Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
dancsuri #45592 üzenetére
én szerintem luxus,értelmetlen,felesleges kiadás 200000 Ft-t vagy annál többet kiadni egy telcsiért
főleg ha csak 1x leejti valaki a telcsit-onnantól kuka hacsak nem lesz mázlija,hát én félve fogtam meg a Samsung Galaxy S4 telcsit nem is 1x,nehogy oda koppintsam az asztalhoz akár véletlenül is. -
Laraxior
titán
válasz
dancsuri #45592 üzenetére
Az a probléma, hogy felveszi, aztán meg majd nem tudja fizetni, és sír a szája.... mint ahogy látjuk ezt a lakástörlesztőnél, az autótörlesztőnél, és a többi svájcifrankos hitelnél. Ha nincsen pénzed ne vásárolj. Ennyi. Csak a magyarok olyan balfaszok, hogy csinálják a gondot a nyakukba.... akkor is megy vásárolni a hülyéje amikor egy fillérje nincsen, de sebaj, majd elhozzuk hitelre
-
mondomén
őstag
válasz
dancsuri #45580 üzenetére
Szerintem ez nem teljesen igaz. Tapasztalatom szerint simán lehet rom illetve kernel függő. Volt, hogy ugyan annak a romnak egy frissebb verziója alatt 50%-os volt a mediaszerver fogyasztása, míg a régebbin 2-3%... Az is lehet, hogy egy sérült média fájlt próbál folyamatosan szkennelni. Nem értek hozzá, de a romolások alatt nekem ez jött le.
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
dancsuri #45355 üzenetére
Attól még lehet tökéletes egy átlag felhasználónak akinek bejön a Holo kinézet, és szereti hogy gyors és smooth minden. Ez a tökéletes rom dolog is full szubjektív. Nekem egy gyári rom alapú sem tetszik igazán, szóval nekem meg az nem lesz sosem tökéletes.
Én csak CM-et használtam (S1,S2) és sosem volt vele komolyabb problémám.
Mindig ez a téma hogy szar a CM, hát nem kell használni akinek nem tetszik -
válasz
dancsuri #44248 üzenetére
nem, nem hivatalos, csak sufni gsm boltos gari;
HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű + 1 év szoftver)
a szoftveresről tudjuk, hogy mennyit ér, pláne egy üzlet esetében...
olvasd el a garanciális leírásukat, ott is külön kiírják, ha van gyártói gari, de erre nincs, hiszen nem is lehet!
bárki megveheti bárhol, de én nem szoktam bolti garival javasolni, sokkal több a negatív tapasztalat, mint a pozitív! -
bencze
senior tag
válasz
dancsuri #43725 üzenetére
Kösz!
Viszont lett egy más problémám.
A default mailprogramot használom a melós levelezéshez, beállítottam egy speckó csengőhangot (értesítő) hozzá de mégis az alapértelmezettet használja. Ez igen idegesítő mert más-más hanghoz vagyok szokva a 3 levelezésem, ill. sms és naptár-nál.Így van beállítva, ez a Windows_Notify_old kellene megszólaljon de nem ez szólal meg amikor levél érkezik.
Legújabb gyári rom, ez az xxemc2 vagy mi a neve...
-
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
dancsuri #43642 üzenetére
Ez kétségtelen, sőt nekem is igen hasznos volt, tanultam pár új kifejezést, ami egy élmény volt. Gazdagodott az Android-szótárunk. Asszem csulálok még egy vájpot aztán mára benootolok..
RicHarD Ez az utolsó felettébb hasznos leírásod volt mára a pont az i-n. Profi leírás, csak szarnak se jó, mint a végén kiderült. 10 pont. Kész, kifeküdtem. Annyi.
-
válasz
dancsuri #43629 üzenetére
"benootolás" ma egyszerűen sziporkázol
(
Nútolás: Egyenes vonalú vagy derékszögű illesztékféle. Az egyik léc élébe középen vájatot (nútot) vágnak, s ebbe illeszkedik e másik lap kinyúló eresztéke.) Még jó, hogy nem nútolta az akkut.Amúgy itt a fő gond az, hogy egyszerre 65 felől kapta az infot és ahogy itt futólag olvastam már mindent csinált.
#43630:
-
válasz
dancsuri #43618 üzenetére
Tudom, hogy jó a leírás, mivel én írtam és próbáltam is nem egyszer de ez kezdőknek mint látod elég hardcore.
#43624 Nekem működött vagy 15 alkalommal, meg még szerintem sokaknak itt a fórumon. Legalábbis írtak jó sokan privátot akik esetleg elakadtak és végül sikerrel zárult mindegyik visszaállítás.
#43625 Gizmo94: Hátha így egyszerűbb.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
dancsuri #43605 üzenetére
Sikerült, elindul. Nincs más dolgom, úgyhogy neki esek most. Ugyanaz a séma, ami a leírásban szerepel? vagy mit csinálhattam rosszul?
dancsuri Wipeoltam, most újra neki ugrok.
Ugyanazt követtem eddig is, én is ugyanazt linkeltem
Igazat szól a kollega, megpróbálom hátsó porttal. -
cassius.clay
senior tag
válasz
dancsuri #43594 üzenetére
Igen, köszi, ez lett volna a kérdés, hogy csak 4.0.4 alatt megy a nullázás. Ezek szerint jól gondoltam. Akkor szerintem az Odin verzióval lesz gond, mert 1.85-es flasheltem szerintem azért nem bootolt be. Most rakom újra a 4.0.4-et 3.7 -es odinnal, ezzel jónak kell, hogy legyen.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
dancsuri #43592 üzenetére
Nem érted... Nem erőltetem az Ota-s frissítést, hanem ezt a leírást követem. Azért kérdeztem tőled az előző hozzászólásomban, hogy a rom verziója az mindegy, nem kell ragaszkodnom a leírásban megadott romhoz, csinálhatom 4.1.2 alól is?
Nem akarok gyári kernelen kivül mást, nem kell siyah, nem fogok procit húzni meg semmi hülyeség...
Full gyári kell. -
cassius.clay
senior tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
dancsuri #43562 üzenetére
Jahh. .zip az cwm-os.. ahhoz meg root kell. ördögi kör.
cassius.clay Jó lesz az. Egyszer megcsinálod rendesen, utána rendben lesz. (azután meg ha fogékony vagy a témára,jól megunod, rootolod, dobsz rá custom romot, odinozol, cwm-ot használsz és mindaz amiért most szenvedsz, tök felesleges volt.)
-
Gizmo94
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
dancsuri #43481 üzenetére
Igen,igazad van!
Én NOVA használó vok!
Én mappa párti vagyok,abban szeretem az appjaimat tárolni! -
Gizmo94
veterán
válasz
dancsuri #43445 üzenetére
Ez a vájp csulálás olyan lesz, mint a pittel rot. Szállóige made..
Mozzarella: Ennek a hsz.-nek a felét azért gondold át...
"sokszor tele olyan scriptekkel, amik az ég világon semmit nem csinálnak az SIII-mal, mivel más típusra íródtak."
Ez igencsak nem így van.. Minden rommer típusra fejleszt.. Portolt Note2 camera app, stb. pedig működik.. Nem hülyék a rommerek azért.. Ha bug van, pedig javítják, ugyanúgy, ahogy a gyári romokon is.. -
V.T.
aktív tag
válasz
dancsuri #43399 üzenetére
Köszi a választ.
annyit csinált mint egy pár hete, hogy eltűnt az illesztőszoftver és nem volt hajlandó felismerni meghajtónak az S3-mat.
úrjaindítottam meg párszor leszedtem a drivert meg visszaraktam most minden nagyon szép és jó.Amúgy lehet hogy csak beképzelem, de mintha valamivel gyorsabban nyitná meg a tárcsázót az új rom-mal.
szerintetek? -
w333
félisten
válasz
dancsuri #43369 üzenetére
Akkor légyszi dobnál egy hivatalos Flash player linket ? köszi
Vagyis "Flash Player Archive" oldalán az ICS flash is kompatibilis ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest