Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
poc013
tag
válasz kelzsoca #30270 üzenetére
Szia
Szeretnék segítséget kérni rom telepítéshez az xda fórumon néztem ki egy romot amit felszeretnék rakni de az angol nem érőséggém ehhez szeretnék kérni út mutatást esetleg tapasztalatot ha van ezzel a rommal kapcsolatba... pillanatnyilag 4.1.2 gyári verzió fut a telefonon mégpedig I9300XXELLAElőre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
poc013
tag
sziasztok
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy tegnap sikeresen fel raktam ezt a romot: [link]és ugye a root jog miatt ugrott 1-es re a számlálom....feltettem ezt a progit TriangleAway-v2.60 le is futtattam azt írta ki hogy resetelte a számlálót de valójában nem csinált semmit se!!!
mit csináltam rosszul??? -
poc013
tag
Sziasztok!!!
Az aksi idővel ki hogyan áll??
Az normális ha hozzá se nyúlok és óránként kb 1% merül?? -
poc013
tag
Okés köszi azért...xda-n ugy volt írva hogy cm9 meg ICS hez nem jó....de CM10/CM10.1 meg a Jelly hez jó már...legalábbis ennyit kitudtam szűrni belőle...azért kérdezgetem itt mert az angol nem az erősségem
Igazábból meg vagyok elégedve a CM10.1 teljesen csak az üzem idővel kell barátkoznom -
poc013
tag
Háát tegnap éjfél körül húztam le a töltőről akkor volt 100% azóta ennyit merült
[link]
Hozzá teszem nincs meg rég óta a telefon...1,5 napot bírt úgy hogy volt benne 50 perc beszélgetés és az utolsó 25%-ot úgy 1 óra netezéssel és youtobozásal toltam le...természetesen nem kikapcsolásig[ Szerkesztve ]
-
poc013
tag
sziasztok!
Kinnek milyen rom-ok jöttek/váltak be?? -
poc013
tag
Sziasztok!!
Aki Ultima romot használ attol szeretném kérdezni hogy ebben csak a gyári samsung vízes képernyő feloldó van vagy esetleg van benne Jelly is, es ha igen azt hol tudom beállitani??[ Szerkesztve ]
-
poc013
tag
válasz Paloczi95 #31552 üzenetére
szia Paloczi95
Olvastam amit írtál engemet is ez idegesített a CM10.1 nél hogy óránként úgy merül 1-2-3% -kot hogy a közelébe nem mész a telefonnak...nekem most úgy nézz ki sikerült megoldanom mert most 14óra alatt merült 3% ami szerintem már nagyon jó itt egy kép is... [link] [link]
Ezt úgy sikerült elérnem hogy felraktam a Temasek féle V44-es romot ez a legfrissebb, annyi változtatással hogy a kernelt kicseréltem ere SiyahKernel s3-v1.8.9..[link]
[link] és ezen az oldalon találtam hozzá egy StweaksProfiles ezt is felraktam és be állítottam a Performance-t
+ én még a play áruházból fel raktam STweaks-et de szerintem ez nem számított bele(ez ugy a kernel kezeléséhez kell)
+ és sok googles és egyéb dolgokat le is jegeltemremélem tudtam segítenni
[ Szerkesztve ]
-
poc013
tag
válasz Caaabi #31698 üzenetére
szia
Szerintem egy próbát megér siyah kernel töltsd le a StweaksProfilesv0.40.apk + ProfilesforSiyah.zip-ben vannak a profil módok...plusz én a helyedben még felraknám play áruházból a Stweaks névre hallgató appot és a StweaksProfiles-be állísd be a performance profilt nekem így sikerült!!! -
poc013
tag
válasz Caaabi #31703 üzenetére
nem tudom én az ő romja alatt is feltoltam a siyaht ott se volt gondom bár a kettőt félnapnál hosszabban akkor nem próbáltam(és akkor ezzeket a tweakes cucókat nem raktam a kernel mellé)... amiket említettel extrákat a hívásnál meg a kameránál nincsen gombnyomásos megoldás (vagy csak nekem nincsen be állítva) a kamerát nagyon jól és sokfajta képen engedi be állítani... a lockscrennbe minden ugyan az mint az ő megoldásában 4db programot tudsz be rakni és indittani rögtön...de ebben a romban találtam pár dolgot amit pl ő az övéből kivett!!!
-
poc013
tag
válasz Caaabi #31706 üzenetére
Igen a kisegítő lehetőségekben benne van itt is a hívás dolgok amikket írtál!!!
Itt a kameránál ugye meg nyomod a közepén a fehér kört akkor körbe ki jönnek az állítási lehetőségek be húzzód a beállításokba és ott legfölül ott van, hogy a kép mentése és ott rá tudod állítani hogy SD kártyára -
poc013
tag
válasz Paloczi95 #31787 üzenetére
szia
Azért a performancet állítottam be mert végig próbáltam a két battery-et is de ott vissza állítja a CPU-t 2 magosra és akkor ennyi erővel minek 4
És a Stweaks app-ba nézegetem hogy ezek a profilok mit állítgatnak és maga a rendszer alap beállításához képest a performance-be kevesebb feszt kap a CPU ezt végig gondolva gondoltam hogy akkor tovább bírja elméletileg, de pl az Antutut-ba a pontszámok nem változtak a rendszer alap beállításához képest...a másik perfomance beállítás meg már 1,5ghz-re húzza a CPU-t!!!! -
-
poc013
tag
sziasztok!
Találtam egy romot az xda án szeretném fel telepíteni, de el akadtam amikkor ki csomagoltam a fájlt amit le töltöttem egy mappát kaptam, azzal mit kell csinálni?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2248892
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Witcher topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A Magyar Telekom sem ad már ki telefonkönyvet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest