Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bugjack #1772 üzenetére
én elve leszarom a mobilos fényképezést, mert van egy elég jo fotomainám, amivel nem szégyenkezem, DE akármit is vársz, ez az optika a telefonos optikák legjobbjainak egyike. véleményem szerint nem sokkal marad el az ultrakompakt fényképezöktöl. ha te dslr szintet vársz, abbol csalodás lesz. ha sikerül ugy hozzáállni, mint nekem, vagy neadjisten mint egy mobilba épitett optikához, akkor nincs vele baj.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bugjack #1618 üzenetére
kikapcsol hát..
i8910 user:
sok rádió meg netnem igazán értem mit vársz... netezés, még ha wifin is, de huzzal le ezerrel az akksit. telefonálás dettó... ha netn a rádiózás netrádión történik, szintén... ha kibir ez a cucc két napot, az már jó... nálam max 2 nap, igaz cserébe használom is...
-
i8910user
csendes tag
válasz
bugjack #1606 üzenetére
Kedves Bugjack!
Úgy láccik a mobilarena csapata vmi fergeteg darabot kaphatott tesztre, nyilván olvastad, nekik 3 napor bírt, ""hála a rendkívűl alacsony fogyasztású AMOLED kijelzőnek""!Hát hallod, én is megcsináltam a kötelező 16 órát (ez is is mé' pont 16 óra, mé nem 18 vagy 24???), és vártam a csodát de az nem jött el. Balesetem miatt kórházban voltam, sok rádió meg net=napi 2 töltés (reggel lehúztam, este már vissza kellett dúgni!!)
Na ennyit az AMOLED technika előnyeiről...
üdv
G -
ketroot
csendes tag
válasz
bugjack #1606 üzenetére
Heló!
Nekem is ez volt a gondom, de olvasgattam a neten és írák, hogy érdemes pár dolgot megfogadni:
állítsd át gsm-re a hálózatot (nekem állandóan kereste a 3g-t Angliában és szívta is rendesen az akkut), a videómegosztást lődd le, illetve van vhol egy packet data, amit ki kell kapcsolni, sajnos nem tudom pontosan hogy hol van mert, még nekem korán van ma
Ja és fel tettem tölteni kb 10-12 órára, azóta jól megy az akksi, de szerintem a tapasztaltabb felhasználók biztos tudnak még tippeket adni!
Remélem tudtam valamit segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Minecraft
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest