- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy027
tag
válasz darvinya #22195 üzenetére
Prerooted 400-as JB-ből: build.prop
-
NemMoby
csendes tag
Valaki elmagyarázná, hogy a SystemUI with Lidroid Custom 20 Toggles [version 8] telepítésénél
Instalation In Cwm- Install V1 & boot the phone
- Open SystemUI settings in app drawer
- Install V4 or V5 or V6 or V7szóval a második pontnál elakadtam, mert megnyitom a systemui settingset, de sehol nem tudok telepíteni, hogyan kell tovább lépni? Bocsi kicsit zavaros lett a hszem
-
Pigmeus_1
tag
Na, én is feltettem a módosított új launchert. Nos, nekem valahogy nem tetszik. A digitális óra olyan vastag lett, ós az nem jön be! Aztán akad a főképernyő lapozás, és a menü sem túlzottan gördúlékeny. Nem tudom, hogy mi a hiba, de a telepítés után a restart után nem tudtam törölni amit írzak. ( home. apk) Illetve töröltem, de megállt a telefon. Ezután újra telepítettem, és elindult.
Csak egy lelkes felhasználó...
-
NemMoby
csendes tag
75 ics-nek nincs egyszerű módja a rootnak muszáj kernelt cserélgetni?
-
oszi666
őstag
Hívásbug ellen: [link] nalam mukodott
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Deck
titán
-
yodamester10
őstag
Kicsit szomorú vagyok,mert le akartam cserélni a P-met egy Sony ZR-e,és nem lehet kapni magyar országon,mi van a Sonyval meghibbant?
-
TomWexX
addikt
-
NemMoby
csendes tag
Tudnátok ajánlani a 100 végű jb-vel kompatibilis módot, amivel a statusbaron lévő kapcsolókat cserélhetem ki
-
oszi666
őstag
végignéztem a fórumot, de nem találtam igazi választ
olyan romot/kernelt AKÁRMIT keresek, amivel nincs hívásbug. többi nem érdekel, csak telefonálni tudjak végre tisztességesen.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz freemanone #22173 üzenetére
Reklám blokkolás, pucolás, javítások, témázgatás, rendszerbackup mindenhez kell root. Ezek nélkül kevesebb a ramm, jobban merül, stb.. A root meg 1mp alatt lefut..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
freemanone
addikt
válasz bluemirage #22172 üzenetére
root nélkül rendszer partición viszont semmit nem fogsz csinálni.
én szóltam...
A Root Explorer neve pedig nem becsapós. A nevében is jelzi, hogy ROOT jogosultság szükséges ahoz, hogy teljes értékűen tudjon működni.Az XDA-n lévő rendszerjavítások mindegyike root jogot igényel, ami nem egy sima alkalmazás és csak telepíteni kell.
Alapvetően várhatsz a Sony-ra, hogy majd méltóztatik kiadni egy újabb JB-t, mert az itteni javítások 99% root jogot igénylő műveletek.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz bluemirage #22162 üzenetére
Hja igen és root kell(ene) hozzá, amit a srácok elfelejtettek leírni a leírásba
Így felejtős, notfications led megoldása Stamina alatt
A leírás megy a frissen letöltött becsapos nevű Root Explorerrel együtt megy kukába
Az értesítő ked hiánya túlélhető. Jó lesz töltésjelzőnek.
A miért nem rootolod a telefont a rendeltetésszerű használathoz kezdetű tanácsokat kérem mellőzniSzerk:
Azóta Nintendojet megírta, hogy Root-os.
Settings / Apps / all / extended standby mode control angolul sincs nálam. Csak az Eco módos dolog. Az exchange az egyetlen ex* az ALL fül alatt. Ahh... utálom a Skynet-es Droidot. A post-olást már be is fejeztem.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
nintendojet
tag
Settings / Apps / all / extended standby mode control nálam, angolul használom a telót. Leállítottam, kipucoltam az adatait. Utána tc beállítások rootként használni, megfelelő helyre másolni amit rw-re kell felcsatolni, jogokat ellenőrizni (nálam jók voltak alapból)
Fontos: ne a legelső hsz linkjét szedjétek, hanem amit közben linkelnek 617198 byte nálam.Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
Deck
titán
válasz TomWexX #22168 üzenetére
A hülye keretet a rendezésnél átlátszóra cseréltem így nem látszik
Más:
Tehát akkor akinek kell: LT22i_6.2.A.1.100_CE1 (1261-8592) Rendszer Fájlok.zip
Sokszor jól jönnek, érdemes letölteni és ha bármi van csak visszamásolni az eredetit. Minden fájlt tartalmaz amit a rom.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
-
freemanone
addikt
nekem van: [link]
-
Deck
titán
Picit módosítottam megint a gyári launchert, és így már nagyon tetszik
Előtte ---> Utána
Más: Látom az előbb is jól jött egy gyári Home.apk így az összes rendszer fájlt épp töltöm felfele egy .zip-ben. Bármikor jól jöhetnek
[ Szerkesztve ]
PS5
-
őstag
válasz freemanone #22160 üzenetére
Hazudtak a XDA-n
Eco Mode Controller a tippem, mert Extened Standby Mode Control tuti nincs az angolban sem!Meliora sunt bono inimica
-
TomWexX
addikt
-
freemanone
addikt
válasz bluemirage #22157 üzenetére
akkor állítsd át a telefont 2 percre angol nyelvre és lesz. nem tuodm mi a magyar megfelelője...
-
őstag
válasz freemanone #22156 üzenetére
Nincs ilyen alkalmazás, ezen a néven: extended stand by...
Azért kérdezem, hátha tudja valaki a magyar becenevétMeliora sunt bono inimica
-
freemanone
addikt
válasz bluemirage #22155 üzenetére
az pont azt jelenti ami oda van írva, nyomkodd végig és értelemszerű lesz. az extended standby mode alkalmazás adatait kell kitörölni és leállítani, ami nem más mint a stamina.
root nélkül rendszer partición viszont semmit nem fogsz csinálni. -
őstag
válasz nintendojet #22141 üzenetére
NotificationsLed...Stamina alatt:
OK, de ennél a leírásnál:
http://forum.xda-
developers.com/showthread.php?t=2277768
Ez mit is jelent? Mert a beállítások alkalmazások menüpontban nem tudtam megtippelni, hogy mi lehet magyarul:
S2: Go to Settings-Apps-Extened Standby Mode control ,clear data, force stop
A másik, hogy nem írták, hogy kell hozzá root, ezért a root explrorer is elegendő az attributum módosításához és a system/app mappába másoláshoz?Meliora sunt bono inimica
-
NEMO1968
őstag
válasz razorka777 #22148 üzenetére
Köszi!
Akkor marad haver(ismerős),ha jó oda a kártyája.
Milyen adatokat kér a kártyaszámon kívül?
Nem szeretném haver adatait nagyon kiadni.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
TomWexX
addikt
Hogy lehet lezúzni a honami home launchert és visszarakni az eredetit? Gondolom az eredeti home.apk-t vissza tenni megfelelő jogokkal...
Kollégám P-jére raktuk fel, de minden újraindításnál Home kezdőképernyő leállt szöveg fogad, meg néha eltűnnek az ikonok stb. Én fel sem fogom tenni mert a nova még mindig kilométerekkel jobb.
Valaki linkelne egy gyári home.apk-t?Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
half333
őstag
Hogy lehet az h ha újraindítom a telót az akku szint növexik (legalábbis úgy mutatja). Járt már valaki így,ez gondot okozhat?
-
darvinya
titán
Nálatok is előfordult már, hogy a .100-as rendszeren megakadt a zene pillanatra.
Használok G.Now menet közben mobil net-el, de ilyen nem volt .400-as alatt.
Eleinte arra gyanakodtam, hogy simán .400-ra frissítés az oka, de úgy néz ki nem.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a telefonnal, hogy bejövő hívás esetén ha felveszem, még rezeg kettőt, miközben már vonalban vagyok. Visszaolvasva találtam olyat, akinél néha előfordult, nálam ez viszont majdnem állandó, amióta feltettem a Fidelity firmware-t. Előtte gyári JB volt, de azzal meg kib. lassú volt a tárcsázás, sokszor 5-10 mp telt el a hívás indításáig, miután rányomtam a névjegyre, plusz sokszor letettem, erre felhívta az előtte lévő embert a hívásnaplóból. Ezekből lett elegem, ezért raktam fel egy nem gyári romot, hátha jobb lesz. Hát nem lett
Van tapasztalatotok/ötletetek? Esetleg próbálkozzak másik rommal, vagy ezek alap android betegségek?
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
nintendojet
tag
Még valami eszembe jutott: a myxperia alkalmazást miért nem tették alapból bele? (megtalálja a telefonunkat)
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
nintendojet
tag
Úgy látszik valaki megoldja ezt a led-es problémát
Link
Tegnap feltettem, ma már láttam villogni lezárt telefont hívás miatt, amit nem vettem fel, még nézegetem, de hátha jó lesz.Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
agyhalal
aktív tag
Ránéznétek erre? tapasztalt valaki hasonlót olyan headsettel amin van gomb? Az előző verzióval kifogástalanul működött.
Előre is köszönöm.Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
Mr.C
őstag
én is nemrég raktam fel, és nagyon megvagyok vele elégedve! Megéri az árát! Bár néha elgondolkodom, hogy mit szabad vagyasztani és mit nem (gondolok itt google play szolgáltatások, intelligens csatlakozás v SuperSU.. ilyeneket inkább nem fagyasztom, nehogy valami baj legyen).
Esetleg van 1-2 tipped mit érdemes még a rendszeralkalmazások közül?sudo rm -rf /*
-
Needfor
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2226899 valaki próbálta már?
-Cyber-shot valakinek fel van telepítve? Írna róla tp-ket?
Xperia P// Jb// phantom kernel
-
Deck
titán
A build.prop-al kapcsolatban Darvinya-val értek egyet.
Greenify: Látom írtátok. Kiváló program. Az új béta frissítéssel meg a pro verzióban vannak újabb beállítások. Rendszer appokat is lehet fagyasztani ahogy eddig. pl ha lefagyasztja a Whatsappot és írnak nekünk rajta akkor megkapjuk együtt a push üzenetet ha a beállításokban bepipáljuk, hogy a pusht engedje át. Kipróbáltam nagyon jó.
Már használom egy ideje és tényleg bevált a program. A telefon gyors marad pedig van fenn jó néhány app, a ramot és akksit nem viszi semmi aminek nem kellene. Akksi idő jobb. Az egyik leghasznosabb program ami csak van.
Elismerésem a fejlesztőnek. Ha lejegelek valamit vele attól az ikonja megmarad de csak akkor fut ha én elindítom máskülönben vissza jegelődik.
Nem hiába 5*-os Playen. Bár van aki lehúzta picit, mert balfasz hozzá. Sajnos sok ilyen ember van a Magyar Playen.. Nem értenek ahhoz amit felraknak és egyből lepontozzák a programot. Biztos sok ilyet olvastatok már.. Sok példát mondhatnék pl:
Adobe Reader=Miért, nem játsza le a flasht? 1*, " Nem tudok rájönni hogyan kell letölteni a pdf könyveket. Tudom hogy hülyén hangzik de legyenek szívesek segitsenek!!!!!! Ésne legyenek bunkok" 1*
Eset Mobile Security=Nem tudom eltávolítani 1*, Eddig a telefonom napokig bírta nyüstölés mellett most meg pár óra alatt leszívta az akksi 1*Persze a task killereket 5*-ra nyomják mikor semmit nem érnek csak az akksit viszik és haszontalan szarok.
Na meg a "szar a telefonod vegyél újat" Aztán, új játékok mikor nem is futna a telefonjukkal vagy nem szép grafikán megy az övükén megy az 1*
Azért..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
darvinya
titán
válasz freemanone #22131 üzenetére
Az a gond avval, hogy HW erintő dolgok hiányoznak.
GPS is pont emiatt lassult be, bár én nem vagyok GPS használó így nem érdekel a lassúsága.
.400 fw build.prop file-jában benne van az a gyors GPS HW utasítás.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz freemanone #22128 üzenetére
Hát evvel nem értek egyet.
Múltkor megnéztem az a build.prop P-s file-t és az én build.prop file-omat.
Elég sok minden hiányzot tweak-el file-ból, ami az enyémben benne volt.Úgy, hogy maradjon csak módok másolása.
Persze a jogok legyenek mindig jól megadva, különben újraindítás után nem boot-ol a rendszer.
Ez kicsit nagyon hasonló a win-ekhez.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
roland091
senior tag
válasz freemanone #22128 üzenetére
szerintem ott nézhettem el valamit majd később megpróbálom újra
-
freemanone
addikt
válasz darvinya #22126 üzenetére
De ezeket le lehet cserélni! Ami ebben a thread-ben van az mind eszköz és rom specifikus változat. Csak ki kell választani a megfelelő verziót és a jogosultságokat nem elfelejteni! Illetve ami a kedvencem, hogy van aki beállít minden jogosultságot, csak hogy biztosra menjen.... na azzal se fog elindulni.
(#22127) roland091: jogosultságokat jól beállítottad?
a mi telónkhoz ez kell és csak a legfrissebb JB-vel használható:
---LINK---v1.9 Neutron Energy Build.prop For Xperia P JB 6.2.A.1.100 02-07-2013 FIXED NEW[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
válasz freemanone #22125 üzenetére
hát ja csak gondoltam teszek 1 próbát úgy csináltam h csak simán root explorerel felül irtam az előző build.prop -ot , nem így kell ?(#22126) darvinya oké akkor majd így csinálom, csak a leírásban is annyi volt h "replace" , meg ez a p-hez készült így gondoltam valószínüleg ennyi elég
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz roland091 #22124 üzenetére
Már egyszer leírtam, hogy ezt a build.prop file-okat nem szabad egy az egyben berakni a rendszerbe.
Mert nem a mi fw-nk build.prop file-ra épül.
A saját build.prop file-ba be kell rakni a módot és azt kell berakni.
Jogok legyenek mindig jó különben nincs boot.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
freemanone
addikt
válasz darvinya #22122 üzenetére
akkor viszont az adatok törlésével kell kezdeni és multi-task menüből átváltani a file kezelőre, majd lecserélni, így a launcher ugyan memóriában van, de nem keletkezik hozzá data.
kösz hogy szóltál, én nem próbáltam ki, mert nem tettszett sosem a Sony féle launcher, a külcsíny miatt.(#22124) roland091: az 1.8-as verziót próbáltam még az előző JB-vel, de nem volt túl meggyőző. Az mondjuk lehettséges, hogy azért, mert az a JB alapból egy kalap **** volt.
[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
tegnap kipróbáltam [MOD]Tweaks for Xperia Sola/U/GO/P Neutron Energy Edition Build.prop★★@1.9 HERE@★★
de nem tom nem nagyon akart bebootolni a telom xD pedig biztos jó csak valamit rosszul csinálok -
zerdelyi
tag
Hali,
GPS problémára (nagyon lassan talál jelet, ha talál) van esetleg ismert megoldás? Vagy másik rom kéne?iPhone 8 - 64 GB + Watch S 4 Nike + AirPods
-
darvinya
titán
válasz Pigmeus_1 #22120 üzenetére
Én megpróbáltam csak úgy áthelyezni, de akkor elveszett a Home Launcher, emiatt kénytelen voltam CWM-mel feltenni.
De cache törlés mindenféleképpen kell különben nincs Home Launcher.
Én az időjárás app-ját szeretem a legjobban, mert végre pontos helyet mutatja.
(#22121) freemanone
Ha előbb indítja újra mint, hogy törli az adatokat akkor nincs Home Launcher.
Azaz amikor törli az adatot arról a felületről kell újraindítást végezni.
Mert ha visszatér Home-ra, akkor már ismét visszaállnak az adatok és akkor megint nem lesz Home Launcher.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
freemanone
addikt
-
Pigmeus_1
tag
válasz darvinya #22113 üzenetére
Köszi, így már meg is van!
A Honami szó volt a kulcs, arra nem figyeltem fel amíg visszanéztem kb:6 oldalt...
Köszi!
U.I:
Leszedtem, de nem a megszokott formátumban jött le. (ZIP lett)
Ezt hogyan telepítsem? csomagoljam ki és csak a system mappában lévő home.apk filet tegyem fel a telóra és telepítsem, vagy hogyan?[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Én most próbáltam ki ezt,de asszem nem tudok váltani róla,annyira jól sikerült! Next Launcher 3D
-
roland091
senior tag
válasz darvinya #22114 üzenetére
nálam is ez a probléma :S:S lehet kikéne próbálni másikat mert már van fent mástól is honami launcher xda-n
[MOD][ICS/JB][Xperia P, U & sola] Xperia i1 Honami Style Launcher [1/7][ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Egyet nem értek, hogy Honami Launcher-ben miért van az app ikon és felirat eltűnése minden újraindítás után.
Konkrétan 2 app amit minden újraindítás után újra kell telepítenem, hogy megjelenjen.
A helye ott van, de nem látszik.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
roland091
senior tag
válasz yodamester10 #22107 üzenetére
szerintem jobb az új Skype mint a régi nálam sokkal gördülékenyebben megy mint az előző és jobb a hang minősége
am úgy lehet kilépni h jobb felül rányomsz a profil képedre ott jobb gomb és sign out -
Pigmeus_1
tag
Sziasztok!
Olvasom, hogy van valami az új, gyári launcher, de valahogy béna vagyok és nem tudom megtalálni azt amiről beszéltek?
Esetleg valaki lenne olyan kedves és belinkelné nekem, és esetleg némi magyarázattal is ellátná?
(gondolok itt arra, hogy miként kell telepíteni, kell-e hozzá bármi root, vagy nyitottság, stb)Előre is nagyon köszönöm a kedvességetek.
-
s4tch
veterán
válasz yodamester10 #22107 üzenetére
Qrvajól megcsinálták, jobb híján lefagyasztottam greenify-jal.
-
yodamester10
őstag
Van valami lehetőség visszarakni a régi skype-ot?Az újból még kilépni se tudok
-
half333
őstag
Miért csak 800 MB ram van a telóban (mert ezt mutatja),ugy tudtam 1 GB
-
sz.cs
tag
Egyenlőre tetszik ez a .100-as JB