- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
feketepeti #92357 üzenetére
próbálj másik prociütemezőt, egyébként nálam 1ghz a max órajel alapból, minden négymagos csodán vagy arter97 kernelét lehet alulfeszelni, én 1ghz-ig bezárólag -0,1V offsetet használok!
akkor még tényleg elég problémás volt, zárt driverrel volt csak értékelhető bármi is.
azóta szerencsére sokat változott az xorg -
vinibali
őstag
válasz
feketepeti #92355 üzenetére
én a nyílt driverrel elégedett vagyok. mióta van gallium nine, csak havonta használom a dual-boot funkciót
-
vinibali
őstag
válasz
feketepeti #92352 üzenetére
nyálazd át a hozzászólásaimat, a cm alatt sok app felesleges helymeghatározásokat és ébrentartásokat csinál:
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_iii_csucstamadas/keres.php?type=-&stext=appops&submit=
a linux-amd nem rossz -
vinibali
őstag
én egy hete használom a back to noot-ot. gyári kernellel UV nélkül, 2-3 napokat használom. állandó wifi és 3g mellett. touchwiz-es, nekem tetszik. annak ellenére, hogy idáig nagyon cm párti voltam
-
vinibali
őstag
butaságot inkább ne beszélj...
http://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_i9300
ezen leírás alapján heimdal-lal rakd fel a recovery-t! -
vinibali
őstag
-
vinibali
őstag
válasz
mikesgabor #92080 üzenetére
rom telepítés előtt miket csinálsz a recoveryben?
-
vinibali
őstag
válasz
mikesgabor #92053 üzenetére
nem, de a letöltő linkből sok nem is derülne ki. nagyjából 5-10 perc egy recovery backup-install-restore művelettel kideríteni
-
vinibali
őstag
válasz
mikesgabor #92051 üzenetére
program menti le a belső tárhely/sd-re és onnan mentsd le te géppel
-
vinibali
őstag
egy app ops-sal állíts le mindenféle felesleges progi ébrentartást és felébresztést is!
-
vinibali
őstag
ma raktam fel a Temasek's UNOFFICIAL CyanogenMod 12.1 romot.
volt már 2db FC, de sokat nyomogattam ma és még 60% akksi van, egy próbát megérhet, aki vállalkozó -
vinibali
őstag
válasz
VegyesTamás #91966 üzenetére
nem ismerem ezt a romot. nekem cm11 nightly és arter97 kernel volt használatban. aTweaks progival(települ a kernellel) beállítva zzmove battery+ és -0,1V offset undervolt a proci összes frekijénél. egy próbát megérhet!
ha nagyon nem akarsz vesződni vele, akkor mentsd le a mostani romot cwm-mel. flasheld fel a kernelt és ha indul, akkor próbáld meg így (cm11 install nélkül), ha nem akkor: cwm -> advanced restore-> boot! -
vinibali
őstag
válasz
VegyesTamás #91956 üzenetére
milyen rom van rajta jelenleg?
(#91957) wj: pár hsz-szel korábban beszéltek róla, keress vissza.
-
vinibali
őstag
válasz
BogyóBP #91724 üzenetére
nagyon sokat nem kellene olvasni, hogy képben legyél: a cm11, az android 4.4.4 kitkat. ahhoz kell leszedeni cm11 gapps-ot, a verzió tök mind1 play áruház majd frissíti. rootolni nem kell!
az 5.0 és 5.1 az lollipop.
szóval: CM11 letöltés
gapps
ha cumizza az akksit -
vinibali
őstag
válasz
volvoguy #91542 üzenetére
mindkettő életképes, próbáld ki. ha tudod mit állítasz, érdemes lehet egy másikat felrakni. nekem most CM11+arter97 kombináció van. alulfeszelés és sok extra mellett. igaz relatíve kevés kijelzőidővel, de állandó 3G és Wifi mellett tegnap raktam töltőre, 3 nap és néhány óra után
de fontos megnézni, hogy a kernel támogatja-e a romot, amihez használni akarod. szerintem a "gyári"-ak(rom mellé járó) is elég jó, de ha értesz hozzá érdemes lehet megnézni egy másikat -
vinibali
őstag
válasz
minimumgame #91536 üzenetére
itt még nincs S4 szintű knox(legalábbis én nem láttam), a triangleawaynek elégnek kell lennie, hogy eltűnjön minden! katt ide
(#91537) teo77: root van? lehet, hogy már rámentettél egy imei nélküli EFS-t
(#91539) suti_88: a főzőtt romok nagy részéhez jár is, mert kell a működéséhez és benne van a zip-ben.
(#91540) chipi-85: http://samsung-updates.com/ itt keress!
-
vinibali
őstag
-
vinibali
őstag
azért még nem ártana, ha a szar, de legalább működő rendszert is lementenéd a recoveryvel!
-
vinibali
őstag
3perc google ezt az eredményt hozta:
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0 -
vinibali
őstag
ha már EFSv2 van a telódon - amit a 4.3-ra frissítéssel szinte biztos hogy megcsináltál- nem lehet a play áruházban elérhető programokat használni. szóval valamilyen függetlenítőműhely lesz majd jó megoldás erre.
MÁS: a hivatalos 5.0 fejlesztését leállították
http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-S3-Android-5-0-Lollipop-update-has-been-Canceled -
vinibali
őstag
nekem a 02.01 van fent és ha olyan a kedve az is megöli az akksit hamar. nemsoká tervezem valami frissebb nightly felrakását. annyi a lényeg, hogy az akkumlátor menüpontban hamar kiderül, hogy mitől merül a teló. nálam jellemzően a google play szolgáltatások nem engedte a procit mélyalvásba helyezni és folyton ébren volt, kikapcsolt kijelző ellenére.
AppOps progi kiírja, az ébrentartások, helymeghatározások, stb számát. onnan már hamar kiderül, hogy mia hunyó -
vinibali
őstag
ha nekem kellene most választni és nem CM lenne az, akkor a back to noot romot próbálnám ki
-
vinibali
őstag
válasz
norbi970101 #91403 üzenetére
független a telód? talán egy másik modem fájllal meg lehetne próbálkozni
-
vinibali
őstag
-
vinibali
őstag
nem tudom milyen hibát ír ki.
a telepítő zip-et másolhatod akárhova, legyen az a belső tárhely vagy sdkártya gyökere. ajánlott az M12-es használata, kicsivel stabilabb mint a nightlyk.
aztán recovery->backup(ha már van, akkor elhagyhatod)->főmenü->factory reset->főmenü->advanced->wipe chache és wipe dalvik cache->főmenü->install zip-> from sdcard vagy from internal storage. valami ilyesmi szövegek lesznek, pontosan nem tudom.
viszont, ennél szájbarágósabban már nem tudom elmagyarázni. ha nem megy, keress egy havert, aki csinált már ilyesmit -
vinibali
őstag
egyelőre a recoveryvel és a lementéssel foglalkozzunk.
van recovery a telefonodon? ha nincs, innen töltsd le. majd heimdal-lal telepítsd fel az itt leírt módon.
ha feltepelítetted a recoveryt, akkor kapcsold be a telefont(hangerőfel+home+bekapcs), ha bejön a Galaxy felirat engedd el a bekapcsot.
elvileg indul majd a recovery, és backup. lehetőleg minden partíciót válassz ki!
ennél szájbarágósabban nem tudo elmondani. ha nem megy, akkor a cm wiki oldaláról nézd a lépéseket. választani meg a CM11 i9300 snapshotjai közül érdemes! -
vinibali
őstag
én is ezzel szenvedek, most az egészet formáztam és felraktam a 20150201-et. haver telóján az hozott nagyon jó üzem időt. mellőztem minden titanium backupos visszaállítást, még az ART-t sem kapcsoltam be. Stock rommal 1Ghz csúcsórajel mellett próbálgatom. amúgy valószínűleg a play szolgáltatás fent van csak a gmailhez mérten, talán túl új verzió. factory reset után állj neki még egyszer, sajnos sokszor a hiba keresgélésénél ez sokkal gyorsabb megoldás
(#91204) Rocoo: szerintem legjobban a twrp recoveryvel jársz. telepítsd fel a telódnak megfelelőt és backupold le az egész rendszert, ahogy már írtam. ha nincs recovery, azt heimdal-lal ajánlott felrakni.
-
vinibali
őstag
válasz
trigorin #91180 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_iii_csucstamadas/hsz_91051-91051.html
szerintem a hivatalos CM11 a legjobb megoldás -
vinibali
őstag
cm wiki oldalát olvasd, szerintem az a lényeg. telepítsd fel download módban heimdal-lal a recoveryt, majd indítsd el. driverek fontosak!
recoveryben a teljes rendszert backup, indítsd el a telót és mentsd le a gépre a backup mappa tartalmát. innentől kezdve mehet rá a CM -
vinibali
őstag
válasz
vinibali #91053 üzenetére
kicsit hozzátennék a sztorihoz, mert a poszt azelőtt született, hogy kártyát raktam volna a telóba, akkor még csak annak örültem, hogy látja a teló a basebandet. T-s kártya behelyezése után, csak próbálta oldani a sim-et de végig csak homokórázott, vodás kártyát - amilyen függő volt - szintúgy.
szóval gondoltam visszaállok az EFS v1-es 4.0.4-re és megnézem mit ír ki a GalaxSim progi, akkor hátha tudja olvasni. de az EFS maradt v2 és csak EFS manager visszaállítása után látta az IMEI-t a telefon, addig 0049-cel kezdődött.
szóval miután stabilan ment a 4.0.4 és visszaállítottam az EFS-t, rápróbáltam Voda és T-s kártyával is ment. innen frissítés XEH I9300XXUGNG3-ra, ahol már efs restore nélkül faján ment a teló, V+T kártyákkal ismét.
temasek cm11 buildjét raktam fel a telóra, ahol már rendesen oldotta a T+V kártyákat. innen egy factory reset+wipe dalvik&cache és ment fel a nightly CM11. ez tegnap délután történt, azóta hibátlanul megy a teló.
szóval ha esetleg valaki elakadna a függetlenített telójával, próbálja meg ezt a leírást, hátha beválik -
vinibali
őstag
válasz
VegyesTamás #91052 üzenetére
mostmár nekem is megy. bár nem tudom pontosan melyik lépés hozta meg az áttörést, az I9300BVUGNB2 van most rajta.
- flasheltem a BOUGMK3 modemet Perkától, és újraindítás nélkül wipe cache & dalvik
- majd EFS managerrel visszaállítottam az - ezek szerint korábbi flash után mentett - I9300BVUGNB2-t!
- restart wipe cache és dalvik után hibátlanul ment, de ahogy most próbálgattam felrakni a BOUGMK3-t és nem indult el, az EFS manager wipe nélkül is visszahozta.
öröm bódottá -
vinibali
őstag
válasz
VegyesTamás #91047 üzenetére
nem nyert, nem kér sim kódot, repülőgépmód ki-bekapcsolásra sem csinál semmit és ismeretlen az alapsáv verziója(baseband). próbáljam meg felrakni a 4.1.2 XXEMC2-XFEMC1 vagy 4.3 XXUGMK6-XFGML1 romok egyikét?
-
vinibali
őstag
sziasztok.
pár napja vettem egy független S3-at, 4.3-mal(AP I9300XXUGND5, CP I9300BVUGNB2, CSC I9300VDHGNE1). ezek szerint nekem úgy tűnik, hogy vodáról függetlenítették. ráraknám a XEHXXUGMK6-os firmwaret, újrapartícionálást be kellhet nyomni az ODINban? az a bajom, hogy CM11 alatt nem látta a sim kártyát a teló. rápróbáltam az XXUGMK6-os modemre is cwm alól, a gyári 4.3-mal ment a hálózat CM alatt ismét nem. próbáltam utolsó nightlyt és M12-t is. valami tippetek van?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest