Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A fa is jól áll a Motorola Razr 60-nak
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
5G Mobilt továbbra sem a kamu 5G miatt veszünk, hanem a frekvenciák miatt.
Amit vki pl. B28 4G-re. Vki meg a kamu 5G-re használ.
Ez a meglátásom. Nem jártam utána, ez a teló milyen frekiket támogat.
Ahogyan azt sem tudom. a B28, ami Yettelnél 4G azt látja e?
Sztem ez nagyon fontos infó. De majd itt kapok kiigazítást.
Remélem az összes B20 mellé legalább lesz egyszer ugyanannyi B28 is a jövőben! -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
KIFLEE
tag
Abszolút összehasonlíthatók csak s21-et már nem lehet bontatlan kapni.
-
mhydas99
aktív tag
En sem versenyzek. Csak erdemes kategorian/kiadas eveben vizsgalni a telefonokat, ha mar osszehasonlitas. Plane az alsokategoriaban, mert ott a szoftvertamogatas nagyon nem mindegy, mivel jo ha 2-3 evet kapnak kiadastol szamitva.
De mindenki azt vesz amit akar.
Nagyon nincs szuksege mindenkinek csucskategoriara, sot.
Nem ellenkeztem veled, csak az osszehasonlitassal. -
Hát... Ha előfizuval az ember után dobják akkor végülis rendben lehet
-
judas13
addikt
Azert az nem gyenge, hogy mar 80-100 ezer forintert kaphato 6.4-6.7 huvelykes Oled kijelzos telefon. Nyilvan nem felsokategorias panel..Maga a telefon a mai penz erteke mellett nem draga...
Egyetértetetem az első hozzászólásodal alapból, nem értem mi a probléma!??
Csak hozzátettem, hogy drága nem drága de már ennyiért is vannak telók - ami mellesleg 2024 januári és így még messze van a "lassan két évestől". Sokaknak bőven megérős még az is, vagy éppen bármi más. Nem RAM vagy márkaversenyt kívántam rendezni.Részemről befejezve.
-
ParmaBoy
junior tag
Ennek tényleg csak azért van listaára, hogy legyen honnan akciózni az előfizukhoz.
Viszont az A15 oké, de mennyi a főverzió/biztonsági frissítés ígérete?
-
janeszgol
félisten
Jó kijelző, jó kamera, jó akkuidő, 8/256GB (bár minek?). Az egyedüli gyenge pont az SoC. Azért nagy kár. SD6 gen1-el meg az ajánlottat is rátenném.
-
helixP
nagyúr
Azt valaki el tudja nekem mondani, hogy szikrázó napsütésben miért zajos a kék ég még a főkamrával is...?
-
p2pp
őstag
Akkor viszont nem értem, hogy egy 3 betűs magyar cég ezt miért 5G-s mobilnak hirdeti?!
Becsatolom ide! Ha mégsem az?
[link] -
mhydas99
aktív tag
Azert az nem gyenge, hogy mar 80-100 ezer forintert kaphato 6.4-6.7 huvelykes Oled kijelzos telefon. Nyilvan nem felsokategorias panel, de ha belegondolok, hogy egy S szerias panel csereje tobb, mint 100 ezer, akkor azert dobbenet.
Maga a telefon a mai penz erteke mellett nem draga. Nem eri meg, mert peldaul a CMF phone 1 jobb hardveresen kevesebbert. Meg nyilvan van mas konkurencia is. De azert nem sok.
Szolgaltatoknal ugyis lesz, onnan meg kihozzak majd.
Nalam meg mindig ezerszer inkabb Honor, mint Xiaomi... -
judas13
addikt
Semmiképpen sem éri meg. Még ha az előző model áráért adnák azért sem érné meg szerintem. Pedig régen volt nálunk 2-3 féle Honor telefon is legalább éppen az akkor kiváló ár/értékének köszönhetően pld Honor 10 lite.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alig változik valami a Honor X8b-hez képest, így adott a kérdés: elég-e a jó kijelző százezer forintért?
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 1TB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (0182)
- iPhone 16 Pro / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest