Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- Apple iFold Ultra - elnapolva?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
5G Mobilt továbbra sem a kamu 5G miatt veszünk, hanem a frekvenciák miatt.
Amit vki pl. B28 4G-re. Vki meg a kamu 5G-re használ.
Ez a meglátásom. Nem jártam utána, ez a teló milyen frekiket támogat.
Ahogyan azt sem tudom. a B28, ami Yettelnél 4G azt látja e?
Sztem ez nagyon fontos infó. De majd itt kapok kiigazítást.
Remélem az összes B20 mellé legalább lesz egyszer ugyanannyi B28 is a jövőben! -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
kampoka
csendes tag
Melyik komponensek? Azt írd már le mert pl nem egyezik a: processzor, kijelző, aksi, egyik kamera se. Amik megegyeznek azok csak a tárhely és ram mérete de sebességben valószínűleg ott is van különbség.
-
KIFLEE
tag
Abszolút összehasonlíthatók csak s21-et már nem lehet bontatlan kapni.
-
mhydas99
őstag
Azert az nem gyenge, hogy mar 80-100 ezer forintert kaphato 6.4-6.7 huvelykes Oled kijelzos telefon. Nyilvan nem felsokategorias panel..Maga a telefon a mai penz erteke mellett nem draga...
Egyetértetetem az első hozzászólásodal alapból, nem értem mi a probléma!??
Csak hozzátettem, hogy drága nem drága de már ennyiért is vannak telók - ami mellesleg 2024 januári és így még messze van a "lassan két évestől". Sokaknak bőven megérős még az is, vagy éppen bármi más. Nem RAM vagy márkaversenyt kívántam rendezni.Részemről befejezve.
En sem versenyzek. Csak erdemes kategorian/kiadas eveben vizsgalni a telefonokat, ha mar osszehasonlitas. Plane az alsokategoriaban, mert ott a szoftvertamogatas nagyon nem mindegy, mivel jo ha 2-3 evet kapnak kiadastol szamitva.
De mindenki azt vesz amit akar.
Nagyon nincs szuksege mindenkinek csucskategoriara, sot.
Nem ellenkeztem veled, csak az osszehasonlitassal.
-
Aweriot
aktív tag
Hát... Ha előfizuval az ember után dobják akkor végülis rendben lehet
-
mhydas99
őstag
-
joey04
titán
-
mhydas99
őstag
-
KIFLEE
tag
-
joey04
titán
Az 5g-nek továbbra sem a nagy sebesség a lényege.
-
judas13
veterán
Azert az nem gyenge, hogy mar 80-100 ezer forintert kaphato 6.4-6.7 huvelykes Oled kijelzos telefon. Nyilvan nem felsokategorias panel..Maga a telefon a mai penz erteke mellett nem draga...
Egyetértetetem az első hozzászólásodal alapból, nem értem mi a probléma!??
Csak hozzátettem, hogy drága nem drága de már ennyiért is vannak telók - ami mellesleg 2024 januári és így még messze van a "lassan két évestől". Sokaknak bőven megérős még az is, vagy éppen bármi más. Nem RAM vagy márkaversenyt kívántam rendezni.Részemről befejezve.
-
Draun01
tag
Biztos hogy errol a telefonról írsz? Csak mert a cikkíró véleményébol nem az jön le hogy ez egy hüde telefon lenne.
Akkor már lehet inkább egy Nothing 2a -
ParmaBoy
aktív tag
Ennek tényleg csak azért van listaára, hogy legyen honnan akciózni az előfizukhoz.
Viszont az A15 oké, de mennyi a főverzió/biztonsági frissítés ígérete?
-
mhydas99
őstag
Ebben 6 GB RAM van, lassan 2 eves tipus...almat a kortevel...
Samsung S23 is feleannyiba kerul majdnem, mint az S25...es nincs sok erdemi elorelepes... -
janeszgol
félisten
Jó kijelző, jó kamera, jó akkuidő, 8/256GB (bár minek?). Az egyedüli gyenge pont az SoC. Azért nagy kár. SD6 gen1-el meg az ajánlottat is rátenném.
-
helixP
nagyúr
Azt valaki el tudja nekem mondani, hogy szikrázó napsütésben miért zajos a kék ég még a főkamrával is...?
-
judas13
veterán
-
mhydas99
őstag
Nem 5G-s, barmilyen kereskedo oldalarol technikai adatokban bizni botorsag. Csakis a gyarto hivatalos oldalarol szabad.
Masfelol nem kene szamitson, a 4G+ mindenre eleg. Ha nem akar valaki boduletes sebesseggel letolteni (torrent...) -
mhydas99
őstag
-
judas13
veterán
-
judas13
veterán
Azert az nem gyenge, hogy mar 80-100 ezer forintert kaphato 6.4-6.7 huvelykes Oled kijelzos telefon. Nyilvan nem felsokategorias panel, de ha belegondolok, hogy egy S szerias panel csereje tobb, mint 100 ezer, akkor azert dobbenet.
Maga a telefon a mai penz erteke mellett nem draga. Nem eri meg, mert peldaul a CMF phone 1 jobb hardveresen kevesebbert. Meg nyilvan van mas konkurencia is. De azert nem sok.
Szolgaltatoknal ugyis lesz, onnan meg kihozzak majd.
Nalam meg mindig ezerszer inkabb Honor, mint Xiaomi...Igaz, de még ha ez "csak" 80-100 ezerért lenne. Mert mondjuk egy Redmi Notetot már elvihetsz kb 55 rugóért, ezek már tényleg nem semmi számok.
-
p2pp
őstag
-
mhydas99
őstag
Azert az nem gyenge, hogy mar 80-100 ezer forintert kaphato 6.4-6.7 huvelykes Oled kijelzos telefon. Nyilvan nem felsokategorias panel, de ha belegondolok, hogy egy S szerias panel csereje tobb, mint 100 ezer, akkor azert dobbenet.
Maga a telefon a mai penz erteke mellett nem draga. Nem eri meg, mert peldaul a CMF phone 1 jobb hardveresen kevesebbert. Meg nyilvan van mas konkurencia is. De azert nem sok.
Szolgaltatoknal ugyis lesz, onnan meg kihozzak majd.
Nalam meg mindig ezerszer inkabb Honor, mint Xiaomi... -
judas13
veterán
Semmiképpen sem éri meg. Még ha az előző model áráért adnák azért sem érné meg szerintem. Pedig régen volt nálunk 2-3 féle Honor telefon is legalább éppen az akkor kiváló ár/értékének köszönhetően pld Honor 10 lite.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Microsoft Rewards
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor Magic8 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 0 perces Samsung Galaxy A37 5G 6/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen Fekete, Fehér 12 hónap garancia
- 0 perces Samsung Galaxy A57 5G 8/256GB Dual Sim Kártyafüggetlen Kék 12 hónap garancia
- 0 perces Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Kártyafüggetlen, Cosmic Orange, 24 hónap garancia
- Dobozos Gigabyte Radeon RX 580 GAMING 4 GB
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- 27% - Logitech G PRO X Vezeték Nélküli Fejhallgató
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest