Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csarli85
aktív tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Hibás a telefonom kijelzője. A fekete szín foltos. Amúgyse normális fekete hanem sötétszürke és abban vannak fekete foltok meg csíkok. Sötétben ez eléggé zavaró jelenség. Néhány hete van meg a telefon, és egyszer se volt elejtve, semmijen sérülés nincs rajta. Írtam a Samsungnak, hogy kicserélik-e ingyenesen. Arra hivatkoztak, hogy ez a pentaile matrix miatt van. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mit tegyek bevigyem a szervízvbe, kicserélim ingyenesen vagy kifizettetik velem a cserét?
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
Csarli85
aktív tag
Hát akkor kihívom őket. Cseréljék ki, ha meg utána is olyan lesz akkor nem tudom. Köszi mindenkinek a segítségét
-
Csarli85
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tesz-e esetleg valami kárt a telefonban egy hibás usb kábel? Úgy tűnik, hogy az eggyik kis pöcök beszakadt,(pedig mindig óvatosan húzom ki meg duhom be) de töltődik egyépként a telefon. Van itthon több kábel is, de a régi telefonomnál azt tapasztaltam, hogy ha nem a sajátjával töltöm akkor mashogy merül,vagy mégis használjak másikat?
[ Szerkesztve ]
-
Csarli85
aktív tag
Köszi a válaszokat. Nem maradt benne, szerintem az kiesett a kábelből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest