Hirdetés

Aktív témák

• Attelah

tag

Írok egy kis összefoglalást. Mióta feltettem az 1.2-t nagyon hamar lemerült a teló, 3 nap volt a max amit kibírt, de ált. 2,5-nél már tölteni kellett. A proci ugrált üresjáratban is. Amikor összedugtam a géppel pakolgattam róla cuccokat ide oda és miután leválasztottam lelassult az egész rendszer. Azt figyeltem meg, hogy minden második géppel való összekötés után lassul be. Aztán egy jó ideig nem volt gépre kötve. Múlt hét kedden este lemerült kikapcsolásig, majd visszakapcsoltam, de már be sem bírt töltődni a rendszer. Ez után hálózati töltőre dugtam éjszakára.
    Szerda reggel vettem le a töltőről. Tegnap este kezdett jelezni hogy kezd merülni, de még reggelig kibírta volna, viszont reggel már nem lett volna annyi idő hogy totál fel tudjam tölteni ezért feltettem még tegnap éjszaka. Reggelre feltöltődött, összedugtam a géppel, tettem rá egy pár videot, lehúztam és ismét belassult. Aztán kikapcs-bekapcs pár perc és visszajött a gyorsasága, viszont ma már csak 2 csík van az 5-ből az akkujelzőnél. Mert ez a *** proci megint ugrál. Pedig milyen fasza volt hogy kibírt egy kerek hetet, úgy hogy wifiztem, telefonáltam, fotóztam...

Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2

Aktív témák