- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
válasz
petrasgabor #8691 üzenetére
Szívesen! A V5 az full gyári. A My Rom az már picit módosított. Olvasd el az infóját hátha az jobban tetszik majd.
A kinetikus görgetés gyorsítót felejtsd el ami a mosd mappába van mert megakasztja a menüt.
-
TokLac
senior tag
válasz
petrasgabor #8688 üzenetére
Üdv!
Ez egy "szándékos" hiba a romban. Az Insomnia is ilyen. Ez azért van mert animált, mozgó swf fájlt lehet berakni háttérnek, lásd Insomnia rom. Mivel a gadget swf az E meghajtón van, nem a Z meghajtón, ezért nem hajlandó teljes képernyőn futni. Ezt csak rom moddingal lehet kivenni. A Pro Edition romok közzül a V5-öt vagy a My romot ajánlom. Ez a kettő 100% bug mentes. A My Rom gyorsabb, olvasd el az infóit.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
petrasgabor #3434 üzenetére
igen az expozicio kerrekcióra gondoltam. Hát én csak egy ilyen amatőr vagyok. De az eredmény azért jó.
Néha keverem a dolgokat.
Neked simán felment a kliens az alap magyar szoftra?
Ha az OVI kliensre gondolsz, azt fel sem tettem. Amire szükségem van azt megtalálom máshol. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
petrasgabor #3427 üzenetére
Érdeklődnék, hogy a zársebességet hogyan tudom megváltoztatni?
Fényképezéskor jobb oldalon alulról a második ikon.
Szó volt erről a Level touch programról, megtetszett, leszedtem gépre, átküldtem A telefonra, de ő sem szeretne települni,
Hmm. Feltelepült, működik. -
Magnum_
nagyúr
válasz
én ugy tudom, hogy utómunka után is maradnak az exif fájlok, ha megtartom őket, nem? legalábbis nálam a photofiltre mindig rákérdez, megtartom e őket.
-
pocakhontas
csendes tag
válasz
valaki betudná linkelni egint a telefonos ovi kliens progit?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
petrasgabor #1544 üzenetére
Tálán legjobb lenne a format ill reset. Nem tudhatod mi az aminek a maradéka dolgozik.
Ami netre csatlakozna, setleg időjárás előrejelző , vagy az emaileket akarja lekérdezni valami. Sok minden lehet. Nem dolgozik valami Widget? Milyen megnyitott alkalmazásokat látsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest