkal stabilabb a hálózat mint a 3G. Most ott tartok, hogy majdnem 3 óra kijelzőhasználat mellett még 40% járok nap végén...Nem akartam elhinni! Mikor eddig 3G/2G volt örültem ha a 2 óra használatot megközelítettem.Köszönöm a segítséget, tényleg ugyan úgy szinkronizál, és megy minden
üdv!
-
Zigi
senior tag
válasz
horvath85g #25689 üzenetére
Nekem az NFC-t frissítette és most már 3 ikon lehet a képernyőn a középső gomb mellett....
Kamera van, de a gyorsindítás nem megy. -
horvath85g
aktív tag
válasz
duronx #25685 üzenetére
én is az 5.5-re tettem fel. ez csak update, nem is lehet feltenni önmagában.
kicsit más lett a design. a boot animáció meg nagyonnagyon sok változás -látszólag- nincs. de pár perc alatt fel tudod tenni, szerintem érdemes.
"Magix MX camera is present as it gives very clear photos and videos with many many effects "
nekem nem. olyannyira nem, h nem is volt kamerám egyáltalán -
duronx
senior tag
válasz
razorka777 #25686 üzenetére
okés, köszi a választ
akkor nyúzom tovább az 5.5-öt , mert nemrég raktam fel.
Amúgy miben tud többet a 6.0? -
duronx
senior tag
Miben tud többet az enigma 6.0 mint az 5.5? (Lehet hülye kérdés,de)
Ha fel szeretném tenni 6.0-át akkor újra kell tennem az egészet vagy csak fel kell flashelni CWM alól? -
horvath85g
aktív tag
-
szucsy89
tag
4200 magyar forintért tudom megvenni most a Telenornál.
Én mindenképpen JB-vel akarom használni, ICS-t már nyúztam eleget és unom. Egyébként Xperia Ray-ről váltanék.
-
oliwire
őstag
válasz
szucsy89 #25675 üzenetére
Függ, hogy mennyiért jutsz hozzá. Szerethető készülékké lehet csinálni, jól használhatóvá, de kell hozzá egy hozzáértés. És itt nem a különböző ROM-ok feltevéséről van szó. Érteni kell a különböző alkalmazások működését, mert ha nem, akkor hajlamos hamar merülni, vagy belassulni. Itt szívesen segítenek a problémák megoldásában
-
faham
aktív tag
válasz
szucsy89 #25675 üzenetére
A megéri attól függ mennyiért akarod venni. Kijelző, kamera király. JB szoft nem annyira de az ICS az "jócska". De ha fügettlenül veszed és nyitsz bootloadert akkor a cm az fasza.
Am a gyári JBvel sincsenek nagy bajok csak a fránya hívás bug ne lenne vele.
De én szeretem ezt a telcsit -
szucsy89
tag
sziasztok! most készülök venni egy ilyen telefont. szerintetek megéri? nem régi már nagyon, támogatottsága milyen? meg-megakad JB alatt?
köszi a választ!
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #25669 üzenetére
Hosszú távra nem ajánlom én se, de kipróbálásra jó lehet zárt BL-en.
-
faham
aktív tag
Van itt olyan aki enigmát használ nem gyári kernellel hanem Nemesis -el?
-
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #25669 üzenetére
Én úgy tudom hogy nem annyira gördülékeny a zárt BLes CM. Szerintem nem éri meg. Max egy délutánra megnézni ha nagyon érdekel...
Volt itt valaki akinek a sáv fele fel "bubisodott" képet is rakott fel és neki is megy még minden.
-
horvath85g
aktív tag
szerintetek érdemes kipróbálni zárt BL-re a CM-et? (tudom, h nem megy a kamera) vagy igazából nem jobb mint mondjuk az enigma?
más.
az átlátszó sáv hibája még mindig megvan? vagy lecserélték a ragasztót és már jó?
nekem is vannak bubik, de még működnek a gombok. még garanciális a készülék, de igyekszem minél később cseréltetni. -
Gazsika78
csendes tag
válasz
nintendojet #25667 üzenetére
Megnézem köszönöm szépen!
-
Gazsika78
csendes tag
válasz
razorka777 #25663 üzenetére
Próba verzióra értette!
-
faham
aktív tag
válasz
razorka777 #25663 üzenetére
Okok bocsi, próbáltam diszkretizálni amennyire lehet az ilyet
-
Gazsika78
csendes tag
válasz
razorka777 #25656 üzenetére
Kicsit elírtam!
-
Gazsika78
csendes tag
válasz
razorka777 #25650 üzenetére
Szia razorka777!!!!!!
Most vettem észre, hogy írtál. Gondolom, hogy a kodtum kernel kell hozzá csak nekünk zárt bootlodereseknek marad a próbálgatás.Ha nyithatnám már a CM-et használnám én is!!!
-
faham
aktív tag
válasz
Bitpalace #25649 üzenetére
youtubera míg vársz azért ne állj fél lábon
De igen minden megy csak a max sebesség amit úgyse fogsz megkapni 236 kbit/s asszem...
razorka777: Igen Én is nagyrészt úgy használom csak taskerba beállítottam egy szabályt ha böngésző vagy facebook megy akkor 3gre váltja vissza, de am mindig 2g nekem is
-
laca19
csendes tag
Ma nagyon szóba jött a Honami rom igy felraktam ha már mindenképp romot kellett pakolnom. Enigmánál sokkal gyorsabb ugyanazokkal a progikkal, beállításokkal, Kiváncsi vagyok, hogy hosszabb távon mit művel majd
-
Bitpalace
senior tag
De ha 2G-n hagyom, akkor ugyan úgy tudok mindent használni social app, youtube...stb ugye?
MOst egy kicsit lassabb lesz nekem nem lényeg, csak hívásbug valahogy tűnjön el és sok helyen olvastam, hogy megoldotta a hibát. Én eddig laikus fejjel gsm/3G-n voltam mondtam had szóljon én vagyok a megváltó olyan sebességem lesz....mindaddig míg bejött az LTEüdv!
-
Gazsika78
csendes tag
Én ezt ( LT22i_6.2.A.1.100_CE1 (1261-8592) ) az ftf-et használom nekem ez vált be! Sokáig használtam csak most kezdtem próbálgatni megint a romokat de mindig visszatérek ehhez.
-
-
Gazsika78
csendes tag
Van még 1 furcsaság ezzel a Honami rommal mégpedig az, hogy összedugom a géppel a PCC egyből előugrik, van frissítés mégpedig a 100-as JB!? Nem ez az alapja?
-
Bitpalace
senior tag
válasz
razorka777 #25640 üzenetére
De internet hozzáféréshez nem 3G kell neki?
Úgy nem jelentkezik a hívásbug? -
Bitpalace
senior tag
válasz
Gazsika78 #25638 üzenetére
És a hívás buggal mi lesz? Mert most gondolkodtam én is azon, hogy visszateszem, és használom 2G-n, de net miatt kellene a 3G. Most mindig ki/be kapcsolgatni, ráadásul, ha kapok fontos emailt és nem tudom időben megnézni a szinkronizáció elmaradása miatt...nem tudom mit tegyek.
üdv!
-
Gazsika78
csendes tag
Hmmmm. Elképzelhető!
Már most csinált olyat, hogy a telepített játékok ikonjai eltűntek újraindítás után és csak az indító adat törlésével jöttek vissza!
Bitpalace: Na teszteltem néhány játékot és futnak bár a kis Minion Rush akadozik. A Wipeout meg nem. Érdekes. Lehet visszatérek a gyári jb-re nekem azzal nem volt gondom játékok terén!
-
Bitpalace
senior tag
válasz
razorka777 #25635 üzenetére
De igen!
De a hard-reset részt átugrottam, mert én abban a tudatban éltem eddig, hogy azzal csak az akkumlátort tudom resetelni. -
Bitpalace
senior tag
válasz
razorka777 #25633 üzenetére
Nem tudtam, hogy vannak ilyen kis "trükkök"
Köszönöm
-
Bitpalace
senior tag
Na most odáig jutottam, hogy töltőképernyőnél mindig ujraindul, és ki se tudom kapcsolni, hogy flaseljek rá vagy bármi.
-
-
faham
aktív tag
válasz
razorka777 #25617 üzenetére
Hát igen az ár/érték aránya elég rossz, egy -20 vagy -30 al kevesebb lenne (lett volna akkor) akkor még azt mondom jólvan jó telefon az
Dehát Samsung ki kell fizetni a márkajelzésüket
-
faham
aktív tag
válasz
razorka777 #25615 üzenetére
Akkor ha a Galaxy S3 Mini -t vettem volna meg ugyan úgy megszívtam volna CM téren
Mert vagy az vagy ez csak ebbe jobb volt a kijelző meg a kamera és ez lett -
faham
aktív tag
válasz
razorka777 #25604 üzenetére
Az a legjobb amikor 10000 alkalommal is megírják a 10.1es topikban, hogy a BT nem megy és könyörögnek, hogy fixálja...
Egyébként én nagyon tisztelem a srácot, mert ezzel mennyi idő megy el az életéből és a szabad idejéből egy nagyrészt hálátlan célközönségnek...Kösszi az infókat a 10.2ről. És a BTs bejegyzést is. Eddig nem értettem miért nem tudta megoldani a srác így azért már tisztább a dolog.
Mondjuk én nekem nem feltétlenül kellene 10.1 vagy 10.2. Én csak JellyBeant szeretnék. Ha gördülékenyre ugy hogy minden megy benne (joh a rádio nem kell nekem) megcsinálná az fxp csapat vagy akár ő a 10est az tökéletes is lenne
De már a 9es is egy álom a gyárihoz képest, főleg az akku -
Bitpalace
senior tag
válasz
razorka777 #25611 üzenetére
Köszönöm!
-
nintendojet
tag
válasz
razorka777 #25609 üzenetére
Gondolkoztam a dolgon, de szerintem nem nyúlok most hozzá inkább, nem érné meg hogy elmenjen vel e a fél napom.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
razorka777 #25607 üzenetére
Total commander alól szoktam mindent telepíteni, nem tudom hogyan kell rendszeralkalmazásként.
üdv!
-
razorka777
veterán
válasz
nintendojet #25608 üzenetére
Nekem a swift key soha nem tetszett.A játékoknál vettem észre, hogy CM 10.1 és az felett nagyon akadnak, miközben a gyárin tökéletesen fut.
-
nintendojet
tag
válasz
razorka777 #25601 üzenetére
Azt szerettem volna megkérdezni, hogy a cm-esek közül használ valaki swiftkey-t? Cm 10.1-en nem az igazi, néha olyan lassan jön elő. Valamiért az az érzésem, hogy valami nincsen optimalizálva a 10.1-en (többit még nem néztem) a háttérben és bár a telefonálás a menük mind gyorsak, de valamiért úgy tűnik, mintha a programok teljesítményét visszafogná. (CPU nincs visszafogva szerintem: 200MHz-1.0GHz, interactive és noop sched.).
-
wallace
tag
Egy 24 órája tesztelem a Honami Moonwalker HD 4.2-őt és eddig nálam a legjobb JB-s custom rom. Nagyon gyors, Antutu alatt 9000 feletti pontszám és ezt az XDAn is mindenki írja, hogy olyan játékuk futnak gördülékenyen, amik csak képregények voltak korábban. A tárcsázó/telefonkönyv része pont olyan gyors, mint GB-n. Van hozzá jó néhány kiegészítés is. Felrakás után volt egy kis para, mert nem csatlakozott szolgáltatóhoz, de ismert bug és 2 kis patch-el azonnal javítható. Részemről megérdemli a "különösen ajánlott" plecsnit...
Ha valaki kipróbálja és kérdése van, állok rendelkezésére.
-
Bitpalace
senior tag
Az enigma rom-ra hogyan tudom rátenni a gyári jb-s témákat? Megvannak le vannak mentve, de hiába telepítem fel, a telefon nem látja. Az enigma romon lévő témák valami katasztrófálisak....a képek egyáltalán nem erre a kijelzőre vannak.
üdv!
-
oszi666
őstag
válasz
razorka777 #25601 üzenetére
Azért a srácnak igaza van néha olyan követelőző stílusban írnak neki, hogy nem igaz....
-
-
razorka777
veterán
Teszteltem egy keveset a CM10.2-őt és gyorsaságban, gördülékenységben nem sokkal tér el a 10.1-től.
Pár új funkció került bele ami miatt nem tudom, hogy érdemes leváltani a 4.2-őt.
Sajnos a random reboot hegyek miatt elég nehéz használni még a 10.2-őt, de egy próbát megér, aki teheti próbálja ki.
Itt a magyarázat, miért is olyan nehéz működésre bírni a BT-t 4.2 alatt:
Bluetooth probléma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest