- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Attelah
tag
Na ennek az 1.2 JID-nek eddig több a negatív tulajdonsága mint a pozitív.
1. zárt képernyőnél hiába van benyomva a bármely gombnyomásra világít opció, a középső gombot hiába nyomom meg nem reagál
2. tetű lassú amikor belépek a fényképek mappába vagy a videókhoz. A kis előnézeti képüket egyessével tölti be nagyon lassan, képnézegetéskor szaggat.
3. most itt is hogy írok, amikor átváltok a betűkről a számokra azt is elég lassan csinálja.
4. a processzor müködését figyelve ugrált a szintjelző 32, 28, 14%-ig pedig widgetek ki vannak kapcsolva, semmi nem futott.Röviden a teló sokkal sokkal lassabb lett.
5. eddig amikor elindítottam az internetet egyből megkérdezte hogy bekapcsolom e a wifit, mondtam hogy be és egyből csatlakozott a szokásos hálózathoz vagy megmutatta hogy milyenek vannak és válasszak. Most semmi ilyen nincs, a csomagkapcsolattal jön itt nekem...
Ami pozitív hogy a Kint messenger fut bár a billentyüzet nem jelenik normálisan magától, rá kell tapintani hogy nagyábó hol lehet és csak ez után látszik.
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2