- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Gubameister #13134 üzenetére
Én meg megjegyzem, hogy hol áll 31-én a számláló, és utána tudom, hogy a következő hónapban meddig mehetek el. (Bár mivel főleg csak olvasgatok a neten ezért nem nagyon lépem át az 500 Mb-os keretemet.)
-
morcinyo
csendes tag
válasz
Gubameister #12460 üzenetére
Én a my t-mobile -ban aktiváltam a mobiltévét , az aktiválás után azonnal nézhető volt az alapcsomag a 14 csatorna. Csak mobilnetről megy a tv, wifi -ről nem hajlandó elindulni a videólejátszó. Egyébként egyszerűbb mint ahogy téged tájékoztattak az ügyfélszolgálaton.
-
rObika8802
aktív tag
válasz
Gubameister #12460 üzenetére
akkor én tudtam rosszul sorry..nem használtam még azért csak gondoltam mert mintha ott láttam volna...
-
rObika8802
aktív tag
válasz
Gubameister #12434 üzenetére
asszem ha felmész a T-Zones-ra ott van vhol....
-
peterk
senior tag
válasz
Gubameister #12259 üzenetére
Szerintem multiloaderrel helyrepofozható, de ha nincs rá késztetésed, akkor tényleg a szervíz a jobb megoldás.
-
Kis@
tag
válasz
Gubameister #12250 üzenetére
Egy hete én is így jártam. No para. Westend szervizes srácnak nagyon nagy tapasztalata van már a wave-vel
Nyitva vannak hétvégén is
egy óra, helyben megcsinálja (lehet hogy gyorsabban is). Vannak ott jó tokok is hozzá, nem túl drágáért, addig legalább nézelődsz
-
creed2
csendes tag
válasz
Gubameister #12250 üzenetére
Elcseszted a boot-ját... mehetsz a szervizbe, újra kell pakolni. És ez tapasztalat, nem vélelmezés...
-
Jadro
veterán
válasz
Gubameister #12071 üzenetére
1.: A program rossz, felejtsd el! Használd a beépítettet, az jól mutatja
2.: Kapcsold ki az automata időfrissítést, ez bug. Későbbi romban már javítva van
3.: Csak a Bada Os-re írt programok futnak
4.: Nem
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest