- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Kapcsold ki a google biztonsági mentést, majd a google fiók minden szinkronizálását (akár egyesével). Indítsd újra a telefont, majd visszakapcsolhatod az előbbieket.
+1 észrevétel. Ha úgy teszem le repülő módba, hogy előtte saját magam lelövöm a wi-fi-t (az ikon animon is megvárom) és utána repülő, akkor éjjel 1-2% merülés van repcsiben.Kb 1 hónapban 1x így is előjön (de a többi 29 napban jó), mondjuk legutóbb pont akkor, amikor a wifi-t nem lőttem le előtte külön, hanem a repülő mód kapcsolta ki.
-
marquuard
veterán
Szerintem a tendencia az, hogy minél keményebbre gyártják a Gorillát, (lásd GG1 -> GG5), annál jobban karcálló, viszont annál inkább hajlamos összetörni, mert már elég magas Mohs-indexről beszélünk, könnyen törékennyé válik. Szerintem az aprónál és kulcscsomónál nagyobb probléma a homokszem, por és mikronagyságú kristályszerkezetek, amiket csak úgy nem veszünk észre a környezetben.
-
Ákkk
addikt
Ezek a fóliák nem érnek semmit felrakod utána szenvedni fogsz az írással mert teljessen más lesz a kijelző érzékelése.
1 termék létezik ami jó a whitestone dome glass ami egy uv ragasztós megoldás és ezáltal a teljes felületen ragad de az 12 000 kb..EAndrew használd manual (pro) módba a kamerát az automatika soha nem fogja ezt eltalálni még félprofi dslr eknél sem pedig az más szint.... az se mindegy milyen a monitor kalibrációja amin ezt nézed tehát ez összetett dolog telefonnál meg nem érdemes ezzel foglalkozni nem nyomdába fotózol vele.
-
S e t h
nagyúr
Mondhatni általános csak az okát nem tudom.
Ahogy nézem minden samu többet eszik már készenlétben mint pár évvel korábban, ami csak azért furcsa mert a google is folyamatosan azt propagálja az innovációs fekete lyukból, hogy doze, meg még javítottak az energiagazdálkodáson, aztán mintha pont a fordítottja zajlana. -
Mr.Silkó
veterán
Sok minden lehet a ludas (lásd: összefoglaló), de az egyik főkolompos az biztosan a rossz térerő nálad. Egyébiránt én minden nap töltöm a telómat, így a hosszabb kijelzőidők is mind 14-15 óra menetidő alatt jönnek ki.
Illetve azt azért hozzátenném még, hogy nekem S8+ van, viszont holnap lesz kereken 1 éves, eredeti aksival (szervizet nem látott).
-
Mr.Silkó
veterán
Én is annyinál tartok, csak még van 45% az aksiban..
-
mrThomi
addikt
Sima Adblocker free, bár a plus fícsörökért fizetni kell de a célnak megfelel.
Nekem 2 ora alatt merül kb 2%-ot szal ha alszol 8 órát normális(mindegy mibe rakod a telót).Sajnos nem tudsz vele mit kezdeni... Ehhez az akksi mizériához annyit füznék hogy valóban lehetett volna pár milivel vastagabb és nagyobb akku. Egy napot kibír, de a baj az hogy mikor este hazaér az ember, edzésről munkából, marad 30%-a, jobb esetben 40. Én ilyenkor szoktam rajta mindent csinálni de már gyorsan esnek a %-kok. És sokan mondják hogy teljesen lemeríteni nem szabad sosem,50%-lék fölött tartsuk...15%-nál legkésöbb rakom töltőre, de addig akkor már jobb nem nyomogatni mert az sem tesz neki jót. Ha meg az ember este még megy valamerre, rákell tölteni egy kicsit és ez az össze vissza töltés sem tesz az amúgysem vaskos telepnek jót.Szóval ez sehogy sem jó. Xiaomim 4000 teleppel vígan elment estig es a legroszabb esetben is volt még rajta 50 %, nap végére. Reggel mindig 100 húztam le és így kialakult egy remek akku állapot
-
Mr.Silkó
veterán
A térerő – pontosabban annak hiánya – általában az egyik legkomolyabb befolyásoló tényező a merülés tekintetében. Ettől függetlenül viszont többen is panaszkodtak itt a fórumon erre a mostanság jelentkező S8 hibára, miszerint repülő üzemmódban többet eszik éjszaka a készülék, mint anélkül. Javaslom használd helyette a 'ne zavarjanak' üzemmódot!
-
Mr.Silkó
veterán
-
Tujmos
tag
beállitások->kijelző->automatikus fényerő->használati minták visszaállitása
ha ez után se működik jól, akkor megpróbálhatod kalibrálni -
Gábor-KJ
őstag
Semilyet! Rakat szar mind! Vagy lejön magától vagy lelöki a tok. Botrány!
Egyébként itt jegyezném megy hogy az oreo amiért annyian izgultatok egy hulladék bug-káosz-platform.
Rapszodikus merülés, indokolatlan program futkosások a háttérben stb...
Még szerencse hogy az Apple még ezt a szintet sem hozza, mert már rég átmásztam volna oda.
Kár volt lecserélnem a Galaxy S6-t az S8-ra - ha most újra ott lehetnék nem tenném meg - totál felesleges volt.
Egyébként ez nem a Samsung hibája, mert kb majdnem minden gyártó szégyenkezik emiatt az Android 8.xx miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Bittorrent topik
- The First Berserker: Khazan
- Mass Effect
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest