- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Joe bácsi #3046 üzenetére
Azért mert ott többekkel is jóban vagyok, akik követték a fejleményeket velem kapcsolatban. Nem piszkálódtam, és nem akartam flamelni. Te viszont bejársz ide kötekedni, piszkálódni, és még neked áll feljebb, ha szólva van érte.
Nem arról van szó hogy "és én miért írtam akkor oda", hanem hogy ne rombold az itt kialakult közösségi életet. -
eos30d
aktív tag
válasz
Joe bácsi #2782 üzenetére
Hát igen. most hogy kérded.. azt hiszem zsebben hordom mind a 3 telefonom. és nem húzza le. sőt!!, valaki írta hogy legalább érzem hogy nálam van. És ez így van. Ugyanis a 5310em úgy kimostam mint a pinty anno. Agyontapogattam a zsebeimet és nem éreztem hogy benne van.
nem is tudom hogy örültem e a kis méretének utána
a hangminőségem meg nokia mellet kimagaslóan jó. az se rossz de szerintem a samu leveri. jó nem egy motorolla, de ütős.
-
zack
nagyúr
válasz
Joe bácsi #2782 üzenetére
Mozi tök egyszerű. Általában ha moziba megyünk bőrzakóban megyek (tavasz, ősz) vagy télen ugye kabátba...nyáron is megoldottam eddig minden nehézséget, bár valamit valamiért. Moziba a csajommal járok, immáron 15 éve, és mindig van nála valami kis nőies táska amibe el tudja tenni. Egyedül még sosem voltam moziban.
A HD-t 3 hete használom, de volt hasonlóan méretes és nehéz telóm. Pl. az SE P990, vagy az N95. Volt másik véglet is...SE W880,W890. Ez utóbbiaknál attól féltem úgy fogom elhagyni, hogy észre se veszem, annyira nem volt méretük és tömegük. Te vagy az a júzer akinek sosem fognak olyan telót csinálni amivel elégedett lesz. Mert ha kicsi, az buta lesz, és azért fogod fikázni. Ha meg nagyobb, viszont okos azt meg azért. A kettő együtt nem megy, és még egy jó ideig nem is fog menni. Nézd meg az újabb telókat...a júzerek igénye az, ha jó nagy a kijelző, és minnél erősebb és okosabb. A másik csoport, aki leszarja a tudást, és legyen "megjelenős", kis méretű, pille könnyű. Van köztes réteg is, de az megint csak multimédiában vérzik el a kis kijelző miatt.
-
zack
nagyúr
válasz
Joe bácsi #2777 üzenetére
'A hiba az ön készülékében van".
Nálam is nagyon tiszta és kellően hangos is a beszéd minősége. Arena után nagy szó ilyet írni, de az eddigi legjobb telóm a HD hangminőséget tekintve. Ez a gyengusz hangminőség valami egyedi gond lehet.
Jah..nem kell -3 fokban rövidhgatyában rohangálni, és akkor nem fogja lehúzni a zsebedet.
-
muveszur
addikt
válasz
Joe bácsi #1196 üzenetére
Egyáltalán nem gáz a mérete... Szép, méretes férfi kézben(mint pl az enyém) tökéletesen besimul, fogása is oké. Mondjuk gázul néz ki, amikor barátnőm telefonál vele
De gondolom nicked alapján nem nő vagy
Méretéhez visszatérve: Én rendszeresen kerózok vele, gatyából még egyetlen egyszer sem esett ki, sőt még szűk farmerrel is bemerem vállalni, kondiba keróval szoktam menni, farmerrel, és ott van az HD... Egyeltalán nem akadályoz egyetlen mozdulatomba sem, és kényelmes még kerón is.
-
alien_
őstag
válasz
Joe bácsi #1098 üzenetére
Nem egészen. Nekem 100ezer forintot egyik telefon sem ér, ezt is csak eladásra vettem. Szép is, jó is, de a legtöbb funkció számomra tök felesleges.
Egyébként ha van valami, ami tetszik, vagy megveszem tök olcsón (minimum fél áron), vagy várok a vásárlással, ameddig jelentősen csökken az ára. Akár éveket is várok. Én ráérek... -
muveszur
addikt
válasz
Joe bácsi #1098 üzenetére
Szia! A TouchWiz felületen egyszer kell megérinteni, a Symbian felületén (pl beállításokba belépve) már egy érintésre kijelöl, a másodikra belép az adott funkcióba.
Quasi_modo: Örülök, hogy te is jobbnak látod. Én egyenlőre automata módban fotóztam, de még így is észrevehetően jobb képet sikerült vele csinálom. Képeket teszek fel nemsokáá...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged