- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Yettel topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz poc013 #34492 üzenetére
Javultak, az biztos, régebben tízszeres volt a merülésük a stock romokhoz képest, most "csak" 3-4 szeres.
Az összehasonlítás 2G-n, bekapcsolt szinkronizálás mellett, éjszaka készült, 8 óra alatti merülések %-ban:
Cm 10.1 ~ 1 hónapja: 30%
CM10.1 tegnapelőtt: 9%
Stock rom: 2-3 %Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
AndrewTdi
addikt
hmmmm. Valami tréfa van. Deluxe settingsben állítanám a lock screent, bepöttyintem amit akarok, de semmi sem változik.
-
Zsolaf
addikt
-
ZoliM@ster
aktív tag
-
Zsolaf
addikt
-
fpatrik17
senior tag
Valakinek Szeged vagy Kiskunhalas körül nincs egy plusz Steinheil Curved fóliája, amitől holmi forintért megválna?
• Honor Magic5 Pro •
-
-Maci-
addikt
válasz Varszegig #34474 üzenetére
Szia!
Nekem pár szóban leírnád, hogy tulajdonképpen mi is ez a Deluxe Settings?
Root kell hozzá? A Touchwiz alatt is ki lehet próbálni?Más Kérdés:
NFC-vel játszadozom. Konkrétan most az lenne a cél, hogy a TAG érzékelésével:
-Néma üzemmód be/ki
-Repülős mód be/ki
-RAM ürítéseA háromból bármelyik kettőt megtudom csinálni egyszerre, de a három együtt nem jön össze.
NFC Smart Q és Any TAG Lanuncher -rel próbálkoztam eddig.
Valakinek tipp?(A minek-re a válasz: kíváncsiság! )
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
spence225
aktív tag
[link]
-erre valaki ?[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
Hey MIUIers,
MIUI 3.2.22 will be the last dev version of MIUI V4. Just like MIUI 2.3, MIUI V4 will become history.
If eveything goes well, MIUI V5 for Xiaomi MI-2 will be released next Friday, 1st March!!
MIUI V5 for other devices with MIUI 4.1 will be released in late March or early April.All MIUIv4 ICS devices will be dropped...
ONLY devices with official stock JB firmware will get MIUIv5...Please stay tuned.
hamarosan itt van a MIUIv5 kb 2-3 hét
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
AndrewTdi
addikt
azt lehet változtatni, hogy a kezdő képernyőn a lakatot elhúzva más dolgokat tudjak beállítani? most úgy van, hogy balra fényképező gép, felfelé google, jobbra telefon.
-
AndrewTdi
addikt
nos. sikerélmény megvan, sikerült felberhelnem a Deluxe Settingset.
Létezhet, hogy pörgősebb lett a telefon? Tárcsázót is azonnal megnyitja.
Bár tény, hogy tök jó lenne valami leírás a beállításokról, hogy pontosan mi micsoda. De a kezdő képernyő tetszik, hogy választhatok hogy mit csinlájon attól függően, hogy merre húzom. -
spence225
aktív tag
válasz crus90 #34466 üzenetére
Hello !
Úgy tudom hogy ha új készüléket vásárolsz akkor az első pár feltöltési ciklus ideje alatt kcsit jobban merül a telefon. 3-4 feltöltés után éri el a telefon akkumlátora az úgymond optimális teljesítményét.Egyébként meg kell figyelni hogy van-e olyan program ami sűrűbben felébreszti a telefont (pl.: időjárás,facebook widget bármi aminek a frissítési időköze sűrűbbre van állítva)
-
crus90
tag
válasz premete #34467 üzenetére
Értem, nah majd tesztelgetem.
És volna még egy problémám! Miest csatlakozok az itthoni WIFI hálózatomra 1-ből belassul az egész internetem. Egyszerűen nem tudok normálisan böngészni. Miért van ez? Hisz a szinkronizációt is kikapcsoltam már.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
RAID 2
aktív tag
Nagyon eszi a telóm aksiját ez a gpsd, emlékeztem, hogy volt róla szó, de érdemben nem találtam sajnos semmit. Mit lehet ezzel csinálni? 54%-ot visz el az aksiból.
zerk.: Nincs samu fiókom, és nincs is bekapcsolva a "vezérlés távolról" opció.
[ Szerkesztve ]
-
crus90
tag
válasz spence225 #34465 üzenetére
Üdv mindenkinek.
S3 tulaj lettem én is most már. Használtan sikerült cserélnem.
A gondom az hogy nagyon hamar lemerül. Reggel 100% és 17-18órára szinte 15-20%-os.
Valakinek van véleménye? Mi szívhatja le ennyire?Mellékelek pár képet!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
spence225
aktív tag
Üdv az uraknak !
A telefonomon gyári 4.1.2-es rom van fent rootolva. Egy olyan kérdésem lenne hogy hogy tudnám megoldani hogy a memóriakártyáról egy leválasztott részt a telefon belső tárhelyéhez csatoljak vagy bármilyen olyan ext2 megoldást hogy át tudjak helyezni játékokat a memóriakártyára ?
-
AndrewTdi
addikt
válasz AndrewTdi #34462 üzenetére
Tulajdonképpen feltettem ez alapján.
Az alsó részt nem értem mire írja.Stock Recovery being reflashed after a reboot? Ezt és ami ez alatt van. Az tulajdonképpen mire kell nekem?
#34464) Varszegig : miféle Counter?
[ Szerkesztve ]
-
Dinamiq
tag
válasz Brain75 #34390 üzenetére
Én a MediaMarkt-ban vettem olyan 7000Ft körül Tom-tom-ot. Volt nekem sokféle olcsó cucc, de 1 év után szinte mindegyik feladta. Ez tölt 1A-rel, tölt ha jól emlékszem 2,3A-rel is. A jó az az egészben, hogy ezt a szivargyújtóba dugod és tulajdonkép a tetején szintén van egy szivargyújtó csatlakozónak hely. Tehát az eredeti helyet nem foglalja el.
-
Robertoq
őstag
Csináltam egy gyári visszaállítást, erre épphogy átmegyek a kezdőlépéseken és megjelenik az asztal, rajta az első tipp dialógussal máris megfagy. Azóta megint. Szóval gyanús h valami hardveres probléma van úgyhogy be is jelentettem a házhozmegyünk-nek. Ezért jó a prémium garancia.
-
Varszegig
veterán
válasz AndrewTdi #34451 üzenetére
Részletes leírás
(Ugyanez a leírás van az xda-s topicban is angolul):
1) Mentsél. Elvileg nem vész el semmi, de ha mégis balul üt ki valami, akkor jó ha van.
2) SZedd le a megfelelő zipet.
3) Tegyél fel egy CWM-es revovery-t, ha még nincs.
4) A zipet tedd fel az sd-re.
5) Újraindítod recoveryben, és installálod a zipet
6) Restart. Playről megveszed a deluxe settings programot, és telepíted.
7) Beállítod amit akarsz, és kész.A gyári frameworkot is le lehet tölteni zipben érdemes, mert ha esetleg bootloop vagy bármi gebasz van, azzal menthető a szitu, ne kelljen a romot újrahúzni.
Mi lehet a legrosszabb ami történhet? Újra kell tolni a romot, az adataid még ekkor sem vesznének el. De azért legyen mentés.
-
-
Zsolaf
addikt
válasz DonMedve #34446 üzenetére
Az a deepsleep miatt van, a video chip nem ébred fel olyankor, nekem is volt már, de csak egy pillanat utána bejön minden nem?
Más:
Azért azzal gondolom tisztába van mindenki, hogy a vezeték nélküli töltés nagy energia veszteséggel jár a kábeleshez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
-
AndrewTdi
addikt
válasz Varszegig #34450 üzenetére
Köszönöm.
Bár sajnos ezzel kapcsolatban még lenne kérdésem, mert nekem teljesen kínai.
Szóval ha felteszem, elötte a frameworkot is fel kell tenni? Illetve jár-e bármilyen módosítással vagy adatvesztéssel ez a dolog?
Mennék privátba, hogy ne szemeteljük össze a fórumot, de hátha vannak még hozzám hasonló Android és S3 kezdő analfabéták, akik lehet, hogy megkérdeznék ugyanezt, és hátha megtalálják.
Gáz lenne olyat kérni, hogy picit szájbarágósan leírni a menetét a dolognak? -
dancsuri
veterán
néhány info a szolgáltatásokrol (hátha valaki nem tudja mi mire való)
Smart Stay - Innovatív Smart stay funkciójával a Samsung GALAXY S III automatikusan felismeri, hogy mikor és meddig tartod a szemedet a kijelzőn például egy e-könyv vagy egy honlap olvasása közben. Az előlapi kamera követi a szemmozgásodat, és a kijelző olvasása alatt végig gondoskodik a fényerőről. Ez egy valóban szemet kényeztető újdonság!
Direct Call - A Samsung GALAXY S III pontosan tudja, mikor szeretnél hívást indítani. Ha üzenetírás közben úgy döntesz, inkább felhívnád a címzettet, elegendő a készüléket a füledhez emelned, és a Direct call már tárcsázza is neked a számot. Nem kell többé a hívásnaplóban vagy a kontaktok között kutakodnod. Bízd a hívást a Samsung GALAXY S III-ra.
Smart Alert - Milyen praktikus lenne, ha a mobilod figyelmeztetne, mi minden történt mióta legutóbb letetted a kezedből. A Samsung GALAXY S III érzékeli, amikor felveszed, és egy rövid rezgéssel figyelmeztet, ha nem fogadott hívásod volt vagy új üzeneted érkezett. Ugye milyen figyelmes?
Social Tag - Most még könnyebben tarthatod a kapcsolatot a barátokkal és a szeretteiddel. A Social tag a fényképgalériában található képeken lévő arcokat a közösségi oldalakon lévő barátaidhoz társítja. Ha ezzel megvagy elég megnézni egy képet, amin szerepelnek, és már látod is a legfrissebb posztjaikat is.
S Voice – Tedd interaktívvá az okostelefonod. Például szólj neki, hogy kapcsolja be a kijelzőt. Sőt, arra is megkérheted, hogy kapcsolja ki az ébresztőt még pár percre, hogy jusson
még egy kis extra alvás neked. Vedd fel a bejövő hívást (vagy utasítsd el), tekerd fel (vagy le) a zene hangerejét, vagy kapcsold be a fényképezőgépet egyetlen hangparanccsal.S Beam – Itt az ideje, hogy te is egyszerűen és gyorsan megoszthasd tartalmaidat a közeledben lévő barátaiddal. Az S Beammel azonnal létrejön a kapcsolat, hogy aztán egy pillanat alatt átmásolhasd a dokumentumokat, kontaktokat, fényképeket, zenéket, videókat vagy bármi egyebet. Elég összeérinteni a készülékek hátulját, csatlakozni, megosztani és utána élvezni az új élményt.
AllShare Cast – Mekkora élmény lenne, ha az okostelefonod kijelzőjét vezetékes kapcsolat nélkül is meg tudnád jeleníteni egy nagy képernyőn? Ezt az élményt már te is átélheted. Az AllShare Cast erről is gondoskodik, és így tökéletes megoldást nyújt a gamereknek. Miután a közös játék megjelenik a nagy képernyőn, az okostelefont használhatod a játék irányítására is. Nincs több vezeték, nincs több bonyodalom.
Buddy Photo Share - kontaktokkal lehet pillanatok alatt képeket megosztani. Csináltál egy képet Julcsiról, küld el neki azonnal. Nem kell kikeresni, egyből felismeri az S3, hogy ő van a képen, s már mehet is neki e-mailben.
AllShare Play - Ismerkedj meg a készülékek közötti tartalommegosztás új módjával. Az AllShare Play a DLNA és a Wi-Fi Direct technológiával segít neked, hogy másokkal is együtt tudj dolgozni egy anyagon, mivel hozzáférést biztosít azokhoz a dokumentumokhoz és multimédiás fájlokhoz is, amelyek csak egy távoli képernyőn elérhetők.
Pop up play - A Samsung GALAXY S III 4,8 hüvelykes kijelzőjén valódi élmény egyszerre több dolgot is futtatni, és mindez roppant egyszerű is. A Pop up play funkciónak és a négymagos processzornak köszönhetően a képernyőn egy külön kis ablakban nézheted az elindított HD videót, miközben például épp e-mailt vagy smst írsz. A videoablakot kedvedre átméretezheted és a képernyő bármely pontjára áthelyezheted, hogy közben a barátaiddal is tudjál csetelni vagy a neten böngészni. Ne maradj ki semmiből!
Buddy photo share - Végre itt a fényképkezelés és -megosztás legegyszerűbb módja. Az okostelefonod felismeri a képen látható arcokat és egymáshoz társítja azokat az általad megadott csoportprofilok alapján. Most már csak egy érintés, és mindenki megkapja a neki szánt képeket.
Best photo - A Samsung GALAXY S III tudja, mikor hozod a legjobb formád, és gondoskodik róla, hogy sose maradj le egy mosolyról, és ne pislantós arcok legyenek a képeiden. A kamera automatikusan 8 sorozatfelvételt készít, és ezek közül választja ki számodra a legjobban sikerült képet.
LTE (depends on country - Van amikor a fejlődés gyorsan elér minket. Nagyon gyorsan. Az LTE sávszélessége jelenleg 30 és 60 megabit közötti, és ennél csak gyorsabb lesz. Streamelj videókat, tölts fel tartalmakat a felhő tárhelyre, vagy élvezd a legújabb online játékok elképesztő grafikai világát.
forrás: Nokiaprogramok.huköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
addikt
Tegnap egyszer nekem is csinálta,azóta nem,én arra gondoltam,hogy lehet a custom rom miatt,de akkor lehet mégse?Jé,új téma a topikban...
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
törölt tag
Emberek! Senki nem használ itt gyári fényképező appot? Hogy a csodába lehet rávenni, hogy megjegyezze a "gombjaimat" bal oldalt? (Shortcuts) Persze engedi beállítani őket, de nem jegyzi meg sehogyse.
(#34442) MPite: Ezt most hallom először. Nem hangzik jól.
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
Nektek szokott olyat csinálni a teló, hogy feloldásnál a gomb megnyomása után egy pillanatra teljesen kék lesz a képernyő? Tényleg csak egy pillanatra, annyira nem is zavaró, de már napi 2-3-szor csinálja, gondoltam megkérdem.
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
bévike68
csendes tag
Mert én valóban mindent megpróbáltam laikusként.....
-
apaszka
veterán
-
bévike68
csendes tag
Segítsetek!
Galaxy SIII-ról a Galérián belüli Instant Upload mappában lévő képeket hogyan tudom letörölni?
Előre is köszönöm!
-
oggy71
tag
Kezd kissé egyhangú lenni a topik:szakácstanfolyam/nehezéklesze?, milyentok/milyenfólia, dalmata/mérózsaszin, megvegyeme/vagyvárjakazesnégyre.., stb...
..de azért nagyon szeretem olvasni..[ Szerkesztve ]
-
Chris82
senior tag
Wireless töltés
-
Yeffy
veterán
-
biroatis
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki a mai napon S3 tulaj leszek, vmi tippet a vételnél h mire figyeljek oda??
ilyen tok S3ra létezik és vmi jó minőségű headset hozzá 3-4000 körül!!!
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
csemete5
csendes tag
Sziasztok!
MIUI romot szeretnék feltenni a masinára. Találtam is egy friss, magyar verziót. Minden szép és jó, csak sajnos a gyári tárcsázó nem kezeli a T9 magyar szótáras keresést. Tud valaki segíteni? Vagy esetleg egy olyan verziójú JB MIUI romot mondani, ahol ez megoldott.
Köszi előre is.
-
rjg
őstag
válasz TOTAL LOKI #34408 üzenetére
Beállítások - Alkalmazások - Futó. Ha külső alkalmazást szeretnél, nézd meg ezt.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
apaszka
veterán
válasz balazs1022 #34367 üzenetére
Ez egy állat!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Lenne egy villámkérdésem: Tudtok ajánlani olyan programot, ami azt figyeli, hogy mik futnak a háttérben, a RAM-ban? Illetve, hogy kiírja, melyik progi mennyit kajol?
Nem tudom, létezik-e ilyen program, ezért is kérdem.
Azért kérdem, mert az S3-m 700megányi RAM-ot eszik tegnap óta. Előtte olyan 450 körül.
Egy játékot raktam fel, ami így leterhelte a RAM-ot. A játékot letöröltem, a mobilt újraindítottam, de sajna még mindig brutálisan sokat eszik.Remélem tudtok segíteni.
Köszönöm!TL
-
-
Robertoq
őstag
válasz Robertoq #33637 üzenetére
Besűrűsödött a probléma, tegnap késő délután és este között kb 5x fagyot meg a telefon és csak az újraindítás segített! Az első kettőnél az exDailer-ben voltam amikor megfagyott, de volt Chromenál is.
Valaki tapasztalt már ilyet? Ez hardveres vagy szoftveres eredetű lehet? Mert ha backupolok majd vissza egy gyári reset után akkor a restore miatt lehet megmarad a probléma. Esetleg a memóriahiba -
sid87
senior tag
Na belaktam már kb teljesen ezt az OMEGA romot. Azt kell mondjam hogy nagyon klassz, gyors és nem tölti újra állandóan a TW-t.
Aki esetleg ezt használja van valami tapasztalata Mit érdemes állítani vagy bármi?iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Yeffy
veterán
válasz balazs1022 #34367 üzenetére
ezek az idióták se tudnak már kínjukban mit csinálni...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HONOR 200 Lite 5G 256GB Midnight Black - Bontatlan/Független/2 év gari/Letiltás elleni garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 16 Pro Max 256gb White Titanium, független,bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest