- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spence225
aktív tag
Olyan jelenséget véltem felfedezni hogy 1-2 játék ritkán lefagy és kilép (pl. Asphalt 7, és igen a samsung app store-ról van töltve szval nem össze-vissza crackelt verzió). A telón gyári 4.1.2 van viszont rootolva.
Létezik az hogy a root miatt csinálja ? Kaphat a háttérben valami root jogot ami miatt ez a jelenség fennáll, vagy elég nagy hülyeség a felvetésem ?
-
spence225
aktív tag
válasz
dancsuri #35462 üzenetére
ÉS esetleg tudnál nekem egy flasheltő custom recovery-t amit odinnal fel tudok tolni ?
Az a helyzet hogy azt írja most hogy system status custom a binary meg yes count 2. Tehát nem sikerült rendesen resetelni. És lehetséges hogy azért nem bírom felrakni a gyárit ?Csak most az a baj hogy semmilyen rendszer nincs rajta de még recovery-m sem, azért kelene egy.
-
spence225
aktív tag
Üdv az uraknak !
Segítséget szeretnék kérni, kicsit nagyobb bajba kerültem. Custom rom után vissza szerettem volna tenni odinnal a gyári 4.1.2-őt. Előtte trianleaway-al nulláztam a root-ot és elkezdtem telepíteni.
Az odin kiírta a nand write start közbe hogy failed. Most jelenleg semmi nincs a telón.
A kérdés : Ugye ha mégegyszer nekifutok odinnal sikerülhet a telepítés ?
Ha ne adja ég nem sikerül van valami más megoldás hogy valahogy visszavarázsoljak rá bármilyen rendszert.
A válaszokat előre is köszi. Nagyon fontos lenne
-
spence225
aktív tag
Üdv az uraknak !
Tud valaki esetleg olyan rootolási módszert ami nem rak fel custo recovery-t ? vagy ez így ebben a formában nem lehetséges hogy root jog és gyári recovery ?
-
spence225
aktív tag
Üdv az uraknak !
Tapasztalt valaki már olyat gyári T-s 4.1.2-es romon hogy egy darabig játszok aztán lefagy a játék és kilép ?
Nevezetesen az Asphalt 7-ről beszélek.
A teló ki van rootolva de semmi egyéb. Mitől lehet ? -
spence225
aktív tag
válasz
maxim01 #34487 üzenetére
Most nem feltétlen appstosd-re gondoltam hanem bármiféle swap internal memory with sd card megoldásra, azért köszi a választ
(#34500) kiskutya0: Próbálkoztam már vele de nem jött össze valami a könyvtárak elérésében kutyulódhatott össze valószínűleg rosszul csináltam de ha nincs már megpróbálkozok vele mégegyszer
Köszi a választ -
spence225
aktív tag
[link]
-erre valaki ? -
spence225
aktív tag
válasz
crus90 #34466 üzenetére
Hello !
Úgy tudom hogy ha új készüléket vásárolsz akkor az első pár feltöltési ciklus ideje alatt kcsit jobban merül a telefon. 3-4 feltöltés után éri el a telefon akkumlátora az úgymond optimális teljesítményét.Egyébként meg kell figyelni hogy van-e olyan program ami sűrűbben felébreszti a telefont (pl.: időjárás,facebook widget bármi aminek a frissítési időköze sűrűbbre van állítva)
-
spence225
aktív tag
Üdv az uraknak !
A telefonomon gyári 4.1.2-es rom van fent rootolva. Egy olyan kérdésem lenne hogy hogy tudnám megoldani hogy a memóriakártyáról egy leválasztott részt a telefon belső tárhelyéhez csatoljak vagy bármilyen olyan ext2 megoldást hogy át tudjak helyezni játékokat a memóriakártyára ?
-
spence225
aktív tag
válasz
Varszegig #33464 üzenetére
Gondolom a számlálót a TriangleAway-el fogom csinálni. Amúgy gyári T-s 4.1.2 van rajta.
Egy utolsó kérdés: tudnátok olyan progit mondani amivel át tudnék helyezni játékokat sd kártyára anélkül hogy a gyári alkalmazáskezelőre hivatkozna ahol ugye nincs áthelyezés sd kártyára ?
-
spence225
aktív tag
Üdv !
Ugye ha rootolom cfroot-odin kombóval nem ugranak a feltelepített appok ?
És jól gondolom hogy ha valami elrontódik (nem egy végbe a flash folyamat) akkor max nem kapok root jogot ? -
spence225
aktív tag
#33304 - erre tudna valaki választ adni ?
plussz még hogy ha rootolom a telót gyári 4.1.2-es rendszerrel át tudom majd helyezni az appokat kártyára valamilyen appstosd progival vagy hiába próbálkozom nem fogja engedni ?
-
spence225
aktív tag
Üdv az uraknak !
Két kérdésem lenne :
1: megoldható valamilyen úton hogy a játékoknak a fájljait ami a belső tárhelyen van mappában (pl: gamleoft,...stb) áthelyezhető legyen memóriakártyára és onnan működjön a dolog vagy mindenképp kell egy root jog és csak úgy helyezhető át maga a játék kártyára ?
2:ha esetleg rootolnám a telót a cfroot-odin megoldással, milyen egyszerű lépéssel tudnám visszaállítani egy esetleg ne adja ég szervizelés esetére hogy a gari ne ugorjon ?
A válaszokat előre is köszi
-
spence225
aktív tag
Üdv az uraknak !
Két kérdésem lenne :
1: megoldható valamilyen úton hogy a játékoknak a fájljait ami a belső tárhelyen van mappában (pl: gamleoft,...stb) áthelyezhető legyen memóriakártyára és onnan működjön a dolog vagy mindenképp kell egy root jog és csak úgy helyezhető át maga a játék kártyára ?
2:ha esetleg rootolnám a telót a cfroot-odin megoldással, milyen egyszerű lépéssel tudnám visszaállítani egy esetleg ne adja ég szervizelés esetére hogy a gari ne ugorjon ?
A válaszokat előre is köszi
-
spence225
aktív tag
válasz
Zsolaf #32839 üzenetére
Ahha, köszi ezt nem tudtam. De most hogy mondod akkor lehet hogy kicsit késik a dolog mert most megpróbáltam játszani vele és belevilágítottam és később villant fel.
Köszi a választ
(#32843) amuba : Értem. Mégegyszer köszi ! Már kezdtem azt hinni hogy megsérült az usb aljzat a telóba vagy hogy valamit rosszult flasheltem fel amikor feltoltam a 4.1.2-őt.
Még egy kérdés pusztán kíváncsiságból : Ha ne adja ég valami baja lenne a telónak és vissza vinném gariztatni akkor az nem jelent majd problémát hogy odin-on keresztül flasheltem a romot ? Ugyan flash módban officialt ír a telóra de azért gondoltam rákérdezek hátha valamit logolt a telefon a flashelésről
-
spence225
aktív tag
Üdv az uraknak !
Egy olyan problémám lenne hogy amikor töltőre csatlakozok akkor a kis piros led van amikor haványabban világít van amikor erősebben. Előfordult már olyan is hogy nem jelzett nem fogadott eseménynél pedig be van kapcsolva a menüpont.Van amikor villan egyet töltés közben mintha kontakt hibás lenne pedig tölti rendesen ahogy kell.
Jelenleg T-s 4.1.2 van felrakva adin-nal de azelőtt a 4.0.4-el is csinálta ami szintén odinnal lett felvarázsolva.
A kérdés hogy itt hardveres gikszerről lessz szó vagy szoftveres (teszem azt sérült valami a rom flashelése közben) ?
-
spence225
aktív tag
Üdv !
Pár napja asegítségetekkel sikerült visszatenni odin segítségével a gyári android 4.0.4-et.
Most egy olyan kérdésem lenne hogy próbáltam volna mégis visszafrissíteni gyári 4.1.2-re, le is tölti a frissítést majd telepítés közbe 30%-nál megáll és marad a 4.0.4-es rendszer amikor újraindul. Ez mitől lehet ?
-
spence225
aktív tag
-
spence225
aktív tag
Esetleg azt tudja valaki hogy hol találom az alkalmazások áthelyezését 4.0.4-ben sd-re. volt valami hogy telepítés helye vagy valami ilyesmi csak nem találom
-
spence225
aktív tag
-
spence225
aktív tag
Nem hanem T-mobil 4.0.4-est
ezt szedtem le:
[link]I9300XXBLH1_I9300TMHBLH1_I9300XXBLH1_TMH - gondolom azért tmh mert tmobil hungary. az első hszben volt belinkelve t mobil romok alatt
(#30770) amuba v: Tehát jól gondolom hogy ha újra letöltés, kicsomagolás beimportálás után sem megy és kiírja hogy md5 check invalid akkor marad a 4.1.2-es rendszer és hagyom a p.. ha meg jó az ellenőrzés akkor csak úgy tudnám elszúrni ha felflashelés közbe mondjuk széthúznám a telót meg a gépet vagy megszakadna a kapcsolat ?
-
spence225
aktív tag
válasz
Zsolaf #30760 üzenetére
Megpróbálom újra letölteni bár elég lassan jön.
Gondolom ha így sem működne akkor nincs más alternatíva a gyári 4.0.4 visszanyerésére ?
Gondolom azért nem téglásítottam a telót mert el sem kezdte felflashelni mivel már az md5 ellenőrzésénél elakadt, mert most újraindítottam a telót és még a jelly bean van rajta
-
spence225
aktív tag
<ID:0/003> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> MD5 hash value is invalid
<OSM> I9300XXBLH1_I9300TMHBLH1_I9300XXLH1_HOME.tar.md5 is invalid.
<OSM> End...Ezt írja ki, ilyenkor mi van ?
Help Please
-
spence225
aktív tag
Tehát jól értelmezem hogy elég ha a SamMobile-ról letöltöm ezt a : I9300XXBLH1_I9300TMHBLH1_TMH.zip -et ebből kinyerem ezt : I9300XXBLH1_I9300TMHBLH1_I9300XXLH1_HOME.tar.md5 amit Odin-ba beimportálva felrakom ? És akkor újra gyári 4.0.4-em lessz a gyári 4.1.2 helyett ?
(#30745) migabi24: Rendben, köszi. Megpróbálom. És ha valami balul sülne el akkor van egy telóm rom nélkül ?
(#30746) Yeffy DJ: Nincs rootolva a telefon, így az nem működne mivel ha jól értem ahhoz root jog kellene. Ez egy teljesen gyári új, egy hetes t-mobilos S3. még nem mókoltam vele semmit kivéve ezt a hivatalos frissítést
-
spence225
aktív tag
Egy kérdés :
Olvasom a Gyári visszaállítás menüpontot és ott írja hogy hogy tegyük vissza a gyári recovery-t illetve nullázuk a custom counter-t.
Na most ha én csak simán frissítettem a jelly beant telefonon kerresztül akkor ugye nekem nemikell végig mennem ezeken ? vagy igen ?
-
spence225
aktív tag
Üdv az uraknak !
Tegnapi nap panaszkodtam hogy nem tettszik a gyári 4.1.2-es frissítés és szeretném visszaállítani a 4.0.4-es verziót. Azt mondtátok Odin-nal lehetséges.
Kaphatnék némi leírást vagy akár linket leírással hogy hagyon is tehetném ezt meg lépésenként ?
-
spence225
aktív tag
Igazából nekem a 4.0.4-ben jobban bejött a galléria, lehetett gyárilag alkalmazást az sd kártyára helyezni és a sebességgel sem volt bajom, csak kíváncsiságból hagytam hogy frissítsen.
A 4.1.2 mellett igazából nem is tudom mi szól. Maximum hogy egy picivel többet lát a ram méretéből
Meg lehet hogy csak nekem tűnik úgy de 4.0 alatt valahogy gyoprsabb volt pl a névjegyek, galléria,tárcsázó,beállítások betöltési ideje
-
spence225
aktív tag
Gyári beállítások visszaállítáaával vissza tudom tenni a 4.0.4-et ?
Jelenleg 4.1.2-re frissített, minden gyári.
-
spence225
aktív tag
Ha gyári beállításokra megyek akkor marad a 4.1 vagy visszaáll a 4.0.4 ?
-
spence225
aktív tag
Üdv urak !
Mai nappal nekem is frissült a gyári t-s 4.0.4 4.1.2-re. Kérdésem a következő lenne :
Én vagyok vak vagy tényleg nem találok benne olyasmit hogy alkalmazások telepítésének helye vagy áthelyezés engedélyezése ?
A lényeg hogy szeretnék áttenni alkalmazásokat a külső memóriakártyára de úgy látom hogy nem tehetem meg ?
-
spence225
aktív tag
valaki tud megoldást arra hogy gyári romon go launcher alatt hogyan tudnám a gyári időjárás widgetet beállítani ? (nincs rootolva). Mert ugye csak a gyári touchwiz alatt érhető el de jó lenne go launcher alatt is.
-
spence225
aktív tag
válasz
kelzsoca #29447 üzenetére
tapaizo: Jó akkor kettő
De több kérdésem egyenlőre nincs. Ebben nem voltam biztos, az előző telefonon (ZTE Blade) bátrabban cseréltem recoveryt,romot, ilyesmi, de számomra ez nem az alsó árszegmensű készülék és kicsit jobban tartok a dolgoktól
kelzsoca: Ismerősen csengő nevű felhasználó ideiglenesen az is megteszi erre nem is gondoltam
-
spence225
aktív tag
Üdvözlet !
Egy hete ruháztam be az s3-as készülékbe és lenne egy kérdésem.
Van-e rá mód hogy a telefont rootoljam ? Lehetőleg telefonra telepíthető alkalmazáson keresztül ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest