- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
-
SlyChocolate
senior tag
Nálam most ez adja...
-
TomWexX
addikt
Nem a fényképezőt szídják hanem a kijelzőt, mert átveri a szemedet és az átlagos képből szépet varázsol! Ami számomra nem jelent rosszat!
Fryskitt: Igen már régóta kész az Ndrive badára, csak nem lehet megvenni mert még nincs Magyarországon fizetős apps! Talán januárra! Talán...
-
TomWexX
addikt
Ez nem az a hiba sajnos!
Kicsit visszább írtam erről bővebben, és másnál jelentkezett a hiba frissítés után!
Egyszerűen semmit nem lehet telepíteni! Bármennyiszer böködhetem, letöltés után mikor azt írná ki hogy telepítés jön a szüneteltetve! Widgetnél is ezt csinálja! Mármint amit az appsból töltök le!
SEGÍTSÉG!!!! -
Viszont teljesen felesleges is. A Windows Installer adatbázisát úgy tűnik elbassza a Kies elég gyakran, viszont ki lehet szedni a beragadt bejegyzést kézzel, hogy utána újra lehessen tisztán telepíteni. Itt van hozzá a Windows Installer Cleanup Utility.
SyD: Azért ezzel vigyázni kell, csak végszükség esetén (mint pl. Kies uninstall) szabad használni, mert gallyra lehet vágni vele az egész kócerájt.
-
ZCoyote
őstag
Na ne má', ez miatt a f@staliga kies miatt nem akarom újra telepíteni a Win-t
Eddig nekem semmi gondom nem volt vele de most már én is rühellem, k@cs@g Samsung!
Az elcseszett szoftverük miatt újra kell rakni egy oprendszert, hát ez kész
Évekig mennek nálam az oprendszerek újratelepítés nélkül erre tessék -
s4hu|SyD^
addikt
Megtudnád mondani a nevét esetleg annak az ingyenes proginak, ami a kamera fényét kapcsolja be?
Megvan ez az ingyenes, aminél lehet állítani, hogy izzo, neon stb. de ki akarom próbálni melyik a jobb.
Ja és kérdezném, hogy egyenként fájlokat, hogy lehet telóról ill. telefonra másolgatni. Pl. képeknél én csak úgy tudtam megcsinálni, hogy az összes képet átmásolta, vagy a KIES-hez nem értek. Esetleg nem böngészhető valahogy a telefon normálisan?
-
cryingdr4g0n
aktív tag
-
Varszegig
veterán
Köszi az észrevételt, javítottam.
-
mesa23
aktív tag
Lehet hogy hülyeséget irok, de most hogy mondod hogy mégvalami rávolt usb- re csatlakoztatva, az utolsó frissítésem óta annyi mégiscsak változott, hogy egy nyomtatót rákötöttem a gépre, és az be volt kapcsolva, és valamilyen usb dolog kavart be nálam is! Na, ezt is kipróbáljik, hogy nyomtató kikapcs!
-
JNashville
senior tag
Olvasni tudni kell: hogyan használjam a telefont, amikor még meg sem vettem? Ez a része meg nálam pont vásárlást befolyásoló tényező, mert már most havi 8 ezrest fizetek a mobilinternetemért + előfizetésért, nem szeretnék 10 fölé szaladni. Szerintem eléggé érthetően leírtam, hogy még bőven vásárlás _előtt_ vagyok. Használati útmutató? Most komolyan, gyártó által írt használati útmutató szerintem az elmúlt öt évben nem volt a kezemben, pedig megfordult pár cucc a kezem alatt.
Megnéztem kb. az összes Wave videót YouTube-on, végigolvastam a Mobilarena tesztet, olvasom a fórumot már egy ideje. Az iOS-t és az Android rendszereit már vágom, a Badáról viszont kábé fingom sincs, mint ahogy a Wave-vásárlók nagy részének sem. Robbanjon már le a fejem, amiért megkérdeztem.
Jadro, user137: köszönöm a válaszokat!
-
Kapanyél
őstag
Win7 alatt nekem is ezt dobta hibaüzenetbe, amikor még frissíthető volt...
Próbáld rendszergazdaként futtatni, vagy valamelyik kompatibilitási módban.Neked mik az aktuális firmware verzióid? Mire állítsuk vissza, hogy nekünk is feldobja a Kies az update lehetőséget?
Más: vajon az új verzió mikor kerül föl a samsungfirmware-re?
-
Csak a legutolsót kell (értelmes) feltenni, mivel nem patch jellegűek.
Nem tudok changelogról sehol se.
sauser: Ez se tűnik teljes szoftvernek a mérete alapján... A BOOTFILES nem is para, inkább az FFS az, ami fontos lenne - anélkül pl. a CSC partíció flashelésének semmi értelme. De majd kipróbálom, mi történik ha összekeverem a JF1-gyel.
-
-
AS
félisten
Régen nagyon nagyon sokat fényképeztem teloval, nem akarok beképzelt lenni de elég nagy tapasztalom van.
Meg szeretek fotózni sima gépel is
Iso 100 : képstabilizálás , makro fokusz..
Majd írok a Blogomba trükköket hogy lehet jó képeket csinálni, de még kikel tapasztalnom a készüléket. -
migabi24
nagyúr
-
kaller1
veterán
Próbáld meg teljes kijelzőre kitenni:
jar-t átnevezed zip-re, megnyitod, a META-INF mappából kiveszed a MAINFES-t fájlt, megnyitod jegyzettömbben, és a szöveg végére beilleszted ezt:
MIDlet-Touch-Support: true
A módosított fájlt beteszed az eredeti helyére, a zip-et meg visszanevezed jar-ra, és kész.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest