Hirdetés
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- iPhone topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
Attelah
tag
Na ennek az 1.2 JID-nek eddig több a negatív tulajdonsága mint a pozitív.
1. zárt képernyőnél hiába van benyomva a bármely gombnyomásra világít opció, a középső gombot hiába nyomom meg nem reagál
2. tetű lassú amikor belépek a fényképek mappába vagy a videókhoz. A kis előnézeti képüket egyessével tölti be nagyon lassan, képnézegetéskor szaggat.
3. most itt is hogy írok, amikor átváltok a betűkről a számokra azt is elég lassan csinálja.
4. a processzor müködését figyelve ugrált a szintjelző 32, 28, 14%-ig pedig widgetek ki vannak kapcsolva, semmi nem futott.Röviden a teló sokkal sokkal lassabb lett.
5. eddig amikor elindítottam az internetet egyből megkérdezte hogy bekapcsolom e a wifit, mondtam hogy be és egyből csatlakozott a szokásos hálózathoz vagy megmutatta hogy milyenek vannak és válasszak. Most semmi ilyen nincs, a csomagkapcsolattal jön itt nekem...
Ami pozitív hogy a Kint messenger fut bár a billentyüzet nem jelenik normálisan magától, rá kell tapintani hogy nagyábó hol lehet és csak ez után látszik.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest