- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
tudna valaki nekem egy odin linket adni? mert megneztem az 1 hsz-ben a linket meg amiket itt a topicban is irtak, es mindent 404 not found-al eldob a bongeszo!
segitseget elore is koszonom!
-
tysonn198810
tag
válasz
roberto211 #56894 üzenetére
koszonom szepen a gyors segitseget!
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
Tudantok nekem abben segiteni,hogy hol talalok CWM-bol telepitheto CM 4.2.2-es ROM-ot?mert a kereseseimben nem talaltam olyat.
koszonom
-
tysonn198810
tag
ha a rom zip-ben van akkor ecoverybol kell.de nekem azt irja h aborted
-
tysonn198810
tag
válasz
Zsolaf #39780 üzenetére
koszonom!egy rugora jar az agyunk
ha nem odinos a rom hanem recoverybe install-os, akkor ahhoz kell root-oljam a telot vagy a gyari recoverybol is fel tudja rakni?
jaja.EFS mappa van mentve valami programmal amit itt irtak az elejen
#39780: akkor mindenkeppen kell a root....
-
tysonn198810
tag
válasz
tysonn198810 #39779 üzenetére
leszedtem hozza ezt, gondolom jo lesz hozza gapps-jb-20130301-signed.zip
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
romot szeretnek cserelni, es ennel a romnal azt irjak toltsek le g app-ot,ez a link van megadva: http://goo.im/gapps/ melyiket kell leszednem?
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
Olyan kerdessel fordulnek hozzatok, hogy tudna nekem valaki irni egy olyan Custom ROM es Kernel parositast ami megbizhatoan mukodik?meg ha esetleg tudna akkor governor meg scheduler beallitasokat is irna/irnatok nekem?
elore is koszonom!
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
Olyan kerdessel fordulnek hozzatok, hogy tudna nekem valaki irni egy olyan Custom ROM es Kernel parositast ami megbizhatoan mukodik?meg ha esetleg tudna akkor governor meg scheduler beallitasokat is irna/irnatok nekem?
elore is koszonom!
-
tysonn198810
tag
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
olyan problemam lenne,hogy cf root-al rootoltam a telot ahogy az 1hsz-ben van.aztan download mode-ba tettem a telot,lattam h 1-et mutat a szamlalo. a tringleaway-el csinaltam egy nullazast.aztan egy factoryt meg wipe-okat recoveryben.ujraindult a telo es latom h a 'friss' romon ott van a CWM ikon amit a rootnal rakott fel az odin. es mikor rakerdezett a frissitesre azt irta nem tudja frissiteni. Neztem a gyari visszaallitast a forumban leirtak alapjan,de gyari fuggetlen romnal egy darab ilyet sem lattam, h I9300XXELL4. tudna valaki nekem segiteni abban teljesen vissza legyen allitva?gyari rom nullas szamlalo, mert akkor csinalnek egy backup-ot a telefonrol.Ha segitene ebben a problemaban valaki, akkor azt nagyon szepen megkoszonnem valamint halas is lennek erte egyben!
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
gyari rom es gayri kernel melle milyen schedulert ill governort ajanlotok?illetve meg azt szeretnem ekrdezni, h tegnap rootoltam (cf root) eloszor a telefont, es letezik az, hogy download modban a szamlalo ettol 1-et mutat?
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
gyari rom es gayri kernel melle milyen schedulert ill governort ajanlotok?
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
A forum elejen levo odin linket nekem nem engedi megnyitni a virusirtom. Tudna valaki esetleg masik linket adni?illetve egy olyan kerdesem lenne, hogy ha root-olom a keszulekem, akkor ha esetleg szervizbe kell vinni akkor hogy tudom eltuntetni rola?gyari bneallitasok visszaallitasa leiras alapjan?
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
Tök jó ez a telefon!ehhez a telefonhoz nincsen mar one click root?elolvastam az 1 hsz-t, es abban nem szerepelt,gondolom akkor nincs is.csak azert erdekelne mert fuggetlenul vettem 2ev garival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest