- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
SlyChocolate #23890 üzenetére
Mert a HDD-k így működnek. Ha belegondolsz abba, hogy a lemezek állandó szögsebességgel forognak, az adatok meg különböző sugarú koncentrikus körökön vannak, akkor pusztán matek, és kijön
Persze ennél bonyolultabb kicsit, de az alap ez.
-
gamek!ller
őstag
válasz
SlyChocolate #23890 üzenetére
Te tudsz sprintelni 10km-en keresztül?
-
válasz
SlyChocolate #23854 üzenetére
Mondjuk minden.
A kiolvasás egy pofonegyszerű művelet: meg kell címezni egy szektort és kicsorog az adat. Az írás viszont lényegesen bonyolultabb, mert a flashmemóriákat nem szektoronként kell írni, hanem ún. erase blockonként (pl. 1 EB = 128 szektor, hasraütött szám!).
Tehát egy írásművelet valójában egy nagyobb olvasásból (teljes EB), egy törlésből, és az egész blokk újraírásából áll. Persze az SD kontrollernek van annyi esze elvileg, hogy az egy blokkot érintő módosításokat összefogja egy (=három) lépésben csinálja meg, hogy ne nyúzza feleslegesen a kártyát.
gamek!ller: Még mindig a HD Tune Pro.
Kártyaolvasó előnyös, de nem szükséges hozzá. -
válasz
SlyChocolate #23851 üzenetére
Azért kéne, mert akkor nem csak egy átlagot (vagy minimumot vagy maximumot) látsz, hanem végig a kártya felülete mentén hogy változik ez. Ha valahol sérült a kártya, ott pl. biztosan lesz egy szakadék.
Másrészt meg ahogy Merlinh is és én is mondtuk, ez a teszt másról szól
-
MerLinh
senior tag
válasz
SlyChocolate #23850 üzenetére
nah de, ha azt akarod nézni hogy mennyivel ír, és ugye a class a minimális irási sebeséget jelőli ezért ez a teszt nem jó =)
-
válasz
SlyChocolate #23847 üzenetére
Persze, mert a Class nem az olvasási, hanem az írási sebességről szól
Egyébként meg ismét ajánlom a HD Tune Pro-t, azon folyamatában látszik az olvasás.
-
MerLinh
senior tag
válasz
SlyChocolate #23847 üzenetére
na várjál ha jól látom ez mind olvasási teszt
-
spawn21
veterán
válasz
SlyChocolate #23781 üzenetére
Üdv srácok! Egy kérdésem volna csak. Mennyire fejlett màr a bada boltja?
Köszönöm.
-
AlesszaMusic
csendes tag
válasz
SlyChocolate #23125 üzenetére
Silicon Power 16 GB-os CL6-os-t vettem, most megpróbálom azt amit Polllen javasolt, bedugom hátra aztán meglátom mit motyog.. USB driver alatt mit értesz?
Átalakítót? Sajnos ilyen szinten már nem értek a géphez, az alaplapom sem tudom hogy milyen
Viszont szerintem ez csak 1.0 mert most látok elől egy képet rá van ragasztva van rajta 3 memóriakártyaféle rajz és az egyikre az van írva hogy 1.0 és mellé az üres részre pedig az hogy 8/1 :S
-
Torry
addikt
válasz
SlyChocolate #23120 üzenetére
A játékot is kiküldi!
-
Varszegig
veterán
válasz
SlyChocolate #23084 üzenetére
egy popcorn hour is lejátsza all share-n át a hd tartalmat. és nem csak erre jó
zazumisi: firmed, és milyen activesyncről beszélünk? gmail?
-
Polllen
félisten
válasz
SlyChocolate #23082 üzenetére
Olvastam elsőre is...
-
Polllen
félisten
válasz
SlyChocolate #22688 üzenetére
Az alapfelvetésedre reagáltam a 3gs = galaxy 3-ra...
Abba meg, hogy a droid vagy az ios ad-e többet egy usernek, ne menjünk bele, mert személy szerint nem érdekel és csak flame lenne belőle...
Akinek pedig apple kell, az nem feltétlen hajt az I4-re... a mai napig sokan elvannak a 2G-vel is, szóval kár általánosítani...
-
válasz
SlyChocolate #22694 üzenetére
Ez most egy elismerés volt, bár igazából a vezérlőchipé, ami az ujjad elhelyezkedését számolja a háttérben. Végülis a SAMOLED-nek az a nagy újítása, hogy összeépítették az érzékelőpanelt az OLED réteggel, úgyhogy lehet a kijelzőjé is.
-
válasz
SlyChocolate #22692 üzenetére
Ezt értsd úgy, hogy a Samsung Wave-et és az SGS-t leszámítva egyiknek se sikerült az Apple-ön kívül egy normális kapacitív kontrollert belerakni egyetlen ergya telefonba se 2007 óta (élen a Nokiával, lásd a videóimat YouTube-on).
Vagy mondjuk az ARMv7-es CPU-k is elég ritkák.
Még a csúcskategóriának beárazott telefonok esetén is.Ez a valóság.
Innentől oda rakod, ahova akarod. -
válasz
"Egy átlag user szempontjából nézve ma már az droid többet "nyújthat" mint a 3gs annó.?"
Ez kérdés? Csak mert egyáltalán nem igaz. A korkülönbség meg maximum a fordított irányban működne, és egyébként is csak akkor lenne szempont, ha a 3GS rosszabb lenne mint a jelenlegi piac legalább 90%-a - a helyzet pedig pont fordított, hála a csóró gyártóknak.
Egyébként a Galaxy 3-nál sokkal jobb vétel a ZTE Blade.
Na az egy olyan eszköz, ami releváns összehasonlítási alap.QVGA-s Androidok? lolno.
bokrosolajos: Mondhattam volna azt is, hogy a G3 bitangpusztulatosanfostos, ami igaz is lenne, de nem akartam ennyire ingerelni a kedélyeket.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Nem tudom miről beszéltek, de a Galaxy 3 ritka vacak telefon! Szétpattanós,hajlékony műanyag az egész, a kijelzője meg első generációs PDA-kat idézi, csak szemből látható, de akkor is teljesen fehér, szürkés. Ráadásul a lehető legkisebb a felbontása
Ha már olcsó telefon, akkor a ZTE . Legalább abban 480x800, igaz az is TFT
Az APP2SD*ig is sokat kell szívni a galax 3-mal, aki irígykedik az android miatt, az se használta még...
-
Polllen
félisten
válasz
SlyChocolate #22685 üzenetére
Csak Karma kérdését tudnám megismételni...
A 3gs-ben egy ARMv7-s proci van 600 mhz-n meghajtva... A galaxy 3-ban egy ARMv6 667 mhz-n meghajtva...
A galaxy 3 procija kb azt a szintet hozhatja mint a sima 3G, DE nincs benne grafikus gyorsítás... (vagyis ágyő játékok...)
A kijelző a 3gs-ben 320*480 a galaxy 3-ban 320*240 és még sorolhatnám...
A 3Gs-ben egy generációval újabb proci van, mérföldekkel gyorsabb és 3D-ben porig alázza a galaxy-t... Tehát nem véletlenül külön kategória a kettő árban...
-
Polllen
félisten
válasz
SlyChocolate #22683 üzenetére
Azért van ott 1-2 különbség még...
-
mesa23
aktív tag
válasz
SlyChocolate #22214 üzenetére
Most kipróbáltam, a telefon memóriába tökéletesen rögzít, de ha átállítom memóriakártyára, akkor rögtön jelentkezik a hiba! Megcsináltam vagy 10-szer mind a két esetet, és csak a memóriakártyánál jött elő, de ott mindig!
-
vendingo
veterán
válasz
SlyChocolate #22198 üzenetére
Nekem a leghosszabb videóm 01:20 aztán kifagy a kamera... A vásárlás napjától ezt csinálja (jf1) és semelyik másik frissítéskor nem javult. Tök jó, hogy hd videózás meg minden féle extra benne van, de a fele dolog nem működik... hetek óta max csak telefonálásra használom, mert félek, hogy kárt tennék benne....
-
galmat89
tag
válasz
SlyChocolate #22195 üzenetére
Félreértetted. A video minőségével elégedett vagyok.
Azzal viszont nem, hogy videó felvétel közben 1 perc körül rendre megszakad a felvétel, vagy olyat csinál az időszámláló, hogy 0:40-nél beakad, majd 15 mp múlva lepörgeti az időt és 0:55-nél megy tovább.
Aztán a videót se sikerül mindig elmentenie. És ezek a hibák több embernél is jelen vannak.
-
vendingo
veterán
válasz
A videózás nálunk is jó, egészen 1 percen át.... utána....
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Mármint az automatikus bekapcsolás opció.
-
galmat89
tag
válasz
SlyChocolate #22190 üzenetére
Azért írtam én is, hogy még várok az eladással. Viszont a Bada 2.0-ra már illene minden eddig ismert hibát orvosolni. Ha így történik, akkor nagyon stabil rendszer lehet, de jelenleg nem az.
Az app store-nak is idő kell persze, bár tuti, hogy nem lesz annyira komplex és sokrétű mint az iTunes store.
Wave-ből eladtak már 1 millió darabot minimum, szóval illene rá programokat is gyártani, hiszen azért ekkora vásárlói bázisra már lehet építeni, de valahogy nem akarnak jönni az értelmes appok. Na persze ha valaki arab gagyogásra vágyik, az most boldog, mert a fele a samsung store-nak arab,török,iszlám app szóval....
Igazából ezzel én türelmes vagyok, de az bosszant, hogy videót felvenni gyakorlatilag normálisan nem tudok, a telefon ébresztője bugos, és nem ébreszt, a facebook kliens használhatatlan.
-
TomWexX
addikt
válasz
SlyChocolate #21834 üzenetére
A JI2-n soha sehol nem jön elő billbug...
-
zack
nagyúr
válasz
SlyChocolate #21777 üzenetére
Ami már most érinti a sérülékeny forintunkat, mert a hír óta "lejtőre" került.
Tehát ha lesz folytatása a háborúnak, nálunk először a kereskedelmet és a vásárlói hangulatot fogja hazavágni a gyenge forint. -
SlyChocolate
senior tag
válasz
SlyChocolate #21776 üzenetére
Láttam a tvben
-
Paca2
senior tag
válasz
SlyChocolate #21542 üzenetére
sajnos csak második richies után, de leslike utánam van 1 nappal
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #21509 üzenetére
Gyári, független MP 1.000, JI3/JI2, "Made in Korea by Samsung", az akksira 2010.05.22 van nyomtatva.
-
Paca2
senior tag
válasz
SlyChocolate #21509 üzenetére
több komolyságot!
akksi: 2010- 05. 21.
és made in korea by samsung (bár sztem a bill. többet mozog mint illene..., de kibírom)
-
zack
nagyúr
válasz
SlyChocolate #21508 üzenetére
Nem. A hw verziót a *#197328640# beírása után a 2-2-1 menüpontban találod.
-
zack
nagyúr
válasz
SlyChocolate #21502 üzenetére
Ezt kizártnak tartom. A szolgáltatós verziók max. u.a. a minőséget tudják mint a gyárilag függetlenek, de sok esetben jellemző lehet a hardveresen "silányabb" minőség.
Szerintem itt félreértés van egyébként, mert aról volt szó, amiből kiindult ez az egész vita, hogy a hardveres 2.00 verzió számot viselő modellek valószínű már a költségoptimalizált változatok lehetnek. Ekkor még szó sem volt arról hogy a 2 említett cimkéből mire lehet következtetni. Ez csak később merült fel. Az biztos hogy az enyém júliusi vétel ami még a gyártási ciklus elején készülhetett, 1.00 verzió, és "Made in Korea by Samsung" felirat van a cimkéjén.
Sok lett a minőségbeli gond az elmúlt időszakban, és jó lenne kideríteni, feltéve ha ki lehet, hogy van e ehhez köze a 2.00 verziószámnak ill. a "Made by Samsung" feliratnak.
Tehát jó lenne ha minden tulaj leírná milyen verziós és milyen cimkéjű a telója, és van e gondja az összeszereléssel ill. bármi mással, valahogy így:Gyári független MP 1.000 JI3/JI2 "Made in Korea by Samsung" nincs gondom vele.
Így talán kiderül majd valami.
-
Dapro
senior tag
válasz
SlyChocolate #21502 üzenetére
Szóval akkor a tmobile-os verzió a jó? A made in korea by samsung? mert T-s kártyám van. És akkor olyat keresek. Légyszives mindenki nézze meg akkor az övét.
Köszi -
peterk
senior tag
válasz
SlyChocolate #21475 üzenetére
Az ilyen tesztekben a legritkábban szoktak olyan forrásokból származó anyagokkal tesztelni, mint ami itt gondot okoz.
-
TomWexX
addikt
válasz
SlyChocolate #20742 üzenetére
Én a gyári böngészővel dupláztam egyszer, azt is úgy hogy rányomtam az OK gombra, erre nem reagált, majd mégegyszer OK és dupla lett. De ez csak egyszer fordult elő...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #20742 üzenetére
Tegnap éjszaka próbálkoztam Opera Minivel, de akkor el se küldte az üzenetet. Internal Server Error hibát írt.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
SlyChocolate #20612 üzenetére
Nagyon igazad van, köszönöm a kiegészítést!
sebaskának tehát itt a válasz: wifin keresztül megosztott tartalmak Allshare PC Share Manager a Samsungtól
Akkor ezt is kipipálhatjuk ! -
lesli.h
aktív tag
válasz
SlyChocolate #20614 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
JMC
tag
válasz
SlyChocolate #20552 üzenetére
Tulajdonképp igen.
-
JMC
tag
válasz
SlyChocolate #20547 üzenetére
Ezzel csak egy para van. Ugyan háttértárként gyakorlatilag akár egy pendrive vagy mobil hdd-ként működik a teló, viszont ha a telefonról el akarod érni a memóriakártyát, fat-re vagy fat32-re kell formáznod, és még fat32-n is 4 GB a legnagyobb fájlméret, ami egy normális (nem pazarlóan sok, csak normális szint alja) bitrátájú és normális hanggal ellátott 1080p esetén nagyjából 40 perc. Az meg filmnek kevés. Vagy darabolhatod is a filmeket, az igaz. Egy 16 G-s pendrive 10k körül már nagyon jó kapható, azt NTFS-re is lehet formázni...
-
XeeN
senior tag
válasz
SlyChocolate #20547 üzenetére
Igen.
-
philemon
csendes tag
válasz
SlyChocolate #20017 üzenetére
Nagyon köszönöm!!!!!!!!
Végre vmi jó a mai napon , ami sikerül!!!! Mégegyszer köszi!!!
-
TomWexX
addikt
válasz
SlyChocolate #20004 üzenetére
Szerintem a badának a touchwiz az alap felülete! Az alatt nincs semmi! Max a késöbbiekben írnak rá más felületet is, mint pl. a sense a droidra!
gazfickó: "Ez" biztos hogy csak a 20k ra ment! Ide jött 19984-ik hsz-nél valami átlátszó kérdéssel! (monte vs wave pff)
Nem baj, én mondtam hogy megkapja a büntit! Csak kár hogy 1 napra szól! Bocsi az off-ért csak ez a véleményem!
-
válasz
SlyChocolate #19993 üzenetére
Bizarr kerdes. Csakmert olyan nincs, hogy bada TouchWiz nelkul, hiszen a bada (OSP) csak egy wrapper a TouchWiz (SHP) folott, nincs sajat UI-ja. Csak az SHP vezerloelemek szetbarmolt, lebutitott valtozatai, amikkel az Appsrol letoltott alkalmazasokban talalkozhatsz.
-
csabám
addikt
válasz
SlyChocolate #19993 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok rá, bár nem hiszem, hogy valaha is megfogjuk tudni
-
boszitom
csendes tag
válasz
SlyChocolate #19866 üzenetére
Itt olvastam.
http://www.mobilport.hu/hirek/20101102/sikert_sikerre_halmoz_mobiljaival_a_samsung
-
AS
félisten
válasz
SlyChocolate #19872 üzenetére
Igen az.
De iphone4 ben PowerVR SGX535 van. -
SlyChocolate
senior tag
válasz
SlyChocolate #19872 üzenetére
Közben újra végi nyálaztam a Mobilarena-s wave 1 teszet és látom, hogy igen itt is ez az új VGA chipset van.
-
csabám
addikt
válasz
SlyChocolate #19866 üzenetére
-
István 200
csendes tag
válasz
SlyChocolate #19682 üzenetére
A vídia a sima üveget karcolhatja, ha elég kemény ötvözetű. Csak a vídia az nem tiszta fém. A vídia egy mozaikszó, amiben a dia a diamont azaz gyémánt rövidítése. Amúgy meg vidiából készült kulcs meg nincs. Miért lenne? Ezt minden villanypásztor tudja.
-
gamek!ller
őstag
válasz
SlyChocolate #19246 üzenetére
Ja biztos poénból kérdeztem most meg negyedszerre.
-
TomWexX
addikt
válasz
SlyChocolate #18953 üzenetére
Pl. valaki megveszi neked a r66 örökélet licencet!
Komolyra fordítva a szót, amit Libria ír...
-
Kobe
veterán
válasz
SlyChocolate #18953 üzenetére
említettem egy konkrét példát...pl...tudom ettől kicsi a bekövetkezési esélye, de megtörténhet...vagy ha belegondolok, ha a telefonszámát is megszerzi az illetőnek onnantól kezdve regelhet Dive-ra aztán lehet remote szopatni a usert a telefon lockolásával, adatok törlésével, stb....
én se hittem, hogy valaki csak poénból akar kicseszni velem, amíg fel nem törték az egyik mailfiókomat, amit épp a netes regisztrációkra (pl póker) illetve álláskeresésre használtam...okozott pár percnyi fejtörést meg egy annál is nagyobb telefonszámlát mire külföldi ügyfélszolgálatokkal egyenként le tudtam egyeztetni, hogy új mailcímet használhassak, és kicsengettem pár forintot arra is hogy egyenként mindenhol magasabb szintű biztonsági beléptetést "vásároljak"...no és persze kapásból bankkártyacsere is a biztonság kedvéért.... -
Kobe
veterán
válasz
SlyChocolate #18903 üzenetére
csak gratulálni tudok hogy kiraksz egy olyan képet egy nyilvános oldalra amin a telefon IMEI és sorozatszáma is láccik
-
scapegt
őstag
válasz
SlyChocolate #18913 üzenetére
belinkeltem egy fotót pár tízperce
azokról a wave-ekről amik nekem vannak itthon. Az enyémben megnéztem most, nincs semmi alkatrész, viszont a másikban van és fémből van...fura...mindkettő funkcionál rendesen. Annyi csak, hogy amin a made by samsung felirat van (enyém) azzal azért szoktak lenni szoftos problémák, pl felold gomb...az van h nem reagál semmire...érdekes, bár nem nagy gond, csak fel tud idegelni
-
scapegt
őstag
válasz
SlyChocolate #18910 üzenetére
Igen, ezt észrevettem én is, de lehet azért van, mert a Tiéd T-s? Bár lehet tévedek és független
Ami a bal oldali wave-en fekete és a jobbon fémből van, az nálad milyen? Tudod, alul a peremnél. Mi lehet az egyáltalán?
-
scapegt
őstag
válasz
SlyChocolate #18905 üzenetére
Nálam is full fekete a kamera körül, a fotó teljesen megtévesztő. Az a fólia ami mássá teszi a képen. De ezért a fóliát nem fogom leszedni róla
-
scapegt
őstag
válasz
SlyChocolate #18903 üzenetére
szerintem teljesen egyformák
-
scapegt
őstag
válasz
SlyChocolate #18885 üzenetére
Mindkét wave-nek ugyanolyan a kamerája, lehet a fotó csalóka, merthogy a készülékház sem lakkozott
az csak a fólia, vásárlás óta rajta van mindkettőn. Sőt, az egyiken még alul is volt egy csík fólia ragasztva...fura
de engem inkább az alkatrész érdekelne, amitől az egyik (jobb oldali) wave "több"...mi maradhatott akkor ki a másikból?
-
marsi13
csendes tag
válasz
SlyChocolate #18690 üzenetére
sittes79; SlyChocolate!
Űber Isten Király Császárok vagytok
Majdnem, mint a Wave (eltekintve a bosszantó hiányosságaitól
)
-
válasz
SlyChocolate #18669 üzenetére
Magyar szoftverben még sose láttam engedélyezve (kivéve a JC7-et, de ugye abból nem sok szaladgált az utcán). A SER régiós (echte orosz) szoftverekben van meg csak, ilyet a SamFirmware-en lehet találni. Tipikusan az "XE"-vel kezdődő cuccokhoz (vö. a mi XX-ünkkel) van orosz CSC.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
SlyChocolate #18665 üzenetére
A régi SE-kben pont ezt szerettem mikor elküldött a főnököm a boltba cuccokért, elgagyogta mit vegyek. Én meg a boltban visszahalgattam. Nagyon praktikus dolog volt.
-
válasz
SlyChocolate #18665 üzenetére
Nem vígasztal gondolom nagyon, de a telefonhívásokat is jó minőségben képes rögzíteni. Már ha olyanja van, lásd előbb... Egyébként abban a hívás közbeni alsó [...] menüben lehet elérni, ha éppen olyan szoftver van fenn, mint ahol a zajszűrést is.
-
válasz
SlyChocolate #18661 üzenetére
"Telefonbeszélgetés rögzítése. Hisz van diktafon van FM rádióból felvétel akkor ilyen miért nincs?"
Valószínűleg jogi okokból, hiszen az orosz szoftverekben benne van a lehetőség. De hogy aztán a CSC vagy az SHPAPP határozza meg, az egy nyitott kérdés.
Majd ha valaki egyszer rászánja az időt, és kikutatja ezeket, lehet meg lehet majd oldani globálisan. Csakhát ehhez SHP-n edzett emberek kellenek (mint pl. az STune készítője), őket meg nehéz motiválni.
BTW, személyiségi jog =/= szerzői jog. Magánhasználatra egyébként is rögzítheted a zenéket szerintem (fair use?), viszont nem értek hozzá, úgyhogy csak sacc.
-
AS
félisten
válasz
SlyChocolate #18661 üzenetére
Bár nem rossz a gyári dokumentum nézegető de jó lenne egy ingyenes office jellegű amiben végre nem csak olvasni de szerkeszteni is tudnám!
Ilyen már van csak nagyon drága a program.
-
gazfickó
tag
válasz
SlyChocolate #18484 üzenetére
Én is beszállnék!
Nem érdekelnek az apróbb hibái, velük együtt szeretem úgy ahogy van
gamek!ller: így van a topic sajnos már szinte csak a fikázásról és panaszkodásról szól
Mert akinek pozitív tapasztalatai [is] vannak az azt úgysem írja le csak a negatívat, mert úgy gondolja hogy megoldást talál a nyűgjére.Holott ezek ugyanazok az ezerszer elismételt apró kis semmiségek , amikről ráadásul a nem is a telefon tehet, így csak az esetleges vásárlók elkedvtelenítésére/ elbizonytalanítására jó. Aztán az rákérdez erre-arra -->a fikázók ismét panaszkodnak--> a csóka inkább más után néz az általa ( és pesszimista fórumtásak által ) negatívan megítélt telefon helyett. Pedig nem is tudják mit veszítenek ezzel. Aki meg fikáz az meg azt nem tudja hogy valójában miről is beszél
-
s4tch
veterán
válasz
SlyChocolate #18471 üzenetére
Köszönöm, sokkal nyugodtabb vagyok. (Logikus megoldás, hogy ez csak mappa nézetben érhető el, lássuk be.) Tényleg egyre nyugodtabb vagyok, főleg, hogy JID-vel nem csatlakozik a telefon a Kieshez, így nem tudom visszaállítani a névjegyeimet. Komolyan, ilyen trágya szoftveres háttérrel utoljára akkor találkoztam, amikor valamelyik 8-as sorozatú, mikroszkopikus méretű Nokiára infrán keresztül nem lehetett operátorlogót tölteni.
Béta teszter vagyok 80 ezerért, úgy van. Kérem a díjazásomat.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #18324 üzenetére
2-féle CPU van, az egyik a 1 GHz (Wave), a másik meg a 600 MHz (Galaxy 3).
(#18330) Torry gyorsabb voltál.
-
gamek!ller
őstag
válasz
SlyChocolate #18324 üzenetére
Ezt én sem értem.
-
JMC
tag
válasz
SlyChocolate #18166 üzenetére
Csak projektfájlokat (vagyis még nem kész) enged módosítani (azaz továbbszerkeszteni), kész és becsomagolt témát már nem. (ahogyan egy programot is csak úgy tudsz módosítani, ha hozzájutsz a forráskódhoz, belepiszkálsz és újraforgatod a compilerrel.)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #18048 üzenetére
Mert az smt-ben lévő qmg fájlokat a szerkesztő nem tudja értelmezni.. gondolom én.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
SlyChocolate #17995 üzenetére
Ezért írtam, hogy aki nagy igényű az vesz másikat, de nekem például teljesen megfelelő, mivel csak néha hallgatok rajta zenét. Kipróbáltam HD 203-al jól szól, de azért nem fogom azt hurcolászni magammal.
-
Ricardo
titán
válasz
SlyChocolate #17949 üzenetére
A Nokia szúrt szemet
Az egyik listán szinte sehol nincs, de az "interest" listát vezeti a cég. -
sittes79
addikt
válasz
SlyChocolate #17563 üzenetére
simán van: edge gamét inditsd el az egyből kalibrál vagy teszt menü sensor ott pedig írj le egy 8ast a levegőben vízszintesen tartva a telót ha rezzen egyet akkor ok
-
gamek!ller
őstag
válasz
SlyChocolate #17563 üzenetére
Mi történt, hogy nagyon fontos?
-
Teaway
veterán
válasz
SlyChocolate #17302 üzenetére
Olyanra gondolok, hogy előadó/cím, pl. a NEOFM adónál.
-
wwolf68
csendes tag
válasz
SlyChocolate #17399 üzenetére
Igen rezeg, és fókuszál is rendesen. A kép is fókusszal készült tükörből. Különben van hozzá szilikon és kemény bőrtokom is, de azokat itthon nem használom, mondván azokat csak akkor teszem rá ha melózok. Erre nem kivágom az ablakon a telót?
Rotor82 :
remélem halhatatlan lesz...mert csak egy maradhat
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
SlyChocolate #16988 üzenetére
Minek csináltad visszafelé?
-
Rotor82
aktív tag
válasz
SlyChocolate #16980 üzenetére
93_81-el csináltam a délelőtt folyamán én is. Felment a ji2 hiba nélkül... Nem tudom nálad mi lehet a gond. Amúgy szerintem ha jh3-ad van, akkor ne nagyon erőltesd a ji2-őt, mert én nem vettem észre semmit a 2 FW között...
-
Cymby
tag
válasz
SlyChocolate #16912 üzenetére
A Kies trükk nekem ma működött minden gond nélkül kb 20 perc alatt frissítette a telefont azzal a módszerrel amit a mysamsungwave.hu fórumban leírtam. Annyiban módosult a trükk a korábbi verziókhoz képest hogy a Product Code-ból az S8500BAAXEH-t kell használni a trükk alkalmazásánál és nem az XEZ végűt.
Nekem T-s szoftver volt eredetileg a telefonon mikor megvettem (kb pont aznapig
), így T függő telefon tulajként is állítom hogy a trükk működik.
(Minden letöltött cuccom és beállításom megmaradt ahogy volt a frissítést után)
-
válasz
SlyChocolate #16918 üzenetére
Igen, maradnak. Csak a Factory FS flashelésekor formáz le mindent a Loader.
-
válasz
SlyChocolate #16916 üzenetére
Maradjon mindkettő üresen.
-
válasz
SlyChocolate #16914 üzenetére
Pontosan. De annyira nem nagy szám: a JI2-ből minden kell, kivéve a CSC-t, mert ahelyett a külön leszedettet jelöld ki.
-
válasz
SlyChocolate #16912 üzenetére
Elvileg igen, bár csak független példát láttam arra, hogy működött (SyD - akitől ismét bocs, de nem fogom kézzel beírni a teljes nicknevét).
-
válasz
SlyChocolate #16909 üzenetére
Leegyszerűsítem: az elérhető alkalmazáskínálat szar, ezért nem fogsz találkozni a buggal, mert úgyse használsz semmit, amibe szöveget írnál.
Komolyabbra fordítva: frissíts. Felesleges kerülgetni a bugot.
Mivel JI2-ben kijavították, ott már nem fog előjönni.
-
JMC
tag
válasz
SlyChocolate #16906 üzenetére
Nem, a JH3-ban van.
Fuck, lassulok. -
válasz
SlyChocolate #16906 üzenetére
Nem, abban múlik el. JH1-ben jött be egyébként.
-
válasz
SlyChocolate #16903 üzenetére
Elnézve, hogy mennyi hasznos alkalmazás van badára (amiket érinthet a billentyűzet-bug), azért annyira nem kell rohannod a JH3-ról.
-
válasz
SlyChocolate #16897 üzenetére
Hja. Ha már Loaderezel, akkor vagy arra célszerű használni, hogy ha a Kies elbaszarintja a telefonod feltámaszd, illetve hogy (angol nyelven) feltedd az 1.2-t.
-
válasz
SlyChocolate #16893 üzenetére
Oké, ez esetben nem tudsz frissíteni a Loaderrel.
Hacsak nem talál valaki egy letölthető OXDJIvalahányas (magyar) CSC-t.bokrosolajos: A Wave-en sincs LED. Két dolgot tehetsz: nézegeted a telefont, valamint beállítod az üzenetek esetén az ismétlődő "újrajelzést".
-
válasz
SlyChocolate #16889 üzenetére
Oké, de kéne a másik fele is: a jelenlegi CSC verziód. Meg hogy milyen nyelvet szeretnél. Csakmert perpillanat nem lehet magyar JI2-t összeflashelni Loaderrel az általam ismert darabokból.
leslieke: Azért a bada 1.0.2 újításai messze nem "apróságok"...
-
válasz
SlyChocolate #16886 üzenetére
Oké, ez már valami, milyen verziód van most?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #16883 üzenetére
Nem ismerem a multiloadert (még nem és remélem nem is kell megismerkednem vele.)
Csak a password-del tudtam segíteni. -
válasz
SlyChocolate #16883 üzenetére
Akkor az egy patch firmware. Pontosítanád a verziókat kicsit?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #16873 üzenetére
Ami oda van írva, hogy Pass: samfirmware.com, az nem jó?
-
válasz
SlyChocolate #16727 üzenetére
Ez még az enyémnél is jobb
Igen, ez a normális. És nem a megoldás -
rankesz
veterán
válasz
SlyChocolate #15935 üzenetére
Úgy látszik igaz a pletyka, és a samsung tényleg kifogyott a samoled kijelzőkből, illetve nem tud annyit gártani amennit kellene. azért kíváncsi vagyok meglesz-e ennek ellenére a 10 millió eladott wavw és galaxy s.
-
Varszegig
veterán
válasz
SlyChocolate #15934 üzenetére
csak kicsit olvass vissza...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
SlyChocolate #15478 üzenetére
Ezt mondom én is, és teljesen karcmentes, ujjlenyomatmentes lesz, koszmentes, ami kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik