- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 13 4G
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabike
csendes tag
válasz nintendojet #27614 üzenetére
Nekem melegben is csinált, már olyat a gyári ROM al, hogy nézem az akksit és mp-ként ment lefelé. Mondjuk volt 30%-25%-10%-3%-2%-1%-telefon kikapcsol. Nemtudom mi baja lehetett, eddig tényleg vagy 2x fordult elő.
Hiába próbálom akárhogy is, a SONY nál mindig megáll, általában olyan 5+ percet szoktam várni, szerintem ennyi idő után tovább kellene mennie a boot animációra. Próbáltam a mountot álligatni, megpróbáltam mindenféleképp, meg úgyis ahogy leírtad. De ha ezt a ROM ot se tudom feltenni, pedig elvileg ez is jó zárt BL re, akkor feladom-, felrakom vissza a gyárit, kinylódom azzal...
[ Szerkesztve ]
-
szabike
csendes tag
Megpróbáltam felrakni azt amit linkeltél, de valahogy ez sem jött össze pedig a leírás szerint csináltam. Egy dologban nemvoltam biztos, hogy a mount system/data-nal mikor-mit kell csinálni.
1: Download the kernel and rom (Rom és kernel letöltése)
2: Put it on your sd card (Felrakni belső tárolóra)
3: Boot into cwm recovery (Elindítom a recoveryt)
4: Go to mount and storage (Belépni a mount és storage-be)
5: Mount system & data (Itt ha rányomok a mountra, akkor átvált unmountra, gondolom ezen kell, hogy legyen)
6: Locked bootloader choose this kernel JB Kernel (ezt letöltöttem)
7: Flash the kernel (felraktam a zip et ami sikerült)
8: DONT REBOOT !! (nemindítottam újra)
9: Check if system & data are still mounted aztán lekell ellenőrizni, hogy unmount van e kiirva megint)
10: Flash the rom (Felraktam a ROM ot)
11: Factory Reset (Csináltam factory resetet ami sekerült)
12: Wipe dalvik and cache (ezt is megcsináltam)
13: Reboot (újrainditottam, de itt megállt a SONY feliratnál))
14: Let it settle like 10 minutes
15: Reboot once again
16: Done !! -
szabike
csendes tag
Sikerült, köszönöm szépen a segítséget. Azt hittem, hogy papírnehezék lesz belőle, mert a Flashtool semmiképp nemakarta felismerni a telefont, de a végén rájöttem, hogy azt a rész kihagytam, hogy hangerő le gombbal kell rádugni az USB re.De legalább újraéledt a telefonom, most kezdem előlről, root-recovery plusz olyan ROM keresése ami zárt BL re való, mondjuk amivel nemindult elvileg azis arra való volt nemtudom miért nemindult el vele...:S
-
szabike
csendes tag
olyankor mi a teendő, ha nemjó rom -ot tettem fel, és a sony feliratnál megáll a telefon? próbáltam az akksi resetet. meg wipe ot megcs, hátha lesz valami, de nemmegy tovább a SONY feliratnál-
-
szabike
csendes tag
válasz razorka777 #27604 üzenetére
köszönöm szépen, végig csináltam, tényleg zárt a BL, végülis csak sekerült)
[ Szerkesztve ]
-
szabike
csendes tag
Hello,olyankor mi a teendő, ha sikerült rootolni a telefont, és felraktam a recovery-t is, kiirta, hogy végzett, és nemsikerül recovery módban elindítani a telefont? Felraktam a quick boot programot, azzal se indult újra recoveryben. A 'root' tuti hogy sikerült, mert többször is kiirta már a "superuser"- es ablakot. A recoveryt is megpróbáltam felrakni, letöltöttem több helyről is és megpróbáltam többször is az install.bat indítását. Jó lenne, ha sikerülne szeretnék felrakni valami új ROM ot, mert a gyári már elég lassú. Előre is köszönöm!
-
szabike
csendes tag
Tudnátok segiteni névjegy szinkronizálással kapcsolatban? Eddig az összes androidos telóm simán szinkronizálta a névjegyeket a gmail-es névjegyzékből.Ez a teló is megcsinálja,mert a hívásinfóban kiirja a nevet és a tel,számot ha hívnak. De a telefonkönyvben pl nemlátom ugyanazokat a neveket. A beállításoknál, bevan kapcsolva, hogy mindet mutassa. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest