- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
TomWexX #21714 üzenetére
Igen, az lehetett a hiba, hogy a program nem ismeri még a telefont. Egyébként októberben jelentették be és november közepétől kapható, nálunk még nem jelent meg, de magyar nyelv nélkül nem is forgalmazzák.
Kipróbáltam bramac tető alatt 2 perc 20 mp alatt talált GPS jelet, és 9 műholdat stabilan fog, most a felhős időben is. Csakhát a navi program....
Egy éves Android használat után furcsa, de nagyon jópofa a kezelése. Látszik rajta az igényesség, a magas műszaki szinvonal. Nagyon jó témákat találtam hozzá, elképesztően élesek az ikonok. A nagy képernyő használat nem szokatlan X-10 után.
-
Polllen
félisten
válasz
TomWexX #21720 üzenetére
Holnap 11:01 és 11:02 az éles teszt...az egyik hétköznap ismétlődő, a másik pedig egyszeri...
Amúgy már csak azért sem értem, mert ha 1-2 percen belül működik, akkor mindig kéne működnie, hacsak nincs elbaxva a napváltás...
Szerk.:
VarszegigÉn úgy néztem, hogy 1-2 file-t és az usb drivereket frissítette csak a KIES, azért volt gyors.
-
Polllen
félisten
válasz
TomWexX #21707 üzenetére
Lehet én csinálom rosszul, most próbáltam ki, 2x.
Csak a zöld pipát raktam be és ébresztett...
Ki-bekapcsolgattam, vártam, visszakapcsoltam, kiléptem, visszaléptem stb-stb, ébresztett....
(Remélem, így is marad, mert nincs kedvem elkésni!)
Mondjuk nekem amúgy 2 van beállítva mindig, remélem az egyik csak megszólal mindig
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
TomWexX #21459 üzenetére
Itt vannak a pontos elnevezések:
http://www.samsungapps.com/about/onPhone.as
Másodjára már értettem is, amit írtál, javítottam is magam.
-
Kyb
csendes tag
válasz
TomWexX #21192 üzenetére
Hello,
Köszi az infot.
Mentségemre legyen szólva, kidugtam a telót az ablakon (ha már parabola). Meg próbálkoztam már házon kívül is, de soha nem hittem volna, hogy 15-20 percek kellhetnek neki. Ez utóbbi volt akkor az én problémám. No majd holnap megpróbálom kültéren is.Üdv: Kyb
-
sittes79
addikt
válasz
TomWexX #21145 üzenetére
köszi srácok, követtem itt a facebook-os diskurzust, nekem bejön ez a szinkronizációs dolog.
A tevékenységek mikor jelennek meg? kell valamit állítani, engedélyezni a facebook-on is?
Ha ez ilyen tutkó(legalábbis nekem) akkor mit tudhat a social hub...lehet soha nem tudjuk meg
-
anrab
addikt
válasz
TomWexX #21156 üzenetére
összes bejövő hívás: zöld pötty.
kéri a jelszót-beírom, erre kiírja először hogy aktívál, majd érvénytelen felhasználó.
DonMedve: igen köszi ez megvan és itt jó a saját jelszavam és tudom is módosítani, ill. visszaállítani.csináljak egy visszaállítást
nem tudom ekkor csak a beállítások mennek el, ugye? ez nem lenne lényeg, viszont hogy ne tudjanak elérni az igen, és én tudjam használni a készüléket. -
zack
nagyúr
válasz
TomWexX #21140 üzenetére
Ok. Köszi. Az egyik névjegyemet sikeresen megsemmisítettem a nagy kavarásba.
Viszont ennek a facebook szinkronizációnak mi az értelme?
Azt néztem hogy semmi egyebet nem tett hozzá pluszba csak a profilképet. Viszont ezért kár összelőni, ha tényleg csak a képeket látom pluszba.
-
Varszegig
veterán
válasz
TomWexX #21033 üzenetére
telenor telefonkínálata évek óta botrányos, csak azt lehet kapni, ami már 2 éve elavult
Én mondjuk már évek óta nem veszek szolgáltatói telefont, és ebben csak megerősített, amikor idén Katarban átszállásra vártam a reptéren, és rájöttem, hogy a telenornak nincs roaming partnere Katarban. Afganisztánban meg van. (Megnéztem, amikor hazajöttem, és ezzel kezdődik a lista.) Azt hittem besz*rok a röhögéstől. Na ilyenkor jó a független tel. ha nagyon kéne használni, veszek gyorsan egy arab prepaidet
-
Con Troll
senior tag
válasz
TomWexX #21000 üzenetére
De egyszerre csak pár cuccot tudok kitenni a grundra, és köztük így is átmennek a katonák...vagy mi a csudák. Hogy lehet olyan védelmet összehozni, mint amilyen a képen van?
szerk.:ja vágom, le kell ölni egy ellenfelet, azért kapok pénzt, amiből meg lehet másikat építeni.
-
csabám
addikt
válasz
TomWexX #20978 üzenetére
Ami linkeltél az volt az első. Aztán jött egy frissítés, ami lényegében litra tette az előző full verziót. Szebb lett a grafikája, viszont minden más coming soon in full version lett . . . Azt hittem h játszottál az elsővel is azért írtam, h nem kellett volna frissíteni. Én beszoptam, pedig nagy kedvenc.
-
JMC
tag
válasz
TomWexX #20717 üzenetére
Az én példám: Igo 8 és 4.3-as képernyő után a route66 3.3-on tekinthető gagyinak. Eltekintve a méretbeli különbségtől, a grafika kidolgozatlansága eléggé szembetűnő dolog, valamint a kezelése is elég nyakatekert logikán alapul.
Igen, valóban használható, de inkább szükségmegoldásnak tekinthető véleményem szerint, mint jól bevált véglegesnek.
Ha összeesküvés-elméletet szeretnék gyártani, akkor azt mondanám, hogy azért Route66 van a Wave-en, mert kötöttek egy kölcsönösen gyümölcsöző megállapodást. A Route66 a Samsung telefonok miatt nem megy csődbe (különben az égvilágon senki nem használná), a Samun belül a Wave projekt vezetője meg kap érte némi plusz lóvét.
-
Speedy86
aktív tag
válasz
TomWexX #20717 üzenetére
Élőben még nem láttam csak video-n. Arról pedig úgy jött le, hogy gagyi az utcák megjelenítése és a nagy nyíltól nem lehet semmit látni. Nyílván lehet mondani, hogy ez csak szőr szál hasogatás mert a navigációt elég hallgatni de azért néha néha jó rápillantani
Nem ez fog dönteni arról, hogy megvegyem e a készüléket de jelentős előnyt jelentene számomra a döntésben, ha pl tudnám, hogy várható bada-ra egy iGo.
Olvastam egy tesztet a készülékről, ahol pl 40 Eu-os ÉVES licencet írtak. Éves?!Alapjában véve nagyon tetszik a készülék, de én 3-4 évre szoktam megvenni egy jobb fajtát így lehet túlságosan is nagy elvárásaim vannak
Remélem nem fog elhalni ez a Bada project.
-
gamek!ller
őstag
-
gamek!ller
őstag
válasz
TomWexX #20344 üzenetére
Lehet holnap en is megcsinalom, mert kezd egy kicsit elborulni az agyam. Ezt a gps-t komolyan nem ertem. Nagy orommel ujsagoltam, hogy milyen hamar talalt jelet itt hazon belul kellett neki ugy 1 perc, erre most itt van, mondom ranyomok megint. Lassan mar negyed oraja azt a kibsztt Pozicio lekerese-t latom. Be van a beallitasok - hely menupont alatt pipalva minden. Amikor eloszor rainditottam a kis gps jel mellett balra latszott hogy tolt le valamit, gondolom belotte a halozatrol h kb hol vagyok. Leszedett masfel megat es 1 percen belul meg volt a jel, orultem is neki mint az allat. Most mi van? Nem tolt semmit, nem latom hogy barbit is csinalna. Inditottam ujra a telot, semmi. Fszm ki van mar ezzel az allando gps mizeriammal.
-
gamek!ller
őstag
-
AMD_ok
őstag
válasz
TomWexX #20233 üzenetére
először is köszönöm
Már amikor belépek a kies-ben a samsung apps mappába, rögtön annak töltése közben kiírja, és ki is lép belőle, nem tudok még csak tallózni se az app-ok közt. Több nyelvet kipróbáltam, de nem megy. A kies verziója: 1.5.3.10103_100 azt írja, hogy a legfrissebb van fent. A teló szoftvere: bada 1.0.2 1008191645LISS8500XXJH3
A telón nem tudom pontosan, hogy kell az apps-t használni, nem próbáltam. Köszönöm a segítséget, ha tudnátok, mert fontos lenne -
peterk
senior tag
válasz
TomWexX #20021 üzenetére
Hát abból kiindulva, hogy minden gyártó azon erőlködik, hogy oylan telefonokra is a saját felületét rakja amin nem az ő rendszere fut, erősen kétlem, hogy pont a Bada-ra fog a samsung másfajta felületet fejleszteni. (Ráadásul szvsz nem is érné meg nekik. Az iPhone és a WP7 mutatja, hogy nincs rá szükség, az emberek elfogadják azt ami van, ha a telefon amúgy jó.)
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest