- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Ez ennyire nagy gáz hogy el kell adni? Vagy csak most borult ki a bili?
más: Közben jó játékot űzök a kiessel! Most épp olyan verziót keresek aminél nem szarik be a MSC.THUNDER Firmwere cucc! Ja és a 1.5.3.20093_31_1-re azt írja hogy ez a legújabb (LOL)
szerk. 1.5.1 ->már jelenleg is a legfrissebb verziót használja (GOOD)
-
-
-
Kis@
tag
Nekem lejárt a 30 nap és még útvonalat sem hajlandó tervezni. Szóval térképnek használható. Keresni lehet vele, de útvonalat nem mutat, és navigálni sem navigál.
Teaway: Én évek óta néma navigációt használok. Az IGO nekem le van némítva, és csak az útvonalat mutatja. Egyszerűen nem bírom elviselni amikor belepofáznak a vezetésembe
-
TomWexX
addikt
Ez jó kérdés! Az jó lenne ha össze lehetne hozni a wifi routerrel ami az asztalihoz van kötve, és azon keresztül tudnám irányítani a Media player classic-ot, ami ki van tolva a nagy TV-re!
Bár szerintem ezt elég érdekes (lehetetlen) lenne összehozni!szerk.: egyenlőre azt se tudom hogy a géppel hogy tudom összekapcsolni wifin keresztül! Mármint nem nettel, hanem hogy az asztali gép lássa a telót!
-
leslieke
Jómunkásember
Fogalmam sincs, bár Samsung TV-m van, sajnos nem annyira okos, hogy tesztleni tudjam a programot. A gépem meg asztali PC, így azzal se tudom párosítani.
A program oldalán a leírás szerint:
Supporting TV Model
1) Model – All TV models having Internet@TV functionalities published after 2010 -
TomWexX
addikt
Te melyik szervizben voltál? Lehet azt csinálom hogy kinyomtatom ezt a hozzászólásodat és elviszem neki hátha nem kell majd utána magyarázkodnom hogy mért is szeretnék frissíteni!
Mert így végül is tényleg kilehet játszani a T-t, bár az lenne a legtutibb ha belehetne valahonnan szerezni a T-s szoftot, és ha szervizbe kell vinni, előtte rápakolni Loaderrel! Amúgy nyilvánvalóan ha gond van vele én is mindig a samsung szervizbe fogom vinni nem T-be, mert samsung felirat van rajta nem T-mobile.
-
zack
nagyúr
Igen, ez így van, le lett már írva párszor, hogy a T-s telcsiket nem kell a T-be vinni, hanem egyből viheted a Samuba. Ezzel nem kevés időt spórolsz, mivel a T-nél először megpróbálják ők megcsinálni, aztán ha nem megy, elküldik a Samsungba. Persze ez is idő. Nem minden nap van szállítás, jó esetben heti 2x, de van ahol csak 1x. Ezzel is buksz jó pár napot. Majd ha kész, és mire visszaér a T-be, ismét pár nap plusz.
Ez a T-be hurcolás tényleg csak azoknak éri meg, akik vidéken élnek, és nincs lehetőségük egyből Samsung szervízbe vinni. -
Kis@
tag
Mivel én nem T-s vagyok, ezért nem tudom vállalni a felelősséget a tippért. Csak jeleztem, hogy 1-2 napja volt itt egy srác, aki samu szervizben frissítette a telefonját JF4-re és neki nem ajánlotta fel a KIES a frissítést. Ez nem jelenti, azt, hogy a JF1-et biztosan frissíti a KIES, de nekem a Vodás JF4-esemet cserélte a szerviz JF1-re (a JF4-gyel reboot loopos lett a telóm) és azt a JF1-et én minden probléma nélkül frissítettem. De ez csak két példa...
-
Kis@
tag
rizso! Ha már így alakult, akkor inkább a JF1-est tetesd fel, egyrészt mert az tutira megvan nekik, másrészt mert az FULL, harmadrészt, mert azt nekem gond nélkül frissítette a KIES, míg a samu szervizes JF4-est valamelyik srácnak itt a topicban nem frissíti. Szóval szerintem ha frissíteni akarsz KIES-sel, akkor a JF1 lenne jobb. Szerintem! Mondjuk azt nem vágom, hogy a JF4-est miért nem frissíti a KIES. És ha jól emlékszem az is T-s telefon volt. Ha így alakul, akkor meg csak registry hack-kel tudsz csak frissíteni, de azt meg most is megteheted.
-
F-ECT$
titán
Veddvelem:
-1 cucc bolt ára 10.000 Ft
-a boltos aszondja, hogy álljatok össze 20-an, és akkor nektek odaadom fejenként 9.500-ért
VAGY
-összeáltok 18-an, megkeresitek a boltost, hogy adja oda 9.400-értErre a 2 funkcióra való a Veddvelem, hogy mennyire jól működik, azt nem tudom.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Picasára pl. felmegy simán, csak hát nekem az a "gyerek-felbontás", amit nyújt, nem az igazi... Imagerz-t még nem próbáltam.
Más. Most nézem, hogy a névjegyzék Facebook és Twitter integrációja Android alatt még csak egy terv (2.2 Froyo alatt lesz, ha jól látom), ami pl. itten Badán már most is van. Nem minitha emiatt most el lennék ájulva, pusztán a kb. 2,5 év előnye okán azt gondoltam volna, hogy ott már ilyen dolgok megvannak rég.
-
zack
nagyúr
A WP7 szerintem bukni fog.
Miért? Itt az egyik kis apróság:
"A Windows Phone 7-ben nincs klasszikus névjegyzék, csak egy People nevű alkalmazás, nem is; HUB, mert a rendszer így hív pár dolgot (People, Pictures, Games, Music+Videos, Office, Marketplace). Ettől még persze lehetne valami olyasmi, amire számítunk, de sajnos kicsit más. Ez valami social networkinggel, Windows Live-val és Exchange-dzsel összekapcsolt cucc, ami például egyből behúzza az összes Facebookos ismerősünket, amint beállítjuk a fiókunkat, ez ellen pedig semmit nem tudunk tenni."
Én erre biztos nem leszek kíváncsi. Rendesen elqurvult a Microsoft. Túl sokat kockáztatnak ezzel. Sokan, közöttük én is, ragaszkodom a hagyományos névjegyzékhez.
Android, Bada...hosszútávon ezek lehetnek a befutók. A WP7, és Symbian bukni fog szvsz. De majd meglátjuk.
-
Bukoba
tag
Drukkolok, hogy menjen. Igazság szerint egy garis szolgáltatói telefonnal (de még egy függetlennel sem) én sem mernék játszani, ha esetleg kinyírom a frissítéssel, akkor van egy szép papírnehezékem. Ha a gyári szoftver rontja el, az más tészta, de egy Multiloaderes trükközés már necces.
-
ABal
őstag
Erre szerintem jelenleg sajnos nincs más megoldás. Mert ehhez minden kontaktodnak meg kéne valahogy adni a születési dátumát, amit aztán a naptár az adott napon figyelembe vehetne, de szerintem ez nincs benne az alapadatok között, így nem is tudja ezt kezelni.
Néztem a Help fórumtémák között, és látszik, hogy más is jó néven venné, ha a Google végre megcsinálná.
-
ABal
őstag
A kiszemelt eseményre kattintva bemész az "edit event details"-be, aztán ott megkeresed az "add a reminder" funkciót. Rákattintasz, és kiválasztod, hogy email vagy sms legyen, esetleg felpattanó üzenet e gépeden. Ezután beállítod,hogy mennyi idővel az eseményt megelőzően akarod megkapni a figyelmeztetést.
"save"
-
zack
nagyúr
-
DonMedve
addikt
Mérget vennék rá,hogy drágább lenne mint az SGS,de ha nem is kb annyi lenne.
-
DonMedve
addikt
Van benne igazság amit mondasz.Az,hogy fekete,szürke ízlés dolga.Nem azon akadtam ki,hogy 65k-t ajánlott,hanem amikor visszaírt a nemleges válaszomra.Először én is megköszöntem,és megkértem ha talál ennyiért hozzon nekem is.Erre kaptam azt a választ amit bekopiztam.Ez meg az én válaszomra jött:
"Van benne valami!
A múlt héten 78k volt a legolcsóbb most meg 84k.
Elég furán alakul az ára ennek a telónak!
Na mindegy!
Majd nem sokára megy ez lentebb is, itt az arénán is van már 70k-ért!
Azért kösz a választ!
Üdv!" -
Varszegig
veterán
meg tudja. azzal nincs gond, mással van.
peterk: ne bántsuk a balkezeseket.
Sok kiváló balkezest ismerek, itt van pl, mindjárt én
(Mellesleg szerintem a samunál balkezes mérnökök vannak, a lezáró gomb a bal kezemben fogva esik igazán kézre, és én ugye mindig a bal kezemben fogom a telefontszupitijs: nem vesznek el. Ha gépen át telepítetted, akkor ott is megmarad, hogy mit telepítettél, de különben sem vesznek el
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest