- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
Beállítások--->Telefon--->Sensor beállítások--->Ki.
Megjegyzem, ennek semmi köze nincs a telefonáláshoz, a proximitry sensor továbbra is aktív marad!
A következőket fogja kikapcsolni:
-Hívások némítása a telefon lefordításakor
-Ébresztő némítása a telefon lefordításakor
-A kijelző automatikus elfordítása
-Videólejátszás némítása a telefon lefordításakor
-Zenehallgatás némítása a telefon lefordításakor -
phaet0n
tag
Ez az "arcom hozzáér a kijelzőhöz"-dolog sejtem mitől van.
Nekem legalábbis amiatt van (hogy ha be van kapcsolva a mozgásérzékelő), hogy ha a távolságérzékelő érzékeli, hogy a fejemhez raktam beszéd közben a telefont, és elsötétíti a kijelzőt (nagyon innovatív dolog, de nem biztos, hogy ugyanilyen hasznos), és egy pillanatra eltávolítom a fejemtől, amit szintén érzékel, és bekapcsol a kijelző, és utána az arcomhoz érintem hozzá először a még bekapcsolt kijelzőjű telefont, megesik, hogy megnyomok egy-két gombot.
Addig idegesített, hogy kikapcsoltam a mozgásérzékelőt. (mivel külön ezt a hívásos dolgot nem tudtam) -
Bdanyy
addikt
Én is így kerültem ide, 3650-6630-N95 után, közte pedig volt másodtelóként 6680 n70, illetve ami most még megvan a 7650, illetve van a családban még egy 6600 is. Előtte meg még oprendszer nélküli fekete fehérek
Pedig samsungnak volt korábban is már olyanja, ami tetszett volna (g600, innov8), de nekem az n95-öt nem érte volna olyanra váltani,max ha az nem lett volna már meg korábban.
Aztán hogy mi lesz az a gyártóktól függ, de én S60 nál maradnék
Nekem ami ennél jobb lehet még egy N95 stabilságú szoftver i8910-re, és akkor azt sem tudom mit találhatnak ki amire értelme lenne lecserélni... Lehet soknak tűnik a fenti telefonszám, de N95 is majdnem 2 és fél évig volt meg, előtte 6630 is sokáig, amellett voltak a másodtelók, de egyik sem győzött meg
-
grippen53
csendes tag
Csak az a probléma,hogy a N86 amoledjét össze se lehet hasonlitani a i8910 hd-vel.A hd fényévekkel jobb.Tudom mert 2 napig volt meg az N86,deeeeee soha többet nokia.Teljesen matt és szintelen az egész,a minőségről meg hadne mondjak semmit.Véleményem szerint az E-széria talán elfogadható minősigileg-talán?
-
muveszur
addikt
A magyar szoftver nem támogatja a kettős betűk kezelését, így irányított kereséssel nem fogsz tudni kettős betűre keresni. Ha ezt kikapcsolod, akkor bejön a telefon billentyűzete(QWERTY, alfanumerikus vagy kézírás, attól függően, melyik van beállítva), és ott tudsz kettősbetűt beírni.
-
Quasi_modo
nagyúr
A naptár bejegyzéseket alapból kilehet tenni a főképernyőre mint a symbis nokiáknál?
A következő bejegyzést ki tudja tenni, ha a widgetek ki vannak kapcsolva. (ujj használata c. beállítás). Olyan formában írja ki, hogy mikorra szól a köv. bejegyzés. De ahhoz, hogy tudd mi az, rá kell bökni.
Igaz,hogy ennek a telcsinek van most a legszebb kijelzője ?
Szvsz igen. De nem a legnagyobb felbontású és nem a legnagyobb képátlójú. Illetve nézd meg valahol.
ismétli e a naptár riasztást mint a nokiák?
Van leállítás meg szundi. Illetve lehet beállítani ismétlést naponta, hetente, havonta meg ilyesmi. -
Quasi_modo
nagyúr
nincs rajta semmi,mert az előző gazdája állítólag angol nyelvel használta és most raktak rá magyar menüt
Elképzelhető, hogy külfölről behozotti a mobil és romot cseréltek. Akkor viszont nincs magyar gari.
Hmm...
De ennyi ráfizetéssel kaphatsz szerintem rendes magyar garival is. Bár nem tudom most mennyiért megy egy szinte új 5800-as.
Hogy többet tud nyújtani neked a HD az kipróbálásal tudnád eldönteni. A Speedshopban vagy a MM-ban esetleg. -
muveszur
addikt
Ilyenről még senki sohasem hallott...Vagy ha hallott, a készülék neve nem i8910 Omnia HD volt.
Egykézzel pedig nem ezt a telefont nehéz használni, hanem pl a HD2-t, ami tényleg bazinagy, vagy az N900-at, amit gyárilag nem éppen egykezes használatra terveztek.
Land: Ha remegsz, akkor ne telefonnal fényképezz, hanem olyan eszközzel, ahol van optikai képstabilizátor. Szvsz nem sokat ér a digitális.
-
zack
nagyúr
Ki lehet tenni a kijelzőre de kell hozzá egy Handy Shell nevű progi. S60v5-ön nincs még full megoldás, ill. ami van az nem müxik. Így marad a várakozás, de persze meg is lehet venni.
Tudtommal a beépített naptárban nincs ilyen funkció, de ezt így egyik naptár se tudja. Telepíthető progik között kellene körbenézni, de sztem ott se nagyon lesz. -
zack
nagyúr
Nekem LG Arena volt, ami árban kb. ott van mint az 5800, de az LG-t jobb telefonnak gondolom. Én is 50k dobtam rá. Megérte? Mindenképpen, mert szerettem volna egy igazán jó telefont, és úgy voltam vele, lexarom mennyit kell rádobnom, 1x kell megvennem, és utána fülig érő szájjal használni, jó ideig. Egy szóval be volt kalkulálva a költségvetésembe a telefonvétel.
De ha azt kérdezed, megér e az I8910 annyit amennyiért 2db 5800 vagy 2db LG Arena kerül, minden bizonnyal nemleges válaszokat fogsz kapni. Minden attól függ, mennyire fog hiányozni az az 50k amit rádobnál. Ha sok lukat kellene betömködnöd belőle, akkor azt mondom ne erre pazarold azt az 50k-t.Viszont ha el van különítve telefonvásárlásra, és nem hiányozna máshonnan, akkor mindenképpen jó csere lehet.
-
Quasi_modo
nagyúr
Érdeklődnék,hogy a HD-nak mennyire érzékeny a Gps antennája? Azért kérdezem mert az 5800-am a kocsiban a műszerfalon a váltó mellett a szélvédő alatt (Picassó) van,és szépen teszi a dolgát. Gondolom a HD se dobja el a jelet ha ugyanoda rakom.
Nálam az anyósülésen fekszik a HD soxor amikor navigál, és egyáltalán nem dobja el a jelet. -
JanoXP
aktív tag
én is jártam már így, a HP iPAQ navimmal. A leggyorsabb útvonalat ő átlagsebesség alapján számolja, és így néha tényleg "fura" útvonalat akar javasolni. Nekem pl. Baja - Miskolc útvonalon mindenáron M5 autópálya Pestre, majd onnan M3 hazáig...
Egyébként az hosszabb (nem kicsit), de átlagsebességet tekintve gyorsabb. -
zack
nagyúr
Térerő gond nálam sincs. Sőt! Arena-hoz képest jóval erősebb. Tudom, mert a lakásban 6 osztásból 3 volt az Arena-n, ez meg fullon van, 6-ból 6.
Aksiról még nincs kellő tapasztalatom, de ma reggel 6.00-kor vettem le a töltőről, 10h-ig készenlétben "szundikált" majd 10.30-tól 13.30-ig folyamatos max. hangerős mp3 hallgatás, közbe 10-20p telefonálgatás, sms.
A 6 osztásból 1 tünt el eddig, ami mindenképpen kecsegtető.ui: Lehet egy 5800-át nem cserélnék Omnia HD-re. Nem azért mert nem jobb, hanem mert dupla annyiba kerül. 5800 is Symbian-os érintős, bár rezisztív. Multimédiában gyengébb, de ennyit megérne neked egy jobb kamera?
Persze ha jól el tudod adni az más, de általában ezeken a tranzakciókon csak bukni szokott az ember, kivéve persze ha előfizus.Bdanyy: Linket tudnál adni ahonnan ezt a bolgárt le tudnám szedni? Illetve tippeket is elfogadnék melyiket érdemes még feltenni a bolgáron kívül, amiben van magyar nyelv.
-
muveszur
addikt
Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve...
-A Widget képernyőre csak szerkesztgetésekkel lehet, de ki lehet választani a normál Symbian főképernyőt, ahova 4 ikon tudsz kihelyezni.
Handy Shell-el akárhányat.
-Belehet állítani.
-igen
-Nem tudom, megnézem.
-Egyszerű Symbianos jegyzet
-Jól működik rajta minden navi
-Gyönyörű a kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Kompakt vízhűtés
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest